Νέα

Skype scam - Απάτη μέσω fb

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxiallontalara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oxiallontalara

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Εχθές βρήκα αίτημα φιλίας απο τύπισσα.Βλέπω οτι έχει 4-5 γνωστούς μου που τους γνωρίζω προσωπικά και μιλάμε αλλά δεν τους έχω φίλους στο fb.
To απόγευμα της ίδιας μέρας μου στέλνει προσωπικό μήνυμα οτι είναι στην Ελλάδα για διακοπές και ψάχνει παρέα και κάτι παραπάνω.
Η κοπέλα Γαλλίς εντωμεταξύ.
Κάποια στιγμή μου ζητάει επίμονα να μπώ skype για κυβερνογούστα,στέλνοντας μου 2 φωτό πρόστυχες,ενώ τη ρωτάω που με βρήκε και που μένει.
Μου λέει ATTICA και οτι με βρήκε σε ποδοσφαιρική σελίδα (ναι παίζει και μπαλίτσα το καβλέτο)
Ψάχνοντας βρίσκω παρόμοιες περιπτώσεις με τύπους που κάνουν και καλά παιχνίδι και στο καπάκι τους εκβιάζουν με το βίντεο που έχουν γράψει οτι θα ανέβει online και θα πάει σε φίλους και παντού γενικώς.
Οπότε μπλοκ-report-σουτ και φυσικά ο λογαριασμός της εξαφανίστηκε σαν τον Κόπερφιλντ απο παντού.
Για την ώρα οι admin του fb το κοιτάνε αλλά πιαστο αυγό και κούρευτο τη βλέπω τη δουλειά.
Καλού κακού θα έχω κανα βίντεο εύκαιρο να λουπάρω να δούμε τι θα γίνει.Κανα Τέλη Σταλλόνε. 

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
Τύπε, έχει πολλές τέτοιες που ψαρεύουν μέσω FB...

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Γενικά μέσω skype παίζει πόλη απάτη και scam .Ιδίως από κάποια dating sites που ψάχνουν να βρουν κοροϊδα και ευκολοπιστους Θυμάμαι πολύ παλιά μία μου είχε δώσει το skype της έλεγε ότι ήταν απο αμερικη και πόσο με αγαπάει μέσα σε μία εβδομαδα όλα αυτά.Η φώτο φαινόταν ότι είναι ψιλο fake .Λέω κατσε να δω βρω την ip της μέσω skype.Οσοι έχουν σχέση με τον χώρο της πληροφορικής και τα pc είναι σχετικά εύκολο.Λοιπον ή  κοπέλα ήταν απο μία χώρα και πόλη από Αφρική μερια γνωστη για scam περιπτώσεις.Λεω θα τις κάνω πλάκα τη Τριτη εβδομάδα μου είπε ότι είχε ανάγκη κ ότι ήθελε χρήματα και αν μπορώ να στείλω με western union.βρισκω ένα fake κωδικό και τις λεω στα έστειλα.Χαχα Με λέει μετά από λίγες μέρες δεν μου έστειλες λεφτά.Ααα λεω συγνώμη έκανα λάθος ένα ψηφίο τις λεω.Της ξανά στελνω fake.παλι τα ίδια αυτή.Στον τέλος με έβρισε χχαχα αφου της έστειλα την περιοχή που μενει σε φώτο ακόμα γελεαω όσο θυμάμαι την πλάκα που της εκανα.A Anyway να προσεχετε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom