Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

Mister_T_bourdeliaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
745
Πόντοι
360
Δυστυχως ο νομος ειναι ἥξεις ἀφήξεις, για τη χρηση του φιμωτρου (εχω κατεβασει όλη τη νομολογια, και προσπαθω να βρω ακρη και λογαριασμο, ή καλυτερα βελονα στα αχυρα...)

Ειμαι ιδιοκτητης για πρωτη φορα, και το φιμωτρο, του το εμαθα και το εχω επιβαλει σε βολτες και θαλασσα, παροτι ΔΕΝ εχει δειξει καμια επιθετικοτητα.
Υπευθυνοτητα λεγεται, δεν περιμενουμε κανενα νομοθετη να μας το επιβαλει, η να συμβει το κακο και μετα να τρεχουμε....

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
να ρωτήσω κάτι : εάν την ώρα που κάποιος κάνει τζόκινγκ τρέχει.....κι έρχεται ένα αδέσποτο και του γαυγίζει επίμονα και τον ακολουθεί ...Γιατί αυτός ο άνθρωπος να είναι ψύχραιμος νηφάλιος ενώ δέχεται αυτή την ενόχληση ? είναι αυτονόητο πως αντιμετωπίζουμε το αδέσποτο σαν άνθρωπο ?

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
να ρωτήσω κάτι : εάν την ώρα που κάποιος κάνει τζόκινγκ τρέχει.....κι έρχεται ένα αδέσποτο και του γαυγίζει επίμονα και τον ακολουθεί ...Γιατί αυτός ο άνθρωπος να είναι ψύχραιμος νηφάλιος ενώ δέχεται αυτή την ενόχληση ? είναι αυτονόητο πως αντιμετωπίζουμε το αδέσποτο σαν άνθρωπο ?
Σύμφωνα με τον νέο νόμο, αν σου δαγκώσει το ένα αρχίδι, εσύ θα σταματήσεις και θα του δώσεις και το άλλο για επιδόρπιο.

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Σύμφωνα με τον νέο νόμο, αν σου δαγκώσει το ένα αρχίδι, εσύ θα σταματήσεις και θα του δώσεις και το άλλο για επιδόρπιο.
δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια...Μόνο τραυματισμένος μπορείς να διαμαρτυρηθείς...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.190
Πόντοι
9.931

Αλλος ενας «φιλόζωος» που εχει μεγαλόσωμο επιθετικο σκύλο ελεύθερο με κανενα σοβαρο μετρο προστασίας...καποιος λεει άνοιξε την πορτα της αυλης του και εφυγε ο σκύλος :jerking: :jerking:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.190
Πόντοι
9.931

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.849
Πόντοι
34.538

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.133
Πόντοι
46.423
Ως ιδιοκτήτης μιας αγαπησιάρας σκυλίτσας και με αφορμή το συγκεκριμένο άρθρο ανοίγω ένα νέο νήμα για φιλόζωους και όχι μόνο.

Έψαξα να βρω αντίστοιχο νήμα αλλά δεν βρήκα κάτι.

Αν υπάρχει αντίστοιχο νήμα τότε ας συγχωνευθεί.

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.240
Πόντοι
201

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Τα σκυλιά είναι λατρεία, έχω μία γριούλα πλέον (grenental) και κάθε μέρα τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να τη χάσω ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είναι απίστευτο το συναίσθημα που δίνουν και η ανιδιοτελής αγάπη τους.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.700
Πόντοι
12.056
Την πήρα μωρό τώρα είναι 5 χρόνων.
IMG-c5b773c2905327703ac26f8884da2e20-V.jpg
IMG_20240728_091813.jpg

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.133
Πόντοι
46.423
Τα σκυλιά είναι λατρεία, έχω μία γριούλα πλέον (grenental) και κάθε μέρα τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να τη χάσω ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είναι απίστευτο το συναίσθημα που δίνουν και η ανιδιοτελής αγάπη τους.

Είχα ένα retriever για 15 χρόνια.

Έφυγε από βαθιά γηρατειά.

Την πρώτη εβδομάδα είχα ένα κενό μέσα μου και για τους επόμενους 6 μήνες τον "έβλεπα" συνέχεια μπροστά μου.

Η εικόνα του εξακολουθεί και παραμένει βαθιά χαραγμένη μέσα στα μάτια μου.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.802
Πόντοι
2.306
Είχα ένα retriever για 15 χρόνια.

Έφυγε από βαθιά γηρατειά.

Την πρώτη εβδομάδα είχα ένα κενό μέσα μου και για τους επόμενους 6 μήνες τον "έβλεπα" συνέχεια μπροστά μου.

Η εικόνα του εξακολουθεί και παραμένει βαθιά χαραγμένη μέσα στα μάτια μου.
Ωραιο νημα! Επικροτω κι ας λενε μερικοι οτι το σαϊτ ειναι μονο για πουτανες και γαμησια.
Αν ηταν ετσι δεν θα λεγομασταν ανδρες αλλα πεη με ποδια (για μερικους βεβαια αυτο ειναι αληθεια):confused:
η απωλεια αγαπημενου ζωου ειναι πολλες φορες ισοδυναμη στα συναισθηματα που εγειρει με την απωλεια ανθρωπου.
ας μην βιαστουν να ριξουν πετρες οι ανθρωποκεντριστες, πολλοι βρισκουν σ’ ενα ζώο την αγαπη και αφοσίωση που δεν εχουν βρει στη ζωη τους απο ανθρωπο.
και γω οταν εχασα ζωο που το ειχα λιγα χρονια για συντροφια, ημουν απαρηγορητος για πολλες ημερες. Ακομα νοιωθω καποιες στιγμες την απουσια του αλλα θυμαμαι με νοσταλγια το ποσο αδολα και ειλικρινα βρισκοταν κοντα μου.
Σε γενικες γραμμες τα ζωα διδασκουν στους ανθρωπους συμπεριφορες γι’ αυτο και οι φιλοζωοι εχουν κατα τι καλυτερες συμπεριφορες.
οι δε «ανθρωποι» που κακομεταχειριζονται ζωα ειναι ικανοι και για κακοποιηση ανθρωπων.
Σε πολλους ομως νορμαλ ανθρωπους, τα ζωα διδασκουν την αγαπη αλλα ακομα και να διαχειριζονται μεσα τους τον πονο του αποχωρισμου.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.133
Πόντοι
46.423
Ωραιο νημα! Επικροτω κι ας λενε μερικοι οτι το σαϊτ ειναι μονο για πουτανες και γαμησια.
Αν ηταν ετσι δεν θα λεγομασταν ανδρες αλλα πεη με ποδια (για μερικους βεβαια αυτο ειναι αληθεια):confused:
η απωλεια αγαπημενου ζωου ειναι πολλες φορες ισοδυναμη στα συναισθηματα που εγειρει με την απωλεια ανθρωπου.
ας μην βιαστουν να ριξουν πετρες οι ανθρωποκεντριστες, πολλοι βρισκουν σ’ ενα ζώο την αγαπη και αφοσίωση που δεν εχουν βρει στη ζωη τους απο ανθρωπο.
και γω οταν εχασα ζωο που το ειχα λιγα χρονια για συντροφια, ημουν απαρηγορητος για πολλες ημερες. Ακομα νοιωθω καποιες στιγμες την απουσια του αλλα θυμαμαι με νοσταλγια το ποσο αδολα και ειλικρινα βρισκοταν κοντα μου.
Σε γενικες γραμμες τα ζωα διδασκουν στους ανθρωπους συμπεριφορες γι’ αυτο και οι φιλοζωοι εχουν κατα τι καλυτερες συμπεριφορες.
οι δε «ανθρωποι» που κακομεταχειριζονται ζωα ειναι ικανοι και για κακοποιηση ανθρωπων.
Σε πολλους ομως νορμαλ ανθρωπους, τα ζωα διδασκουν την αγαπη αλλα ακομα και να διαχειριζονται μεσα τους τον πονο του αποχωρισμου.

"Σε γενικές γραμμές τα ζώα διδάσκουν στους ανθρώπους συμπεριφορές γι’ αυτό και οι φιλόζωοι έχουν κατά τι καλύτερες συμπεριφορές."

Έτσι ακριβώς.

:thumbsup:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.700
Πόντοι
12.056
"Σε γενικές γραμμές τα ζώα διδάσκουν στους ανθρώπους συμπεριφορές γι’ αυτό και οι φιλόζωοι έχουν κατά τι καλύτερες συμπεριφορές."

Έτσι ακριβώς.

:thumbsup:
διαφωνω ...δεν πρεπει να ξεχναμε τα διποδα ζωα που η συμπεριφορα τους στην καλυτερη ειναι για κλωτσιες

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.314
Πόντοι
3.346
Ως ιδιοκτήτης μιας αγαπησιάρας σκυλίτσας και με αφορμή το συγκεκριμένο άρθρο ανοίγω ένα νέο νήμα για φιλόζωους και όχι μόνο.

Έψαξα να βρω αντίστοιχο νήμα αλλά δεν βρήκα κάτι.

Αν υπάρχει αντίστοιχο νήμα τότε ας συγχωνευθεί.
Εχουν γεμισει οι δρομοι αδεσποτα..ταχα ειπαν θα τα στειρωσουν και αυτα γενανε περισσοτερο :confused:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.802
Πόντοι
2.306
Εχουν γεμισει οι δρομοι αδεσποτα..ταχα ειπαν θα τα στειρωσουν και αυτα γενανε περισσοτερο :confused:
εχουν γεμισει αδεσποτα γιατι ο καθε «φιλοζωος» παιρνει ενα σκυλι , το χαιρεται για λιγο και οταν καταλαβει οτι το ζωο σημαινει και υποχρεωσεις, παει και το παραταει καπου και φευγει ελαφρα τη καρδια.
θα παραταγε καποιος το παιδι του διοτι χρειαζεται να το βγαζει βολτα, να το ταϊζει και να μεριμνα για το γιατρο, το που θα μεινει στις διακοπες κλπ?
καποιοι «φιλοζωοι» και ειναι πολλοι, αυτο κανουν.
και βλεπεις στο δρομο δυστυχισμενα, παρατημενα ζωα.
αν δεν θελεις ζωο συντροφιας πραττεις πολυ καλα και δικαιωμα σου, τη στιγμη ομως που θα αποφασισεις να το παρεις, το εχεις υπο την προστασια σου σε ολη τη ζωη του (ή τη δικη σου, οποιος φυγει πρωτος…:confused:)
Δικαιολογιες δεν υπαρχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom