alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.281
- Πόντοι
- 8.006
Ειναι υποψηφιος βουλευτης του ΚΙΝΑΛ.Δηλαδή ;
Τι δεν καταλαβαινεις?
Ειναι υποψηφιος βουλευτης του ΚΙΝΑΛ.Δηλαδή ;
τα πηρε ολα πανω του ο χουντινι ....ουτε αναπαρασταση να δουμε θεαμα πως δεθηκε σαλαμι μονος του....Δεν είναι και τόσο κακό. Η υπόθεση δεν έχει εξιχνιαστεί ακόμα, μιλούν για εμπλοκή και άλλου προσώπου(-ων), μαύρο χρήμα...
Ακόμα έχουμε το μαύρο τζιπ που πήγε 1.20 και έφυγε 3 ώρες αργότερα αφού δολοφονήθηκε η κοπέλα.
Αν τον είχαν σε άλλη πτέρυγα, ευκολότατα τον καθάριζε κάποιος με το πρόσχημα της "τιμής" και μετά θάβονται τα πάντα.
αυτα ας τα βρουνε "οι ειδικοι" της αστυνομιαςΔεν είναι και τόσο κακό. Η υπόθεση δεν έχει εξιχνιαστεί ακόμα, μιλούν για εμπλοκή και άλλου προσώπου(-ων), μαύρο χρήμα...
Ακόμα έχουμε το μαύρο τζιπ που πήγε 1.20 και έφυγε 3 ώρες αργότερα αφού δολοφονήθηκε η κοπέλα.
Αν τον είχαν σε άλλη πτέρυγα, ευκολότατα τον καθάριζε κάποιος με το πρόσχημα της "τιμής" και μετά θάβονται τα πάντα.
φωφικοΕιναι υποψηφιος βουλευτης του ΚΙΝΑΛ
Το "πως" είναι η εύκολη ερώτηση.Εσυ πώς αντιμετωπιζεις τους ξερόλες?
Ειναι το μοναδικο πραγμα που με δυσκολευει ακομη μετα απο 25 χρονια στο κουρμπετι.
Ρίξτε κανένα πήδημα περίμενα να πεις.Μαλάκες, έχετε κάψει φλάτζα μου φαίνεται!
Δείτε και καμιά μπαλίτσα να ξελαμπικάρει ο εγκέφαλος!
Από πού προκύπτει πως η κυβέρνηση επηρρεάζεται από τον φονιά;αυτα ας τα βρουνε "οι ειδικοι" της αστυνομιας
οχι ομως ολοκληρη κυβερνηση να κατανταει ως πουτανακι μιας οικογενειας ενος φονια
Aυτό αφενός μεν είναι για αυτούς ευχή, αφετέρου... ευχή!!!Ρίξτε κανένα πήδημα περίμενα να πεις.
Aπό μαλακία στον εγκέφαλο, από τι άλλο άραγε?Από πού προκύπτει πως η κυβέρνηση επηρρεάζεται από τον φονιά;
Μην το λες. Τώρα που όλοι βλέπουν μπάλα τα κορίτσια ψάχνουν παρέαAυτό αφενός μεν είναι για αυτούς ευχή, αφετέρου... ευχή!!!
Το άλλο είναι πιο εύκολο!
Nαι, αλλά όχι αυτούςΜην το λες. Τώρα που όλοι βλέπουν μπάλα τα κορίτσια ψάχνουν παρέα
Δε νομίζω να αποφυλακιστεί.Δεν βαρεθηκατε να ασχολείστε συνέχεια με αυτήν την υπόθεση; Εντάξει προφυλακίστηκε ο δράστης, πάμε παρακάτω. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τον έχουνε κάνει και φίρμα τον μαλακα και στα 10 περίπου χρόνια που θα αποφυλακιστεί (δεν νομίζω να κάτσει παραπάνω) θα εξαργυρώνει τη (κακή) φήμη του με συνεντεύξεις και διάφορες άλλες μαλακίες. Θα βγάλει και χρήμα από όλο αυτό
πρωτα απο ολαΑπό πού προκύπτει πως η κυβέρνηση επηρρεάζεται από τον φονιά;
Σιγά που θα μείνει μέσα ισόβια. Αφού και τα ισόβια νομίζω 16 χρόνια είναι το μέγιστο.Δε νομίζω να αποφυλακιστεί.
Ο συγκεκριμένος ισόβια θα παραμείνει.
Αν δεν τον φάνε μέσα στη φυλακή...
Ισως γιατι δεν ειναι πραγματικοι επιστημονες δηλαδη γνωστες του αντικειμενου σε βαθος.Θα το τραβηξουν το θεμα κι αυτη τη βδομαδα,
Παρελαση δικηγορων και ψυχολογων,
Ο καθενας λεει αλ ανταλλων ως συνηθως,
Οπως οι ειδικοι με τον ιο
Πως καταφερνουν και ξεφτιλιζονται οι επιστημονες μας καθε φορα δε μπορω να καταλαβω.
Θα γραψει και βιβλιο και θα χει και πολλες καμένες στα σοσιαλ που θα θελουν να τον γνωρισουνΔεν βαρεθηκατε να ασχολείστε συνέχεια με αυτήν την υπόθεση; Εντάξει προφυλακίστηκε ο δράστης, πάμε παρακάτω. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τον έχουνε κάνει και φίρμα τον μαλακα και στα 10 περίπου χρόνια που θα αποφυλακιστεί (δεν νομίζω να κάτσει παραπάνω) θα εξαργυρώνει τη (κακή) φήμη του με συνεντεύξεις και διάφορες άλλες μαλακίες. Θα βγάλει και χρήμα από όλο αυτό