TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ο πιο γρηγορος πια στην παραδοση τον προιοντων
ο πιο γρηγορος πια στην παραδοση τον προιοντων
Καλά κανόνι δε θα βαρέσει οκΟ σκλαβενίτης δεν εχει καν web site, λειτουργει σαν το μπακαλικακι της γειτονιας με τηλεφωνικες παραγγελίες , η χειρότερη εξυπηρετηση μακραν με χοντρες ηλικιωμένες στα ταμεία που εχουν υφος και ταχυτητα δημοσιου υπαλλήλου,
Χωρις ζυγισμα στα ταμεία,
Μετα τον ιό νομίζω θα το βαρέσει το κανόνι.
Γενικώς τα ελληνικα σουπερ μαρκετ ειναι καρτελ χωρις καθολου ανταγωνισμο με δημοφιλη υπουργο τον άδωνη
αν μάθεις σε ταχύτητες εξυπηρέτησης LIDL, ολοι οι αλλοι μετα σου φαίνονται οτι κινούνται με ταχύτητα βραδύπους ... ασε που αν τους πείς και τίποτα αντιμιλάνε ...
Ισχύει αυτόΣτα lidl παντα μαλωνα με πελατες που γκρινιαζαν και μαλωναν με την ταμια. Μιλαμε για τεραστιο καταστημα με ενα ταμειο και ακομα 2-3 υπαλληλους.
Οι τιμες ηταν στη μεση και καποιοι γκρινιαζαν την ταμια γιατι δε βαζουν και αλλο ταμειο.
Εγω επαιρνα παντα το μερος του ταμια και τους ελεγα οτι αν εσυ θελεις μια φορα να μπουν αλλα ταμεια, η υπαλληλος θελει 1000 φορες. Αλλα δεν ειναι στο χερι της. Αντιθετα αυτη ειναι η αδικημενη και δεν ειναι δικαιο να καθεται να τρωει στη μαπα τις γκρινιες μας για κατι που δε φταιει και που θελει και η ιδια να αλλαξει. Και την τελικη οποιον δεν του αρεσει ας παει σε αλλα σουπερ μαρκετ με διπλασιες τιμες και τριπλασια ταμεια. Για να σου ριξει τις τιμες τοσο πολυ το λιντλ απο καπου κοβει. Δε μπορεις να τα εχεις ολα.
Και εκει σταματουσε η κουβεντα, οι υπολοιποι συμφωνουσαν, ο γκρινιαρης στο τελος τα γυρνουσε και αυτος και η ταμιας παντα με ευχαριστουσε για την κινηση
..Oχι θα ερθει για εσενα υπαληλος+φορτιγακι.. για να σου φερει 2-3 πραγματακιαμου θέλει και 30 ευρώ ελάχιστη παραγγελία τρομάρα του
ου να μου χαθεί
ετσι απο την αλλη υπαρχει σεβασμος στον εργαζομενο απο την πρωτη γενια κυριακες ξεκουραζονται οχι 7 ημερες δουλειαΘεωρω οτι ο Σκλαβενιτης ειναι απο τα φθηνοτερα σουπερ μαρκετ και σημερα.Απο τον Αβ δε που αναφερθηκε ουτε συζητηση.Επισης θελω να πω κατι που πρεπει εμεις σαν Ελληνες να το βλεπουμε.Ειναι απο τις μεγαλυτερες εταιρεις στην Ελλαδα με 25.0000 υπαλληλους.Ανελαβε το δυσκολο εγχειρημα να σωσει τον Μαρiνοπουλο και να μην βγουν 11.000 ατομα στην ανεργια .Δυσκολο εγχειρημα γιατι ειχε χαθει το μεριδιο αγορας του Μαρινοπουλου,αλλα πιστευω και ως φαινεται σε μια τριετια θα εχουν αποροφηθει ολοι οι κραδασμοι.
Δινει τους καλυτερους μισθους απο ολα τα σουπερ μαρκετ στην Ελλαδα.Οι πρωην του Μαρινοπουλου πηραν αυξησεις οταν πηγαν στον Σκλαβενιτη.Και μακαρι να πηγαινει καλα γιατι εχει τοσους εργαζομενους και Ελληνικη ιδιοκτησια.Δηλαδη προτιμουμε να τα εχουν Γερμανοι και Βελγοι και τα κερδη να φευγουν εξω.
ΔΕν ειμαι μετοχος της εταιρειας ουτε ειναι φιλος μου αλλα ως Ελληνας προτιμω να ενισχυω Ελληνικες εταιρειες (οσες υπαρχουν βεβαια)γιατι μεσα απο αυτο κερδιζω και εγω.
Με λίγο προσεκτικες αγορές στο λιντλ ολα τα προιοντα ειναι περιπου 30% φθηνότερα, και πλεον σχεδον το 80% των προιόντων ειναι ελληνικα,Θεωρω οτι ο Σκλαβενιτης ειναι απο τα φθηνοτερα σουπερ μαρκετ και σημερα.Απο τον Αβ δε που αναφερθηκε ουτε συζητηση.Επισης θελω να πω κατι που πρεπει εμεις σαν Ελληνες να το βλεπουμε.Ειναι απο τις μεγαλυτερες εταιρεις στην Ελλαδα με 25.0000 υπαλληλους.Ανελαβε το δυσκολο εγχειρημα να σωσει τον Μαρiνοπουλο και να μην βγουν 11.000 ατομα στην ανεργια .Δυσκολο εγχειρημα γιατι ειχε χαθει το μεριδιο αγορας του Μαρινοπουλου,αλλα πιστευω και ως φαινεται σε μια τριετια θα εχουν αποροφηθει ολοι οι κραδασμοι.
Δινει τους καλυτερους μισθους απο ολα τα σουπερ μαρκετ στην Ελλαδα.Οι πρωην του Μαρινοπουλου πηραν αυξησεις οταν πηγαν στον Σκλαβενιτη.Και μακαρι να πηγαινει καλα γιατι εχει τοσους εργαζομενους και Ελληνικη ιδιοκτησια.Δηλαδη προτιμουμε να τα εχουν Γερμανοι και Βελγοι και τα κερδη να φευγουν εξω.
ΔΕν ειμαι μετοχος της εταιρειας ουτε ειναι φιλος μου αλλα ως Ελληνας προτιμω να ενισχυω Ελληνικες εταιρειες (οσες υπαρχουν βεβαια)γιατι μεσα απο αυτο κερδιζω και εγω.
Ισχύει αυτό
Πάντως off topic τα ακουστικά που τους επέβαλαν (κακώς) έχουν καταντήσει ότι πιο αγενέστατο υπάρχει - δεν ενδιαφέρει τον πελάτη τι μαγείρεψε η ταμίας που μιλάει με τη Σουλα στην αποθηκη
2 ης η τριτης ποιοτητας τα ελληνικαΜε λίγο προσεκτικες αγορές στο λιντλ ολα τα προιοντα ειναι περιπου 30% φθηνότερα, και πλεον σχεδον το 80% των προιόντων ειναι ελληνικα,
Ας το ανταγωνιστούν λοιπόν τα ελληνικά σουπερ μαρκετ .γουστάρουν ομως τη φάση καρτέλ..
Στο λιντλ ψωνιζεις σε ενα εικοσαλεπτο και στο ακλαβενιτη
θες μια ώρα,
ΛιντλΣε ποιο μαρκετ γινεται αυτο;
Ποιος το αξιολογεί αυτό, πχ το φρέσκο γάλα έχει κατηγορίες?2 ης η τριτης ποιοτητας τα ελληνικα