Νέα

Σκλαβενίτης μια κίνηση ματ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
μου θέλει και 30 ευρώ ελάχιστη παραγγελία τρομάρα του  :cheesy:
ου να μου χαθεί

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Αυτό το πράγμα με τον Σκλαβενίτη έχει καταντήσει αηδία πια. Τυφλή υποστήριξη λες και όλοι είναι ιδιοκτήτες ή μεγαλομετοχοι. Αν μια φορά κι έναν καιρό (το 1980) ήταν φθηνός τώρα δεν είναι γιατί έχει ακριβώς τις ίδιες τιμές με τον ΑΒ
Καλά για την παράδοση γελάει ο κόσμος με την κίνηση ματ.
Μέχρι κι ο Κρητικός έχει e shop εδώ κι ένα χρόνο κι αυτός που δήθεν έκανε και 1000 προσλήψεις πήρε νταβατζη για τις παραγγελίες του

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ο σκλαβενίτης δεν εχει καν web site, λειτουργει σαν το μπακαλικακι της γειτονιας με τηλεφωνικες παραγγελίες , η χειρότερη εξυπηρετηση μακραν με χοντρες ηλικιωμένες στα ταμεία που εχουν υφος και ταχυτητα δημοσιου υπαλλήλου,
Χωρις ζυγισμα στα ταμεία,

Μετα τον ιό νομίζω θα το βαρέσει το κανόνι.

Γενικώς τα ελληνικα σουπερ μαρκετ ειναι καρτελ χωρις καθολου ανταγωνισμο με δημοφιλη υπουργο τον άδωνη

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Ο σκλαβενίτης δεν εχει καν web site, λειτουργει σαν το μπακαλικακι της γειτονιας με τηλεφωνικες παραγγελίες , η χειρότερη εξυπηρετηση μακραν με χοντρες ηλικιωμένες στα ταμεία που εχουν υφος και ταχυτητα δημοσιου υπαλλήλου,
Χωρις ζυγισμα στα ταμεία,

Μετα τον ιό νομίζω θα το βαρέσει το κανόνι.

Γενικώς τα ελληνικα σουπερ μαρκετ ειναι καρτελ χωρις καθολου ανταγωνισμο με δημοφιλη υπουργο τον άδωνη
Καλά κανόνι δε θα βαρέσει οκ
Αλλά αυτό με το ζύγισμα????? Είναι δυνατόν????? Ειναι δυνατόν????
Και καλα πες αντε θέλει λεφτά το σύστημα (ΛΈΜΕ ΤΏΡΑ) στα καρφουρ που εξαγορασε και το ΕΊΧΑΝ???? ΤΟ ΞΉΛΩΣΕ!!!!!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Και ολες χοντρες, με χαμηλες ταχυτητες εξυπηρετησης , στο λιντλ στα ταμεία εχουν ταχυτητες φωτός,

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361
αν μάθεις σε ταχύτητες εξυπηρέτησης LIDL, ολοι οι αλλοι μετα σου φαίνονται οτι κινούνται με ταχύτητα βραδύπους ... ασε που αν τους πείς και τίποτα αντιμιλάνε ...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
αν μάθεις σε ταχύτητες εξυπηρέτησης LIDL, ολοι οι αλλοι μετα σου φαίνονται οτι κινούνται με ταχύτητα βραδύπους ... ασε που αν τους πείς και τίποτα αντιμιλάνε ...

Στα lidl παντα μαλωνα με πελατες που γκρινιαζαν και μαλωναν με την ταμια. Μιλαμε για τεραστιο καταστημα με ενα ταμειο και ακομα 2-3 υπαλληλους.
Οι τιμες ηταν στη μεση και καποιοι γκρινιαζαν την ταμια γιατι δε βαζουν και αλλο ταμειο.
Εγω επαιρνα παντα το μερος του ταμια και τους ελεγα οτι αν εσυ θελεις μια φορα να μπουν αλλα ταμεια, η υπαλληλος θελει 1000 φορες. Αλλα δεν ειναι στο χερι της. Αντιθετα αυτη ειναι η αδικημενη και δεν ειναι δικαιο να καθεται να τρωει στη μαπα τις γκρινιες μας για κατι που δε φταιει και που θελει και η ιδια να αλλαξει. Και την τελικη οποιον δεν του αρεσει ας παει σε αλλα σουπερ μαρκετ με διπλασιες τιμες και τριπλασια ταμεια. Για να σου ριξει τις τιμες τοσο πολυ το λιντλ απο καπου κοβει. Δε μπορεις να τα εχεις ολα.

Και εκει σταματουσε η κουβεντα, οι υπολοιποι συμφωνουσαν, ο γκρινιαρης στο τελος τα γυρνουσε και αυτος και η ταμιας παντα με ευχαριστουσε για την κινηση  :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Στα lidl παντα μαλωνα με πελατες που γκρινιαζαν και μαλωναν με την ταμια. Μιλαμε για τεραστιο καταστημα με ενα ταμειο και ακομα 2-3 υπαλληλους.
Οι τιμες ηταν στη μεση και καποιοι γκρινιαζαν την ταμια γιατι δε βαζουν και αλλο ταμειο.
Εγω επαιρνα παντα το μερος του ταμια και τους ελεγα οτι αν εσυ θελεις μια φορα να μπουν αλλα ταμεια, η υπαλληλος θελει 1000 φορες. Αλλα δεν ειναι στο χερι της. Αντιθετα αυτη ειναι η αδικημενη και δεν ειναι δικαιο να καθεται να τρωει στη μαπα τις γκρινιες μας για κατι που δε φταιει και που θελει και η ιδια να αλλαξει. Και την τελικη οποιον δεν του αρεσει ας παει σε αλλα σουπερ μαρκετ με διπλασιες τιμες και τριπλασια ταμεια. Για να σου ριξει τις τιμες τοσο πολυ το λιντλ απο καπου κοβει. Δε μπορεις να τα εχεις ολα.

Και εκει σταματουσε η κουβεντα, οι υπολοιποι συμφωνουσαν, ο γκρινιαρης στο τελος τα γυρνουσε και αυτος και η ταμιας παντα με ευχαριστουσε για την κινηση  :)
Ισχύει αυτό
Πάντως off topic τα ακουστικά που τους επέβαλαν (κακώς) έχουν καταντήσει ότι πιο αγενέστατο υπάρχει - δεν ενδιαφέρει τον πελάτη τι μαγείρεψε η ταμίας που μιλάει με τη Σουλα στην αποθηκη

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.202
Πόντοι
20.686
Θεωρω οτι ο Σκλαβενιτης ειναι απο τα φθηνοτερα σουπερ μαρκετ και σημερα.Απο τον Αβ δε που αναφερθηκε ουτε συζητηση.Επισης θελω να πω κατι που πρεπει εμεις σαν Ελληνες να το βλεπουμε.Ειναι απο τις μεγαλυτερες εταιρεις στην Ελλαδα με 25.0000 υπαλληλους.Ανελαβε το δυσκολο εγχειρημα να σωσει τον Μαρiνοπουλο και να μην βγουν 11.000 ατομα στην ανεργια .Δυσκολο εγχειρημα γιατι ειχε χαθει το μεριδιο αγορας του Μαρινοπουλου,αλλα πιστευω και ως φαινεται σε μια τριετια θα εχουν αποροφηθει ολοι οι κραδασμοι.
Δινει τους καλυτερους μισθους απο ολα τα σουπερ μαρκετ στην Ελλαδα.Οι πρωην του Μαρινοπουλου πηραν αυξησεις οταν πηγαν στον Σκλαβενιτη.Και μακαρι να πηγαινει καλα γιατι εχει τοσους εργαζομενους και Ελληνικη ιδιοκτησια.Δηλαδη προτιμουμε να τα εχουν Γερμανοι και Βελγοι και τα κερδη να φευγουν εξω.
ΔΕν ειμαι μετοχος της εταιρειας ουτε ειναι φιλος μου αλλα ως Ελληνας προτιμω να ενισχυω Ελληνικες εταιρειες (οσες υπαρχουν βεβαια)γιατι μεσα απο αυτο κερδιζω και εγω.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
μου θέλει και 30 ευρώ ελάχιστη παραγγελία τρομάρα του   :cheesy:
ου να μου χαθεί
..Oχι θα ερθει για εσενα υπαληλος+φορτιγακι.. για να σου φερει 2-3 πραγματακια :headbang: 
επειδη εσυ βαριεσαι να παρεις τα ποδια σου κ να πας...!!! :idiot: :jerking:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Αν δει καποιος στο efood ειναι beta που σημαίνει θα εχει πολλα fails . Ειναι ζητημα ημερων να φρακαρει και αυτο οπως τα αλλα ... :S

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Θεωρω οτι ο Σκλαβενιτης ειναι απο τα φθηνοτερα σουπερ μαρκετ και σημερα.Απο τον Αβ δε που αναφερθηκε ουτε συζητηση.Επισης θελω να πω κατι που πρεπει εμεις σαν Ελληνες να το βλεπουμε.Ειναι απο τις μεγαλυτερες εταιρεις στην Ελλαδα με 25.0000 υπαλληλους.Ανελαβε το δυσκολο εγχειρημα να σωσει τον Μαρiνοπουλο και να μην βγουν 11.000 ατομα στην ανεργια .Δυσκολο εγχειρημα γιατι ειχε χαθει το μεριδιο αγορας του Μαρινοπουλου,αλλα πιστευω και ως φαινεται σε μια τριετια θα εχουν αποροφηθει ολοι οι κραδασμοι.
Δινει τους καλυτερους μισθους απο ολα τα σουπερ μαρκετ στην Ελλαδα.Οι πρωην του Μαρινοπουλου πηραν αυξησεις οταν πηγαν στον Σκλαβενιτη.Και μακαρι να πηγαινει καλα γιατι εχει τοσους εργαζομενους και Ελληνικη ιδιοκτησια.Δηλαδη προτιμουμε να τα εχουν Γερμανοι και Βελγοι και τα κερδη να φευγουν εξω.
ΔΕν ειμαι μετοχος της εταιρειας ουτε ειναι φιλος μου αλλα ως Ελληνας προτιμω να ενισχυω Ελληνικες εταιρειες (οσες υπαρχουν βεβαια)γιατι μεσα απο αυτο κερδιζω και εγω.
ετσι απο την αλλη υπαρχει σεβασμος στον εργαζομενο απο την πρωτη γενια κυριακες ξεκουραζονται οχι 7 ημερες δουλεια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Με λίγο προσεκτικες αγορές στο λιντλ ολα τα προιοντα ειναι περιπου 30% φθηνότερα, και πλεον σχεδον το 80% των προιόντων ειναι ελληνικα,
Ας το ανταγωνιστούν λοιπόν τα ελληνικά σουπερ μαρκετ .γουστάρουν ομως τη φάση καρτέλ..
Στο λιντλ ψωνιζεις σε ενα εικοσαλεπτο και στο ακλαβενιτη
θες μια ώρα,

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ισχύει αυτό
Πάντως off topic τα ακουστικά που τους επέβαλαν (κακώς) έχουν καταντήσει ότι πιο αγενέστατο υπάρχει - δεν ενδιαφέρει τον πελάτη τι μαγείρεψε η ταμίας που μιλάει με τη Σουλα στην αποθηκη

Σε ποιο μαρκετ γινεται αυτο;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
LIDL...το χειρότερο.
Κακή ποιότητα και προϊόντα με κοντινή ημερομηνία λήξης.

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Με λίγο προσεκτικες αγορές στο λιντλ ολα τα προιοντα ειναι περιπου 30% φθηνότερα, και πλεον σχεδον το 80% των προιόντων ειναι ελληνικα,
Ας το ανταγωνιστούν λοιπόν τα ελληνικά σουπερ μαρκετ .γουστάρουν ομως τη φάση καρτέλ..
Στο λιντλ ψωνιζεις σε ενα εικοσαλεπτο και στο ακλαβενιτη
θες μια ώρα,
2 ης η τριτης ποιοτητας τα ελληνικα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
2 ης η τριτης ποιοτητας τα ελληνικα
Ποιος το αξιολογεί αυτό, πχ το φρέσκο γάλα έχει κατηγορίες?
Αν σε κάποιον αρέσει η γευση του δέλτα ειναι κριτηριο ποιότητας?
Πχ ο ελληνικός καφές του λιντλ είναι κατώτερης ποιότητας απ του λουμίδη επειδη ειναι ακριβότερος λόγω διαφημίσεων?

Ξέρουμε δηλαδή ότι οτι ο λουμίδης αγοράζει καλής ποιότητας κόκους καφέ? πως το ξέρουμε?
Δέχομαι ότι πρέπει να στηρίζουμε ελληνικες εταιρείες αλλα στη χώρα των καρτελ σκεφτόμαστε και τον εαυτό μας,

Παλιά,  τα προιόντα ετικέτας των καρφούρ ηταν σκουπίδια, ο κόσμος το χε καταλάβει και τα απαξίωσε, δεν ειναι χαζός και δε λειτουργεί μόνο με την τιμή.
Αν και το λίντλ ειχε  σκουπίδια δε θα πάταγε κανείς και ας τα χε τζάμπα

Πάντως  καταγγέλω το σκλαβενίτη για ρατσιστική συμπεριφορά, έχει υπαλληλους μόνο χοντρές κατσουφες και δυσκίνητες, συναγωνίζεται το δημόσιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom