Νέα

Site για straight γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Julian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε λεω ψεμματα ρε αλτεκ.......απλα δε μου αρεσουν σεξουαλικα.....μπορει καλλιτεχνικα και μονο να δω μια φωτο και να πω ωραια αλλα γενικα μου κανει πολυ γκει να βλεπω αντρες γυμνους σε φωτογραφιες....γιαυτο αναρωτιεμαι αν ειμαι καλα......χαχαχαχαχαχα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ίσως το θέμα μου δεν κολλάει απόλυτα σε αυτή τη στήλη,όμως δεν έβρισκα κάποια σχετικότερη.
Γεια σας, είμαι η Julian και είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το site.
Ήθελα απλώς να ρωτήσω, αν γνωρίζετε κάποια site στο net -σεξουαλικού περιεχομένου εννοείται- που να απευθύνονται σε straight γυναίκες! Δηλαδή, να έχουν φωτογραφίες, video κλπ γυμνών αντρών, αλλά όχι gay. Ξέρουν οι γυναίκες της παρέας τίποτα;
Προσπαθώ να βρω, αλλά δεν έχω αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια!

Καλώς ήρθες...Ρίξε τώρα και την παραμύθα!!!

Επισκέπτης
Ίσως το θέμα μου δεν κολλάει απόλυτα σε αυτή τη στήλη,όμως δεν έβρισκα κάποια σχετικότερη.
Γεια σας, είμαι η Julian και είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το site.
Ήθελα απλώς να ρωτήσω, αν γνωρίζετε κάποια site στο net -σεξουαλικού περιεχομένου εννοείται- που να απευθύνονται σε straight γυναίκες! Δηλαδή, να έχουν φωτογραφίες, video κλπ γυμνών αντρών, αλλά όχι gay. Ξέρουν οι γυναίκες της παρέας τίποτα;
Προσπαθώ να βρω, αλλά δεν έχω αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια!

Κάνε ένα search στο google και επέλεξε να είναι σελίδες από Ελλάδα. Θα βρεις σίγουρα. Good luck!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom