Νέα

Site αγγελιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannis98765
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannis98765

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
14
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους.
Θυμαμαι παλιά, παλιά οταν λέω πρέπει να ήταν 6-10 χρόνια πίσω, που υπήρχαν site οπως το adoos, oxl, και καποια άλλα (δεν τα θυμαμαι) στα οποια έβαζα για παράδειγμα μια αγγελία οτι ψάχνω κοπέλα και οτι πληρώνω καλά κτλ και πλάκωναν τα mail το ένα μετά το άλλο. Και mail από απλά κορίτσια, όχι επαγγελματίες. Αματούρια κανονικότατα που ψάχναν ένα χαρτζιλίκι. Είχα βρει απίθανες περιπτώσεις. Θυμάμαι να βάζω όριο στον ευατό μου (λόγο οικονομοικής στένωσης) ποιες κοπέλες θα δω...
Ε, τα τελευταία χρόνια αυτό δεν συμβαίνει. Στα site, τα οποία έχουν πια αλλάξει, προφανώς μπαίνουν μόνο γραφεία και επαγγελματίες και όσο δελεαστική αγγελία και να βάζω ουδεμία απάντηση λαμβάνω...
Τι συμβαίνει;  :huh: Μήπως ήρθε η ανάπτυξη και δεν το ξέρω;  :2funny: Γιατί πια απλές καθημερινές κοπέλες δεν μπαίνουν να ψάξουν ενώ παλιά έμπαιναν; Ή μήπως παίζεται αλλού το παιχνίδι πια (εννοώ άλλα site που ίσως να μην γνωρίζω). Αν ξέρετε μου λέτε.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλημέρα σε όλους.
Θυμαμαι παλιά, παλιά οταν λέω πρέπει να ήταν 6-10 χρόνια πίσω, που υπήρχαν site οπως το adoos, oxl, και καποια άλλα (δεν τα θυμαμαι) στα οποια έβαζα για παράδειγμα μια αγγελία οτι ψάχνω κοπέλα και οτι πληρώνω καλά κτλ και πλάκωναν τα mail το ένα μετά το άλλο. Και mail από απλά κορίτσια, όχι επαγγελματίες. Αματούρια κανονικότατα που ψάχναν ένα χαρτζιλίκι. Είχα βρει απίθανες περιπτώσεις. Θυμάμαι να βάζω όριο στον ευατό μου (λόγο οικονομοικής στένωσης) ποιες κοπέλες θα δω...
Ε, τα τελευταία χρόνια αυτό δεν συμβαίνει. Στα site, τα οποία έχουν πια αλλάξει, προφανώς μπαίνουν μόνο γραφεία και επαγγελματίες και όσο δελεαστική αγγελία και να βάζω ουδεμία απάντηση λαμβάνω...
Τι συμβαίνει;  :huh: Μήπως ήρθε η ανάπτυξη και δεν το ξέρω;  :2funny: Γιατί πια απλές καθημερινές κοπέλες δεν μπαίνουν να ψάξουν ενώ παλιά έμπαιναν; Ή μήπως παίζεται αλλού το παιχνίδι πια (εννοώ άλλα site που ίσως να μην γνωρίζω). Αν ξέρετε μου λέτε.
τότε δεν υπήρχαν η βιντεοκλεισης , και τα ατέλειωτα σημερινά σαΐτς επι πληρωμή !!!!! Τότε ήταν δωρεάν και πολυ λίγα πλήρωνες μεν αλλά ελάχιστα δε !!!!! Αντάλλαζες μόνο φωτό και πολύ μπλα μπλα μέσο κινητού .....και μετά όταν βρισκόσουν ήταν αλλιώς τα πράγματα από κοντά

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
262
Πόντοι
21
Καλημέρα
Εγώ θυμάμαι μια περίοδο το zoo που αν ασχολιοσουν αρκετά σίγουρα κάποιο μωράκι θα φορτώνες.
Εγώ πάντως είχα βγάλει 4 καλές περιπτώσεις την μια μάλιστα την κράτησα καμία 10ετια και  γαμιομασταν περιστασιακά

Ωραίες εποχές

jaden902

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2016
Like
6
Πόντοι
1
Adoos λεει τπτ πλεον; ειχα βρει παλια μια τρελη γ πουτσα γκομενα .. μετρια εμφανιση.. καλο για τα χοντρα :think:

OP
OP
G

giannis98765

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
14
Πόντοι
0
Adoos λεει τπτ πλεον; ειχα βρει παλια μια τρελη γ πουτσα γκομενα .. μετρια εμφανιση.. καλο για τα χοντρα :think:
Μπαα.. βάζω και εκει αγγελίες αλλά τίποτα.. μια μέρα μου απάντησε ένας άντρας χαχαχ

OP
OP
G

giannis98765

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
14
Πόντοι
0
Καλημέρα
Εγώ θυμάμαι μια περίοδο το zoo που αν ασχολιοσουν αρκετά σίγουρα κάποιο μωράκι θα φορτώνες.
Εγώ πάντως είχα βγάλει 4 καλές περιπτώσεις την μια μάλιστα την κράτησα καμία 10ετια και  γαμιομασταν περιστασιακά

Ωραίες εποχές
Σωστός φίλε. Και εγώ είχα βγάλει 3-4 απο το zoo. Βεβαια ήθελε πολύ ψάξιμο αλλά τουλάχιστον είχε κάποιο αποτέλεσμα.. Τώρα παπάρια..Που πήγαν όλες αυτές;;

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
facebook, instragram, tinder κλπ... εκει ειναι ολες τους.

OP
OP
G

giannis98765

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
14
Πόντοι
0
Ασε που δεν ειναι το ίδιο το να βαζεις μια αγγελία (θέλει περίπου 3') με το να κάθεσαι με τις ώρες να κανεις καυλάντα στο isnta κτλ

gorgio

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
6
Πόντοι
0
υπαρχει κανα αξιοπιστο site που να μπορούμε να βρουμε καμμια γκομενα; τα πιο πολλα είναι από επαγγελματιες ή ζητανε συνδρομη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom