Νέα

Σίσσυ Ζωγράφου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.447
Πόντοι
12.756
πολυ καλο !!! , ζωγραφιζει η ζωγραφου

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
καλο κοπροσκυλο...τι επαγγελεται ???  :think: :think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.447
Πόντοι
12.756
καλο κοπροσκυλο...τι επαγγελεται ???  :think: :think:

κοιτα τυπε , απ οτι μπορω να διακρινω στις φωτο μαλλον εχει τελειωσει μαθηματικος με μεταπτυχιακο στην στατιστικη , διοτι ετσι που ειναι ντυμενη και με το κορμι που εχει ειναι σχεδον απιθανο να μην την ξεσκισει καποιος στο γαμησι.

Παιζει ομως να εχει τελειωσει και Φυσικος επειδη προσπαθει να αποδείξει τις αντίρροπες δυναμεις μεταξυ καυλας του κοινου και ισοροπιας και βαρυτητας πανω στα τακουνια, μεχρι να την αρπαξει κανεις απο το μαλλι οταν χορευει και να την κατεβασει κατω και να αρχιζει να την  πιτσιλάει και να διαψεύσει το θεωρημα της .

Παντως το μονο που ειμαι σιγουρος επειδη ειναι πολυ δυσκολο στην Ελλαδα να γινεις  δεν νομιζω να ειναι χορευτρια  :think:

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
μούναρος !!!!  :s&m_3:

vanzelpapado

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πάντα επίκαιρος ο Τρυποκάρυδος , keep writing!!!!!!

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
κοιτα τυπε , απ οτι μπορω να διακρινω στις φωτο μαλλον εχει τελειωσει μαθηματικος με μεταπτυχιακο στην στατιστικη , διοτι ετσι που ειναι ντυμενη και με το κορμι που εχει ειναι σχεδον απιθανο να μην την ξεσκισει καποιος στο γαμησι.

Παιζει ομως να εχει τελειωσει και Φυσικος επειδη προσπαθει να αποδείξει τις αντίρροπες δυναμεις μεταξυ καυλας του κοινου και ισοροπιας και βαρυτητας πανω στα τακουνια, μεχρι να την αρπαξει κανεις απο το μαλλι οταν χορευει και να την κατεβασει κατω και να αρχιζει να την  πιτσιλάει και να διαψεύσει το θεωρημα της .

Παντως το μονο που ειμαι σιγουρος επειδη ειναι πολυ δυσκολο στην Ελλαδα να γινεις  δεν νομιζω να ειναι χορευτρια  :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

και ομως ειναι σπουδαγμενη. εκτος απο αυτο ειναι και στο χορο σπουδαγμενη. δεν ανηκει στο μεσο ορο κλαμποχορευτριων. 

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
και ομως ειναι σπουδαγμενη. εκτος απο αυτο ειναι και στο χορο σπουδαγμενη. δεν ανηκει στο μεσο ορο κλαμποχορευτριων. 
το να ειναι σπουδαγμενη και μετα να κανει την χορευτρια ειναι διπλα χαζο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το να ειναι σπουδαγμενη και μετα να κανει την χορευτρια ειναι διπλα χαζο

αποψεις ειναι αυτες. εγω σεβομαι την εργασια και την αυτοσυντηρηση σπουδαζοντας παραλληλα περισσοτερο απο το ζω με χαρτζηλικι των γονιων και κραζω ας πουμε. δεν αναφερομαι σε σενα εννοειται, γενικα.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αποψεις ειναι αυτες. εγω σεβομαι την εργασια και την αυτοσυντηρηση σπουδαζοντας παραλληλα περισσοτερο απο το ζω με χαρτζηλικι των γονιων και κραζω ας πουμε. δεν αναφερομαι σε σενα εννοειται, γενικα.
συμφωνω αν και δεν το κανω (δεν εχω και την αναγκη) .

το θεμα ειναι η δουλεια που κανει.αλλα και αυτο ειναι στις αξιες του καθενος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
συμφωνω αν και δεν το κανω (δεν εχω και την αναγκη) .

το θεμα ειναι η δουλεια που κανει.αλλα και αυτο ειναι στις αξιες του καθενος

ειναι και νορμαλ παιδια χορευτριες τυπε. λιγες  :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ειναι και νορμαλ παιδια χορευτριες τυπε. λιγες  :grin:
νορμαλ μπορει να ειναι αλλα οταν χορευει σαν τις κλασσικες πουτανες πεφτει στο ιδιο επιπεδο.Ο Αυτοσεβασμος για μενα ειναι πανω απο ολα ,ακομη και απο τα χρηματα(και μαρεσουν τα χρηματα :rockon:)

ΥΓ φαινεται να την γνωριζεις και πραγματι να ειναι σωστο παιδι,απλα δεν ειναι εκει το θεμα ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.447
Πόντοι
12.756
ρε Lopez αφου φαινεται να την γνωριζεις γιατι δεν λες τι εχει σπουδασει ? , δεν ειναι κακο νομιζω να πεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom