Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
καλο κοπροσκυλο...τι επαγγελεται ???
κοιτα τυπε , απ οτι μπορω να διακρινω στις φωτο μαλλον εχει τελειωσει μαθηματικος με μεταπτυχιακο στην στατιστικη , διοτι ετσι που ειναι ντυμενη και με το κορμι που εχει ειναι σχεδον απιθανο να μην την ξεσκισει καποιος στο γαμησι.
Παιζει ομως να εχει τελειωσει και Φυσικος επειδη προσπαθει να αποδείξει τις αντίρροπες δυναμεις μεταξυ καυλας του κοινου και ισοροπιας και βαρυτητας πανω στα τακουνια, μεχρι να την αρπαξει κανεις απο το μαλλι οταν χορευει και να την κατεβασει κατω και να αρχιζει να την πιτσιλάει και να διαψεύσει το θεωρημα της .
Παντως το μονο που ειμαι σιγουρος επειδη ειναι πολυ δυσκολο στην Ελλαδα να γινεις δεν νομιζω να ειναι χορευτρια
κοιτα τυπε , απ οτι μπορω να διακρινω στις φωτο μαλλον εχει τελειωσει μαθηματικος με μεταπτυχιακο στην στατιστικη , διοτι ετσι που ειναι ντυμενη και με το κορμι που εχει ειναι σχεδον απιθανο να μην την ξεσκισει καποιος στο γαμησι.
Παιζει ομως να εχει τελειωσει και Φυσικος επειδη προσπαθει να αποδείξει τις αντίρροπες δυναμεις μεταξυ καυλας του κοινου και ισοροπιας και βαρυτητας πανω στα τακουνια, μεχρι να την αρπαξει κανεις απο το μαλλι οταν χορευει και να την κατεβασει κατω και να αρχιζει να την πιτσιλάει και να διαψεύσει το θεωρημα της .
Παντως το μονο που ειμαι σιγουρος επειδη ειναι πολυ δυσκολο στην Ελλαδα να γινεις δεν νομιζω να ειναι χορευτρια
και ομως ειναι σπουδαγμενη. εκτος απο αυτο ειναι και στο χορο σπουδαγμενη. δεν ανηκει στο μεσο ορο κλαμποχορευτριων.
το να ειναι σπουδαγμενη και μετα να κανει την χορευτρια ειναι διπλα χαζοκαι ομως ειναι σπουδαγμενη. εκτος απο αυτο ειναι και στο χορο σπουδαγμενη. δεν ανηκει στο μεσο ορο κλαμποχορευτριων.
το να ειναι σπουδαγμενη και μετα να κανει την χορευτρια ειναι διπλα χαζο
συμφωνω αν και δεν το κανω (δεν εχω και την αναγκη) .αποψεις ειναι αυτες. εγω σεβομαι την εργασια και την αυτοσυντηρηση σπουδαζοντας παραλληλα περισσοτερο απο το ζω με χαρτζηλικι των γονιων και κραζω ας πουμε. δεν αναφερομαι σε σενα εννοειται, γενικα.
συμφωνω αν και δεν το κανω (δεν εχω και την αναγκη) .
το θεμα ειναι η δουλεια που κανει.αλλα και αυτο ειναι στις αξιες του καθενος
νορμαλ μπορει να ειναι αλλα οταν χορευει σαν τις κλασσικες πουτανες πεφτει στο ιδιο επιπεδο.Ο Αυτοσεβασμος για μενα ειναι πανω απο ολα ,ακομη και απο τα χρηματα(και μαρεσουν τα χρηματα )ειναι και νορμαλ παιδια χορευτριες τυπε. λιγες