Νέα

Σιωνιστικό Το Σήμα ΚΙΤS Των Ολυμπιακών Αγώνων Του Λονδίνου Κατα το ΙΡΑΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα forest
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.283
Πόντοι
8.225
Από την πρώτη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, έχει δεχθεί έντονη κριτική και έχει χαρακτηριστεί από κακόγουστο, μέχρι εξωφρενικά ακριβό - λέγεται ότι κόστισε περίπου 650.000 δολάρια!

Όμως οι Ιρανοί επιμένουν ότι το σήμα κρύβει τη λέξη ΣΙΩΝ! Το είχε πει και παλαιότερα στον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, η Τεχεράνη, και τώρα επανέρχεται, αφού είδε ότι δεν άλλαξε τίποτε.

"Η χρήση της λέξης Σιών για τη δημιουργία του λογότυπου των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 είναι μία εντελώς εξωφρενική πράξη", διαμαρτυρήθηκε ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Ιράν.

Αν η ΔΟΕ δεν πάρει μέτρα για να επιλύσει αυτό το ζήτημα, θα μπορούσε να επηρεάσει τη συμμετοχή αρκετών χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, που επιμένει σε μια σειρά αρχών και αξιών", κατέληξε.

Συνημμένα

• london202012-1.jpg
    london202012-1.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 30

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
μα, να είναι παντού αυτοί οι εβραίοι???? όποια πέτρα και να σηκώσεις,εβραίους και έλληνες θα βρεις  :cheesy:

OP
OP
F

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.283
Πόντοι
8.225
μα, να είναι παντού αυτοί οι εβραίοι???? όποια πέτρα και να σηκώσεις,εβραίους και έλληνες θα βρεις  :cheesy:
Δεν είναι ΠΑΝΤΟΥ απλά ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
μα, να είναι παντού αυτοί οι εβραίοι???? όποια πέτρα και να σηκώσεις,εβραίους και έλληνες θα βρεις  :cheesy:
Οι εβραιοι ειναι παντου, δυστηχως !!!
Ελεγχουν το παγκοσμιο χρημα και ειναι οι μονοι που το εχουν σε χρυσο !!!

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Οι εβραιοι ειναι παντου, δυστηχως !!!
Ελεγχουν το παγκοσμιο χρημα και ειναι οι μονοι που το εχουν σε χρυσο !!!

σίγουρα,αλλά δεν σημαίνει πως όλοι τους δρούν κάτω από ένα συγκεκριμένο σχέδιο με απώτερο σκοπό την κυριαρχία. Μου φαίνεται παρατραβηγμένο..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φίλε παντού εβραίους βλέπεις..
ένα κιτς σήμα είναι σκέτη μαλακία μεχρι εκεί όμως...
μού θυμίζεις μεσαίωνα....
άν έχεις πρόβλημα μέ τούς εβραίους εγώ δέν έχω
μεγαλύτερο γαμήσι από έλληνες δέν έχω φάει πουθενά
από τά εστιατόρια που σερβίρουν φίκια για μεταξωτές κορδέλες δηλαδη κατεψυγμενες πατάτες μέχρι κυμάδες από αποφάγια.
απο τα συνεργεια αυτοκινήτων.
από τα κολοξενοδοχεία
απο υδραυλικούς,ηλεκτρολόγους δικηγόρους ιατρούς κλπ
μιλαμε γιά δαγκωματιεεεεεεεεεεεεεεες.
γιά όλα οι εβραίοι καί οί αμερικάνοι φταίνε εκτός από μάς τούς έλληνες....
υστερόγραφο
όποτε έκανα συναλαγές μέ τούρκους εβραίους καί αμερικάνους ήταν κύριοι και νά διαψευστώ έάν αλλοι έχουν διαφορετική εμπειρία
καί είμαι 20 χρόνια ελεύθερος επαγγελματίας.....

OP
OP
F

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.283
Πόντοι
8.225
από τά εστιατόρια που σερβίρουν φίκια για μεταξωτές κορδέλες δηλαδη κατεψυγμενες πατάτες μέχρι κυμάδες από αποφάγια.
από τα κολοξενοδοχεία
υστερόγραφο
όποτε έκανα συναλαγές μέ τούρκους εβραίους καί αμερικάνους ήταν κύριοι και νά διαψευστώ έάν αλλοι έχουν διαφορετική εμπειρία
Δεν έχω πρόβλημα με τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ,και όπως ΕΙΔΕΣ και ΔΙΑΒΑΣΕΣ, ΤΟ ΙΡΑΝ εχει το θέμα,και οχι εγώ.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
από τα κολοξενοδοχεία
υστερόγραφο
παρομοίως
απλά θα τους έλεγα όχι έλληνες -δεν αξίζουν να λέγονται έτσι-
αλλά γραικύλους

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
το logo τους είναι ένα σκέτο έκτρωμα...  :s&m_1:

OP
OP
F

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.283
Πόντοι
8.225
παρομοίως
απλά θα τους έλεγα όχι έλληνες -δεν αξίζουν να λέγονται έτσι-
αλλά γραικύλους
Γραικός: Η λέξη Γραικός δινόταν από τους Λατίνους στους Έλληνες (Γραικούς) και από εκείνους παραλήφθηκε και στις νεότερες γλώσσες της Ευρώπης λιγότερο ή περισσότερο παραλλαγμένος. Γαλλικά Grecs, Γερμανικά Griechen, Ιταλικά Greci, Αγγλικά Greeks κ.λπ. Oι μύθοι αποδίδουν την καταγωγή του ονόματος στον ήρωα Γραικόν, γιο του Δευκαλίωνα και της Πανδώρας. Απ' αυτόν πήραν το όνομα οι Γραίκες, αρχαίοι Αιολοί άποικοι. Άλλοι αποδίδουν το όνομα στον Γρα, γιο του Αρχελάου, δισέγγονου του Oρέστη. O Αριστοτέλης όμως αναφέρει στα Μετεωρολογικά (Α14) ότι οι Γραικοί κατά τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνος κατοικούσαν περί την Αρχαία Ελλάδα, δηλαδή Δωδώνη, Αχελώο κ.λπ.

Άλλοι εντοπίζουν το όνομα στον Αρχαίο ποιητή Αλκμάνο και αλλού σημειώνεται ότι η λέξη Γραικός ως αρχαιότερο όνομα των Eλλήνων συναντάται στο λεγόμενο Πάριο Mάρμαρο, απ' όπου το πήραν οι Aλεξανδρινοί. Kατά το διάστημα της επικρατήσεως του Xριστιανισμού, παραμελήθηκε το όνομα αυτό και χρησιμοποιούνταν τα ονόματα Pωμαίοι και Eλλαδικοί. Aπό τον 12ο αιώνα μ. X. όμως χρησιμοποιούνταν αδιακρίτως και τα τρία ονόματα: Γραικοί, Pωμαίοι (Pωμιοί), Έλληνες.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Γραικός: Η λέξη Γραικός δινόταν από τους Λατίνους στους Έλληνες (Γραικούς) και από εκείνους παραλήφθηκε και στις νεότερες γλώσσες της Ευρώπης λιγότερο ή περισσότερο παραλλαγμένος. Γαλλικά Grecs, Γερμανικά Griechen, Ιταλικά Greci, Αγγλικά Greeks κ.λπ. Oι μύθοι αποδίδουν την καταγωγή του ονόματος στον ήρωα Γραικόν, γιο του Δευκαλίωνα και της Πανδώρας. Απ' αυτόν πήραν το όνομα οι Γραίκες, αρχαίοι Αιολοί άποικοι. Άλλοι αποδίδουν το όνομα στον Γρα, γιο του Αρχελάου, δισέγγονου του Oρέστη. O Αριστοτέλης όμως αναφέρει στα Μετεωρολογικά (Α14) ότι οι Γραικοί κατά τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνος κατοικούσαν περί την Αρχαία Ελλάδα, δηλαδή Δωδώνη, Αχελώο κ.λπ.

Άλλοι εντοπίζουν το όνομα στον Αρχαίο ποιητή Αλκμάνο και αλλού σημειώνεται ότι η λέξη Γραικός ως αρχαιότερο όνομα των Eλλήνων συναντάται στο λεγόμενο Πάριο Mάρμαρο, απ' όπου το πήραν οι Aλεξανδρινοί. Kατά το διάστημα της επικρατήσεως του Xριστιανισμού, παραμελήθηκε το όνομα αυτό και χρησιμοποιούνταν τα ονόματα Pωμαίοι και Eλλαδικοί. Aπό τον 12ο αιώνα μ. X. όμως χρησιμοποιούνταν αδιακρίτως και τα τρία ονόματα: Γραικοί, Pωμαίοι (Pωμιοί), Έλληνες.
είπα γραικύλους
ούτε καν γραικούς

OP
OP
F

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.283
Πόντοι
8.225
είπα γραικύλους
ούτε καν γραικούς
Γραικύλος: Έλληνας ανάξιος του ονόματος?Για μια Είδηση ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ και ΑΝΕΡΤΗΣΑ,λεγονται όλα αυτά?Κατά το ΙΡΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ εγω τι φταιω και με ΚΡΑΖΕΤΕ ΕΤΣΙ?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Γραικύλος: Έλληνας ανάξιος του ονόματος?Για μια Είδηση ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ και ΑΝΕΡΤΗΣΑ,λεγονται όλα αυτά?Κατά το ΙΡΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ εγω τι φταιω και με ΚΡΑΖΕΤΕ ΕΤΣΙ?
δεν σε κράζω
απλά σου επεξηγώ τι έγραψα παραπάνω

OP
OP
F

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.283
Πόντοι
8.225
δεν σε κράζω
απλά σου επεξηγώ τι έγραψα παραπάνω
Ναι αλλά ΕΓΩ βρήκα μια ΕΙΔΗΣΗ απο το ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ και την ΠΟΣΤΑΡΑ,δεν ειναι δικιας μου ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ,θα εγραφα, Σιωνιστικό Το Σήμα ΚΙΤS Των Ολυμπιακών Αγώνων Του Λονδίνου Κατα των FOREST

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom