καλησπερα μαγκεσ.εχουμε καμια πληροφορια για την κυρια.ξερεισ κανεισ τιποτα?????????καλο φαινεται
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sindi fox
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TOTTI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
που να τρεχεις ρε φιλε να αγοραζεις 250 τριανταφυλλα που θελει για μια ωρα!ασε που δεν θα μπορεις να τα κουβαλησεις...καλησπερα μαγκεσ.εχουμε καμια πληροφορια για την κυρια.ξερεισ κανεισ τιποτα?????????καλο φαινεται
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
δεν εχω εμπειρια μαζι της αλλα δεν θα την προτιμουσα... απο ενστικτο και μονο.χα χα χα.εχω ανθοπωλειο φιλοσ
Για να της ρίξεις 250 @@ και 500 φάσκελα καλή φένεται!!!που να τρεχεις ρε φιλε να αγοραζεις 250 τριανταφυλλα που θελει για μια ωρα!ασε που δεν θα μπορεις να τα κουβαλησεις...
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
οκ φιλος,κανε και μια καλη μετα απο την συναντηση σας, και γραψε και μια κριτικη. οκ?ε τοτε αστο φιλε μπραντ για αυτουσ που θα ηθελαν μια γνωριμια μαζι τησ
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
φιλος εχεις ξεκινησει με επιθεση(σε ολους) και δεν σου εχουμε μιλησει ασχημα. μαλακια εχεις κανει. οσο για την κριτικη σου δεν σε εβαλε κανεις με το ζορι να την κανεις, μαθε ομως οτι πρεπει να δινεις για να παιρνεις.τι να την κανεισ φιλοσ την κριτικη αφου εσυ εχεισ το .....ενστικτο φιλε viper84x για αυτο τον λογο το ανοιξα το θεμα μπασ και την ξερει κανεισ και τισ ειρωνειεσ αστεσ για αλλου και πηγαινε για
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ξανασκεψου το...δεν εχω ξεκινησει καμια επιθεση οπωσ μιλαει ο καθενασ του μιλαω αναλογα
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εγω ξερω τι εχω δωσει στο site και το ξερουν και οι υπολοιποι... εσυ τι εχεις δωσει ρε φιλε για να σου δωσουμε πληροφοριες που ζητας για την εν λογοεσυ τι εδωσεσ ρε φιλε για να παρεισ κριτικη
καλησπερα μαγκεσ.εχουμε καμια πληροφορια για την κυρια.ξερεισ κανεισ τιποτα?????????καλο φαινεται
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
ρε παιδι'α δεν έχει σημασία ποιος έχει δώσει τι και αν έχει δώσει να πάρει, αν έχουμε μια εμπειρία τη μοιραζόμαστε και με τουσ άλλουσ...
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
εγω ξερω τι εχω δωσει στο site και το ξερουν και οι υπολοιποι... εσυ τι εχεις δωσει ρε φιλε για να σου δωσουμε πληροφοριες που ζητας για την εν λογο
;)
εγω ξερω τι εχω δωσει στο site και το ξερουν και οι υπολοιποι... εσυ τι εχεις δωσει ρε φιλε για να σου δωσουμε πληροφοριες που ζητας για την εν λογο
μην δωσεισ ρε φιλε μπραντ στην τελικη πληροφοριεσ δεν θα πεθανω κιολασ.εχω δωσει και εγω πληροφοριεσ μεσω πμ αλλα δεν το κανω θεμα.και να σου πω και κατι αλλο.οταν εχω πληροφοριεσ θα τισ δινω δεν θα γραφω απλα για να λεω κατι.για να τελειωνει και το θεμα υπαρχει κανεισ μπουρδελιαρησ που να πηγε και να εχει πληροφοριεσ....δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε φιλοσ.
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εγω πηγαμην δωσεισ ρε φιλε μπραντ στην τελικη πληροφοριεσ δεν θα πεθανω κιολασ.εχω δωσει και εγω πληροφοριεσ μεσω πμ αλλα δεν το κανω θεμα.και να σου πω και κατι αλλο.οταν εχω πληροφοριεσ θα τισ δινω δεν θα γραφω απλα για να λεω κατι.για να τελειωνει και το θεμα υπαρχει κανεισ μπουρδελιαρησ που να πηγε και να εχει πληροφοριεσ....δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε φιλοσ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 3K