Νέα

Sindi fox

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOTTI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
καλησπερα μαγκεσ.εχουμε καμια πληροφορια για την κυρια.ξερεισ κανεισ τιποτα?????????καλο φαινεται :fuck2:
που να τρεχεις ρε φιλε να αγοραζεις 250 τριανταφυλλα που θελει για μια ωρα!ασε που δεν θα μπορεις να τα κουβαλησεις...

OP
OP
T

TOTTI

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
χα χα χα.εχω ανθοπωλειο φιλοσ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
που να τρεχεις ρε φιλε να αγοραζεις 250 τριανταφυλλα που θελει για μια ωρα!ασε που δεν θα μπορεις να τα κουβαλησεις...
Για να της ρίξεις 250 @@ και 500 φάσκελα καλή φένεται!!!

OP
OP
T

TOTTI

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
ε τοτε αστο φιλε μπραντ για αυτουσ που θα ηθελαν μια γνωριμια μαζι τησ

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Λουλουδατος, τα 250 και που ζητανε τα εισαγωγης οσο...μουναροι και να φενονται, δεν αξιζουν, ρωτα εδω συναγωνιστες...9 στους 10..μαπα η αγγιναρα :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
T

TOTTI

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
τι να την κανεισ φιλοσ την κριτικη αφου εσυ εχεισ το .....ενστικτο             φιλε viper84x για αυτο τον λογο το ανοιξα το θεμα μπασ και την ξερει κανεισ και τισ ειρωνειεσ αστεσ για αλλου και πηγαινε για :sleeping: :sleeping:                                            

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
τι να την κανεισ φιλοσ την κριτικη αφου εσυ εχεισ το .....ενστικτο             φιλε viper84x για αυτο τον λογο το ανοιξα το θεμα μπασ και την ξερει κανεισ και τισ ειρωνειεσ αστεσ για αλλου και πηγαινε για :sleeping: :sleeping:                                            
φιλος εχεις ξεκινησει με επιθεση(σε ολους) και δεν σου εχουμε μιλησει ασχημα. μαλακια εχεις κανει. οσο για την κριτικη σου δεν σε εβαλε κανεις με το ζορι να την κανεις, μαθε ομως οτι πρεπει να δινεις για να παιρνεις.

OP
OP
T

TOTTI

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχω ξεκινησει καμια επιθεση οπωσ μιλαει  ο καθενασ του μιλαω αναλογα

OP
OP
T

TOTTI

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
εσυ τι εδωσεσ ρε φιλε για να παρεισ κριτικη

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
εσυ τι εδωσεσ ρε φιλε για να παρεισ κριτικη
εγω ξερω τι εχω δωσει στο site και το ξερουν και οι υπολοιποι... εσυ τι εχεις δωσει ρε φιλε για να σου δωσουμε πληροφοριες που ζητας για την εν λογο  :cool2:   
καλησπερα μαγκεσ.εχουμε καμια πληροφορια για την κυρια.ξερεισ κανεισ τιποτα?????????καλο φαινεται :fuck2:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
ρε παιδι'α δεν έχει σημασία ποιος έχει δώσει τι και αν έχει δώσει να πάρει, αν έχουμε μια εμπειρία τη μοιραζόμαστε και με τουσ άλλουσ...

OP
OP
T

TOTTI

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
μην δωσεισ ρε φιλε μπραντ στην τελικη πληροφοριεσ δεν θα πεθανω κιολασ.εχω δωσει και εγω πληροφοριεσ μεσω πμ αλλα δεν το κανω θεμα.και να σου πω και κατι αλλο.οταν εχω πληροφοριεσ θα τισ δινω δεν θα γραφω απλα για να λεω κατι.για να τελειωνει και το θεμα υπαρχει κανεισ μπουρδελιαρησ που να πηγε και να εχει πληροφοριεσ....δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε φιλοσ.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
μην δωσεισ ρε φιλε μπραντ στην τελικη πληροφοριεσ δεν θα πεθανω κιολασ.εχω δωσει και εγω πληροφοριεσ μεσω πμ αλλα δεν το κανω θεμα.και να σου πω και κατι αλλο.οταν εχω πληροφοριεσ θα τισ δινω δεν θα γραφω απλα για να λεω κατι.για να τελειωνει και το θεμα υπαρχει κανεισ μπουρδελιαρησ που να πηγε και να εχει πληροφοριεσ....δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε φιλοσ.
εγω πηγα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom