- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.542
- Πόντοι
- 17.085
www.bourdela.com/component/content/article/73-events/8565-sin-sexy-night-fotoafieroma/]Δείτε τη σχετική καταχώρηση στον κατάλογο[/url]
Μια κοντη,σιλικονατη γυφτοβούλγαρα
Επειδη εχω βαρεθει να την βλεπω τα λεω αυτα . Ειναι πανω απο 1,55??? Δεν εχει σιλικονη στο στηθος ????? Η μηπως δεν ειναι γυφτισα ????? Ενταξει για να ειμαι δικαιος εχει ομορφο και γυμνασμενο πισινοΠολύ υπερβολικός είσαι ρε τύπε. Την έχω δει από κοντά. Πολύ καλό και σφιχτό σώμα, τέλεια πόδια-κώλος και καυλόφατσα.
να την γαμησουμε θελουμε οχι να την παντρευτουμε.....Επειδη εχω βαρεθει να την βλεπω τα λεω αυτα . Ειναι πανω απο 1,55??? Δεν εχει σιλικονη στο στηθος ????? Η μηπως δεν ειναι γυφτισα ????? Ενταξει για να ειμαι δικαιος εχει ομορφο και γυμνασμενο πισινο
Οσο περισσοτερους ποντους της δινουμε τοσο πιο δυσκολο το κανουμε αυτονα την γαμησουμε θελουμε οχι να την παντρευτουμε.....
Ενταξει να το δεις μια-δυο φορες λεει , εμετικο κατανταει γιατι εκτος απο την αμφιεση που αλλαζουν σε καθε παρασταση τα αλλα ειναι ολα ιδια στασεις και ποζες. Εγω τους εχω δει πανω απο 30 φορες και ειλικρινα δεν θελω να τους ξαναδω .εγω τωρα γιατι ολη αυτη τη φαση τη βρισκω εμετικη?εννοω το σεξ μπροστα σε κοσμο.βρεθηκα στο σιν και χαλαστηκα.
Ενταξει να το δεις μια-δυο φορες λεει , εμετικο κατανταει γιατι εκτος απο την αμφιεση που αλλαζουν σε καθε παρασταση τα αλλα ειναι ολα ιδια στασεις και ποζες. Εγω τους εχω δει πανω απο 30 φορες και ειλικρινα δεν θελω να τους ξαναδω .