sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.073
- Πόντοι
- 22.266
Περίμενα πως κ πως ο μπατζανακης μου @alex71 να μου απαντήσει αν θα πάμε Κολομβία τον Οκτώβριο αλλα χλωμό οπότε έφερα Ευρώπη την προηγούμενη κολομβιανοαργεντινεζα ....
Να είσαι γρήγορος στις αποφάσεις σου μπατζανακη ...
Όταν αγαπάς τότε κανείς τα παντα.
Αφού είχα γυρίσει από Σκωτία κ αραζα Σόφια τότε η δικιά μου μού λέει να μην κάνω τίποτα με την dyana και θα έρθει να με βρει ..
Ούτε που την πίστεψα ...κ μόλις της λέω θα είμαι Σικελία για δουλειά τις τάδε ημερομηνίες σκάει εισηγητική 2500 usd Latin America tmρωμξ κ από εκεί Κατάνια για 5 μέρες όλο κ όλο
Α καλά αυτές είναι τρελές !!!!!
Οπότε κ εγω κλείνω εισητηρια Ελλάδα Κατάνια για να μη γίνω ρεζίλι ...έτσι είναι αυτές αν αγαπάνε κανουν τα πάντα
Τον πρόγραμμα είχε
Πρώτη μέρα Κατάνια και μετά trekking etna volcano κ επόμενη μέρα Μεσσήνη
Από εκεί Κεφάλου με φανταστική παραλία κ μετά Παλέρμο κ από εκεί παραλία mondelo
Kaθοδιος για Τραπανι Δρέπανο Κορλεόνε για καφέ με τη μαφία
κ από εκεί castelvetrano για δουλειά και agrigendo ίσως το ποιον καλά σωσμενο ναό ( 5 ναούς) μαζί και από εκεί στις μεσαιωνικές πόλεις Monica raguza που είμαι πανέμορφες και μετά στην πολη necropolis pantalica μέσα σε βράχους πόλη κ σε σπηλιές κτελος Συρακούσες που όντως είναι η πιο όμορφη πόλη κ πίσω Κατάνια για επιστροφή ...
Νοίκιασα αμάξι κ θέλει προσοχή διότι Ιταλία είναι γκαγκσρερ στην ενοικίαση αυτοκινήτων
Να είσαι γρήγορος στις αποφάσεις σου μπατζανακη ...
Όταν αγαπάς τότε κανείς τα παντα.
Αφού είχα γυρίσει από Σκωτία κ αραζα Σόφια τότε η δικιά μου μού λέει να μην κάνω τίποτα με την dyana και θα έρθει να με βρει ..
Ούτε που την πίστεψα ...κ μόλις της λέω θα είμαι Σικελία για δουλειά τις τάδε ημερομηνίες σκάει εισηγητική 2500 usd Latin America tmρωμξ κ από εκεί Κατάνια για 5 μέρες όλο κ όλο
Α καλά αυτές είναι τρελές !!!!!
Οπότε κ εγω κλείνω εισητηρια Ελλάδα Κατάνια για να μη γίνω ρεζίλι ...έτσι είναι αυτές αν αγαπάνε κανουν τα πάντα
Τον πρόγραμμα είχε
Πρώτη μέρα Κατάνια και μετά trekking etna volcano κ επόμενη μέρα Μεσσήνη
Από εκεί Κεφάλου με φανταστική παραλία κ μετά Παλέρμο κ από εκεί παραλία mondelo
Kaθοδιος για Τραπανι Δρέπανο Κορλεόνε για καφέ με τη μαφία
Νοίκιασα αμάξι κ θέλει προσοχή διότι Ιταλία είναι γκαγκσρερ στην ενοικίαση αυτοκινήτων