Νέα

shemale TARA EMORY

• Μέλος που άνοιξε το νήμα olasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

olasos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
η δευτερη πορνοστάρ απο τις αγαπημένες μου...  :lheel:

[xhamster]
]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε τυπε σαν καρδιτσιωτης επιλοχιας με περουκα ειναι

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Aν πας μιά σταγόνα αίμα από αυτήν την γκομενάρα σε έναν στουπι στο μεθύσι μικροβιολόγο ,μόλις την βάλει στο μικροσκόπιο θα ξεμεθύσει αμέσως καί θα αναφωνήσει ΠΟΥΣΤΑΡΑ. SERAPIS

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Η  πρωτη,,,,,ασε .....περουκα  της  κακιας  ωρας,,,,,αξυρισια  ...και  τα  φορεμενα  πλαστικα  βυζια...μια  αποχρωση  πιο  ανοιχτη  απο  το υπολοιπο  σωμα....
Η  δευτερη.......ο  Σαργκανης  με  τακουνια,θα  περπατουσε  καλυτερα....
Και  τι  ειπαμε  οτι  ειναι?  Πορνοσταρ...........ε  μα  πια  ελεος....α...και  αγαπημενες!!!!!!!!!!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Η  πρωτη,,,,,ασε .....περουκα  της  κακιας  ωρας,,,,,αξυρισια  ...και  τα  φορεμενα  πλαστικα  βυζια...μια  αποχρωση  πιο  ανοιχτη  απο  το υπολοιπο  σωμα....
Η  δευτερη.......ο  Σαργκανης  με  τακουνια,θα  περπατουσε  καλυτερα....
Και  τι  ειπαμε  οτι  ειναι?  Πορνοσταρ...........ε  μα  πια  ελεος....α...και  αγαπημενες!!!!!!!!!!!!
γουστα ειναι αυτα.περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.δεν μου αρεσουν και εμενα.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ρε παιδια γουστα ειναι αυτα
απο τη μια κατακρινουμε αυτους που μας την λενε που μας αρεσουν οι τρανς και απο την αλλη κατακρινουμε τα γουστα καποιων επειδη οι τρανς που τους αρεσουν δεν ειναι του δικου μας γουστου
για τις επαγγελματιες του χωρου τα εχω ξαναπει οτι δεν ειναι δουλεια τους να κρινουνε, αν θελουν ας το κανουν με τις φιλες τους

κοινως "Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε" 

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
ρε παιδια γουστα ειναι αυτα
απο τη μια κατακρινουμε αυτους που μας την λενε που μας αρεσουν οι τρανς και απο την αλλη κατακρινουμε τα γουστα καποιων επειδη οι τρανς που τους αρεσουν δεν ειναι του δικου μας γουστου
για τις επαγγελματιες του χωρου τα εχω ξαναπει οτι δεν ειναι δουλεια τους να κρινουνε, αν θελουν ας το κανουν με τις φιλες τους

κοινως "Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε" 
όταν ανακοινώνεις τα γούστα σου δημόσια να περιμένεις να κριθείς... εγω το βλέπω σαν ανταλλαγη απόψεων, εκτος αν ειναι κακοπροαίρετη κριτική... όσο για τις επαγγελματίες είναι φυσικό η κριτική τους να μην είναι αντικειμενική γι αυτό και δεν τη λαμβάνουμε στα υπ' όψιν

OP
OP
olasos

olasos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οι παραπανω ειναι και επαγγελματίες...

και πανω απο ολα προσεχουν τι δινουν στο νετ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom