You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Shemale Pussy XXX
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
ελπιζω να ξεκουραστηκες αρκετα στης διακοπες σου γιατι προβλεπω πολλη δουλεια.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
λυσε μια απορια....που στα κομματια βρισκεις τοση ορεξη;;
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Μπράβο τύπε μου!!!Καλή αρχή...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.494
- Πόντοι
- 26.141
endiaferon θεμα διοτι πρωτη φορα βλεπω τρανγκεντερ πουσι!!!
αληθεια λεω και αν και εχω ψαξει στο διαδυκτιο ποτε δεν βρηκα φωτογραφιες ακι πολλες φορες σε ντελα παντα απεφευγα διακριτικα να μπω σε δωματιο με τετοιες κοπελες ακομα και η ομορφοτερη του κοσμου με απωθει και με την ιδεα οτι ηταν καποτε μπαμπης χωρις να θελω να κρινω τα γουστα των αλονων --εξαλλου οπως μου εχει πει και ενας γκει φιλος το σεξ εισαι σα το φαι αλλου του αρεσει η φασολαδα αλλου τα μακαρονια
αληθεια λεω και αν και εχω ψαξει στο διαδυκτιο ποτε δεν βρηκα φωτογραφιες ακι πολλες φορες σε ντελα παντα απεφευγα διακριτικα να μπω σε δωματιο με τετοιες κοπελες ακομα και η ομορφοτερη του κοσμου με απωθει και με την ιδεα οτι ηταν καποτε μπαμπης χωρις να θελω να κρινω τα γουστα των αλονων --εξαλλου οπως μου εχει πει και ενας γκει φιλος το σεξ εισαι σα το φαι αλλου του αρεσει η φασολαδα αλλου τα μακαρονια
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Εγώ πάλι είμαι fan του συγκεκριμένου..Έχω δοκιμάσει μερικά,αρχικά επί χρήμασι,αργότερα και στο πιο φιλικό.Η αίσθηση είναι λίγο αδιαφορετική,αλλά ξέρουν πως να χειριστούν καταστάσεις και να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος..endiaferon θεμα διοτι πρωτη φορα βλεπω τρανγκεντερ πουσι!!!
Υπάρχουν post-op κοπέλες που συνδυάζουν το παραπάνω μεφυσική εξωτερική ομορφιά χωρίς πολλές επεμβάσεις-παρεμβάσεις,κοινώς είχαν-έχουν έντονη θηλυπρέπεια..Αυτές είναι το ΤΕΛΕΙΟ!!
Για Μπάμπη,Βαγγέλη,Μήτσο δεν τις κάνεις με τίποτα,ούτε πριν δεν τις έκανες που ήταν κιόλας..Γούστα είναι αυτά...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.494
- Πόντοι
- 26.141
εχουν και το καλο οτι πιο δυσκολα κολας και ασθενειες απο shemale απο οτι με γυναικεςΕγώ πάλι είμαι fan του συγκεκριμένου..Έχω δοκιμάσει μερικά,αρχικά επί χρήμασι,αργότερα και στο πιο φιλικό.Η αίσθηση είναι λίγο αδιαφορετική,αλλά ξέρουν πως να χειριστούν καταστάσεις και να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος..
Υπάρχουν post-op κοπέλες που συνδυάζουν το παραπάνω μεφυσική εξωτερική ομορφιά χωρίς πολλές επεμβάσεις-παρεμβάσεις,κοινώς είχαν-έχουν έντονη θηλυπρέπεια..Αυτές είναι το ΤΕΛΕΙΟ!!
Για Μπάμπη,Βαγγέλη,Μήτσο δεν τις κάνεις με τίποτα,ούτε πριν δεν τις έκανες που ήταν κιόλας..Γούστα είναι αυτά...
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Δεν είναι απαραίτητο αυτό...Το AIDS,η υπατίτιδα και άλλα παραμένουν..εχουν και το καλο οτι πιο δυσκολα κολας και ασθενειες απο shemale απο οτι με γυναικες
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.494
- Πόντοι
- 26.141
ασφαλως και παραμενουν αλλα λογω των λιγοτερων εκκρισεων που εχουν οι τρανσγκεντερ ειναι δυσκολοτερο να κολλησεις απο οτι σε μια γυναικα που εχει παραπανω εκκρισης χυμωνΔεν είναι απαραίτητο αυτό...Το AIDS,η υπατίτιδα και άλλα παραμένουν..
και ειναι συγουρο αυτο που σου λεω αλλα ασφαλως και δεν σημαινει οτι θα πυροβολαμε χωρις σκουφακι
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
δεν εχει τυχει να κανω σεξ με post on αλλα ο γιωργος για να λεει και να το υποστηριζει κατι παραπανω θα ξερει.
Έχει τύχει να πάω με κοπέλα του είδους, Ελληνίδα κιόλας και η εμπειρία ήταν ωραία....δεν εχει τυχει να κανω σεξ με post on αλλα ο γιωργος για να λεει και να το υποστηριζει κατι παραπανω θα ξερει.
Το μουνί είχε μια διαφορά σε σχέση με το γυναικείο αλλά οκ... Εξ άλλου η συγκεκριμένη,ήταν πολύ ωραία σαν γυναίκα και δεν είχε καθόλου αντρικά χαρακτηριστικά.....
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΠΟΤΕ[/size][/size][/size]ασφαλως και παραμενουν αλλα λογω των λιγοτερων εκκρισεων που εχουν οι τρανσγκεντερ ειναι δυσκολοτερο να κολλησεις απο οτι σε μια γυναικα που εχει παραπανω εκκρισης χυμων
και ειναι συγουρο αυτο που σου λεω αλλα ασφαλως και δεν σημαινει [size=10pt][size=10pt][size=10pt]οτι θα πυροβολαμε χωρις σκουφακι[/size][/size][/size]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 10K