You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σφαιρικη αντιληπτικοτητα....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και μόνο που διαβάζω τον τίτλο,εκνευρίζομαι......κάποια απάτη μου βρωμάει.....
www.sferiki.gr/web/sferiki]http://www.sferiki.gr/web/sferiki[/url]
www.sferiki.gr/web/sferiki]http://www.sferiki.gr/web/sferiki[/url]
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
για παρακλάδι της σαϊεντολογίας μοιάζει, πρόσφατα έπεσα σε κάτι παρόμοιο -αρχαιολατρία και σαϊεντολογία στο μπλέντερ
πολύ κόσμο μαζεύουν όμως όπως φαίνεται στις φωτο
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.231
- Πόντοι
- 17.085
Τρίχες κατσαρές και σφαιρικές.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ένα πολύ καλό άρθρο για την σαϊεντολογία, τα πιστεύω της και τους πραγματικούς της σκοπούς εδώ
Η Απατηλή Λάμψη της Σαϊεντολογίας
υποθέτω ότι και τις αντίστοιχες οργανώσεις όπως την σφαιρική αντιληπτικότητα τις χρηματοδοτούν τα μέλη της, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για παρά (παντού υπάρχει η εμπορική συναλλαγή και το κέρδος αλλά αυτοί οι τύποι φαίνεται ότι το ξεφτιλίζουν )
Έτσι μου'ρχεται να περάσω βόλτα από εκεί........να δω τι μαλακία είναι......γαμω τους τιτλους!!!
Ποιος ειναι επικεφαλης να παω να του σφιξω το χερι??????
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
ναι να νομιζουν οτι ενδιαφερεσαι κιολας και να σου πρηξουν το παπαρι μετα!!!!!Έτσι μου'ρχεται να περάσω βόλτα από εκεί........να δω τι μαλακία είναι......
Πήγαινε ένας μαλάκας φίλος μου από Ελευσίνα -είναι τώρα Μπόλτον Αγγλία- και δεν τον είχα αφήσει να μου πει κουβέντα,για το όλο θέμα! Θα ξέρει αυτό το γίδι,αλλά δεν ασχολούμαι να μάθουμε ακριβώς.....ναι να νομιζουν οτι ενδιαφερεσαι κιολας και να σου πρηξουν το παπαρι μετα!!!!!
ΜΚΟ και καλά,οι τύποι..................
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
εισαι και θρησκος βλεπωπαραθρησκευτικες οργανωσεις μακρια τυποι μου!!!!!!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τριχες σφαιρικες ΔΕΝ υπαρχουν !!!!!!Τρίχες κατσαρές και σφαιρικές.
Μονο κατσαρες ισιες και λιγδιασμενες
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
ποιος γνωριζει τι ειναι??? εχει στη γειτονια μου και δεν εχω καταλαβει τι παιζει... ας δωσει καποιος γνωστης τα φωτα του......
καλα,με αυτο το ονομα πανε να μαζεψουν κοσμο;για ονομασε την οργανωση "μισο κιλο παϊδακια και μια τυροκαυτερη",και να δεις για ποτε κανουν ουρα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
παγανιστες
Απλά ένα ακόμη "καλοστημένο" νεο-εποχίτικο μαγαζάκι (με πνευματιστικό μανδύα), για να προσελκύει νέα μέλη, και κυρίως νέους "επενδυτές", που θα βάλουν τα ωραία τους λεφτάκια.. Έχει αλλάξει έδρα κάμποσες φορές τα τελευταία χρόνια η εν λόγω οργάνωση...
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/profile_pictures/117243_1326669024.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι τυπε?.. Έχει αλλάξει έδρα κάμποσες φορές τα τελευταία χρόνια η εν λόγω οργάνωση...
πεφτει ?
Πρέπει να τους διώξουμε από την έδρα που έχουν τώρα...................Απλά ένα ακόμη "καλοστημένο" νεο-εποχίτικο μαγαζάκι (με πνευματιστικό μανδύα), για να προσελκύει νέα μέλη, και κυρίως νέους "επενδυτές", που θα βάλουν τα ωραία τους λεφτάκια.. Έχει αλλάξει έδρα κάμποσες φορές τα τελευταία χρόνια η εν λόγω οργάνωση...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις