Νέα

Σέξυ Κρουαζιέρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Συναγωνιστές κοίταζα το ημερολόγιο για να κανονίσω κάποιες δουλειές και σκέφτηκα μιας και το καλοκαίρι είναι πλέον πολύ κοντά... μήπως μαζευόμασταν μερικοί από δω και κανονίζαμε καμιά ωραία φάση, συνδυάζοντας μερικές μέρες διακοπές, νοικιάζοντας κάποιο σκάφος + φυσικά κορίτσια για τρελλό σεξ...
Πιστεύω ότι αν το οργανώσουμε ΕΓΚΑΙΡΑ + ΣΩΣΤΑ μπορούμε να περάσουμε πολύ κα-υ-λά !!!
Φυσικά όποιοι έχουν εμπειρίες από παρόμοιες φάσεις... ή μπορούν να βοηθήσουν με κάποιον τρόπο είναι επίσης καλοδεχούμενοι...
Τι λέτε λοιπόν... είστε μέσα ??? ο καιρός περνάει γρήγορα... κι έρχονται μεγάλες ζέστες! Γιατί να τις περάσουμε στην Αθήνα ???

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Καλη ιδεα αλλα αρκετα ακριβη και δυσκολο να υλοποιηθει (ναβρεθουν κοινες ημ/νιες). Πρεπει να νοικιαστουν και το σκαφος και τα κοριτσια κλπ. Για skipper δεν υπαρχει προβλημα γιατι ειμαι εγω και αρκετα εμπειρος και μπορω να βρω σκαφος οικονομικα. Εγω ειμαι μεσα αν βολεψουν οι ημ/νιες.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Συναγωνιστές κοίταζα το ημερολόγιο για να κανονίσω κάποιες δουλειές και σκέφτηκα μιας και το καλοκαίρι είναι πλέον πολύ κοντά... μήπως μαζευόμασταν μερικοί από δω και κανονίζαμε καμιά ωραία φάση, συνδυάζοντας μερικές μέρες διακοπές, νοικιάζοντας κάποιο σκάφος + φυσικά κορίτσια για τρελλό σεξ...
Πιστεύω ότι αν το οργανώσουμε ΕΓΚΑΙΡΑ + ΣΩΣΤΑ μπορούμε να περάσουμε πολύ κα-υ-λά !!!
Φυσικά όποιοι έχουν εμπειρίες από παρόμοιες φάσεις... ή μπορούν να βοηθήσουν με κάποιον τρόπο είναι επίσης καλοδεχούμενοι...
Τι λέτε λοιπόν... είστε μέσα ??? ο καιρός περνάει γρήγορα... κι έρχονται μεγάλες ζέστες! Γιατί να τις περάσουμε στην Αθήνα ???

Στο σκάφος ο όρος "μέγεθος ιδιωτικής σφαίρας" είναι ευθέως ανάλογος προς το μέγεθος του σκάφους και αντιστρόφως ανάλογος προς τον πληθυσμό.

Ειδικότερα με αγνώστους, πρέπει να το λάβεις πολύ σοβαρά υπόψη γιατί έτσι και στραβώσεις με κάτι πάνω σε ένα σκάφος, η κατάσταση δεν παλεύεται.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Στο σκάφος ο όρος "μέγεθος ιδιωτικής σφαίρας" είναι ευθέως ανάλογος προς το μέγεθος του σκάφους και αντιστρόφως ανάλογος προς τον πληθυσμό.

Ειδικότερα με αγνώστους, πρέπει να το λάβεις πολύ σοβαρά υπόψη γιατί έτσι και στραβώσεις με κάτι πάνω σε ένα σκάφος, η κατάσταση δεν παλεύεται.

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, άλλωστε έχω και σχετική προηγούμενη εμπειρία...
Γι' αυτό κι έκανα το post έγκαιρα, ώστε αν τελικά το αποφασίσουμε... να έχουμε το χρόνο πριν να γνωριστούμε κλπ!
Οσοι πιστοί λοιπόν... προσέλθετε!!!

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0

Πολυ καλο για να ονειρευομαστε αλλα τις χρεωσεις τις ειδες ? και σαυτες πρεπει να προσθεσεις και τα εισητηρια

Με τα μισα λεφτα πας Phuket και εχεις ολες τις γυναικες που κυκλοφορουν για μια βδομαδα

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
επιμενω ξαναδειτε το
οι τιμες ξεκινουν από 3.900 ΔΟΛΛΑΡΙΑ (*1,6=) 2500 € για 4 μερες (τρεις βραδιες) και ειναι all inclusive

πληρωνεις τα αεροπορικα εισητηρια αλλα πιστευω ότι συνολικά αξίζει περισσότερο από την εντοπια κατασταση

και πας και σε τροπικο νησι να το παιζεις γαλαζια λιμνη σκηνικό

το να νοικιασεις εδω σκαφος τα ίδια θα σου στοιχίσει και περισσοτερα
εκτος αν νοικιασεις κανα ιστιοπλοικό της κακιας ωρας με κουκετες που δεν χωρας να το κανεις και να εισαι απλυτος...
αν θελεις σκαφος με ανεσεις (water maker, a/c κλπ) το μαλι θα παει πολύ ψηλότερα. Ασε που εδω όλο και σε κανα γνωστό θα τρακάρεις...

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
Πολυ καλο για να ονειρευομαστε αλλα τις χρεωσεις τις ειδες ? και σαυτες πρεπει να προσθεσεις και τα εισητηρια

Με τα μισα λεφτα πας Phuket και εχεις ολες τις γυναικες που κυκλοφορουν για μια βδομαδα

μπορεις να κατσεις και σπιτι σου να παρεις μια τσοντα και να την παιξεις με 2 ευρώ

δεν συγκρινονται ανόμοια πράγματα

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
μπορεις να κατσεις και σπιτι σου να παρεις μια τσοντα και να την παιξεις με 2 ευρώ

Τι 2; με 50 λεπτά ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΙ DVD ΘΕΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ!
Κάνεις και την βόλτα σου, πίνεις το καφεδάκι σου... κι άμα τύχει κάνεις και το καμάκι σου που είναι ΓΕΜΑΤΟ τουριστριες... ;)

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
θελεις να λενε ηταν και ο Duracell  στο 'σκαφος' ?

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ΕΞΟΔΟΛΟΓΙΟ

ΣΚΑΦΟΣ  ( ιστιοπλοικο η καταμαραν )
300 ευρω /μερα  4 διπλες ανετες καμπινες (στο καταμαραν το σαλονι είναι γηπεδο)
300 ευρω πετρελαια για κυθνο σεριφο παρο μυκονο (αναλογως  του αερα
500 Φαγητα προμηθειες

Πορνη-ες  (ΠΡΩΤΕΙΝΩ  2 τεμαχια)
300ευρωμερα

Προταση για να περασετε καλα οσοι εισαστε στο σκαφος (ΠΡΟΤΕΙΝΩ 6 ατομα συμετοχη)
Διαρκεια ταξιδιου 5 μερες το λιγοτερο
Διαρκεια πορνης – ων 2-3 μερες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Παραλαμβανετε το σκαφος από ολυμπικ μαρινα λαυριο (για πιο κοντα στα νησια προορισμου)
Παραλαμβανετε τις πορνες στην μαρινα που εχουν ερθει με ταξι (+50 ευρω)
Σαλπαρετε για κυθνο κολυμπηθρες .στην διαδρομη 3 οδηγανε 3 γαμανε (στο σαλονι για να περνουν ματι οι σωφερ)
Μετα 4 ωριτσες κυθνο κολημπηθρες . φαι κρασι και τα σεα.
Το βραδυ με το τεντερακι μισοι μισοι εξω στις κολυμπηθρες με το ζεστο ιαματικο νερο μπανιο και πιπες εναλαξ από τα κοριτσια.
Επιστροφη στο πλοιο και παρτουζοκαταστασεις οσο αντεχει ο καθενας (προσοχη οι πορνες θα πρεπει να είναι πολύ εργατικες)
Επομενη μερα πρωι βουρ για σεριφο μεσημερι φτασατε μετα μπανιο φαι και τα ρεστα.ομοιως με χτες. Φαντασια να εχετε!
Επομενη μερα πρωι βουρ για παρο …..τα τελευταια ξεκολιασματα ! το μεσημερι τις βαζετε στο καραβι και τον πουλο! Ξεκολιαρες γαμιοσασταν σαν σκυλια με τον έναν και τον αλλον…………να μη σας ξαναδω!τις ιδιες…….
Αν εχετε αντερα επιτοπου βουρ για πουστρονησι (μυκονος) εκει ειμαι σιγουρος κατι θα βρειτε να κανετε!
Επομενη μερα επιστροφη με 1 νυχτα παλι κολυμπηθρες για ουζα και ιαμματικο μπανακι(εχουμε και καποια ηλικια κιαυτες μας ξεζουμισαν)
Τελος επιστροφη παραδοση σκαφους στο λαυριο.

Συνολικο κοστος
5χ300=                                1500
300 πετρ                                300
500φαι/προμηθ.                    500
2χ300  εργατικα            600 +400 ρεγαλο γιατι περασαμε καλα+100 παρο-πειραια τικετς
1200 ταβερνες ποτα και τα σεα σας!   

Συνολο 4600 δια του 6 =766,66666666666666666666666666666666 το ατομο (για 5 αξεχαστες μερουλες )

ΕΛΛΑΔΑΡΑ  ΣΑΓΑΠΩ

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Κοιταχτε και lefantasy.com εγω ειμαι μεσα αλλα να κανονιστει απο νωρις για να ετοιμασω κανα συνεδριο!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Φίλε Duracell πολύ καλή η ιδέα σου, έχω κονέ με κάποιους θαλασσόλυκους - εφοπλιστές όποιος γουστάρει στέλνει pm να το οργανώσουμε  ;)

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ενταξει εμεις  απο κρουαζιερα δεν εχουμε αναγκη.O Θειος μου εχει ταχυπλοο σκαφος με εξωλεμβια μηχανη .
Το Καλοκαιρι παμε συνηθως καμια βολτιτσα πανω στην Κεφαλλονια  που ειναι και κοντα ,αυθημερον .
Τις περισσοτερες ομως φορες το εχουμε για να ριχνουμε καμια καθετη και να τρωμε κανα φρεσκο ψαρι.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εγω ειμαι μεσα σε οτι πειτε για μενα μετραει μονο η δραση. So fuck it man!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ενταξει σε ολους αρεσει η δραση και η περιπετεια ,γιατι χωρις αυτα η ζωη δεν θα χε κανενα νοημα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πέρσυ το καλοκαίρι... Ξεσκιστήκαμε στις μπύρες!

Συνημμένα

• EksoApoKythno.jpg
    EksoApoKythno.jpg
    76,9 KB · Εμφανίσεις: 28

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom