Νέα

Σεξουαλικός αποκλεισμός εν Ελλάδι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εις το χαμερπές βασίλειο του Ελλαδιστάν,ενώ οι γυναίκες είναι περισσότερο ευάλωτες στη σεξουαλική βία(των μουνόδουλων),οι (κυφήνες) άντρες είναι εκείνοι που κινδυνεύουν δια βίου με σεξουαλικό αποκλεισμό!Toυτέστιν,οι πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αντρών στο σεξουαλικό αποκλεισμό είναι οι εξής:

Α)Μακροχρόνια άνεργοι(''αφετηριακή'' κατηγορία):
Ο μακροχρόνια άνεργος,τυπικά θα κληθεί να δηλώσει στο πρώτο ραντεβού πως ''ψάχνεται με τα οικονομικά'' και όχι ότι κάνει ''μαύρα ιδιαίτερα''!
Β)Χρονίως ψυχωσικοί(''κινητή'' κατηγορία):
'Ενας παρανοϊκός σχιζοφρενής φερ'ειπείν,έχει μικρότερη πιθανότητα να βρει κάποια εθελοντικά διαθέσιμη γυναίκα από κάποιον παραπληγικό!
Γ)Ασυνείδητα ασεξουαλικοί(''τερματική'' κατηγορία):
Οι συνειδητά ασεξουαλικοί αποτελούν ιατρική ιδιομορφία!Απεναντίας,οι ασυνείδητα ασεξουαλικοί,άπαξ και βγουν ''εκτός αγοράς'' για μεγάλο χρονικό διάστημα,αναπόφευκτα θ'αντιμετωπίσουν επιστρέφοντας το σεξουαλικό ρατσισμό των υποψήφιων συντρόφων τους,οι οποίες ασυνείδητα πάλι θα τους αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη!

Αυτές λοιπόν είναι οι γενικές κατηγορίες των (δυνητικά) σεξουαλικώς αποκλεισμένων...Από'κεί και ύστερα,φυγόστρατοι,αποφυλακισμένοι και λοιπά ''χαμένα κορμιά'', ανάγονται τελικά σε κάποια από αυτές!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τι θες να μας πεις δεν καταλαβα

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
Για καντο μας πιο λιανα

Επισκέπτης
Τo θέμα ανήκει στο "Funny",σόρυ μάγκες!

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Eξωχότατε  Ντιμ Μπου Λι  , Μήπως διδάσκεις Κουνγκ Φου? ή Τάϊ Τσι? ή Τσι Κονγκ? Γιατί με τα Ελληνικά , καλλίτερα άστα . Ξαναγύρνα στη Σαϊγκόν. SERAPIS

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εις το χαμερπές βασίλειο του Ελλαδιστάν,ενώ οι γυναίκες είναι περισσότερο ευάλωτες στη σεξουαλική βία(των μουνόδουλων),οι (κυφήνες) άντρες είναι εκείνοι που κινδυνεύουν δια βίου με σεξουαλικό αποκλεισμό!Toυτέστιν,οι πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αντρών στο σεξουαλικό αποκλεισμό είναι οι εξής:

Α)Μακροχρόνια άνεργοι(''αφετηριακή'' κατηγορία):
Ο μακροχρόνια άνεργος,τυπικά θα κληθεί να δηλώσει στο πρώτο ραντεβού πως ''ψάχνεται με τα οικονομικά'' και όχι ότι κάνει ''μαύρα ιδιαίτερα''!
Β)Χρονίως ψυχωσικοί(''κινητή'' κατηγορία):
'Ενας παρανοϊκός σχιζοφρενής φερ'ειπείν,έχει μικρότερη πιθανότητα να βρει κάποια εθελοντικά διαθέσιμη γυναίκα από κάποιον παραπληγικό!
Γ)Ασυνείδητα ασεξουαλικοί(''τερματική'' κατηγορία):
Οι συνειδητά ασεξουαλικοί αποτελούν ιατρική ιδιομορφία!Απεναντίας,οι ασυνείδητα ασεξουαλικοί,άπαξ και βγουν ''εκτός αγοράς'' για μεγάλο χρονικό διάστημα,αναπόφευκτα θ'αντιμετωπίσουν επιστρέφοντας το σεξουαλικό ρατσισμό των υποψήφιων συντρόφων τους,οι οποίες ασυνείδητα πάλι θα τους αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη!

Αυτές λοιπόν είναι οι γενικές κατηγορίες των (δυνητικά) σεξουαλικώς αποκλεισμένων...Από'κεί και ύστερα,φυγόστρατοι,αποφυλακισμένοι και λοιπά ''χαμένα κορμιά'', ανάγονται τελικά σε κάποια από αυτές!

Eγω ανηκω σε ολες τις κατηγορεις συν το οτι ειμαι και χοντρος και ασχημος!
Πως γινεται να εγω 3 γκομενες? Μου λες???

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Σωστές παρατηρήσεις, αλλά που θες να καταλήξεις;

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930

Τι να πεις;  :huh:
Μάλλον είσαι γλυκοτσούτσουνος και δεν μπορούν να σε ξεπεράσουν  ;)

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
43
Πόντοι
6
κοιτα φιλαρακι χαλαρωσε γκομενες γαμανε οι υπουλοι,οι πονηροι ,οι δυνατοι ο κοσμος ειναι κακος και υποκριτης η λογικη λοιπον λεει οτι οποιος υπηρετει αυτες τις αξιες και δεν καρφωνεται ...γαμαει ...γι αυτο λοιπον ΤΟΥΠΕ ΜΑΓΚΙΑ κλανια "ΔΗΘΕΝ"ΙΣΜΟΣ , ΨΕΥΤΟΦΙΛΙΑ και ολα καλα θα πανε αν παλι φοβασαι πας σπιτι κΑΙ  κοιμασαι...

αναλογα βεβαια με την κατηγορια του καθενος...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κοιτα φιλαρακι χαλαρωσε γκομενες γαμανε οι υπουλοι,οι πονηροι ,οι δυνατοι ο κοσμος ειναι κακος και υποκριτης η λογικη λοιπον λεει οτι οποιος υπηρετει αυτες τις αξιες και δεν καρφωνεται ...γαμαει ...γι αυτο λοιπον ΤΟΥΠΕ ΜΑΓΚΙΑ κλανια "ΔΗΘΕΝ"ΙΣΜΟΣ , ΨΕΥΤΟΦΙΛΙΑ και ολα καλα θα πανε αν παλι φοβασαι πας σπιτι κΑΙ  κοιμασαι...

:thumbsup:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

λες ψεμματα για το οτι εισαι χοντρος και ασχημος,η για το οτι εχεις γκομενες,η και για τα δυο

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
κοιτα φιλαρακι χαλαρωσε γκομενες γαμανε οι υπουλοι,οι πονηροι ,οι δυνατοι ο κοσμος ειναι κακος και υποκριτης η λογικη λοιπον λεει οτι οποιος υπηρετει αυτες τις αξιες και δεν καρφωνεται ...γαμαει ...γι αυτο λοιπον ΤΟΥΠΕ ΜΑΓΚΙΑ κλανια "ΔΗΘΕΝ"ΙΣΜΟΣ , ΨΕΥΤΟΦΙΛΙΑ και ολα καλα θα πανε αν παλι φοβασαι πας σπιτι κΑΙ  κοιμασαι...

:rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Βλεπω συμφωνουν με τον φιλο μας που προτεινει υπουλες μεθοδους ολα τα καλα παιδακια....
ο Vagos The Pimp που μας ελεγε παλια οτι ειναι ειλικρινης και δεν κανει παρεες μονο για να πηδαει και ο αχαχουχας ο ηθικος  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ορισμενοι για να πηδηξετε μια γκομενα... καθεστε και σκαρφιζεστε ενα καρο υπουλες μεθοδους
και λαμογιες... ελεος. Ντροπη λιγη τσιπα δεν υπαρχει. Ο φιλος ειναι φιλος !!!!!!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
6.955
Εγω το 2013 κλείνω 9 χρόνια αγαμίας, 9 χρόνια χωρίς γκόμενα.
Σε ποια κατηγορία ανήκω σοφέ κινέζε συνφορουμίτη?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βλεπω συμφωνουν με τον φιλο μας που προτεινει υπουλες μεθοδους ολα τα καλα παιδακια....
ο Vagos The Pimp που μας ελεγε παλια οτι ειναι ειλικρινης και δεν κανει παρεες μονο για να πηδαει και ο αχαχουχας ο ηθικος  :P

Κατανόησε πρώτα τι έγραψε ο τύπος. Αυτές είναι οι κατηγορίες που γαμάνε σε συντρηπτική πλειοψηφία. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα πληρείς όλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom