Νέα

Σεξουαλικό ατύχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Γεια σας και λόγω των ημερών και Χρόνια Πολλά!

Τα χριστούγεννα (24 το βράδυ) πάνω σε μία cowgirl φάση η γκόμενα με στούμπηξε για τα καλά και έκτοτε βγάζω λίγο αίμα με το σπέρμα. Ο γιατρός μου λείπει μέχρι 3 Γενάρη. Ούτε πόνος ούτε πρήξιμο. Το έχει πάθει κανένας;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.695
Πόντοι
6.056

Τα χριστούγεννα (24 το βράδυ) πάνω σε μία cowgirl φάση η γκόμενα με στούμπηξε για τα καλά και έκτοτε βγάζω λίγο αίμα με το σπέρμα. Ο γιατρός μου λείπει μέχρι 3 Γενάρη. Ούτε πόνος ούτε πρήξιμο. Το έχει πάθει κανένας;
μπα οχι μαν αλλα μου εχουν σπασει τον πουτσο μεταφορικα πολλες φορες :undecided:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.503
Πόντοι
1.446

Οπως εισαι πας ουρολογο,βαρα στο google και πηγαινε σε καποιον γιατρο κοντα σου δεν παιζεις με τετοια πραγματα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.555
Πόντοι
3.556
Οπως εισαι πας ουρολογο,βαρα στο google και πηγαινε σε καποιον γιατρο κοντα σου δεν παιζεις με τετοια πραγματα
¨Ασε μύστη μια φορά το έπαθα κι εγώ και ο ουρολόγος μου έκανε εξέταση προστάτη για παν ενδεχόμενο :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.503
Πόντοι
1.446

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035
επειδη ειναι γελοια ατομα αυτα που σου απαντανε θα σου κανω εγω την διαγνωση εχεις παθυει καταγμα πεους,παρε μοιρογνωμονιο και δες ποσες μοιρες εχει παρει κλιση το πεος σου,επισης ακουσες κρατς?το πιο πιθανο να εχεις υποστει νοσο περονι. :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
επειδη ειναι γελοια ατομα αυτα που σου απαντανε θα σου κανω εγω την διαγνωση εχεις παθυει καταγμα πεους,παρε μοιρογνωμονιο και δες ποσες μοιρες εχει παρει κλιση το πεος σου,επισης ακουσες κρατς?το πιο πιθανο να εχεις υποστει νοσο περονι. :sunglasses:

peroni-nastro-azzurro-330ml.jpg

γιατρε μου εσυ

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.695
Πόντοι
6.056
θα γινει καλα ο ασθενης δρ μπαρε η θα κατουραει τα αρχιδια του απο δω και περα?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035
θα γινει καλα ο ασθενης δρ μπαρε η θα κατουραει τα αρχιδια του απο δω και περα?
θα πρεπει να μπουν λαμες και γυψος εκτος και αν ειναι σοβαρο περιστατικο που θα γινει επεμβαση βαζωντας ανοξειδωτα καλαμια για στηριξη. :confused: :confused: :confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035
και επειδη ειστε αδαεις και χλευαζετε διαβαστε για τη νοσο περονι ισως καποια στιγμη σας χρειαστει. :confused: :confused: :confused:

επισης για το καταγμα πεους. :confused::confused::confused:

και τωρα δοξαστε με. :sunglasses:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.555
Πόντοι
3.556
και επειδη ειστε αδαεις και χλευαζετε διαβαστε για τη νοσο περονι ισως καποια στιγμη σας χρειαστει. :confused: :confused: :confused:

επισης για το καταγμα πεους. :confused::confused::confused:

και τωρα δοξαστε με. :sunglasses:
Στο κάταγμα βάζουμε και γύψο τύπε ? :confused: :confused: :confused: :confused:

Cannon 4

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε μου. Κάτι παρόμοιο έγινε και σε μένα πρόσφατα μετά από rough sex μάτωσα. Εμένα όμως απ' ότι κατάλαβα έγινε ένα σκισιματακι δε προέρχεται απ' το σπέρμα δηλαδή το αίμα . Έψαξα στο ίντερνετ και είδα ότι συμβαίνει όποτε δεν ασχολήθηκα με γιατρό. Τράβηξα και μια μόνος σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και είδα ότι έτσι δε τρέχει αίμα. Αν στη δική σου περίπτωση νομίζεις ότι τελειώνεις και έρχεται αίμα από μέσα καλό θα ήταν να πας σε ένα γιατρό για παν ενδεχόμενο. Μη πανικοβαλεσαι βέβαια μπορεί να είναι μια πληγή αλλά εσωτερικά στην ουρήθρα. Δική μου υπόθεση τώρα όλο αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom