Νέα

Σεξουαλικά προβλήματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bboy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα φορουμίτες , έχω καποιά προβλήματα στο σεξ και θέλω να με βοηθήσετε γιατι είστε πιο εμπηροι λοιπον.
1)Ειμαι 1,82 και 104 κιλα, (έχω κιλιτσα)
2)Εχω προβλημα με το γρηγορο τελιομα (εξπερματωση) Δλδ 2-3 λεπτα εχω τελιοσει και δεν χορτενω τπτ!!!
3)Θελω να μου δωσετε σημβουλες γιατι οταν παω σε μπουρδελο δεν μπορο να ενεργησω (να καυλοσο) και πανε τα λεφτα χαμενα τελιονοντας εκει...Ειναι μεγαλο το προβλημα μου και πρεπει να με βοηθησετε οσο μποριτε.... Επισις εχω ακουσει για κατι σπρει αλλιφες δεν ξερω τι, που κανεις παραπανο ωρα να τελιοσεις κτλ.... Εσεις ξερετε καλητερα....περιμενω σημβουλες στο τι πρεπει να κανω για να λησω τα προβληματα μου....

Καληνυχτα Νώντας..

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρωτα τον psolaras19 ,αυτος ξερει σιγουρα.

OP
OP
B

Bboy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειπαμε να μιλησουμε λιγο σοβαρα για προβληματα αλλα δεν το βλεπω.

Tarasch

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
5.765
καλησπέρα φορουμίτες , έχω καποιά προβλήματα στο σεξ και θέλω να με βοηθήσετε γιατι είστε πιο εμπηροι λοιπον.
2)Εχω προβλημα με το γρηγορο τελιομα (εξπερματωση) Δλδ 2-3 λεπτα εχω τελιοσει και δεν χορτενω τπτ!!!
3)Θελω να μου δωσετε σημβουλες γιατι οταν παω σε μπουρδελο δεν μπορο να ενεργησω (να καυλοσο) και πανε τα λεφτα χαμενα τελιονοντας εκει...Ειναι μεγαλο το προβλημα μου και πρεπει να με βοηθησετε οσο μποριτε.... Επισις εχω ακουσει για κατι σπρει αλλιφες δεν ξερω τι, που κανεις παραπανο ωρα να τελιοσεις κτλ.... Εσεις ξερετε καλητερα....περιμενω σημβουλες στο τι πρεπει να κανω για να λησω τα προβληματα μου....

Καληνυχτα Νώντας..
υπαρχει σχετικο thread γι αυτο το προβλημα ψαχτο και  αλλου ;)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ποσο χρονον εισαι φιλε και ποσο συχνες ειναι οι σεξουαλικες σο επαφες?

ErMaC

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βασικα οσον αφορα την πρωορη εκσπερματωση αν ψαξεις πιο πολυ εδω μεσα θα βρεις μια μεθοδο που λεγεται masters and jonsons.
καπου το ειχα βαλει στο ποστ αλλα δεν μπορω να το βρω. καλη τυχη

user

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
γιατί αναφέρεις το 1)? θεωρείς μήπως ότι είναι η αιτία ή έστω συμβάλλει στο 2,3?

μόνος σου έχεις φυσιολογικές στύσεις και τελειώνεις σε εύλογο χρόνο?

αν αποκλείσεις τα οργανικά αίτια, που είναι και το πιο λογικό, τότε πρέπει να το δουλέψεις στον ψυχολογικό τομέα

δοκίμασε με κανονική κοπέλα, όχι πόρνη, ή έστω ένα cg

βρες την αιτία του άγχους σου και προσπάθησε να την αποβάλεις, πχ μήπως έχεις κόμπλεξ με την εμφάνιση σου?

kostas401

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Νομλιζω οτι το θέμα σου είναι απλό και δεν χρειάζεται να το βασανίσεις. Μην καταφύγεις ούτε σε γιατρούς ούτε σε χαπια σπρέι κλπ.Την επόμενη φορά που θα πάς με ζητας της να σου βάλει κωοδάχτυλο. Αν δεν τελειώσεις αμέσως τότε είσαισε καλό δρόμο.Αν τελειώσεις πιό γρήγορα από πρίν αλλαξε...site

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Νομλιζω οτι το θέμα σου είναι απλό και δεν χρειάζεται να το βασανίσεις. Μην καταφύγεις ούτε σε γιατρούς ούτε σε χαπια σπρέι κλπ.Την επόμενη φορά που θα πάς με ζητας της να σου βάλει κωοδάχτυλο. Αν δεν τελειώσεις αμέσως τότε είσαισε καλό δρόμο.Αν τελειώσεις πιό γρήγορα από πρίν αλλαξε...site

wtf-monkey.jpg

kostas401 υπάρχει και πιο απλός τρόπος. :S :S :S

Στο φίλο που έγραψε:
Αν δεν κάνεις σεξ συχνά τον τελευταίο καιρό, τράβα μία μαλακία πριν πας να γαμήσεις. Και θα πας πιο ήρεμος & χαλαρός και θα γαμήσεις περισσότερο. Δοκίμασε πρώτα αυτό και άσε τα σπρέι και τις αλοιφές.
Κιλά και ύψος δεν έχουν σχέση.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
καλησπέρα φορουμίτες , έχω καποιά προβλήματα στο σεξ και θέλω να με βοηθήσετε γιατι είστε πιο εμπηροι...

Νώντα, κατ΄αρχήν καλώς ήρθες στο Forum :)
Τα προβλήματα που αναφέρεις... έχουν συζητηθεί αναλυτικά πολλές φορές εδώ! Γι' αυτό ΗΡΕΜΗΣΕ, ΨΑΞΕ κ διάβασε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ τα διάφορα threads...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.609
Πόντοι
42.697

Καληνυχτα Νώντας..

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

φιλε καλημέρα,

εδώ δεν είναι ιατρικό σάιτ
ο καθένας οσο καλοπροάιρετος και αν είναι, και ότι συμβουλή και να σου δώσει, δεν είναι γιατρός και δεν σε ξέρει προσωπικά.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάς σε έναν εξειδικευμένο γιατρό.

εδώ δεν θα βρείς λύση.
μόνο απόψεις

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
εγω παλι γιατι νομιζω οτι κανει πλακα ο Bboy? :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγω παλι γιατι νομιζω οτι κανει πλακα ο Bboy? :think:
...και πλακα να κανει καποιος ειμαστε υποχρεωμενοι, για λογους ηθικης, να απανταμε σοβαρα.
Ελπιζω να καταλαβαινεις τι σημαινει "λογοι ηθικης"

user

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
γιατί να κάνει πλάκα? είναι πάρα πολύ συχνά αυτά που περιγράφει...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

Καληνυχτα Νώντας..
διαβασε το βιβλιο ΠΡΟΩΡΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ  η θεραπευτικη ελπιδα του Γ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
πιστευω θα σε βοηθησει πολυ ,το βιβλιο μπορεις να το βρεις και στο ιντερνετ
αυτο ειναι ενδεικτικα ενα απο τα βιβλια με αυτο το θεμα
επισης να σημειωσω οτι ειναι ειδικα σ ενα νεο ατομο διαφορετικη η ψυχολογια σ ενα οικο ανοχης απο μια σχεση με τη κοπελα σου,στη δευτερη περιπτωση εισαι σαφως πιο χαλαρος

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
γιατι φιλε μου αν εχει οντως προβλημα, πιστευει οτι θα παρει σοβαρη απαντηση η λυση απο εδω?....απο εμενα η απο εσενα?...δεν ξερω

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
δηλαδη οποιος γαμαει ειναι και γιατρος?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Δεν ειναι κακο καποιος να θελει να συζητησει το προβλημα του,
αλλα θα πρεπει να ξερει οτι ουσιαστικη λυση θα του δωσει ΜΟΝΟΝ καποιος ειδικος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom