Νέα

Σεξοτουρισμός στη Σκανδιναβία (Φινλανδία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Ισλανδία)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
332
Πόντοι
21
Ενω εχουν ανοιχτει πολλα θεματα για τις σλαβες ας πουμε και για τις βορειοτερες χωρες της ευρωπης τις σκανδιναβες.
Εχω παει φιλανδια και σουηδια και διαπιστωσα πως δεν ειναι τοσο απροσιτες οι κοπελες οπως κυκλοφορει η φημη,επισης εμφανισιακα ειναι ομορφες ψηλες ξανθιες με ωραια σωματα και πολλες γυμνασμενες.
Οσοι εχουν εμπειριες σχεση παντρεια ας μας ενημερωσουν για τις σκανδιναβες με τα θετικα και τα αρνητικα τους.

OP
OP
Reporter john

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
332
Πόντοι
21
Τα θετικα των σκανδιναβων

1 ολες ξερουν αγγλικα σε σχεση με τσεχια και σλοβακια που με το κυαλι να βρεις να μιλαει με εξαιρεση τη πραγα λογω τουριστων
2 οι φιλανδες και οι σουηδεζες κανουν ευκολα one night stand πχ γνωριζεις στο μπαρ στο καφε ακομα και αλλου αν σε θελει θα γαμηθει την ιδια στιγμη και δεν θα ειναι ελευθερη μπορει να ειναι παντρεμενη σε σχεση κλπ βεβαια δεν κανουν για γαμο οι σκανδιναβες μακρια.
3 πολλες ειναι απροσιτες θα τους μιλας και δεν σου απαντανε αλλα αυτοματως ξερεις οτι δεν ενδιαφερεται,τωρα αν τη ρωτησεις κατι θα σου απαντησει τυπικα,αλλα αν δειξει ενδιαφερον η ακομα και οικειοτητα η χαμογελασει η μιλησει ειναι πρασινο φως για πηδημα
4 προσοχη σε αντρες που θα σας προσεγγισουν πολλοι μπαι και και γκει θελουν πηδημα
5 μεγαλο ποσοστο σινγκλ γυναικων με παιδια,πληρως απελευθερωμενες και σου λεει θελω μονο να σε εχω και να με εχεις για πηδημα
6 δεν θα στα πριξουν για γαμο,ανετα μπορεις να συζεις για ενα διαστημα η οσο γουσταρετε,ειναι δεκτικες και σε παρτουζες ανταλλαγη ζευγαριων κλπ
7 δεν θα κοιτανε να τα πληρωσετε ολα εσεις,σου λεει εργαζομαι ειμαι ανεξαρτητη,αντιθετα η ουκρανη αν δεν πληρωσεις εσυ κατεβασει μουτρελες και σου λεει οτι δεν την αγαπας που πληρωσε αυτη.

Συνημμένα

• 1742968994640.gif
    1742968994640.gif
    42 bytes · Εμφανίσεις: 27

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
16.869
Πόντοι
3.846
Ξεκινάμε από τα βασικά:
Οι Φινλανδές δεν είναι Σκανδιναβές
Άφησες απέξω τα νησιά Φερόε

Τα αρνητικά που έχουν οι βόρειες:
- Έχουν πολύ υψηλά στάνταρντς. Οι άντρες στην πατρίδα τους είναι όλοι ψηλοί, γυμνασμένοι, προσέχουν την εμφάνισή τους ,δύσκολα τους ανταγωνίζεσαι
- Είναι το προπύργιο της woke κουλτούρας, για αυτό οπισθοδρομικοί Έλληνες προσέξτε γιατί θα πέσουν μπουκέτα και μάλιστα από γυναίκες (μια Σουηδέζα δεν το έχει σε τίποτα να δείρει άντρα). Αντίθετα οι Σλάβες είναι πιο παλαιών αρχών.
- Οι Έλληνες δεν έχουμε καλή φήμη σε αυτές τις χώρες, πάμε στην ίδια κατηγορία με Τούρκους και Μαροκινοτυνήσιους, δηλαδή λιγούρια. Καλή φήμη σε αυτές τις χώρες έχουν οι Λατινοαμερικάνοι και οι Ισπανοί.
- Σε αντίθεση με τις Σλάβες δεν έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα τα λεφτά. Αυτό για να έναν Ελληνα που έχει συνηθίσει να κερνάει ποτά και να φλεξάρει τα φράγκα, μπορεί να είναι και μειονέκτημα.

Παίκτη θα σε συμβούλευα να επισκεφτείς την περιοχή ανάμεσα στις δύο κουλτούρες ,δηλαδή τις χώρες της Βαλτικής. Ίσως εκεί σου ταιριάζει περισσότερο.

OP
OP
Reporter john

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
332
Πόντοι
21
Ξεκινάμε από τα βασικά:
Οι Φινλανδές δεν είναι Σκανδιναβές
Άφησες απέξω τα νησιά Φερόε

Τα αρνητικά που έχουν οι βόρειες:
- Έχουν πολύ υψηλά στάνταρντς. Οι άντρες στην πατρίδα τους είναι όλοι ψηλοί, γυμνασμένοι, προσέχουν την εμφάνισή τους ,δύσκολα τους ανταγωνίζεσαι
- Είναι το προπύργιο της woke κουλτούρας, για αυτό οπισθοδρομικοί Έλληνες προσέξτε γιατί θα πέσουν μπουκέτα και μάλιστα από γυναίκες (μια Σουηδέζα δεν το έχει σε τίποτα να δείρει άντρα). Αντίθετα οι Σλάβες είναι πιο παλαιών αρχών.
- Οι Έλληνες δεν έχουμε καλή φήμη σε αυτές τις χώρες, πάμε στην ίδια κατηγορία με Τούρκους και Μαροκινοτυνήσιους, δηλαδή λιγούρια. Καλή φήμη σε αυτές τις χώρες έχουν οι Λατινοαμερικάνοι και οι Ισπανοί.
- Σε αντίθεση με τις Σλάβες δεν έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα τα λεφτά. Αυτό για να έναν Ελληνα που έχει συνηθίσει να κερνάει ποτά και να φλεξάρει τα φράγκα, μπορεί να είναι και μειονέκτημα.

Παίκτη θα σε συμβούλευα να επισκεφτείς την περιοχή ανάμεσα στις δύο κουλτούρες ,δηλαδή τις χώρες της Βαλτικής. Ίσως εκεί σου ταιριάζει περισσότερο.
Εγω ειμαι ενας 35αρης 1.80 υψος για τη σκανδιναβια κοντος και εμφανισημος
Δ εν περιμενα οτι θα εριχνα 2 φορες που πηγα φιλανδια και μια σουηδια στο γκετομποργκ γκομενες.
Δεν εννοω σχεση αλλα πηδημα φαση και τελος.
Στο γκετεμποργκ εμεινα 25 μερες και ελσινκι τη πρωτη φορα 12 μερες και τη δευτερη 15
Με ενα πεσιμο τη μερα σε διαφορους χωρους.
Να σημειωσω μια φιλανδη ηταν 1.83 και φοραει 8ποντο στο ποταδικο και αισθανομουν νανος.
Ειναι πιο ευκολο το πεδιο απο οσο νομιζεται,δεν λεω οτι θα ριχνεται για πλακα γκομενες αλλα θα φορτωνεται

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.556
Πόντοι
1.446
Έχω γνωρίσει αρκετές Σκανδιναβές στo UK at times, κυρίως από Σουηδία και Νορβηγία και έχω παίξει μπάλα με Σουηδέζα παλιά. Έχω πάει και Σουηδία αλλά για λίγες μέρες, δεν πρόλαβα να δω πολλά εκεί. Ιn general, με γκόμενες από αυτούς τους λαούς για να έχεις τύχη πρέπει να σκοτώσεις τον Έλληνα μέσα σου. Αν είσαι ο μέσος Έλληνας δηλαδή γκρινιάρης, μαμάκιας και μπουχέσας πολύ δύσκολο. Είναι μαθημένες να πηδιούνται με fit άνδρες, αν έχεις κοιλιά, κωλάρα κλπ. ξεκινάς με μεγάλο μειονέκτημα. Επίσης είναι καλοντυμένες και προσεγμένες, σε αυτό το θέμα είναι καλύτερες από Αγγλίδες. Συνήθως γουστάρουν επαφή με τη φύση, να περπατάνε μονοπάτια, picnic σε λίμνες, πάρκα, κάμπινγκ κλπ. Πολύ ανεξάρτητες γυναίκες, φεμινίστριες κλπ., με τα θετικά και τα αρνητικά του, δε σε κοιτάνε τόσο στην τσέπη, όσο τι τύπος είσαι γενικά, αλλά θέλουν να κάνεις δουλειές στο σπίτι αν μένετε μαζί κλπ.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Reporter john

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
332
Πόντοι
21
Έχω γνωρίσει αρκετές Σκανδιναβές στo UK at times, κυρίως από Σουηδία και Νορβηγία και έχω παίξει μπάλα με Σουηδέζα παλιά. Έχω πάει και Σουηδία αλλά για λίγες μέρες, δεν πρόλαβα να δω πολλά εκεί. Ιn general, με γκόμενες από αυτούς τους λαούς για να έχεις τύχη πρέπει να σκοτώσεις τον Έλληνα μέσα σου. Αν είσαι ο μέσος Έλληνας δηλαδή γκρινιάρης, μαμάκιας και μπουχέσας πολύ δύσκολο. Είναι μαθημένες να πηδιούνται με fit άνδρες, αν έχεις κοιλιά, κωλάρα κλπ. ξεκινάς με μεγάλο μειονέκτημα. Επίσης είναι καλοντυμένες και προσεγμένες, σε αυτό το θέμα είναι καλύτερες από Αγγλίδες. Συνήθως γουστάρουν επαφή με τη φύση, να περπατάνε μονοπάτια, picnic σε λίμνες, πάρκα, κάμπινγκ κλπ. Πολύ ανεξάρτητες γυναίκες, φεμινίστριες κλπ., με τα θετικά και τα αρνητικά του, δε σε κοιτάνε τόσο στην τσέπη, όσο τι τύπος είσαι γενικά, αλλά θέλουν να κάνεις δουλειές στο σπίτι αν μένετε μαζί κλπ.
Εμενα μου αρεσε αυτη η απελευθερωση που ειχαν.
Πχ εκει δεν εχει ελα να με παρεις με αυτοκινητο πληρωσε γιατι εισαι αντρας η ακομα βαψε φτιαξε το σπιτι κλπ
Ο φιλος που πηγα στο γκετεμποργκ ειχε παντρευτει μια ντοπια εκαναν και παιδι και μετα απο 4 χρονια του λεει μια μερα αποφασισα να χωρισουμε θελω να ζησω μονη μου,αυτος επεσε στα βαρια και του ελεγε ελα μωρε θα βρεις αλλες γκονενες δεν θα βαρεθεις και εσυ ενω οι σουηοι του ελεγαν μια χαρα εισαι τωρα θα βρεις αλλη,γενικα τους αρεσουν οι αλλαγες καθολου στειμπλ φαση κλπ

OP
OP
Reporter john

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
332
Πόντοι
21
Στη σκανδιναβια μπορεις αν θες να μη παντρευτεις μιας και τα διαζυγια ειναι πολλα οποτε αποφασιζεις απο κοινου να μη παντρευτεις συν οτι θα βρεις πολλες σκανδιναβες οι οποιες θα σου πουν παιδι θα μου κανεις και τελος.
Θελω να πω και γι αυτο τον λογο ανοιξα το θρεντ οτι ειναι ευκολο το σεξ στη σκανδιναβια πολυ πιο ευκολο απο ελλαδα πιο ευκολο και απο σλαβικες χωρες οπως τσεχια πολωνια.
Αντι να τρεχουν ολοι στα σλαβικα ας πανε πανω σκανδιναβια να δουν, βεβαια οπως ειπε ο συναγωνιστης θα πρεπει να βγαλουν τον ελληνα απο μεσα τους και να προσαρμοστουν εκει

LuckyStrike94

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ ωραίο το thrend !!! Καλοτάξιδο να ναι !!! Είναι να πάω επαγγελματικό ταξίδι Νορβηγία στο Oslo ένα τριήμερο το Μάη. Γνωρίζει κάνας μύστης τι παίζει εκεί, να με κατατοπίσει; Δεν έχω ξαναπάει ποτέ μου αλλά από διάφορες ταξιδιωτικές εκπομπές που παίζονται στην τηλεόραση και στο YouTube γενικά λένε είναι από τις πιο ντεκαβλέ χώρες. Βέβαια σε έρευνες που γίνονται σταθερά και οι 3 σκανδιναβικές χώρες βγαίνουν στις τοπ χώρες στον κόσμο που οι πολίτες τους είναι χαρούμενοι σχετικά με το βιοτικό επίπεδο, παροχές κλπ. Τώρα όμως οι έρευνες συχνά μπερδεύουν, γιατί πάλι οι Σκανδιναβοί είναι πρωταθλητές στην κατάθλιψη και τις αυτοκτονίες. Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί πάνω... Ελπίζω να μην κούρασα με το post.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.685
Πόντοι
456
Εγω ειμαι ενας 35αρης 1.80 υψος για τη σκανδιναβια κοντος και εμφανισημος
Δ εν περιμενα οτι θα εριχνα 2 φορες που πηγα φιλανδια και μια σουηδια στο γκετομποργκ γκομενες.
Δεν εννοω σχεση αλλα πηδημα φαση και τελος.
Στο γκετεμποργκ εμεινα 25 μερες και ελσινκι τη πρωτη φορα 12 μερες και τη δευτερη 15
Με ενα πεσιμο τη μερα σε διαφορους χωρους.
Να σημειωσω μια φιλανδη ηταν 1.83 και φοραει 8ποντο στο ποταδικο και αισθανομουν νανος.
Ειναι πιο ευκολο το πεδιο απο οσο νομιζεται,δεν λεω οτι θα ριχνεται για πλακα γκομενες αλλα θα φορτωνεται
Ξανθός είσαι τύπε;
Αν δεν είσαι θα σε θεωρούν κατώτερο.
Οι μόνες που ενδέχεται να σου κάτσουν είναι οι αντίστοιχες με αναρχοάπλυτες κομμουνίστριες εδώ που πάνε με Αράπια.
Ναι έτσι μας θεωρούν όλοι αυτοί και οι Γερμανοί, κατηγορία Κογκό. (και δεν έχουν και άδικο εδώ που τα λέμε)

OP
OP
Reporter john

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
332
Πόντοι
21
Ξανθός είσαι τύπε;
Αν δεν είσαι θα σε θεωρούν κατώτερο.
Οι μόνες που ενδέχεται να σου κάτσουν είναι οι αντίστοιχες με αναρχοάπλυτες κομμουνίστριες εδώ που πάνε με Αράπια.
Ναι έτσι μας θεωρούν όλοι αυτοί και οι Γερμανοί, κατηγορία Κογκό. (και δεν έχουν και άδικο εδώ που τα λέμε)
Καστανος,και ομως πολλες τα ειχαν με σκουρους

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.556
Πόντοι
1.446
Στη σκανδιναβια μπορεις αν θες να μη παντρευτεις μιας και τα διαζυγια ειναι πολλα οποτε αποφασιζεις απο κοινου να μη παντρευτεις συν οτι θα βρεις πολλες σκανδιναβες οι οποιες θα σου πουν παιδι θα μου κανεις και τελος.
Θελω να πω και γι αυτο τον λογο ανοιξα το θρεντ οτι ειναι ευκολο το σεξ στη σκανδιναβια πολυ πιο ευκολο απο ελλαδα πιο ευκολο και απο σλαβικες χωρες οπως τσεχια πολωνια.
Αντι να τρεχουν ολοι στα σλαβικα ας πανε πανω σκανδιναβια να δουν, βεβαια οπως ειπε ο συναγωνιστης θα πρεπει να βγαλουν τον ελληνα απο μεσα τους και να προσαρμοστουν εκει
Kαι στην Ελλάδα πλέον τα διαζύγια πολλά είναι, σχεδόν 40%, περίπου το ίδιο με UK, έχουν αλλάξει οι καιροί αδελφέ. Εγώ νομίζω ότι αν μπορείς να βγάλεις γκόμενες στην Ελλάδα θα βγάλεις και έξω και vice-versa, στη Βόρεια Ευρώπη ίσως είναι λίγο πιο εύκολο αν είσαι ωραίος τύπος χωρίς να είσαι φορτωμένος γιατί οι δικές μας κοιτάνε πιο πολύ τα λεφτά, αλλά θέλει άλλες ικανότητες, να μιλάς καλά τη ξένη γλώσσα, να μπορείς να μπεις στο βορειοευρωπαϊκό attitude κλπ. Θέλει κάποια προσπάθεια και χρόνο. Αυτοί που δεν έχουν γαμήσει ποτέ τίποτα στην Ελλάδα και νομίζουν ότι θα αν πάνε στην Αγγλία, τη Δανία κλπ. και θα τους κυνηγάνε οι ντόπιες γιατί ο ελληνικός πούτσος είναι άλλο πράγμα είναι εκτός τόπου και χρόνου.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.685
Πόντοι
456
Καστανος,και ομως πολλες τα ειχαν με σκουρους
Τα έχουν γιατί είναι woke και πάνε αντίθετα όπως οι αναρχοάπλυτες εδώ.
Αν γουστάρεις τέτοιες γκόμενες χώσου, εγώ ξερνάω όμως με αυτό το στυλάκι.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.378
Πόντοι
3.446
πολύ πολύ μικρότερος στην κοπενγχάγη είχα "διδαχτεί/μάθει" τι σημαίνει one night stand που τότε στην ελλάδα έβρισκες πολύ σπάνια.
σε μπαράκι κοντά στο πανεπιστήμιο γνωρίζω και τα λέμε με γκόμενα. φεύγοντας μαζί στο κλείσιμο (νωρίς δλδ) της λέω να τα ξαναπούμε αύριο για να πάρω απάντηση "γιατί που θα πας τώρα?". επειδή δεν είχε παιχτεί τίποτα στο μπαρ εγώ θεώρησα αυτονόητο ότι ο καθένας θα πάρει το δρόμο του. η γκομενα θεωρούσε αυτονόητο ότι θα πάμε μαζί...
η επόμενη ερώτησή της ήταν που είναι το ξενοδοχείο μου για να δούμε τι είναι πιο κοντά το σπίτι της ή εγώ.
καταλήξαμε σε μένα...

τώρα φυσικά, εδώ και αρκετό καιρό, η θάλασσα έγινε γιαούρτι και στην ελλάδα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.908
Πόντοι
3.506
Έτσι είναι τα πράγματα. Επισκέπτομαι πολύ συχνά τη Νορβηγία και τις γνωρίζω καλά τις ντόπιες. Πάντως, το να σκοτώσεις τον Ελληνάρα μέσα σου, μόνο σε καλό θα σου βγει. Ακόμα και εδώ.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
16.869
Πόντοι
3.846
Eίναι αλήθεια ότι δεν βάζουν το χρήμα και τον πλούσιο γάμο σαν πρώτη προτεραιοτητα αλλά αυτές οι χώρες έχουν τόσο ακριβό τρόπο ζωής που δύσκολα πας εκεί για διακοπές. Καλύτερα Βαλτική.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.556
Πόντοι
1.446
Eίναι αλήθεια ότι δεν βάζουν το χρήμα και τον πλούσιο γάμο σαν πρώτη προτεραιοτητα αλλά αυτές οι χώρες έχουν τόσο ακριβό τρόπο ζωής που δύσκολα πας εκεί για διακοπές. Καλύτερα Βαλτική.
Aν μπορείς να πας διακοπές στην Ελλάδα πας και στη Σκανδιναβία αδελφέ, πιο φθηνό είναι πλέον το ξενοδοχείο στο Ελσίνκι από τη Σαντορίνη ή την Κέρκυρα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
16.869
Πόντοι
3.846
τι συγκρίνεις τώρα, ξενοδοχεία στα ίδια αστέρια; Συγκρίνεις ξενοδοχείο με θέα στη θάλασσα ή δίπλα στην παραλία με ξενοδοχείο πόλης;
Δεν πάει έτσι παίκτη η σύγκριση. Σύγκρινε κέντρο Ελσινκι με κέντρο Αθήνας και στα ίδια αστέρια την ίδια περίοδο του χρόνου και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Επειδή έχω ζήσει Σουηδία και έχω ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες, έχουν υψηλό κόστος ζωής σε νυχτερινή ζωή, εστίαση, διαμονή, βενζίνη, ενοίκια. Οι μισθοί είναι ανάλογοι για αυτό αν δουλεύεις εκεί είσαι μια χαρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom