Νέα

Σεξόγκαυλη ή Προσωπικότητα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα evangelost
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evangelost

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ενα πραγματικό δίλημμα που μόνο έμπειροι και κυρίως... παθόντες μπορούν να διελευκάνουν. Υπάρχουν δύο τύποι γυναικών:
1) η σέξυ: ξανθιά, βυζαρού, με ποδάρες, κοινώς μουνάρα. Εντυπωσιακή αλλά με μία λέξη χαζή. Δηλαδή ασθενής προσωπικότητα, "παθητικός" χαρακτήρας, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην αρχή είναι ωραία που υπάρχει πάθος και γίνεται κόλαση, το πήδημα πέφτει βροχή. Αλλά μετά από λίγο καιρό μοιάζει σαν βάρος και ακόμα και το γαμήσι γίνεται μετά βίας. Πάντα όμως είναι εκεί για να σου προσφέρει αυτά που πάντα έβλεπες στις τσόντες.
2) η συνηθισμένη κοπέλα της διπλανής πόρτας, τίποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά (όχι και μπάζο βέβαια) αλλά ΜΕ προσωπικότητα. Είναι ενδιαφέρουσα και δεν θέλεις μόνο να την πηδήξεις. Μιλάτε για διάφορα θέματα, βγαίνετε χωρίς να λένε "κοίτα τον μαλάκα τι γαμάει", περνάς ήρεμα. Το καλύτερο είναι ότι αν ταιριάζεις σαν χαρακτήρας τότε την ερωτεύεσαι.
Παλινδρομώ μεταξύ των δύο όμως. Βλέπω πχ. τσόντες με βυζαρούδες και επιθυμώ τον τύπο 1. Μετά τη βαριέμαι και επιθυμώ τον 2. Μετά πάλι γκαυλώνω και σκέφτομαι την 1. Αλλά στο τέλος θέλω να καταλήξω πάλι στην 2.
Την πιθανότητα να τα βρω και τα δύο σε μία κοπέλα την έχω αποκλείσει: ΑΠΛΑ Δ-Ε-Ν ΥΠΑΡΧΕΙ όμορφη ΚΑΙ έξυπνη κοπέλα. Οπότε θέλω μια βοήθεια για την επιλογή. Μιλάμε πάντα για μόνιμη και σοβαρή σχέση με προοπτική... Για πήδημα εννοείται το 1 και από παντού...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Εγω προτιμω το 2!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το 2 κρυβει μεσα του το 1 .. ψαξε βρες το  ;)

το 1 δυσκολο να κρυβει μεσα κατι αλλο , εκτος απο κανα δονητη  :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ θέλω την πρώτη με μικρά βυζιά,με γυμνασμένο σώμα και φούξια νύχι..... :sunglasses:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ενα πραγματικό δίλημμα που μόνο έμπειροι και κυρίως... παθόντες μπορούν να διελευκάνουν. Υπάρχουν δύο τύποι γυναικών:
1) η σέξυ: ξανθιά, βυζαρού, με ποδάρες, κοινώς μουνάρα. Εντυπωσιακή αλλά με μία λέξη χαζή. Δηλαδή ασθενής προσωπικότητα, "παθητικός" χαρακτήρας, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην αρχή είναι ωραία που υπάρχει πάθος και γίνεται κόλαση, το πήδημα πέφτει βροχή. Αλλά μετά από λίγο καιρό μοιάζει σαν βάρος και ακόμα και το γαμήσι γίνεται μετά βίας. Πάντα όμως είναι εκεί για να σου προσφέρει αυτά που πάντα έβλεπες στις τσόντες.
2) η συνηθισμένη κοπέλα της διπλανής πόρτας, τίποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά (όχι και μπάζο βέβαια) αλλά ΜΕ προσωπικότητα. Είναι ενδιαφέρουσα και δεν θέλεις μόνο να την πηδήξεις. Μιλάτε για διάφορα θέματα, βγαίνετε χωρίς να λένε "κοίτα τον μαλάκα τι γαμάει", περνάς ήρεμα. Το καλύτερο είναι ότι αν ταιριάζεις σαν χαρακτήρας τότε την ερωτεύεσαι.
Παλινδρομώ μεταξύ των δύο όμως. Βλέπω πχ. τσόντες με βυζαρούδες και επιθυμώ τον τύπο 1. Μετά τη βαριέμαι και επιθυμώ τον 2. Μετά πάλι γκαυλώνω και σκέφτομαι την 1. Αλλά στο τέλος θέλω να καταλήξω πάλι στην 2.
Την πιθανότητα να τα βρω και τα δύο σε μία κοπέλα την έχω αποκλείσει: ΑΠΛΑ Δ-Ε-Ν ΥΠΑΡΧΕΙ όμορφη ΚΑΙ έξυπνη κοπέλα. Οπότε θέλω μια βοήθεια για την επιλογή. Μιλάμε πάντα για μόνιμη και σοβαρή σχέση με προοπτική... Για πήδημα εννοείται το 1 και από παντού...
πάνε να χτυπήσεις κανένα γκομενέτο σε καμιά βαρβάτη σχολή, όπως λέμε ιατρική, νομική ...
έτσι έχεις πιθανότητες να χτυπήσεις μουνάρα με γνώσεις.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ή μπορείς να μετακομίσεις προς ανατολίκες χώρες που επιτρέπουν στον αντρα να έχει πάνω από μια συζύγους

Επισκέπτης
Να ειναι μελαχρινη ή κοκινομαλα και ομορφη δεν παιζει ? Οι ξανθες ειναι ολες χαζες ? Οι μελαχρινες ειναι ολες εξυπνες ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν υπάρχουν κανόνες και κατηγορίες παίχτη.Όλα μερδεύονται γλυκά που λέει και το τραγούδι.
Υπάρχουν γυναίκες-άνθρωποι και μόνο.Κάνε αυτό που θα σε φωτίσουν τα κεφάλια σου(και τα δύο όμως)
Τα υπόλοιπα άστα για το cosmopolitan και το Nitro να πουλήσουν στους καμμένους-ες κανά τεύχος
μπας και ξεπληρώσουν κανά θαλασσοδάνειο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν υπάρχουν κανόνες και κατηγορίες παίχτη.Όλα μερδεύονται γλυκά που λέει και το τραγούδι.
Υπάρχουν γυναίκες-άνθρωποι και μόνο.Κάνε αυτό που θα σε φωτίσουν τα κεφάλια σου(και τα δύο όμως)
Τα υπόλοιπα άστα για το cosmopolitan και το Nitro να πουλήσουν στους καμμένους-ες κανά τεύχος
μπας και ξεπληρώσουν κανά θαλασσοδάνειο.

αυτο.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Απο τα γραφομενα σου μαλλον μεχρι 22-23 ετων σε κοβω. Τελος παντων.

Δεν υπαρχουν 2 κατηγοριες γυναικων. Θα ελεγα 222 και ισως να ειναι και λιγες. Και καλο θα ειναι ενας αντρας στη ζωη του να γνωρισει οσες περισσοτερες κατηγοριες μπορει.

Υπαρχουν και πανεμορφα κοριτσια με καλο χαρακτηρα. Υπαρχουν και μορφωμενα κοριτσια που ειναι σκυλες. Ο καθενας, μετα απο ψαξιμο - θα το δεις οσο περναει ο χρονος- καταλαβαινει ποιο γυναικειο mix ( εμφανιση, μορφωση, επιπεδο, χαρακτηρας, οικονομικη κατασταση, συντροφικοτητα) του ταιριαζει.

Οπως ειδες, αφησα το σεξ εξω από το mix. Και αυτο γιατι ειτε γαμεις τη ρουλα τη κομμωτρια ειτε την Αντελίνα Τζολι μετα από κανα χρονο θα ειναι το ιδιο και το αυτό.

Επίσης, καλο θα ειναι να κυνηγαει κανεις κοπελα στα μετρα του - εννοω κοινωνικομορφωτικοοικονομικα. Περιοριζει ετσι τις πιθανοτητες αστοχιας.

Και οταν με το καλο φτασεις σε ηλικια γαμου (το παρατεινεις οσο μπορεις :2funny:), κοιτα μην παρεις καμια αφραγκη. Θα μετανιωσεις οικτρα.

OP
OP
E

evangelost

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πάνε να χτυπήσεις κανένα γκομενέτο σε καμιά βαρβάτη σχολή, όπως λέμε ιατρική, νομική ...
έτσι έχεις πιθανότητες να χτυπήσεις μουνάρα με γνώσεις.

Είμαι ο ίδιος γιατρός και λέω ότι το 99% ανήκει στην κατηγορία 2. Εχω πάει με πολλές δικηγορίνες, που είναι πολύ πιο καλές, και έχω παρατηρήσει το εξής: όταν αποκτούν προσωπικότητα χάνουν τη σεξουαλικότητα τους! Μήπως τελικά μιλάμε για δύο αλληλοαποκλειόμενα πράγματα? Αν είναι έτσι τότε υπάρχει πρόβλημα... για αυτές.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Είμαι ο ίδιος γιατρός και λέω ότι το 99% ανήκει στην κατηγορία 2. Εχω πάει με πολλές δικηγορίνες, που είναι πολύ πιο καλές, και έχω παρατηρήσει το εξής: όταν αποκτούν προσωπικότητα χάνουν τη σεξουαλικότητα τους! Μήπως τελικά μιλάμε για δύο αλληλοαποκλειόμενα πράγματα? Αν είναι έτσι τότε υπάρχει πρόβλημα... για αυτές.

και η δικη μου εμπειρια λεει οτι οι διικηγορινες ειναι εξαιρετικες ερωμενες και απαισιες συζηγοι!

Επισκέπτης
Και οταν με το καλο φτασεις σε ηλικια γαμου (το παρατεινεις οσο μπορεις :2funny:), κοιτα μην παρεις καμια αφραγκη. Θα μετανιωσεις οικτρα.

Εμενα παντως η μανα μου παντα μου ελεγε να σταματησω να τρεχω πισω απο τις αλανιαρες και να βρω μια γυναικα φτωχη απο χωριο, να με τιμησει κιολας. Πριν μερικα χρονια μου προξενευαν και μια απο διπλανο χωριο κοντοχοντρη και ψευδη, αλλα δεν την παντρευτηκα γιατι ειχε λιγο στραβη μυτη. Λεφτα ειχε παντως.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Εμενα παντως η μανα μου παντα μου ελεγε να σταματησω να τρεχω πισω απο τις αλανιαρες και να βρω μια γυναικα φτωχη απο χωριο, να με τιμησει κιολας. Πριν μερικα χρονια μου προξενευαν και μια απο διπλανο χωριο κοντοχοντρη και ψευδη, αλλα δεν την παντρευτηκα γιατι ειχε λιγο στραβη μυτη. Λεφτα ειχε παντως.
Ειχε τοσα χαρισματα και εσυ κοιταξες τι μυτη? :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Το 2 κρυβει μεσα του το 1 .. ψαξε βρες το   ;)

το 1 δυσκολο να κρυβει μεσα κατι αλλο , εκτος απο κανα δονητη  :2funny:

Όταν διαβάζω κάποια τέτοια μηνύματα σε αυτό το site και ειδικά την πρώτη πρόταση λέω:
Yπάρχει ελπίδα δεν είμαστε όλοι Μ....Σ εδώ μέσα.

Ο φίλος έχει δίκιο, to girl next door type θα σου κάνει το καλύτερο γαμήσι της ζωής σου. Νάναι βέβαια λίγο νοστιμούλι, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ειδικά αν υπάρχει και κάπoια επικοινωνία δεδομένου οτι ως γνωστόν το σημαντικότερο γεννητικό όργανο είναι ο εγκέφαλος, εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα.
Το σεξ δεν είναι αν το στήθος είναι τριάρι, τεσσάρι η οκτάρι. Το σεξ είναι ένα βλέμμα, ένα καυλιάρικο άγγιγμα ή χάδι, η στιγμή που η γλώσσα σου θα αγγίξει για πρώτη φορά την τρυφερή της σάρκα, ναι εκεί που καταλαβαίνεις, μία στιγμή... 

Το τρομερό σεξ με την ξανθιά είναι μάλλον προιόν της πορνοβιομηχανίας και των ανδρικών φαντασιώσεων. Οι πιο πολλές καταπληκτικά όμορφες γυναίκες που πήγα (αγοραίες η μη) στο κρεβάτι ήταν τζίφος, δεν μπορούν να "δώσουν" αλλά ούτε και από το να "παίρνουν" καταλάβαιναν, δεν τις αφήνει ο ναρκισσισμός τους.

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Μιλάμε πάντα για μόνιμη και σοβαρή σχέση με προοπτική...

Ενταξει, γουστα ειναι αυτα.
Αλλος τρωει πατσα για πρωινο.
Αλλος βλεπει ραδιο αρβυλα και Λαζοπουλο - και γελαει!

Παντως περα απο το γουστο, αφου κανεις αυτη τη σοβαρη σχεση, και υπογραψεις το σχετικο συμφωνητικο με τους κανονες της,
ισως να διαπιστωσεις πως Ο,ΤΙ κι αν εχεις, ΔΕΝ ειναι αρκετο.

Γιατι;

Γιατι ετσι λειτουργει το ενστικτο σε εναν αντρα. Παντα θα θελεις κι αλλες. Απο ΚΑΘΕ ειδος.

Οποτε, βρες ενα τροπο να εχεις και τις 2, και ακομα ΑΛΛΕΣ 2, και ας νομιζουν αυτες οτι εχετε σοβαρη σχεση...

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1

μόνο που έτσι όπως το περιγράφεις η πρώτη είναι ηλίθια και η δεύτερη κρυφοπουτάνα....υπάρχουν και εντάξει γυναίκες όμως.
πχ μια γυναίκα με προσωπικότητα είναι και σεξουαλικά απελευθερομένη αλλά είναι και ευγενής (με την σημασία της λέξης) και χωρίς περιτές (υποκριτικές) σεμνοτιφίες....σπάνιο είδος αλλά υπάρχει και αυτό.  
τώρα μέσα στο χάος των μπαζοεπιλογών προτιμώ τις ηλίθιες γιατί έχουν λίγο περισσότερη ειληκρίνια και αν κλείνεις τα αυτιά που και που παλεύεται....αλλά συχαίνομαι της ταπινές σοβαροφανείς κρυφοπουτάνες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom