Νέα

σεξ σε adult theater ή σε καποια σαουνα ..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arizale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
ΟΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΣΕΞΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ADULT THEATER ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΟΥΝΑ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ
ειμαι 35 εμφανισιμος πραγματικα και με λιγες bisexual εμπειριες ..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ΟΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΣΕΞΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ADULT THEATER ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΟΥΝΑ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

κανενα χαρτζιλικακι δινεις? ανεργοι ειναι οι περισσοτεροι νεοι και σεξυ  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
arizale

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
O τζαμπας πεθανε.Αν θες να σε γαμισει καποιος πρεπει να πληρωσεις.

oταν γαμηθεις εσυ , πληρωσε .. οταν θελω να γαμηθω και να πληρωσω , θα πληρωσω καποιον που να το αξιζει και που δε μπορω να τον εχω ... επισης σε ενα πηδημα δε καβλωνει μονο αυτος που γαμιεται αλλα και αυτος που γαμαει ... οτι καταλαβες καταλαβες , οτι δεν καταλαβες σταρχιδια μου . αντε αλλου να πεις τις πιπες σου

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και να με πληρωνες δεν σε γαμαγα.

:birdman:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
παρε τον λιλα μαζι σου.
θα φερει και την γιωτα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
δε νομιζω οτι εχω αναγκη εμφανισιακα να πληρωσω ;)

αν ειχες μπει στη φιλοσοφια του πληρωμενου ερωτα θα ειχες αντιληφθει οτι η καταβολη του τιμηματος δεν γινεται επειδη εισαι ασχημος η αδυνατεις να βρεις παρτενερ αλλα επειδη η σχεση μπαινει σε πληρη ελεγχο χωρις συναισθηματικες επιπλοκες. Και επισης, όπως εχουμε πει πολλες φορες, επειδη το συμαντικοτερο μετα απο το σεξ ειναι ο/η αλλος/η να φευγει τάχιστα  :2funny: :2funny:

OP
OP
arizale

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
παρε τον λιλα μαζι σου.
θα φερει και την γιωτα.

καλη η πλακιτσα αλλα καποια στιγμη καλο ειναι να στανατησετε να τον παιζετε ... δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ... μπαινεις σε φορουμ γκει , διαβαζεις κατι και λες την μαλακια σου ... αν σενδιαφερει σεξουαλικα μια αγγελια απαντας , αν οχι την προσπερνας .. η λογικη αυτο λεει ...

OP
OP
arizale

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
αν ειχες μπει στη φιλοσοφια του πληρωμενου ερωτα θα ειχες αντιληφθει οτι η καταβολη του τιμηματος δεν γινεται επειδη εισαι ασχημος η αδυνατεις να βρεις παρτενερ αλλα επειδη η σχεση μπαινει σε πληρη ελεγχο χωρις συναισθηματικες επιπλοκες. Και επισης, όπως εχουμε πει πολλες φορες, επειδη το συμαντικοτερο μετα απο το σεξ ειναι ο/η αλλος/η να φευγει τάχιστα  :2funny: :2funny:
μια χαρα εχω μπει στη φιλοσοφια του πληρωμενου ερωτα ...θα πληρωσω μια τρανσεξουαλ (οπως εχω κανει) , θα πληρωσω εναν πολυ ωραιο αντρα (δεν εχει τυχει) , αλλα να πληρωσω εναν νορμαλ τυπο που και αυτος θελει να γαμησει , δε βρισκω το λογο

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
καλη η πλακιτσα αλλα καποια στιγμη καλο ειναι να στανατησετε να τον παιζετε ... δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ... μπαινεις σε φορουμ γκει , διαβαζεις κατι και λες την μαλακια σου ... αν σενδιαφερει σεξουαλικα μια αγγελια απαντας , αν οχι την προσπερνας .. η λογικη αυτο λεει ...

δεν εβαλες αγγελια μεγαλε. δεν ειναι ados εδω. ζητησες να βρεις επιβητορα σε ενα ΦΟΡΟΥΜ με χιλιαδες θεματα οποτε δικαιως ο καθεις εδω λεελι το κοντο του και το μακρυ του. αν δε γουσταρεις, σβησε το θεμα.

OP
OP
arizale

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
δεν εβαλες αγγελια μεγαλε. δεν ειναι ados εδω. ζητησες να βρεις επιβητορα σε ενα ΦΟΡΟΥΜ με χιλιαδες θεματα οποτε δικαιως ο καθεις εδω λεελι το κοντο του και το μακρυ του. αν δε γουσταρεις, σβησε το θεμα.

μπορει να μην ειναι αγγελια αλλα σιγουρα δεν ειναι και για κουβεντα ασχετη .. εχει ενα συγκεκριμενο τιτλο το ποστ μου ... anyway βαριεμαι να συζηταω (ασκοπα) με μαλακες ...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μπορει να μην ειναι αγγελια αλλα σιγουρα δεν ειναι και για κουβεντα ασχετη .. εχει ενα συγκεκριμενο τιτλο το ποστ μου ... anyway βαριεμαι να συζηταω (ασκοπα) με μαλακες ...

και εμεις με πισογλέντηδες. Στο καλο.  :zfuck: :fuck1:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
μια χαρα εχω μπει στη φιλοσοφια του πληρωμενου ερωτα ...θα πληρωσω μια τρανσεξουαλ (οπως εχω κανει) , θα πληρωσω εναν πολυ ωραιο αντρα (δεν εχει τυχει) , αλλα να πληρωσω εναν νορμαλ τυπο που και αυτος θελει να γαμησει , δε βρισκω το λογο
Ο μη πισωγλεντης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:παει με πουστηδες στηνει κωλο αλλα δεν ειναι πισωγλεντης,παει με λεσβια και του σκιζει τα κωλοβαρδουλα με το στραπον αλλα ειναι γαμιας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:Και πληρωνει κιολας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Αλλο το φορουμ και αλλο η ενοτητα ΞΥΠΝΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom