Νέα

Σεξ με την κουμπάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ALEXIS4U
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα.
Ειναι κακο να γουσταρεις την κουμπαρα σου σαν τρελλος μιας και εχει και απιστευτη κορμαρα και απιστευτο μυαλο?
Και οταν απο την αλλη η γυναικα σου σε πρηζει καθημερινα για διαφορα πραγματα ειναι κακο να κυνηγας αυτο που γουσταρεις και εσυ πραγματικα?
Για πεστε αποψεις.

Επισκέπτης
Και γιατί δεν παντρευόσουνα την κουμπάρα τότε και να είχες για κουμπάρα την τωρινή σου γυναίκα;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αγαπητέ..βούρ...ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος...επειδή όλοι έχουμε κάνει την μαλακία και είπαμε...όχι γιατί είναι κουμπάρα και μετά το μετανιώσαμε...ΒΟΥΡΡΡΡΡ...ειδικά άμα θέλει και εκείνη....

k4v0ur1d10n

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα λογικό μου φαίνεται πάντως!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ειναι κακο να γουσταρεις την κουμπαρα σου σαν τρελλος μιας και εχει και απιστευτη κορμαρα και απιστευτο μυαλο?

ΟΧΙ μόνον κακό δεν είναι... αλλά αντιθέτως ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ! Οπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας... Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Σε τελική... ούτε ο πρώτος θα είσαι, ούτε ο τελευταίος!
ΠΡΟΣΕΞΕ μόνον να κρατάτε τα προσχήματα...

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συνάδελφε ,προχώρα ακάθεκτος. Μην αφήνεις ευκαιρίες απο το φόβο να μην σε παρεξήγήσουν, αργότερα που θα έχουν χαθεί θα χτυπιέσαι. (στο φινάλε και να παρεξηγηθει η κουμπάρα ,αποκλειεται να μιλήσει στη γυναικα σου. Στο βάθος θα κομπλιμενταριστει) Μιλάω εκ πείρας.
Και να μην πετύχει σε πρώτη φαση θα υποβόσκει.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
ΟΧΙ μόνον κακό δεν είναι... αλλά αντιθέτως ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ! Οπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας... Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Σε τελική... ούτε ο πρώτος θα είσαι, ούτε ο τελευταίος!
ΠΡΟΣΕΞΕ μόνον να κρατάτε τα προσχήματα...

Και με ακόμα λιγότερες τύψεις αν την κουμπαριά τη διάλεξε η γυναίκα σου. Γαμείς απλά μια φίλη της και δεν κερατώνεις φίλο σου  ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εννοείται πως άμα ο κουμπάρος είναι φίλος σου πραγματικός ούτε να το σκέφτεσαι...η φιλία είναι πάνω  όλα....γυναίκες βρίσκουμε...φίλους πραγματικούς πολύ δύσκολα.....

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Αλλωστε οπως λεει και ο σοφος λαος στην Κουμπαρα και στην Θεια μπαινει παντα πιο βαθια!!!

Καλο βολι. Προσοχη μονο μην σας παρει κανεις χαμπαρι και κλεισουν και τα δυο σπιτια.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.096
Πόντοι
12.056
Εγω εκανα κουμπαρες γυναικες φιλων μου... :headbang: :headbang: :headbang:

:knockinb: την γκαντεμια μου  :jerking:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και εγώ το ίδιο.....αλλά χαλάλι γιατλι μου στάθηκαν όταν χρειάστηκε...οπότε χίλιες φορές φιλία παρά γαμήσι...

OP
OP
A

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Νομιζω οτι κρατας και την κορμαρα και το μυαλο γιατι απο το μυαλο ολα ξεκινανε και εκει ολα καταληγουν.
Αν ηταν φιλος ο κουμπαρος σε καμμια περιπτωση δεν θα εκενα κατι αυτο ειναι σιγουρο.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αλλωστε οπως λεει και ο σοφος λαος στην Κουμπαρα και στην Θεια μπαινει παντα πιο βαθια!!!
Δεν την ήξερα αυτή την ρήση!! Όχι τίποτε αλλά εγώ ειδικά έπρεπε την ξέρω όσον αφορά το 2 σκέλος της. Tην κουμπάρα (η οποία κάλλιστα μπορεί να είναι ελεύθερη, φίλη της γυναίκας και όχι σύζυγος κανενός άλλου), την γουστάρεις διότι είσαι κυνηγός, αν ήσουν παντρεμένος μαζί της, σε διαβεβαιώνω ότι τα ίδια κουσούρια μουρμούρας θα είχε, ίσως και άλλα χειρότερα. Σου την δίνει γιατί δεν την έχεις μαμήσει, αν όμως κουνάει την ουρά της, και δεν την πέφτεις εσύ σας λυσσασμένος κορτάκιας, επιβάλλεται να κάνεις κάτι, διότι όλη σου την ζωή μετά θα την έχεις απωθημένο. Απλά διακριτικά και εχέμυθα.
Προς Θεού μην την καμακώνεις παρουσία κόσμο, μπροστά στην γυναίκα σου και γίνεις ξεφτίλας. Εάν η ίδια ενδιαφέρεται θα στο δείξει. Διότι στο τέλος μπορεί και να μην την μαμήσεις και να χωρίσεις.

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Καλημερα.
Και οταν απο την αλλη η γυναικα σου σε πρηζει καθημερινα για διαφορα πραγματα ειναι κακο να κυνηγας αυτο που γουσταρεις και εσυ πραγματικα?
Για πεστε αποψεις.
Φίλε μου σε νοιώθω,σε καταλαβαίνω,σε κατανοώ και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με την ανύπαντρη κουμπάρα μου.Μέρα παραμέρα πηγαινοέρχεται μες στο σπίτι μου και μονολογώ, πίσω μου σε έχω σατανά.Και όλο μου λέει γιά τους διάφορους γκόμενους που ο ένας της ξυνίζει και ο άλλος της βρωμάει.Και όλο μου μπαίνει ο διάολος να της δείξω πως πρέπει να είναι ο "γκόμενος" αλλά σκέφτομαι ότι είναι κολλητή της γυναίκας μου και δεν έχω όρεξη να αποχωριστώ τα παιδάκια μου αν γίνει καμία στραβή.Αν θέλει όμως και με παρακαλέσει τότε !!!!!!!!!!!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
Το να γουσταρεις τη κουμπαρα ειναι ανθρωπινο να πεις και καμια μαλακια παραπανω ειναι ανθρωπινο. Το να την ΠΗΔΗΞΕΙΣ ειναι ΛΑΘΟΣ. καλυτερα να κανεις ξερο καμακι σε αγνωστες!!!

[move][glow=red,2,300]Για Αυτο Υπαρχουν Τα Μπουρδελα[/glow][/move]

ΥΓ. Απο την αλλη η μια ειναι κουμπαρα δεν κανει, η αλλη ειναι συναδελφος δεν κανει, η αλλη ειναι γυναικα φιλου δεν κανει, η αλλη εναι 10 χρονια μικροτερη σου δεν κανει. Ποια θα γαμησεις????? :think:

[move][glow=red,2,300]Για Αυτο Υπαρχουν Τα Μπουρδελα[/glow][/move]

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Απο την αλλη η μια ειναι κουμπαρα δεν κανει, η αλλη ειναι συναδελφος δεν κανει, η αλλη ειναι γυναικα φιλου δεν κανει, η αλλη εναι 10 χρονια μικροτερη σου δεν κανει. Ποια θα γαμησεις?????
Δεν κατάλαβα!!! Ποιό το πρόβλημα με όσες είναι 10 χρόνια μικρότερες?

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αφηστε τα παιδια και εχω μια κουμπαρα μουρλια η ατιμη και μεγιστη τσαχπινα!

OP
OP
A

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν καταλαβαινω trueno γιατι ειναι λαθος να την πηδηξεις οταν και οι 2 γουσταρουν τρελλα ο ενας τον αλλον και το αλλο που ειπες αν ειναι 10 χρονια μικροτερη καποια που ειναι το προβλημα οπως λεει και ο pathfinder οταν πηγαινουμε στα σπιτια δεν νομιζω να ρωταμε ηλικια γιατι αλλιως δεν θα πλησιαζαμε καμμια οσοι ειναι πανω απο 35....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κοιτα μη σου γαμησει το γαμο, υπαρχει λογος που τις λεμε πουτανες.

Μπορει να γουσταρει, να την γαμησεις, και μετα αν σταματησεις να τη γαμας η αν στραβωσει το οτιδηποτε να τα ξερασει ολα.

Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα ρε μεγαλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom