Νέα

Σεξ με περίοδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Darth Skywalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Darth Skywalker

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
21
Πόντοι
0
Πόσοι από δω έχουνε γαμησει και να χει περίοδο η γκόμενα του?

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.207
Πόντοι
201
εγω και ακαποτα , μου φανηκε περιεργη η αισθηση του μουνιου καθε φορα

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τύπε νηματοθετη οταν λες περίοδο εννοεις στο βαθύ κοκκινο να πουμε η στο τελείωμα που ξεκολλάνε τα ξεραμένα τα κομματια; :confused: :confused: :confused:

OP
OP
Darth Skywalker

Darth Skywalker

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
21
Πόντοι
0
τύπε νηματοθετη οταν λες περίοδο εννοεις στο βαθύ κοκκινο να πουμε η στο τελείωμα που ξεκολλάνε τα ξεραμένα τα κομματια; :confused: :confused: :confused:
Εννοείται αν δεν έχει τα φασολάκια δεν έχει φάση η κατάσταση ??

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.207
Πόντοι
201
δεν ξερω ειναι καπως περιεργο για εμενα , την γαμαγα μονο και μονο επειδη αυτη ηθελε εγω δεν τρελενομουν γιατι δεν ηταν ακριβως υγρο αλλα οχι και ακριβως στεγνο , περιεργη φαση τυπε μου :s γενικα δεν ειμαι φαν

Nacho91

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2020
Like
3
Πόντοι
0
Καθε μηνα αρχη και τελος περιοδου οταν δεν εχει και τοσο αιμα. Η ιδια μου το ζηταει να ειναι ακαποτο και να τελειωνω μεσα της αφου απεχει απο τις γονιμες μερες.

OP
OP
Darth Skywalker

Darth Skywalker

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
21
Πόντοι
0
δεν ξερω ειναι καπως περιεργο για εμενα , την γαμαγα μονο και μονο επειδη αυτη ηθελε εγω δεν τρελενομουν γιατι δεν ηταν ακριβως υγρο αλλα οχι και ακριβως στεγνο , περιεργη φαση τυπε μου :s γενικα δεν ειμαι φαν
Για εμένα το μόνο κακό ήταν που έστρωνα πετσέτα από κάτω για να μη πλένω τα σεντόνια γιατί όταν μπαίνεις στην μάχη θα υπάρξει αιματοχυσία ??

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.556
Πόντοι
2.256
Εμενα ετυχε να ειναι στην αρχη χωρις να το ξερει και εμεινε σημαδι στο πισω καθισμα του αυτοκινητου, μολις το πηραμε χαμπαρι στο var εδειξε πεναλντι και τον εφαγε στη συνεχεια απο κωλο

OP
OP
Darth Skywalker

Darth Skywalker

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
21
Πόντοι
0
Εμενα ετυχε να ειναι στην αρχη χωρις να το ξερει και εμεινε σημαδι στο πισω καθισμα του αυτοκινητου, μολις το πηραμε χαμπαρι στο var εδειξε πεναλντι και τον εφαγε στη συνεχεια απο κωλο
Άμα το έκανε στο αμάξι μου είχε αυτόματο χωρισμό και στα τρένα μετά

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.556
Πόντοι
2.256
Άμα το έκανε στο αμάξι μου είχε αυτόματο χωρισμό και στα τρένα μετά
Στα παπαρια μου το αμαξι, ειναι εταιρικο που κουβαλαω και πραγματα στο πισω καθισμα και του χρονου παει για αντικατασταση.Θα πουληθει "σε αριστη κατασταση απο δασκαλα/γιατρο/δικηγορο"

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206
Πολλές φορές .κ στην αρχή κ προς το τέλος

Stories

Νέο!

Stories