Darth Skywalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Πόσοι από δω έχουνε γαμησει και να χει περίοδο η γκόμενα του?
Εννοείται αν δεν έχει τα φασολάκια δεν έχει φάση η κατάσταση ??τύπε νηματοθετη οταν λες περίοδο εννοεις στο βαθύ κοκκινο να πουμε η στο τελείωμα που ξεκολλάνε τα ξεραμένα τα κομματια;
Είναι πιο ζεστη αίσθηση το νιώθεις σαν φλεγόμενο σπαθί ύστεραεγω και ακαποτα , μου φανηκε περιεργη η αισθηση του μουνιου καθε φορα
Για εμένα το μόνο κακό ήταν που έστρωνα πετσέτα από κάτω για να μη πλένω τα σεντόνια γιατί όταν μπαίνεις στην μάχη θα υπάρξει αιματοχυσία ??δεν ξερω ειναι καπως περιεργο για εμενα , την γαμαγα μονο και μονο επειδη αυτη ηθελε εγω δεν τρελενομουν γιατι δεν ηταν ακριβως υγρο αλλα οχι και ακριβως στεγνο , περιεργη φαση τυπε μου :s γενικα δεν ειμαι φαν
Άμα το έκανε στο αμάξι μου είχε αυτόματο χωρισμό και στα τρένα μετάΕμενα ετυχε να ειναι στην αρχη χωρις να το ξερει και εμεινε σημαδι στο πισω καθισμα του αυτοκινητου, μολις το πηραμε χαμπαρι στο var εδειξε πεναλντι και τον εφαγε στη συνεχεια απο κωλο
Στα παπαρια μου το αμαξι, ειναι εταιρικο που κουβαλαω και πραγματα στο πισω καθισμα και του χρονου παει για αντικατασταση.Θα πουληθει "σε αριστη κατασταση απο δασκαλα/γιατρο/δικηγορο"Άμα το έκανε στο αμάξι μου είχε αυτόματο χωρισμό και στα τρένα μετά
Αν δεν σπρώξεις με περίοδο 2η-3η μέρα να γίνουν τα παπάρια κόκκινα από το αίμα δεν αξίζει
παρωνΠόσοι από δω έχουνε γαμησει και να χει περίοδο η γκόμενα του?