Νέα

Sex με καμαριέρα κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deltadelta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deltadelta

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές αν και παρακολουθώ το φόρουμ καιρό δεν συμμετέχω αρκετά σε συζητήσεις,αλλά το τελευταίο weekend στην Θεσσαλονίκη μου δίνει αφορμή.
Στο ξενοδοχείο λοιπόν που ημουν για δύο νύχτες συνάντησα μια καμαριέρα όλα τα λεφτά!!!
Προστυχόφατσα,35-40 ετών,με αδύνατο κορμί,2αρι βυζάκι,ξανθιά και δύο υπέροχα πόδια που αναδεικνύονταν από το φόρεμα εργασίας.
Δεν έκανα κίνηση καθότι συνοδευόμουν αλλά ήδη σκέφτομαι να είμαι εκεί και αυτό το σαββ/κυριακο μόνος και να χωθώ...αν την πετύχω.
Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία που θα βοηθούσε την κατάσταση?

stargateph

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
14
Πόντοι
1
Δεν  θέλω να σε απογοητεύσω , αλλά πιο πιθανό είναι να πιάσεις Λόττο με τζακποτ παρά αυτό.
Εκτός αν έχεις πέσει σε κατηγορία τους παίρνω όλους , κάτι που φωνάζει ανεξαρτήτως επαγγέλματος, και μπορείς να παίξεις φυσικά μπάλα.

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τα παντα ειναι πιθανα! Γιατι οχι αλλωστε? Παρολα αυτα δε νομιζω πως καποιος μπορει να σε συμβουλευσει ή να σε καθοδηγησει! Ειναι σα να λεμε γνωριζω μια στο δρομο και τη βγαζω γκομενα! Δε παει να πει οτι επειδη ειναι καμαριερα οτι ειναι και πουτανα ταυτοχρονα! Μην επηρρεαζεσαι απο τις τσοντες(  :grin: ). Καλη τυχη παντως...

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
μού ειχε τύχει πέρυσι σε ένα ξενοδοχείο στο ρεθυμνο. Η καμαριέρα μία Ρούμανα ερόταν για την καθιερωμένη αλλαγω σεντονιών κτλ.Είχε τύχει πραγματικά χωρίς να προγραματίσω να είμαι με ελαφρύ ρουχισμό. Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους . Πέραω απόυην αλλάγη σεντονιών είχαμε και αλλαγή υγρών

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.507
Πόντοι
506
...Άμα βρεις καμιά ανατολικοευρωπαία με ανάγκη σε ρευστό τα πράγματα είναι πιο εύκολα...με κανένα πενηνταρικάκι τη χύνεις...

OP
OP
D

deltadelta

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
...Άμα βρεις καμιά ανατολικοευρωπαία με ανάγκη σε ρευστό τα πράγματα είναι πιο εύκολα...με κανένα πενηνταρικάκι τη χύνεις...
Μάλλον αλλοδαπή ήταν τουλάχιστον από την προφορά της στο καλημέρα που μας ειπε.

OP
OP
D

deltadelta

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μού ειχε τύχει πέρυσι σε ένα ξενοδοχείο στο ρεθυμνο. Η καμαριέρα μία Ρούμανα ερόταν για την καθιερωμένη αλλαγω σεντονιών κτλ.Είχε τύχει πραγματικά χωρίς να προγραματίσω να είμαι με ελαφρύ ρουχισμό. Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους . Πέραω απόυην αλλάγη σεντονιών είχαμε και αλλαγή υγρών
Φίλε μου, πήραν τα πράγματα το δρόμο τους απλά ή με την βοήθεια "δώρου"?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Συναγωνιστές αν και παρακολουθώ το φόρουμ καιρό δεν συμμετέχω αρκετά σε συζητήσεις,αλλά το τελευταίο weekend στην Θεσσαλονίκη μου δίνει αφορμή.
Στο ξενοδοχείο λοιπόν που ημουν για δύο νύχτες συνάντησα μια καμαριέρα όλα τα λεφτά!!!
Προστυχόφατσα,35-40 ετών,με αδύνατο κορμί,2αρι βυζάκι,ξανθιά και δύο υπέροχα πόδια που αναδεικνύονταν από το φόρεμα εργασίας.
Δεν έκανα κίνηση καθότι συνοδευόμουν αλλά ήδη σκέφτομαι να είμαι εκεί και αυτό το σαββ/κυριακο μόνος και να χωθώ...αν την πετύχω.
Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία που θα βοηθούσε την κατάσταση?
:headbang: :headbang: :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Φίλε μου, πήραν τα πράγματα το δρόμο τους απλά ή με την βοήθεια "δώρου"?

Έθεσες το ζήτημα στη σωστή διάσταση.....!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Όσο παράξενο και αν φαίνεται απλά πήραν τον δρόμο τους....

Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου....μπορεί να συμβεί κι αυτό, αλλά δεν είναι κάθε μέρα του ΑϊΓιαννιού!  :thumbsup:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου....μπορεί να συμβεί κι αυτό, αλλά δεν είναι κάθε μέρα του ΑϊΓιαννιού!  :thumbsup:
Πράγματι ήταν θέμα τύχη ίσως όταν δεν τα επιδιώκεις έρχονται από μόνα τους  είναιτο αλατάκι της ζωης.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
το μόνο που μου έχει συμβεί είναι να είμαι με 2 ct και την ώρα που κάναμε sex μπήκε στο διάδρομο του δωματίου (μας χώριζε μια μισάνοιχτη πόρτα ) το room service ευτυχώς δεν μας πήρε χαμπάρι

πάντως θα σε συμβούλευα να μείνεις στην ατάκα ενός παιδιού που είπε ότι αν είναι ξένη και της δώσεις χρήμα κάτι μπορεί να γίνει

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
πολλα χρονια πριν (6-7) την ρεσεψιονιστ ενος ξενοδοχειου στην Κωνστάντζα. της προτεινα να ερθει μετα τη δουλειά για ενα ποτο, ηρθε, την πήδηξα, της εδωσα (τοτε) 50$ (τα οποία δεν ζήτησε) τα πήρε (χωρίς σχόλια) και αυτό ηταν. σε ποιά περίπτωση ανοίκει βεβαια αυτη η φάση δεν ξερω :2funny:

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σε ποιά περίπτωση ανοίκει βεβαια αυτη η φάση δεν ξερω

1) Freelance
2) Στο ξεκίνημά της
3) "Ότι εισπράξω, κέρδος είναι"
4) Take the money and run
5) Το τερπνό μετά του ωφελίμου
6) Συμπλήρωμα μισθού
7) Αφορολόγητο
8) Η καλή receptionist δεν αφήνει ΠΟΤΕ έναν πελάτη ανικανοποίητο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
πολλα χρονια πριν (6-7) την ρεσεψιονιστ ενος ξενοδοχειου στην Κωνστάντζα. της προτεινα να ερθει μετα τη δουλειά για ενα ποτο, ηρθε, την πήδηξα, της εδωσα (τοτε) 50$ (τα οποία δεν ζήτησε) τα πήρε (χωρίς σχόλια) και αυτό ηταν. σε ποιά περίπτωση ανοίκει βεβαια αυτη η φάση δεν ξερω :2funny:
αποδειξη σου εδωσε ??  :)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Να μην στεναχωρησει τον πελατη  :grin: :grin:
δεν λεμε οτι ο πελατης παντα εχει δικαιο  :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom