Νέα

Σεξ με εγκυμονούσα πόρνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Από περιέργεια θα ήθελα να ρωτήσω αν σας έχει προκύψει στην Ελλάδα περίπτωση ανδρών που αναζητούν ιερόδουλες που βρίσκονται σε κατάσταση εγκυμοσύνης (ενίοτε προχωρημένης) για να συνουσιασθούν μαζί τους.

Στην Γερμανία διαπίστωσα οτι υπήρχε αυτή η προτίμηση σε κάποιους πελάτες, κάποιες δε κοπέλες πρόβαλλαν αυτή τους την ιδιότητα.

Σημειώνω οτι θέτω το θέμα καθαρά σε βάση συζήτησης και δεν προάγω τέτοια συμπεριφορά, απλά νομίζω οτι εδώ συζητούνται τα πάντα χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Από περιέργεια θα ήθελα να ρωτήσω αν σας έχει προκύψει στην Ελλάδα περίπτωση ανδρών που αναζητούν ιερόδουλες που βρίσκονται σε κατάσταση εγκυμοσύνης (ενίοτε προχωρημένης) για να συνουσιασθούν μαζί τους.

Στην Γερμανία διαπίστωσα οτι υπήρχε αυτή η προτίμηση σε κάποιους πελάτες, κάποιες δε κοπέλες πρόβαλλαν αυτή τους την ιδιότητα.

Σημειώνω οτι θέτω το θέμα καθαρά σε βάση συζήτησης και δεν προάγω τέτοια συμπεριφορά, απλά νομίζω οτι εδώ συζητούνται τα πάντα χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

παίχτη ούτε να με πλήρωνες δεν θα το έκανα.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
δεν ειναι κακη σαν σκεψη για φαν του ειδους!!!
αλλα εδω τετοια γουστα δεν θα γινουν ποτε οπως και πολλα αλλα εδω το μονο που ξερουν ειναι 50 ευρα το απλο προγραμμα για υπηρεσιες μπουρδελου!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
παίχτη ούτε να με πλήρωνες δεν θα το έκανα.

δεν είσαι παντρεμένος φίλε? παιδιά δεν έχεις?

γιατί αν είσαι παντρεμένος και έχεις παιδιά τι έκανες στις εγκυμοσύνες?

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
208
Πόντοι
3.983

Εχω παει 2 φορες στη Γερμανια και δεν ειδα τετοιο σκηνικο που ακριβως τα πετυχες εσυ αυτο ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ανωμαλια στο φουλ......

Φυσικα δεν κρινω κανεναν καθως ολοι εχουν τα φετιχ τους....

Αλλα ρε παιδια ποσο ''καμενη'' πρεπει να ειναι μια γυναικα για να πηδιεται με τον καθεναν εγκυος ?
Εχουν πεσει στην αντιλληψη μου τσοντες με εγκυους και ειναι μια αηδια και μιση, κατα την δικη μου προσωπικη αποψη.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366

Από το σημείο που η κοιλιά γινόταν εμφανής φίλε μου δεν ήθελα με τίποτα σέξ χρησιμοποιούσα το χέρι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Από το σημείο που η κοιλιά γινόταν εμφανής φίλε μου δεν ήθελα με τίποτα σέξ χρησιμοποιούσα το χέρι.

και όμως φίλε.. κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης οι ορμόνες της γυναίκας "τρελλαίνονται".. και το σέξ (όπως μου είπε και ο γυναικολόγος της γυναίκας μου) δεν είναι καθόλου επικίνδυνο (φυσικά θέλει προσοχή στις στάσεις)...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
δεν ειναι κακη σαν σκεψη για φαν του ειδους!!!
αλλα εδω τετοια γουστα δεν θα γινουν ποτε οπως και πολλα αλλα εδω το μονο που ξερουν ειναι 50 ευρα το απλο προγραμμα για υπηρεσιες μπουρδελου!!!!!!
Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι κακή σαν σκέψη μέλη του site με τέτοιες απόψεις να διαγράφονται.Το λες, λες και είναι οπισθοδρομικό ή αδιανόητο να μην υπάρχουν έγκυες πόρνες για τους πελάτες. Αίσχος. Οκ, όλα έχουν τα όρια τους.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μισό λεπτό γιατί μπερδευτήκαμε λίγο.

Μιλάω για έγκυο πόρνη και σεξ μαζί της ως πελάτης.

Σεξ με την έγκυο γκόμενα/σύζυγο σου είναι για μένα έτσι και αλλιώς σούπερ κάβλα ακόμη και όταν είναι φουσκωμένη η κοιλιά της, γουστάρω,εξάλλου συνίσταται και από γιατρούς. Μου βγάζει πολύ συναίσθημα, και τρυφερότητα, αλλά και καλώς εννοούμενη κτητικότητα, σέχυσα, σε γκάστρωσα και σε ξαναπηδάω πάλι μωρό μου.

Στην Γερμανία μερικές λοιπόν παρουσιάζονταν έτσι μέσω ιντερνετ σαν ανεξάρτητες, και εγώ δεν είδα τέτοια σε κανονικό "καλό" μπουρδέλο, έχω διαβάσει όμως κριτικές σε σάιτ σαν αυτό γερμανικά για έγκυες από φτηνά μπουρδέλα όπου εμφανίζονταν ή σαν ανεξάρτητες.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
και όμως φίλε.. κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης οι ορμόνες της γυναίκας "τρελλαίνονται".. και το σέξ (όπως μου είπε και ο γυναικολόγος της γυναίκας μου) δεν είναι καθόλου επικίνδυνο (φυσικά θέλει προσοχή στις στάσεις)...

εννοείται, υποθέτω αποκλειστικά κουταλάκια

Συνημμένα

• 220px-Wiki-spoons-sp.png
    220px-Wiki-spoons-sp.png
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 37
OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
και πισωκολλητό παίζει .. και cow girl.. το ιεραποστολικό είναι λίγο προβληματικό  ;)
:o

cow girl με έγκυο από πάνω;, εδώ μη έγκυες είναι και μπορεί να κουράζονται.
Μάλλον χωρίς πολύ κίνηση, να σε βάλει μέσα και να πηγαίνει πέρα δώθε "οργώνοντας" το εσωτερικό.

Τι να πω, επειδή έτσι κι αλλιώς δεν έχω πείρα πάω πάσο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 :o

cow girl με έγκυο από πάνω;, εδώ μη έγκυες είναι και μπορεί να κουράζονται.
Μάλλον χωρίς πολύ κίνηση, να σε βάλει μέσα και να πηγαίνει πέρα δώθε "οργώνοντας" το εσωτερικό.

Τι να πω, επειδή έτσι κι αλλιώς δεν έχω πείρα πάω πάσο.

διαθέτω 18μηνη εμπειρία επί του αθλήματος  ;)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ναι..ευχαριστώ ...  και όχι πλέον παιδιά... 22 και 20 δεν ανήκουν πλέον στην κατηγορία αυτή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και 30 και 40 να ειναι παντα για μας τους γονεις παιδια ειναι και εχουμε την εννοια τους!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και 30 και 40 να ειναι παντα για μας τους γονεις παιδια ειναι και εχουμε την εννοια τους!!!!

αυτό είναι άλλο καπέλλο... καλό όμως είναι να τους δίνουμε πρωτοβουλίες και να μην είμαστε υπερπροστατευτικοί.. γιατί έτσι προκύπτουν παπαζόληδες...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.358
Πόντοι
25.467

Εγώ πάντως, απευθύνθηκα στην κουμπάρα και συνέχισα και μετά την γέννα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom