Γράφει ο Λ.Π.
Πηγαίνω σε μια παραλία γυμνιστών. Παρατηρώ τους πάντες. Ποιός είναι αρκετά καλλιεργημένος και ευγενής ώστε να με "εμπνέει" ; Κάποια στιγμή καταφθάνει στην παραλία ένας φώς-φανάρι ομοφυλόφιλος (αλλοδαπός). Τρελλαίνομαι από πόθο. Το βράδυ τον βλέπω στην ταβέρνα που έτρωγε. Χωρίς περιστροφές κάθομαι δίπλα του και σύντομα "μπαίνω στο θέμα" (ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για το τί θέλω και δεν είχα ούτε συστολή ούτε έλλειψη αυτοπεποίθησης).
Λίγο αργότερα είμαστε μόνοι μας σε ένα απόμερο σημείο της παραλίας. Πλένουμε με αλμυρό νερό τις πούτσες μας και τον παίρνω στο στόμα. Μπορώ να διαβεβαιώσω, όποιον δεν δοκίμασε ότι η βάλανος έχει μια καταπληκτική βελουδένια υφή όταν την ακουμπάς με τη γλώσσα. Σαν σωστός ομοφυλόφιλος όμως ο αλλοδαπός, θέλει πρώτα αυτός να απολαύσει τον πούτσο. Με παίρνει και χύνω στο στόμα του. Έπειτα μου δίνει τον πούτσο του για να τον πάρω και εγώ. Αφού όμως έχω χύσει, δεν τρελλαίνομαι πια για το σπέρμα του. Του την παίζω με το χέρι και χύνει. Ο ενθουσιασμός μου κρυώνει και δεν επιδιώκω να τον ξανασυναντήσω. Κρίμα άφησα μια τέτοια ευκαιρία να μου ξεφύγει.