Νέα

Σεξ με αλλοδαπό γκέι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1

Γράφει ο Λ.Π.

Πηγαίνω  σε  μια  παραλία  γυμνιστών. Παρατηρώ  τους  πάντες. Ποιός  είναι  αρκετά  καλλιεργημένος  και  ευγενής ώστε  να  με  "εμπνέει" ;  Κάποια  στιγμή καταφθάνει  στην  παραλία  ένας  φώς-φανάρι  ομοφυλόφιλος  (αλλοδαπός). Τρελλαίνομαι  από  πόθο. Το  βράδυ  τον  βλέπω  στην  ταβέρνα  που  έτρωγε. Χωρίς  περιστροφές  κάθομαι  δίπλα  του  και  σύντομα  "μπαίνω  στο θέμα"  (ΗΜΟΥΝ  ΣΙΓΟΥΡΟΣ  για  το τί  θέλω και  δεν  είχα  ούτε  συστολή  ούτε  έλλειψη αυτοπεποίθησης).

Λίγο  αργότερα  είμαστε μόνοι  μας  σε  ένα  απόμερο  σημείο  της  παραλίας. Πλένουμε  με αλμυρό  νερό  τις  πούτσες  μας  και  τον  παίρνω  στο  στόμα. Μπορώ  να  διαβεβαιώσω,  όποιον  δεν  δοκίμασε ότι  η  βάλανος  έχει μια  καταπληκτική  βελουδένια  υφή  όταν  την  ακουμπάς  με  τη  γλώσσα. Σαν  σωστός  ομοφυλόφιλος  όμως  ο  αλλοδαπός, θέλει  πρώτα  αυτός  να  απολαύσει  τον  πούτσο. Με  παίρνει  και  χύνω στο  στόμα  του. Έπειτα  μου  δίνει  τον  πούτσο  του  για  να  τον  πάρω  και  εγώ. Αφού  όμως  έχω  χύσει, δεν  τρελλαίνομαι  πια  για  το  σπέρμα  του. Του  την  παίζω με  το  χέρι  και  χύνει. Ο  ενθουσιασμός  μου  κρυώνει  και  δεν  επιδιώκω να  τον  ξανασυναντήσω. Κρίμα  άφησα  μια  τέτοια  ευκαιρία  να  μου  ξεφύγει.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Μπορώ  να  διαβεβαιώσω,  όποιον  δεν  δοκίμασε ότι  η  βάλανος   έχει μια  καταπληκτική  βελουδένια  υφή  όταν  την  ακουμπάς  με  τη  γλώσσα.

για να το λέει ο φίλος μας...

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Ετσι βγαζουν ασχημο ονομα οι Ελληνες γκει εραστες!

Ρε παιδια, σκεφτειτε τι θα πει και ο τουριστας οταν γυρισει στην χωρα του για τους Ελληνες. Ακομη και οταν βαριεστε καντε μια καλη πιπα. Με κατι τετοιες μαλακιες εχει πεσει ο τουρισμος.

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Γράφει ο Λ.Π.

Πηγαίνω  σε  μια  παραλία  γυμνιστών. Παρατηρώ  τους  πάντες. Ποιός  είναι  αρκετά  καλλιεργημένος  και  ευγενής ώστε  να  με  "εμπνέει" ;  Κάποια  στιγμή καταφθάνει  στην  παραλία  ένας  φώς-φανάρι  ομοφυλόφιλος  (αλλοδαπός). Τρελλαίνομαι  από  πόθο. Το  βράδυ  τον  βλέπω  στην  ταβέρνα  που  έτρωγε. Χωρίς  περιστροφές  κάθομαι  δίπλα  του  και  σύντομα  "μπαίνω  στο θέμα"  (ΗΜΟΥΝ  ΣΙΓΟΥΡΟΣ  για  το τί  θέλω και  δεν  είχα  ούτε  συστολή  ούτε  έλλειψη αυτοπεποίθησης).

Λίγο  αργότερα  είμαστε μόνοι  μας  σε  ένα  απόμερο  σημείο  της  παραλίας. Πλένουμε  με αλμυρό  νερό  τις  πούτσες  μας  και  τον  παίρνω  στο  στόμα. Μπορώ  να  διαβεβαιώσω,  όποιον  δεν  δοκίμασε ότι  η  βάλανος  έχει μια  καταπληκτική  βελουδένια  υφή  όταν  την  ακουμπάς  με  τη  γλώσσα. Σαν  σωστός  ομοφυλόφιλος  όμως  ο  αλλοδαπός, θέλει  πρώτα  αυτός  να  απολαύσει  τον  πούτσο. Με  παίρνει  και  χύνω στο  στόμα  του. Έπειτα  μου  δίνει  τον  πούτσο  του  για  να  τον  πάρω  και  εγώ. Αφού  όμως  έχω  χύσει, δεν  τρελλαίνομαι  πια  για  το  σπέρμα  του. Του  την  παίζω με  το  χέρι  και  χύνει. Ο  ενθουσιασμός  μου  κρυώνει  και  δεν  επιδιώκω να  τον  ξανασυναντήσω. Κρίμα  άφησα  μια  τέτοια  ευκαιρία  να  μου  ξεφύγει.

...συγνωμμη δηλαδη, αλλα αυτο και αν ειναι ανεκδοτο!! ειδε ο ελληνας gay αλλοδαπην ψωλην και ταχα μου εκανε πισω να του κανει πρωτος ο αλλοδαπος πεοθηλασμον!!! το αλλο με τη βουλγαρα τραβεστι και τωρα το επικαιρον περι ψωλαρα Γεωργιανου που του ζητησε Ελληνας να τον πηδηξει το εχετε ακουσει?????????

...τι ακουω η κακομοιρα η τραβεστι Σαββατιατικα! Σε λιγο μου ερχεται το μπαλαμο που ψαχνει τη μεγαλυτερη "ΘΗΛΗ" (ακουσον ακουσον!!) και το καλυτερο βαμμενο "γυναικειο " νυχι!!!!

xxx
n

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τρελό γέλιο. Παρακαλείται ο Λ.Π. να διηγηθεί και τις υπόλοιπες καλοκαιρινές του ιστορίες!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...συγνωμμη δηλαδη, αλλα αυτο και αν ειναι ανεκδοτο!! ειδε ο ελληνας gay αλλοδαπην ψωλην και ταχα μου εκανε πισω να του κανει πρωτος ο αλλοδαπος πεοθηλασμον!!! το αλλο με τη βουλγαρα τραβεστι και τωρα το επικαιρον περι ψωλαρα Γεωργιανου που του ζητησε Ελληνας να τον πηδηξει το εχετε ακουσει?????????

...τι ακουω η κακομοιρα η τραβεστι Σαββατιατικα! Σε λιγο μου ερχεται το μπαλαμο που ψαχνει τη μεγαλυτερη "ΘΗΛΗ" (ακουσον ακουσον!!) και το καλυτερο βαμμενο "γυναικειο " νυχι!!!!

xxx
n
μα ειναι ανεκδοτο δεν ειναι πραγματικη ιστορια.εγω που γλυφω μουνια με της ωρες δεν τραβιεμαι οταν χυνει η γυναικα!!!!!ποσο μαλλον ο ομοφυλοφιλος που γλυφει πουτσο.που ολη η μαγία ειναι στην εξπερματωση!!!!!οσο για τος Γεωργιανους ειναι πολυ κοτες θα τους χαρακτηριζα θρασυδηλους οπως ολους τους Καυκασιους.αν του ριξεις ενα γερο ξυλο σου δινουνε κωλο στη στιγμη!!!!μονο με τους Ρωσσους ειναι μαγγες!!!!!

OP
OP
Y

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1

Ο Λ. Π. αφηγείται και άλλες ιστορίες με ομοφυλόφιλους.  Γράφει :

Περπατάω  στο  δρόμο  μιας  πόλης . Ένας  τύπος  μου  λέει  "Γειά"  με  ύφος  σαν  να  γνωριζόμαστε  από  καιρό. Σταματάω  και  πιάνω  κουβέντα  προσπαθώντας  να  θυμηθώ  πού  τον  ξέρω. Καταλαβαίνω ότι  είναι  ομοφυλόφιλος  που  με  γουστάρει  και  γι' αυτό  μου  έπιασε  κουβέντα. Κάνω  τον  χαζό  και  φεύγω.

Κρίμα ! Ήταν  συμπαθητικός  και  θα  γούσταρα  να  έχω  μια  ιστορία  μαζί  του .

Είμαι  στη Λήμνο  σε  μια  ήσυχη  παραλία . Κάποιος  Ιταλός με πλησιάζει  και  μου  πιάνει κουβέντα  για το  πόσο  ωραίες  γυναίκες έχει  η  Ελλάδα . Είναι  ομοφυλόφιλος  και  ξέρω  τί  θέλει .

Είναι  όμως  σαν  στραβοχυμένος  λουκουμάς. Φεύγω  και  δεν μετάνοιωσα  ποτέ  γι' αυτό .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom