Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)

Tasos320

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
παιδες απο σταρ η απο οσμοσε ποιες φραπεδιαζουν ?
Μπορούμε να αναφέρουμε ονόματα από εδώ? Γενικά με εμπειρία μου από το εν λόγω κατάστημα, αρκετές. Μία φορά ήρθε κοπέλε και μου το ανέφερε από την αρχή για τις επιπλέον υπηρεσίες.

fotis1974

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
309
Πόντοι
21
Καλημερα σε ολους και Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν.

Προσπαθω να μιλησω με την κυρια αλλα δυο μερες τωρα δεν σηκωνει τηλεφωνο.

Γνωριζει καποιος φιλος κατι για αυτην;

Ευχαριστω.
Τελικά απάντησε. Διαθέτει χώρο στην Γλυφάδα. Προσφέρει μυοχαλαρωτικό μασάζ και στην συνέχεια αισθησιακό με φουλ πρόγραμμα.
Δέχεται κατόπιν ραντεβού, Δευτέρα εώς Τετάρτη και κόστος συνάντησης 50 ευρώ.
Λόγω απόστασης, δεν δύναμαι να δοκιμάσω. Όσοι είστε πλησίον , ορμάτε...

Υ.Γ: Εαν βάλετε το τηλ στο viber, θα σας βγαλει όνομα Granny'scare Dimaki  !!!!!??????

• Like
Αντιδράσεις: atakis

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Τελικά απάντησε. Διαθέτει χώρο στην Γλυφάδα. Προσφέρει μυοχαλαρωτικό μασάζ και στην συνέχεια αισθησιακό με φουλ πρόγραμμα.
Δέχεται κατόπιν ραντεβού, Δευτέρα εώς Τετάρτη και κόστος συνάντησης 50 ευρώ.
Λόγω απόστασης, δεν δύναμαι να δοκιμάσω. Όσοι είστε πλησίον , ορμάτε...

Υ.Γ: Εαν βάλετε το τηλ στο viber, θα σας βγαλει όνομα Granny'scare Dimaki  !!!!!??????
το λινκ ποσταρε σωστα.δεν ανοιγει

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813

gioutsos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
38
Πόντοι
0
ξεχνιέμαι ρε γμτ... κανα καλο μασαζακι ηθελα να πω..

V_for_vendetta

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, ξέρουμε από τα γνωστά γραφεία μασαζ (osmose κλπ) ποια κοπέλα παίζει και κάτι παραπάνω; PM ή και εδω όποιος ξέρει κάτι. Ευχαριστώ

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα έχει δικό της χώρο στο νέο Ηράκλειο δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί παραπισω αλλά δεν βρήκα κάτι σε αρκετές σελίδες που γύρισα έχει κανείς εμπειρία;
τι εμπειρια να εχουμε παικτη?τουτη δω ειναι λεει μονο φυσικοθεραπευτρια.την πειρα τηλεφωνο και μολις της ειπα ,περα απο το μασαζ και τα παρακατω,με αγενεια μου ειπε οταν θα αποφασισει να εκπορνευτει,θα μου στειλει ραπορτο και μου το εκλεισε.στα αρχιδια μου βεβαια.

Εγγρ.
20 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
τι εμπειρια να εχουμε παικτη?τουτη δω ειναι λεει μονο φυσικοθεραπευτρια.την πειρα τηλεφωνο και μολις της ειπα ,περα απο το μασαζ και τα παρακατω,με αγενεια μου ειπε οταν θα αποφασισει να
εκπορνευτει,θα μου στειλει ραπορτο και μου το εκλεισε.στα αρχιδια μου βεβαια.

Μόλις πήρα και εγώ το είχε σηκώσει και της έπεσε κάπου και το έψαχνε το έκλεισα και με πήρε πίσω ΤΑ ΊΔΙΑ!!!

Babis flou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2016
Like
48
Πόντοι
0
Καλησπέρα έχει δικό της χώρο στο νέο Ηράκλειο δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί παραπισω αλλά δεν βρήκα κάτι σε αρκετές σελίδες που γύρισα έχει κανείς εμπειρία;
Έχω επισκεφτει παλιότερα. Έχει έναν ψιλοάθλιο χώρο στο ν. Ηράκλειο, χωρίς ρεύμα. 50άρα με καλό σώμα για την ηλικία της. Στα νιάτα της πρέπει να ήταν σκυλί του πολέμου! Ξανθιά και αδύνατη. Μου έκανε ψιλοκαλό μασάζ και φραπεδιά στο τέλος. Άφησε χουφτώματα αλλά δε γδύθηκε. Ζητάει 40 αλλά με παζάρι μου το πήγε 30. Για φραπεδια δεν είχαμε πει τίποτα αλλά όταν στο τέλος της το ζήτησα είπε το κλασσικό: "Τι να σε κάνω? Δε μπορώ να σε αφήσω έτσι!"

Εγγρ.
20 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
Έχω επισκεφτει παλιότερα. Έχει έναν ψιλοάθλιο χώρο στο ν. Ηράκλειο, χωρίς ρεύμα. 50άρα με καλό σώμα για την ηλικία της. Στα νιάτα της πρέπει να ήταν σκυλί του πολέμου! Ξανθιά και αδύνατη. Μου έκανε ψιλοκαλό μασάζ και φραπεδιά στο τέλος. Άφησε χουφτώματα αλλά δε γδύθηκε. Ζητάει 40 αλλά με παζάρι μου το πήγε 30. Για φραπεδια δεν είχαμε πει τίποτα αλλά όταν στο τέλος της το ζήτησα είπε το κλασσικό: "Τι να σε κάνω? Δε μπορώ να σε αφήσω έτσι!"

Οκ θα την πάρω αύριο και εγώ και θα αναφέρω τα γεγονότα ευχαριστώ φιλαράκι

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Πήρα και εγώ τι κατοικον λέει το σούργελο αφού δεν εξυπηρετεί κέντρο θέλει να πάω βπ λέει στο χώρο που νοικιάζει δεν έχει κρεβάτι και είναι και πανάκριβη..Ότι ναναι πάμε στα κλασικά κ στα σίγουρα..

• Like
Αντιδράσεις: geo69

Papanotas007

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Ξέρουμε ποιες προσφέρουν φραπέ από τα γραφεία deluxe is Ossmose Beverly ευχαριστώ απαντήσεις σε πμ

nofriedsjustxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
173
Πόντοι
280
θΑ ήθελα και εγώ καμιά πληροφορία με PM για κατοικον μασαζ με φραπέ από τα διαφημιζόμενα καταστήματαπου παρεχουν κατοικον υπηρεσίες. Ευχαριστώ

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
53
Πόντοι
1
θΑ ήθελα και εγώ καμιά πληροφορία με PM για κατοικον μασαζ με φραπέ από τα διαφημιζόμενα καταστήματαπου παρεχουν κατοικον υπηρεσίες. Ευχαριστώ
Εγω παλι νομιζω πως ειναι πεταμενα λεφτα
Εκτος και αν δεχεσαι οτι το να στον παιξει αξιζει 70 γιουρια το λιγοτερο
Η τσεπη παλι δικια σου ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom