Μπορούμε να αναφέρουμε ονόματα από εδώ? Γενικά με εμπειρία μου από το εν λόγω κατάστημα, αρκετές. Μία φορά ήρθε κοπέλε και μου το ανέφερε από την αρχή για τις επιπλέον υπηρεσίες.παιδες απο σταρ η απο οσμοσε ποιες φραπεδιαζουν ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)
Τελικά απάντησε. Διαθέτει χώρο στην Γλυφάδα. Προσφέρει μυοχαλαρωτικό μασάζ και στην συνέχεια αισθησιακό με φουλ πρόγραμμα.Καλημερα σε ολους και Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν.
Προσπαθω να μιλησω με την κυρια αλλα δυο μερες τωρα δεν σηκωνει τηλεφωνο.
Γνωριζει καποιος φιλος κατι για αυτην;
Ευχαριστω.
Δέχεται κατόπιν ραντεβού, Δευτέρα εώς Τετάρτη και κόστος συνάντησης 50 ευρώ.
Λόγω απόστασης, δεν δύναμαι να δοκιμάσω. Όσοι είστε πλησίον , ορμάτε...
Υ.Γ: Εαν βάλετε το τηλ στο viber, θα σας βγαλει όνομα Granny'scare Dimaki !!!!!??????
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
το λινκ ποσταρε σωστα.δεν ανοιγειΤελικά απάντησε. Διαθέτει χώρο στην Γλυφάδα. Προσφέρει μυοχαλαρωτικό μασάζ και στην συνέχεια αισθησιακό με φουλ πρόγραμμα.
Δέχεται κατόπιν ραντεβού, Δευτέρα εώς Τετάρτη και κόστος συνάντησης 50 ευρώ.
Λόγω απόστασης, δεν δύναμαι να δοκιμάσω. Όσοι είστε πλησίον , ορμάτε...
Υ.Γ: Εαν βάλετε το τηλ στο viber, θα σας βγαλει όνομα Granny'scare Dimaki !!!!!??????
πρεπει να το βαλεις ολο
XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 182
- Πόντοι
- 1
. Έχει δοκιμάσει κανένας να μας πεί περί τίνος πρόκειται
πρεπει να το βαλεις ολο
gioutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
kala kalo cg exoume as stilei kapoios pm
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
φιλε σε λαθος νημα εισαι και γραφε ελληνικα μονο γιατι ειναι στους κανονες μην φας ποινη τσαμπα ψαξε αλλου και θα βρεις αυτο που θεςkala kalo cg exoume as stilei kapoios pm
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
φιλε σε λαθος νημα εισαι και γραφε ελληνικα μονο γιατι ειναι στους κανονες μην φας ποινη τσαμπα ψαξε αλλου και θα βρεις αυτο που θες
την εφαγε ηδη
gioutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
ξεχνιέμαι ρε γμτ... κανα καλο μασαζακι ηθελα να πω..
V_for_vendetta
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές, ξέρουμε από τα γνωστά γραφεία μασαζ (osmose κλπ) ποια κοπέλα παίζει και κάτι παραπάνω; PM ή και εδω όποιος ξέρει κάτι. Ευχαριστώ
Διαγραμμένο μέλος 169484
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα έχει δικό της χώρο στο νέο Ηράκλειο δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί παραπισω αλλά δεν βρήκα κάτι σε αρκετές σελίδες που γύρισα έχει κανείς εμπειρία;
τι εμπειρια να εχουμε παικτη?τουτη δω ειναι λεει μονο φυσικοθεραπευτρια.την πειρα τηλεφωνο και μολις της ειπα ,περα απο το μασαζ και τα παρακατω,με αγενεια μου ειπε οταν θα αποφασισει να εκπορνευτει,θα μου στειλει ραπορτο και μου το εκλεισε.στα αρχιδια μου βεβαια.Καλησπέρα έχει δικό της χώρο στο νέο Ηράκλειο δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί παραπισω αλλά δεν βρήκα κάτι σε αρκετές σελίδες που γύρισα έχει κανείς εμπειρία;
Διαγραμμένο μέλος 169484
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
τι εμπειρια να εχουμε παικτη?τουτη δω ειναι λεει μονο φυσικοθεραπευτρια.την πειρα τηλεφωνο και μολις της ειπα ,περα απο το μασαζ και τα παρακατω,με αγενεια μου ειπε οταν θα αποφασισει να
εκπορνευτει,θα μου στειλει ραπορτο και μου το εκλεισε.στα αρχιδια μου βεβαια.
Μόλις πήρα και εγώ το είχε σηκώσει και της έπεσε κάπου και το έψαχνε το έκλεισα και με πήρε πίσω ΤΑ ΊΔΙΑ!!!
Babis flou
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2016
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Έχω επισκεφτει παλιότερα. Έχει έναν ψιλοάθλιο χώρο στο ν. Ηράκλειο, χωρίς ρεύμα. 50άρα με καλό σώμα για την ηλικία της. Στα νιάτα της πρέπει να ήταν σκυλί του πολέμου! Ξανθιά και αδύνατη. Μου έκανε ψιλοκαλό μασάζ και φραπεδιά στο τέλος. Άφησε χουφτώματα αλλά δε γδύθηκε. Ζητάει 40 αλλά με παζάρι μου το πήγε 30. Για φραπεδια δεν είχαμε πει τίποτα αλλά όταν στο τέλος της το ζήτησα είπε το κλασσικό: "Τι να σε κάνω? Δε μπορώ να σε αφήσω έτσι!"Καλησπέρα έχει δικό της χώρο στο νέο Ηράκλειο δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί παραπισω αλλά δεν βρήκα κάτι σε αρκετές σελίδες που γύρισα έχει κανείς εμπειρία;
Διαγραμμένο μέλος 169484
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Έχω επισκεφτει παλιότερα. Έχει έναν ψιλοάθλιο χώρο στο ν. Ηράκλειο, χωρίς ρεύμα. 50άρα με καλό σώμα για την ηλικία της. Στα νιάτα της πρέπει να ήταν σκυλί του πολέμου! Ξανθιά και αδύνατη. Μου έκανε ψιλοκαλό μασάζ και φραπεδιά στο τέλος. Άφησε χουφτώματα αλλά δε γδύθηκε. Ζητάει 40 αλλά με παζάρι μου το πήγε 30. Για φραπεδια δεν είχαμε πει τίποτα αλλά όταν στο τέλος της το ζήτησα είπε το κλασσικό: "Τι να σε κάνω? Δε μπορώ να σε αφήσω έτσι!"
Οκ θα την πάρω αύριο και εγώ και θα αναφέρω τα γεγονότα ευχαριστώ φιλαράκι
Papanotas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2017
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Ξέρουμε ποιες προσφέρουν φραπέ από τα γραφεία deluxe is Ossmose Beverly ευχαριστώ απαντήσεις σε πμ
nofriedsjustxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 173
- Πόντοι
- 280
θΑ ήθελα και εγώ καμιά πληροφορία με PM για κατοικον μασαζ με φραπέ από τα διαφημιζόμενα καταστήματαπου παρεχουν κατοικον υπηρεσίες. Ευχαριστώ
Εγω παλι νομιζω πως ειναι πεταμενα λεφταθΑ ήθελα και εγώ καμιά πληροφορία με PM για κατοικον μασαζ με φραπέ από τα διαφημιζόμενα καταστήματαπου παρεχουν κατοικον υπηρεσίες. Ευχαριστώ
Εκτος και αν δεχεσαι οτι το να στον παιξει αξιζει 70 γιουρια το λιγοτερο
Η τσεπη παλι δικια σου ειναι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις