Πρόσφατη συνάντηση με τη Μιράντα στο κέντρο
Η Μιράντα είναι 30άρα+ με ωραίο αθλητικό κορμί και καταγωγή από την .. Βραζιλία.
Κάνει μασάζ μιας ώρας στα 40 ευρώ αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει η υπηρεσία,
κάνει σεξ μια ωρίτσα δυό πιστολιές στα 70 ευρώ.
Προσοχή να μην αρχίσει τα ψεύτικα να σε χαλαρώσω μωρό μου, να σε τρίψω είσαι κουρασμένος κλπ.
Το έχασες το παιχνίδι και έφαγες τα λεφτά σου στο μασάζ που δεν ήθελες.
Μόλις αρχίσει τα σχετικά της βουλώνεις το στόμα με πούτσα την οποία ρουφάει άτονα στην αρχή,
και ακάποτα μόνο αν είναι πλυμένη και ξυρισμένη.
Θα σε ρωτήσει αν είσαι υγιής και εσύ είναι καλό να την ξαναμπουκώσεις και να της δώσεις το ρυθμό που θες.
Η πίπα δεν είναι το καλύτερο της αλλά το προσπαθεί και πρέπει να το βελτιώσει αν θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.
Στο γαμήσι στήνεται σε όποια στάση θες απλά έχει μια εμμονή αν της τον χώνεις με καπότα.
Πάντα κοιτάει και ελέγχει αν ο σκούφος είναι πάνω.
Περιέργως για .. Βραζιλιάνα μου άρεσε και την γάμησα περισσότερο ιεραποστολικώς με τα καλάμια της να κοιτούν το ταβάνι,
σε αντίθεση με άλλες .. Βραζιλιάνες που έμπαινα και παρέμενα πισωκολλητά.
Στο ημίχρονο πήρε θέση να μου κάνει μασάζ αλλά την γείωσα και πήγα στο ντους.
Επιστρέφοντας την είδα έτοιμη να αρχίσει να ντύνεται και την χούφτωσα για το δεύτερο γύρο.
Μα, θα προλάβουμε μου λέει .. ενώ είχαμε 20 λεπτά μπροστά μας.
Και βέβαια προλαβαίνουμε της απαντώ και της προέταξα το καυλί μου.
Μου πετάει λοιπόν την εξής μαλακία. Συνήθως είναι 70 ευρώ για μασάζ και μια εκτόνωση ... ή δεύτερη χρεώνεται παραπάνω.
Της απάντησα ότι δεν κάναμε καθόλου μασάζ και ότι είναι να κάνουμε το έχουμε συμφωνήσει τηλεφωνικά.
Βαριεστημένα τον πήρε στο στόμα άλλοτε ρουφώντας κι άλλοτε φυσώντας για να κρυώσει.
Δεν πτοήθηκα και της έπιασα το κεφάλι για να πάρει ρυθμό.
Έπειτα από σχετική ερώτηση αν τα παίρνει στο στομα την έχυσα στα βυζάκια της.
Στωικά ντύθηκε, πήρε το δωράκι της και χαίρετε.
Θα την πάρω άλλη μια φορά για το τελικό συμπέρασμα.