Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
..προφανώς και δεν έχει αναφερθεί(ευθέως)....
..ίσως "κάτι" να διαφαίνεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα...!!

...γλωσσίτσα... ?????

Λέει ξεκάθαρα ότι μίλησε με τη σερίφησα στο osmose και ότι κάνουν όλες οι κοπέλες εγώ αυτό διάβασα αυτό θυμάμαι δεν ξέρω κάτι παραπάνω

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
Τελικά όλες; καμία; ποιες; :)

...εκτιμώ, προσωπικά, πως όλες κάνουν αλλά όπου και όταν θέλουν...
αλλά επειδή αυτό-το πότε θα θέλουν- μπορεί να φτάσει και στις πιθανότητες που έχεις να πιάσεις το joker εκτιμώ πως δεν ασχολείσαι με αυτό εκτός και εάν έχεις διάθεση και χρήμα να διαθέσεις στο άγνωστο....για να σου κάτσει..!

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.482
Πόντοι
2.306
Αν διαβασετε στο osmosemassage στις πληροφοριες για τις κοπελες σε 2 απο αυτες γραφει για αισθησιακο μασαζ! Παρτε τηλεφωνο και θα μαθετε και λεπτομερειες...

• Like
Αντιδράσεις: vls

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
...εκτιμώ, προσωπικά, πως όλες κάνουν αλλά όπου και όταν θέλουν...
αλλά επειδή αυτό-το πότε θα θέλουν- μπορεί να φτάσει και στις πιθανότητες που έχεις να πιάσεις το joker εκτιμώ πως δεν ασχολείσαι με αυτό εκτός και εάν έχεις διάθεση και χρήμα να διαθέσεις στο άγνωστο....για να σου κάτσει..!
Ακριβώς! Όποτε, όταν, όπου, αν, εφόσον, κι εγώ κάνω! :P
Άρα δεν μπλέκω με τέτοια :)

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Αν διαβασετε στο osmosemassage στις πληροφοριες για τις κοπελες σε 2 απο αυτες γραφει για αισθησιακο μασαζ! Παρτε τηλεφωνο και θα μαθετε και λεπτομερειες...
Άλλο το αισθησιακό άλλο το....
Τι λες βρε παπαρά, άμα ήταν έτσι όποια έλεγε πως κάνει sex θα έκανε και πρωκτικό.
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.482
Πόντοι
2.306
Άλλο το αισθησιακό άλλο το....
Τι λες βρε παπαρά, άμα ήταν έτσι όποια έλεγε πως κάνει sex θα έκανε και πρωκτικό.
Δεν μιλας ωραια ρε παιχτη... Για αυτον τον λογο δεν γραφω συχνα γιατι παντα υπαρχει καποιος χαζος που βριζει χωρις λογο! Οποιος διαβασει προσεκτικα στο τελος λεω να παρει τηλ να μαθει μονος του πληροφοριες

• Like
Αντιδράσεις: m.s.i

c35

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
234
Πόντοι
21

τι παίζει εδώ ρε παίδες... κάπου την έχω ξαναδει αλλά δε θυμάμαι τι και πως....
για να λλεει οτι προτιμαει συνειδητοποιημενα ατομα να χεις στο πισω μερος του μυαλου σου οι παιζει να εχει και μαντζαφλαρι

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
24
Like
1.367
Πόντοι
1.076

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1

Sancho Panza

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
7
Like
310
Πόντοι
301
Συνάδελφε... η κοπέλα λέει στην αγγελία "τιμή γνωριμίας 25 ευρώ"....

Την ρώτησες? ή κατευθείαν σου είπε το 40-50αρι??? Και αν ισχύει το 25αρι... να υποθέσω είναι ΜΟΝΟ μασαζ 30λεπτο το οποίο πάει 40 με normal και 50 με γαμήσι?

Φιλαρακι η αληθεια ειναι οτι το 25αρι δεν το ανεφερα αλλα και για την ωρα που εκατσα επρεπε να μου παρει 35 αλλα το 40αρι εφυγε εν ριπει οφθαλμου. Μονο μασαζ δεν ανεφερε, οποτε παιζει ή χειρομαλαξη με πιπα ή αυτα με σεξ.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Πρόσφατη συνάντηση με τη Μιράντα στο κέντρο

Η Μιράντα είναι 30άρα+ με ωραίο αθλητικό κορμί και καταγωγή από την .. Βραζιλία.
Κάνει μασάζ μιας ώρας στα 40 ευρώ αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει η υπηρεσία,
κάνει σεξ μια ωρίτσα δυό πιστολιές στα 70 ευρώ.
Προσοχή να μην αρχίσει τα ψεύτικα να σε χαλαρώσω μωρό μου, να σε τρίψω είσαι κουρασμένος κλπ.
Το έχασες το παιχνίδι και έφαγες τα λεφτά σου στο μασάζ που δεν ήθελες.
Μόλις αρχίσει τα σχετικά της βουλώνεις το στόμα με πούτσα την οποία ρουφάει άτονα στην αρχή,
και ακάποτα μόνο αν είναι πλυμένη και ξυρισμένη.
Θα σε ρωτήσει αν είσαι υγιής και εσύ είναι καλό να την ξαναμπουκώσεις και να της δώσεις το ρυθμό που θες.
Η πίπα δεν είναι το καλύτερο της αλλά το προσπαθεί και πρέπει να το βελτιώσει αν θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.
Στο γαμήσι στήνεται σε όποια στάση θες απλά έχει μια εμμονή αν της τον χώνεις με καπότα.
Πάντα κοιτάει και ελέγχει αν ο σκούφος είναι πάνω.
Περιέργως για .. Βραζιλιάνα μου άρεσε και την γάμησα περισσότερο ιεραποστολικώς με τα καλάμια της να κοιτούν το ταβάνι,
σε αντίθεση με άλλες .. Βραζιλιάνες που έμπαινα και παρέμενα πισωκολλητά.
Στο ημίχρονο πήρε θέση να μου κάνει μασάζ αλλά την γείωσα και πήγα στο ντους.
Επιστρέφοντας την είδα έτοιμη να αρχίσει να ντύνεται και την χούφτωσα για το δεύτερο γύρο.
Μα, θα προλάβουμε μου λέει .. ενώ είχαμε 20 λεπτά μπροστά μας.
Και βέβαια προλαβαίνουμε της απαντώ και της προέταξα το καυλί μου.
Μου πετάει λοιπόν την εξής μαλακία. Συνήθως είναι 70 ευρώ για μασάζ και μια εκτόνωση ... η δεύτερη χρεώνεται παραπάνω.
Της απάντησα ότι δεν κάναμε καθόλου μασάζ και ότι είναι να κάνουμε το έχουμε συμφωνήσει τηλεφωνικά.
Βαριεστημένα τον πήρε στο στόμα άλλοτε ρουφώντας κι άλλοτε φυσώντας για να κρυώσει.
Δεν πτοήθηκα και της έπιασα το κεφάλι για να πάρει ρυθμό.
Έπειτα από σχετική ερώτηση αν τα παίρνει στο στομα την έχυσα στα βυζάκια της.
Στωικά ντύθηκε, πήρε το δωράκι της και χαίρετε.
Θα την πάρω άλλη μια φορά για το τελικό συμπέρασμα.

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
Πρόσφατη συνάντηση με τη Μιράντα στο κέντρο

Η Μιράντα είναι 30άρα+ με ωραίο αθλητικό κορμί και καταγωγή από την .. Βραζιλία.
Κάνει μασάζ μιας ώρας στα 40 ευρώ αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει η υπηρεσία,
κάνει σεξ μια ωρίτσα δυό πιστολιές στα 70 ευρώ.
Προσοχή να μην αρχίσει τα ψεύτικα να σε χαλαρώσω μωρό μου, να σε τρίψω είσαι κουρασμένος κλπ.
Το έχασες το παιχνίδι και έφαγες τα λεφτά σου στο μασάζ που δεν ήθελες.
Μόλις αρχίσει τα σχετικά της βουλώνεις το στόμα με πούτσα την οποία ρουφάει άτονα στην αρχή,
και ακάποτα μόνο αν είναι πλυμένη και ξυρισμένη.
Θα σε ρωτήσει αν είσαι υγιής και εσύ είναι καλό να την ξαναμπουκώσεις και να της δώσεις το ρυθμό που θες.
Η πίπα δεν είναι το καλύτερο της αλλά το προσπαθεί και πρέπει να το βελτιώσει αν θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.
Στο γαμήσι στήνεται σε όποια στάση θες απλά έχει μια εμμονή αν της τον χώνεις με καπότα.
Πάντα κοιτάει και ελέγχει αν ο σκούφος είναι πάνω.
Περιέργως για .. Βραζιλιάνα μου άρεσε και την γάμησα περισσότερο ιεραποστολικώς με τα καλάμια της να κοιτούν το ταβάνι,
σε αντίθεση με άλλες .. Βραζιλιάνες που έμπαινα και παρέμενα πισωκολλητά.
Στο ημίχρονο πήρε θέση να μου κάνει μασάζ αλλά την γείωσα και πήγα στο ντους.
Επιστρέφοντας την είδα έτοιμη να αρχίσει να ντύνεται και την χούφτωσα για το δεύτερο γύρο.
Μα, θα προλάβουμε μου λέει .. ενώ είχαμε 20 λεπτά μπροστά μας.
Και βέβαια προλαβαίνουμε της απαντώ και της προέταξα το καυλί μου.
Μου πετάει λοιπόν την εξής μαλακία. Συνήθως είναι 70 ευρώ για μασάζ και μια εκτόνωση ... ή δεύτερη χρεώνεται παραπάνω.
Της απάντησα ότι δεν κάναμε καθόλου μασάζ και ότι είναι να κάνουμε το έχουμε συμφωνήσει τηλεφωνικά.
Βαριεστημένα τον πήρε στο στόμα άλλοτε ρουφώντας κι άλλοτε φυσώντας για να κρυώσει.
Δεν πτοήθηκα και της έπιασα το κεφάλι για να πάρει ρυθμό.
Έπειτα από σχετική ερώτηση αν τα παίρνει στο στομα την έχυσα στα βυζάκια της.
Στωικά ντύθηκε, πήρε το δωράκι της και χαίρετε.
Θα την πάρω άλλη μια φορά για το τελικό συμπέρασμα.
Η αδελφη τηs Καρολιναs;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom