Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
με 120 και να περάσεις άσχημα... Ευχαριστώ φίλος
[/quote

Φίλε με 120 πραγματικά θα περάσεις Super!!!!
και δεν είναι μονο η Αλεξάνδρα !!!!

Μαζί με άλλες 2 κοπέλες είναι αν δεν κάνω λάθος... η αλεξάνδρα ήταν πάντως η αγαπημένη ενός παλιού συναγωνιστή του bou.... ονόμα δε λέμε χαχαχαχαχαχ

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Παλικαρια εχει δοκιμασει κανεις την ρια πουωεχει δικο της ζωρο διπλα απο το caravel;
[/quote

Ναι ρε συ την προηγούμενη εβδομάδα
Και τι λεει η κορασιδα ;;; Αν ειναι καλη περιπτωση να το τιμησουμε το γειτονακι!!!

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Καλό μεσημέρι σε όλους.
Παρακολουθώ το forum, αλλά ως τώρα δεν είχα ιδιαίτερες αφορμές να γράψω (σπάνια ψαχνόμουν).
Πλέον, θα δίνω τα φώτα μου και θα παίρνω τα δικά σας.

Επειδή ειδικά από μασάζ δεν κατέχω, θα ήθελα μια πληροφόρηση για την παρακάτω κυρία.

Τις προάλλες που μιλήσαμε, έμαθα ότι έχει βάση κάπου στα ΝΠ.
Έχει τύχει να δοκιμάσει κανείς;

Ευχαριστώ.

Το ανεβάζω ξανά, γιατί λόγω της διαδικασίας έγκρισης δε διαβάστηκε έγκαιρα και "θάφτηκε" από μεταγενέστερες αναρτήσεις.
Ευχαριστώ και πάλι.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Γεια σας παιδιά!
Ξεψάχνιζα τις αγγελιες της χε και πέτυχα το παρακάτω εργαλείο!

www.xe.gr/health/]http://www.xe.gr/health/[/url] MASER%7Cad-212303780.html

Ξέρουμε τίποτα?!
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς από εσάς. Κάθεστε και ψάχνετε αγγελίες και αντί να πάρετε τηλέφωνο να μάθετε από πρώτο χέρι πληροφορίες από την ίδια την κοπέλα, έρχεστε και ψάχνετε εδώ τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς από εσάς. Κάθεστε και ψάχνετε αγγελίες και αντί να πάρετε τηλέφωνο να μάθετε από πρώτο χέρι πληροφορίες από την ίδια την κοπέλα, έρχεστε και ψάχνετε εδώ τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0

Έγκριτοι συνάδελφοι, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε;

Πιο πάνω έχω κάνει κι εγώ ένα post σαν αυτό και ζητώ πληροφορίες για την απόδοση της κοπέλας κλπ.
Τι μου προτείνετε δηλαδή;
Να της τηλεφωνήσω και να τη ρωτήσω αν είναι καλή στη δουλειά της, βάζοντάς τη
-σε περίπτωση καταφατικής απάντησης-
να φιλήσει σταυρό;
Δεν νομίζετε ότι το να θέτει κανείς ερωτήματα για την ποιότητα της δουλειάς των κοριτσιών είναι ακριβώς το περιεχόμενο και ο σκοπός του συγκεκριμένου forum;
Να μου πεις ότι η συνεισφορά πληροφοριών πρέπει να γίνεται απ' όλους, να το καταλάβω και να το δεχτώ
(γι' αυτό άλλωστε, ως νέο μέλος, ξεκαθάρισα εκ των προτέρων ότι έχω μεσάνυχτα στα μασάζ),
αλλά όχι και να θεωρούμε καταχρηστικό και ακατανόητο το να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις εδώ μέσα.

Τα παραπάνω τα λέω με όλη μου την αγάπη και τη συμπάθεια, προς καταρτισμένους συναγωνιστές, που έχουν μοιραστεί αρκετές από τις γνώσεις τους, μαζί με την καλημέρα μου.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Θα σου πω....
Βλέπεις μια αγγελία!(δεν το λέω προσωπικά, γενικά μιλάω) Πάρε ένα τηλέφωνο, ρώτα κάποιες βασικές πληροφορίες όπως τι είδους μασάζ προσφέρει, σε ποια τιμή, πόση ώρα διαρκεί, αν δέχεται στο χώρο της ή σε ξενοδοχείο κλπ.

Το καλύτερο θα ήταν αν έκλεινες ραντεβού μαζί της και ερχόσουν να γράψεις εντυπώσεις και κριτική.

π.χ βρήκα την τάδε αγγελία πήγα δοκίμασα και σας ενημερώνω για να ξέρετε όσοι ενδιαφέρεστε.

Γιατί κι εμείς αυτά που ανακαλύπτουμε είναι από κασκαντεριλίκια με ρίσκο να κλάψουμε τα λεφτά μας.
Σε όλους αρέσουν οι έτοιμες λύσεις, αλλά δεν είναι πάντα εφικτό αυτό .

Όλα τα παιδιά που γνωρίζουν κάποια πράγματα σχετικά με τα κορίτσια των αγγελιών τα έχουν μάθει δαπανώντας ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

θα πάω να μάθω, θα μοιραστώ την εμπειρία μου από κάποια και σαν ανταμοιβή θα λάβω πληροφορίες για κάποια άλλη κοπέλα από άλλο μέλος που πήγε μαζί της.

Το να ζητάω μόνο να μάθω όπως ο άλλος πιο πάνω, που έχει μόνο 3 ποστ και στα 3 ζητάει να μάθει πληροφορίες, δεν συνιστά συνεισφορά στην κοινότητα του φόρουμ.

Φυσικά και δεν μπορείς να την ρωτήσεις αν είναι καλή σε αυτό που κάνει. Τι περιμένεις δηλαδή να απαντήσει? Ότι δεν είναι καλή?

Όλοι μας μεσάνυχτα είχαμε όταν ξεκινήσαμε τις μασαζοαναζητήσεις. Δοκιμάσαμε όσα μας κινούσαν την περιέργεια, αλλού περάσαμε καλά αλλού φάγαμε τα μούτρα μας κλάψαμε τα ευρουλάκια μας και έτσι αποκτήσαμε κάποιες γνώσεις για το χώρο. Άλλος περισσότερες και άλλος όπως εγώ λιγότερες.

Φυσικά και θα βοηθήσουμε όσοι ξέρουμε κάτι για κάποια αλλά όχι μόνο να βοηθάνε οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Φίλε Terry, χωρίς να θέλω να σπαμάρω το thread, σου λέω τα εξής, πολύ σύντομα.

Το ερώτημα το δικό μου, όπως έγραψα και πριν, είχε να κάνει με την ποιότητα της δουλειάς της κοπέλας.
Τα "τεχνικά" δεδομένα (είδος προγράμματος, τιμή κλπ) τα έχω ήδη πληροφορηθεί τηλεφωνικά από την ίδια.
Δεν χρησιμοποιώ τη βοήθεια του site, προκειμένου να μπορώ να τεμπελιάζω και να μην κάνω ένα τηλ στην κοπέλα
(δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να έχεις δίκιο και να υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν).

Στα υπόλοιπα, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω με την άποψη ότι πρέπει όλοι να ξεδευτούμε σε κασκαντεριλίκια,
όταν υπάρχει η δυνατότητα να τα αποφύγουμε.
Νομίζω ότι η ενημέρωση, που είναι ο σκοπός του site, θα ήταν αδύνατη, αν παραπέμπαμε καθέναν που ρωτά, στο κασκαντεριλίκι.
Το "επειδή έχασα εγώ, χάσε κι εσύ" δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλη οπτική γωνία για ένα site ενημερωτικού χαρακτήρα.
Ταπεινή προσωπική γνώμη.

Busyman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Ω ρε φιλε με σωσες, να σε καλα.
για δωσε και μια λιτη περιγραφει αν δεν σου κανεικοπο,

Συμφωνώ με τον φίλο. Επίσκεψη στο χώρο της. Ενα χάλια διαμέρισμα σε μια κάθετο της Πατησίων παρόλο που λέει Πατησίων 366. Από εκεί παίρνεις τηλέφωνο και σε καθοδηγει. Είναι η ίδια χοντρή με αυτή την αγγελία.

Κοντή χοντρή με γυαλιά. Τεράστιο βυζί αλλά και κοιλιά!!!. Μασάζ στην πλάτη γυμνός σε ένα παλιοκρέβατο με πετσέτα επάνω για 5 λεπτά. Ολη την ώρα ανάμεσα στα πόδια. Γύρισμα πέρασμα σκούφου και καλαμάκι. Ολα αυτά μέσα σε 20 λεπτά. Πεισσότερο χρόνο μου πήτε να ξεντυθώ και να ντυθώ. Στο δωμάτιο φάτσα κάρτα οι καπότες στο κομοδίνο και μία τηλεόραση που δεν κλείνει για να μην ακούνε οι διπλανοί τις φωνές  :2funny: :2funny: :2funny: Εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπάω. Συστείνει για βυζολάτρες και μόνο. Κόστος 30 ευρώ για την πίπα

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
θελουν μασημενη τροφη ορισμενοι
σε μορφη πολτου

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Φίλε Terry, χωρίς να θέλω να σπαμάρω το thread, σου λέω τα εξής, πολύ σύντομα.

Το ερώτημα το δικό μου, όπως έγραψα και πριν, είχε να κάνει με την ποιότητα της δουλειάς της κοπέλας.
Τα "τεχνικά" δεδομένα (είδος προγράμματος, τιμή κλπ) τα έχω ήδη πληροφορηθεί τηλεφωνικά από την ίδια.
Δεν χρησιμοποιώ τη βοήθεια του site, προκειμένου να μπορώ να τεμπελιάζω και να μην κάνω ένα τηλ στην κοπέλα
(δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να έχεις δίκιο και να υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν).

Στα υπόλοιπα, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω με την άποψη ότι πρέπει όλοι να ξεδευτούμε σε κασκαντεριλίκια,
όταν υπάρχει η δυνατότητα να τα αποφύγουμε.
Νομίζω ότι η ενημέρωση, που είναι ο σκοπός του site, θα ήταν αδύνατη, αν παραπέμπαμε καθέναν που ρωτά, στο κασκαντεριλίκι.
Το "επειδή έχασα εγώ, χάσε κι εσύ" δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλη οπτική γωνία για ένα site ενημερωτικού χαρακτήρα.
Ταπεινή προσωπική γνώμη.
δεκτα οσα γραφεις αλλα ενα κασκαντεριλικι ειναι απαραιτητο για καθε εναν απο τους συμμετεχοντες στο φορουμ
κερδιζουμε σε αξιοπιστια οταν ποσταρουμε μια κριτικη επειτα απο δικη μας πρωτοβουλια
αντιθετως ζητωντας με το καλημερα πληροφοριες δινει την εντυπωση οτι καποιος ηρθε να παρει χωρις να δωσει
και συμβαινει αρκετα συχνα αυτο
στο 95% των περιπτωσεων

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Φίλε outf δεκτές και σεβαστές οι απόψεις και οι θέσεις σου στο θέμα αυτό.

Όσον αφορά τώρα για την κοπέλα που ζητάς πληροφορίες, δεν έχω άποψη. Δεν την έχω επισκεφτεί.
Αν προκύψει ζήτηση πληροφοριών για κάποια που γνωρίζω, μετά χαράς να βοηθήσω.

Βusyman, μπράβο για την κριτική. Σώζεις πολλούς από χάσιμο χρημάτων

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Ωραία  λοιπόν, το κλείνω εδώ, για να αποφύγουμε το spam,λέγοντας τα μόνα που έμαθα στο τηλ, ότι δηλ κάνει πλήρες πρόγραμμα (όχι anal) και ότι (όπως μου είπε) τη βολεύουν τα Νότια Προάστεια.
Παρότι βόρειος, αν την επισκεφθώ, θα ενημερώσω.
Καλημέρα σε όλους.

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
496
Πόντοι
26

ειναι βουλγαρα
30 χρ χοντρουλα
κανει μασαζ πιπα και σεξ στα 40Ε

Συνάντηση τη προηγούμενη εβδομάδα σε ξενοδοχείο. Πως είναι αυτά τα ραντεβού που τα διαγράφεις. Έτσι ακριβώς.
Κοντά στα 40 τσιγγάνοβουλγάρα 85+ κιλά κόκκινο μαλλί. Παπούτσι με αγκραφα όλα τα λεφτά ήταν.
Είχαμε πει 40€ ΜΑΣΑΖ με σεξ.
Με το που γδύθηκε λέει αν θες κάνω και ΜΑΣΑΖ. Κατάλαβα λεω..... Ούτε ΜΑΣΑΖ ήθελα ούτε τίποτα. Πίπα για 20 λεπτά και άντε γεια. 40€ + το ξενοδοχείο. Δε τη συστήνω ούτε στους λάτρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom