apaixtable
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
με 120 και να περάσεις άσχημα... Ευχαριστώ φίλος
[/quote
Φίλε με 120 πραγματικά θα περάσεις Super!!!!
και δεν είναι μονο η Αλεξάνδρα !!!!
[/quote
[/quote
Μαζί με άλλες 2 κοπέλες είναι αν δεν κάνω λάθος... η αλεξάνδρα ήταν πάντως η αγαπημένη ενός παλιού συναγωνιστή του bou.... ονόμα δε λέμε χαχαχαχαχαχ
Και τι λεει η κορασιδα ;;; Αν ειναι καλη περιπτωση να το τιμησουμε το γειτονακι!!!Παλικαρια εχει δοκιμασει κανεις την ρια πουωεχει δικο της ζωρο διπλα απο το caravel;
[/quote
Ναι ρε συ την προηγούμενη εβδομάδα
προνομιακες τιμες κανει και 12 ατοκες μονο με πιστωτικημε 120 και να περάσεις άσχημα... Ευχαριστώ φίλος
Για αυτή ξέρει κανείς τίποτα ; Μαρία καλλιθεα μεριά κοντά στα hondos 50€ Φουλ προγραμμα
Καλό μεσημέρι σε όλους.
Παρακολουθώ το forum, αλλά ως τώρα δεν είχα ιδιαίτερες αφορμές να γράψω (σπάνια ψαχνόμουν).
Πλέον, θα δίνω τα φώτα μου και θα παίρνω τα δικά σας.
Επειδή ειδικά από μασάζ δεν κατέχω, θα ήθελα μια πληροφόρηση για την παρακάτω κυρία.
Τις προάλλες που μιλήσαμε, έμαθα ότι έχει βάση κάπου στα ΝΠ.
Έχει τύχει να δοκιμάσει κανείς;
Ευχαριστώ.
Αμέσως και συ... ένα όνομα είπα έτσι για να δέιξω πως ξέρω και με περιγελάς... τστστστστστ!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς από εσάς. Κάθεστε και ψάχνετε αγγελίες και αντί να πάρετε τηλέφωνο να μάθετε από πρώτο χέρι πληροφορίες από την ίδια την κοπέλα, έρχεστε και ψάχνετε εδώ τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.Γεια σας παιδιά!
Ξεψάχνιζα τις αγγελιες της χε και πέτυχα το παρακάτω εργαλείο!
www.xe.gr/health/]http://www.xe.gr/health/[/url] MASER%7Cad-212303780.html
Ξέρουμε τίποτα?!
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς από εσάς. Κάθεστε και ψάχνετε αγγελίες και αντί να πάρετε τηλέφωνο να μάθετε από πρώτο χέρι πληροφορίες από την ίδια την κοπέλα, έρχεστε και ψάχνετε εδώ τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.
Ω ρε φιλε με σωσες, να σε καλα.
για δωσε και μια λιτη περιγραφει αν δεν σου κανεικοπο,
θελουν μασημενη τροφη ορισμενοιΕιλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς από εσάς. Κάθεστε και ψάχνετε αγγελίες και αντί να πάρετε τηλέφωνο να μάθετε από πρώτο χέρι πληροφορίες από την ίδια την κοπέλα, έρχεστε και ψάχνετε εδώ τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.
δεκτα οσα γραφεις αλλα ενα κασκαντεριλικι ειναι απαραιτητο για καθε εναν απο τους συμμετεχοντες στο φορουμΦίλε Terry, χωρίς να θέλω να σπαμάρω το thread, σου λέω τα εξής, πολύ σύντομα.
Το ερώτημα το δικό μου, όπως έγραψα και πριν, είχε να κάνει με την ποιότητα της δουλειάς της κοπέλας.
Τα "τεχνικά" δεδομένα (είδος προγράμματος, τιμή κλπ) τα έχω ήδη πληροφορηθεί τηλεφωνικά από την ίδια.
Δεν χρησιμοποιώ τη βοήθεια του site, προκειμένου να μπορώ να τεμπελιάζω και να μην κάνω ένα τηλ στην κοπέλα
(δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να έχεις δίκιο και να υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν).
Στα υπόλοιπα, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω με την άποψη ότι πρέπει όλοι να ξεδευτούμε σε κασκαντεριλίκια,
όταν υπάρχει η δυνατότητα να τα αποφύγουμε.
Νομίζω ότι η ενημέρωση, που είναι ο σκοπός του site, θα ήταν αδύνατη, αν παραπέμπαμε καθέναν που ρωτά, στο κασκαντεριλίκι.
Το "επειδή έχασα εγώ, χάσε κι εσύ" δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλη οπτική γωνία για ένα site ενημερωτικού χαρακτήρα.
Ταπεινή προσωπική γνώμη.
ειναι βουλγαρα
30 χρ χοντρουλα
κανει μασαζ πιπα και σεξ στα 40Ε
Συνάντηση τη προηγούμενη εβδομάδα σε ξενοδοχείο. Πως είναι αυτά τα ραντεβού που τα διαγράφεις. Έτσι ακριβώς.
Κοντά στα 40 τσιγγάνοβουλγάρα 85+ κιλά κόκκινο μαλλί. Παπούτσι με αγκραφα όλα τα λεφτά ήταν.
Είχαμε πει 40€ ΜΑΣΑΖ με σεξ.
Με το που γδύθηκε λέει αν θες κάνω και ΜΑΣΑΖ. Κατάλαβα λεω..... Ούτε ΜΑΣΑΖ ήθελα ούτε τίποτα. Πίπα για 20 λεπτά και άντε γεια. 40€ + το ξενοδοχείο. Δε τη συστήνω ούτε στους λάτρεις