gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
ναι ανοίγει.....Το λινκ αυτό σας ανοίγει; Εμένα όχι λέει ότι έχει διαγραφεί...
ναι ανοίγει.....Το λινκ αυτό σας ανοίγει; Εμένα όχι λέει ότι έχει διαγραφεί...
Χτες που μιλησα στο τηλ μου πε οτι σταματησεΚύριε Ευθυμίου η χρυσάννα στο πρόσωπο διαφέρει από τις φώτο;
Πολλοί τύποι τη χαρακτηρίζουν χάλια
Επίσης απο βυζί; Φυσικό;
Το Ασσίς φίλε ήτανε το ίδιο ή Ελεάννα δεν υπήρχε γραφείο από πίσω ή έλα να ήτανε και έπαιζε μπάλα έτσι. Και ναι πάπαλαΓνωρίζει κανείς αν έχει κλείσει το oasis? Στέλνω καιρό τώρα και δεν απαντάνε. Αν ναι μήπως έχει κανένας τηλέφωνο της Ελεαννας που δούλευε εκεί?
Το oasis φίλε ήτανε το ίδιο ή Ελεάννα δεν υπήρχε γραφείο από πίσω ή ελεανα ήταν ήτανε και έπαιζε μπάλα έτσι σαν γραφείο. Και ναι παπαλα
Μέχρι εκτονωση με χέρι μου είχαν πει από το τηλΓια να βοηθήσω αυτή ζητούσε μαζί με την φίλη της Anna (@annabbkn) • Instagram photos and videos 100 ευρώ .Δεν ξέρω όμως τι προσφέρει .Να είστε όλοι καλά .
και μονο Πριαμο Ηλιουπολη, αν θυμαμαι καλαΜέχρι εκτονωση με χέρι μου είχαν πει από το τηλ
Καλησπέρα φιλε. Παλιότερα που είχα μιλήσει με το γραφείο τους (red+Attica) είναι στον ίδιο όμιλο, μου είχαν πει πως τα κορίτσια του red είναι πιο απελευθερωμένα. Ότι κ αν σημαίνει αυτό.. δεν έχω δοκιμάσει. Δεν γνωρίζω μέχρι που είναι πρόθυμη να φτάσει. Αμα προχωράει όμως υπολόγισε αλλα 60+ ευρουδάκιαΚαλησπέρα συναγωνιστές! Μήπως έχει κανένας εμπειρία με Χριστίνα από RedMassage; Δεν βρήκα κάτι στο forum. Προχωράει;
Σε ευχαριστώ πολύ.Καλησπέρα φιλε. Παλιότερα που είχα μιλήσει με το γραφείο τους (red+Attica) είναι στον ίδιο όμιλο, μου είχαν πει πως τα κορίτσια του red είναι πιο απελευθερωμένα. Ότι κ αν σημαίνει αυτό.. δεν έχω δοκιμάσει. Δεν γνωρίζω μέχρι που είναι πρόθυμη να φτάσει. Αμα προχωράει όμως υπολόγισε αλλα 60+ ευρουδάκια
Όχι φίλε αντεπ και στον άλλο τον πιο γνωστό στο Παγκράτι το θυμαμαι αυτό γιατί μου απάντησε πρόσφατα .Επισης όσοι με ρωτάτε δεν έχω το τηλέφωνο της ξανθιας τούμπανο αλλά μπορώ να σας βοηθήσω με άλλο τροπο δίνοντας σας το ινστα της φίλης της και από εκεί με μήνυμα μπορείτε να συνννενοηθειτε .Μου απάντησε με ηχητικό μήνυμα .Να είστε όλοι καλά .
Φίλε την φωτο αυτήν που την βρήκες ;;Καλησπέρα συναγωνιστές! Μήπως έχει κανένας εμπειρία με Χριστίνα από RedMassage; Δεν βρήκα κάτι στο forum. Προχωράει;
Αυτή η φωτογραφία κυκλοφορούσε για πολύ καιρό στο Instagram του red massage αλλά απ' ότι θυμάμαι και στο επίσημο site του γραφείου.Φίλε την φωτο αυτήν που την βρήκες ;;
Πρπεει να έχει σταματήσει αυτή γιατί απτην φωτο νομίζω ότι ξέρω ποια είναι (γνωστή χορεύτρια παλια καραβάνα σε κλαμπ) με τρομερά βυζια ! Κριμα!Αυτή η φωτογραφία κυκλοφορούσε για πολύ καιρό στο Instagram του red massage αλλά απ' ότι θυμάμαι και στο επίσημο site του γραφείου.
Και εγώ έτσι νομίζω...έχει σταματήσειΠρπεει να έχει σταματήσει αυτή γιατί απτην φωτο νομίζω ότι ξέρω ποια είναι (γνωστή χορεύτρια παλια καραβάνα σε κλαμπ) με τρομερά βυζια ! Κριμα!
Καλησπέρα! Η φωτό είναι από την διαφήμιση του RedMassage στο FB. Κατόπιν επικοινωνίας με το red massage (απαντάνε μόνο στο whats app messenger) με ενημέρωσαν πώς το κορίτσι είναι διαθέσιμο και στέλνουν και άλλες φωτογραφίες με τα κορίτσια. Είστε μεγάλοι μύστες.... κάτι μου θύμιζε και εμένα και δεν μου ερχόταν από που... κανένας που να έχει άλλες φωτό; Άρα λογικά θα παίζει μπριζόλα!Φίλε την φωτο αυτήν που την βρήκες ;;
Τίποτα κανένας?Συναγωνιστές καλησπέρα.
Έχει κανείς εικόνα για το τι γίνεται με τα μασάζ κατοίκον στη Μύκονο?
Είναι δύσκολη η σεζόν και κάπως πρέπει να βγεί.
Τα ειπες ολαΕπειδη το σαιτ αυτο ειναι ευτυχημα για οποιον θελει να βρει πληροφοριες να μαθει και τετοια αναλογα με το νημα που βρισκεται θα πω ενα δυο πραγματα συγκεκριμενα για το μασαζ στο σπιτι εχουμε χαλασει πολλα λεφτα για να μαθουμε πληροφοριες την εχουμε πατησει με φολες και αλλα τετοια οταν σας δινουμε μια πληροφορια ειναι με προσωπικες εμπειριες δεν ειμαστε υποχρεωμενοι...επισης μεγαλο ρολο στο να κλεισεις τα πουτανακια ηια ραντεβου θελει μια προσεγγιση εναν ωραιο τροπο ωστε να νιωσει και αυτη μια οικειοτητα οσο βιζιτα και να ειναι.επισης οπες αυτες ππυ αλλαζουν προφιλ στο φεις στο ινστα γνωριζουν οτι ειναι παρανομες με προσχημα το μασαζ δηθεν δεν ειναι πουτανες....λογου χαρη η ελενη η μιλφαρα...σορυ που κουρασα αλλα με ζαλισανε μερικοι