You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Έλλη είναι μια με γυαλιά που στέλνουν και στο lux?Τελικά για τις καινούργιες του delux Λόλα και Ελλη κάποιο νέο ;
μηπως πρεπει να ριξουμε της τιμεςΝα πω πως κι εγώ έχω πάρει Μπέλα από You need me massage, κι επιβεβαιώνω πάνω κάτω αυτά που λέγονται.
Το b2b της δεν είναι τίποτα τρελό, χρησιμοποιεί μόνο τα πόδια της, άντε και τους γλουτούς.
Επίσης το 50άρι-50άρι για έναν φραπέ.
Πάντως είναι νεαρή, super cute, και fun άτομο.
Δεν ξέρω αν τα ξαναπροτιμηθεί καθώς ψάχνομαι .
athensstef
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 136
- Πόντοι
- 6
ρε παιδια μπορει να μου στειλει κανεις φωτο απο μπελα κριστυ από You need me massage, Ευχαριστω
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
στείλε τους να σου στείλουν!ρε παιδια μπορει να μου στειλει κανεις φωτο απο μπελα κριστυ από You need me massage, Ευχαριστω
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
αν και στο ντελούξ είναι με μαύρα γυαλιά και στο λουξ με κανονικά ,η ίδια πρέπει να είναι! οπότε θα ψάξω κριτικές στο λουξ...ευχαριστώ.Έλλη είναι μια με γυαλιά που στέλνουν και στο lux?
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Φουλ δεν πάει αυτή; Νομίζω την έχω πάρει. Πρέπει να δω τις φωτό από το πορν- κινητό .Έλλη είναι μια με γυαλιά που στέλνουν και στο lux?
Πάντως η Χρυσαννα από τα πιο underrated κορίτσια του χώρου. Ενώ είναι δύναμη.Παλιά στο κουρμπέτι, και το b2b που κάνει είναι με μαγιό!
Συγγώμη αλλά σαν το b2b που έχω πάρει απο Τέα και Χρυσάνα δεν το έχω πάρει απο καμία!
Η Τεα το έχει στο πρόγραμμα της η Χρυσάνα όχι!
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Γιατί το λες αυτό. Έχει πολύ καλά σχόλια στο νήμα. Σταθερή αξία.Πάντως η Χρυσαννα από τα πιο underrated κορίτσια του χώρου. Ενώ είναι δύναμη.
Εγώ για καλή την έχω και για σταθερή αξία. Απλά δεν "τρενταρει"Γιατί το λες αυτό. Έχει πολύ καλά σχόλια στο νήμα. Σταθερή αξία.
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
Συναντηση με alice diamonds, ωραια κοπελα και καλος χαρακτηρας, πολυ καλο b2b, στοματικο, αψογη σε ολα, εκπαιδευμενη στο στυλ της Τεας, ντουζακι μαζι κτλ. Για εμενα αξιζει!! Μιαμηση ωρα, late night, στοματικο 100+10+30.
Επισης ειδα και την κατερινα απο velvet, ειπε οτι ειναι απο Γεωργια και 25 ετων, πολυ πιθανο να ειναι κιολας, φαινεται νεα. Γενικα ειναι καπως συγκρατημενη, μαγκωμενη, καπως. Μασαζακι λιγο πιο δυνατο απο χαδι, δεν εχει γνωσεις και φαινεται. Με δικη μου παραινεση και προσπαθεια της εβγαλα τα περιττα και τελικα εκανε και φραπε ανευ καλαμιου, για ολα αυτα 50+20. Για εμενα μια φορα οκ, οχι παλι. Υγιαινετε!
Επισης ειδα και την κατερινα απο velvet, ειπε οτι ειναι απο Γεωργια και 25 ετων, πολυ πιθανο να ειναι κιολας, φαινεται νεα. Γενικα ειναι καπως συγκρατημενη, μαγκωμενη, καπως. Μασαζακι λιγο πιο δυνατο απο χαδι, δεν εχει γνωσεις και φαινεται. Με δικη μου παραινεση και προσπαθεια της εβγαλα τα περιττα και τελικα εκανε και φραπε ανευ καλαμιου, για ολα αυτα 50+20. Για εμενα μια φορα οκ, οχι παλι. Υγιαινετε!
Magic massage φίλε Ναταλία barefoot κ εκτόνωση με το χέριΚαλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος εδώ και θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με barefoot massage. Ξέρεις κάποιος να με ενημερώσει σχετικά; Αν υπάρχουν προτάσεις από πιο έμπειρους θα χαρώ να τις διαβάσω.
50€ έχει χώρο στα νότια
Axreiastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2021
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ πολύ!!καλο barefoot , επιβεβαιωνω και εγω!!
therapistic
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Δυστυχώς και εγώ την ψάχνω αλλά ούτε το τηλέφωνο πια υπάρχει ούτε η σελίδα στο ίντερνετ. Μόνο στο YouTube υπάρχουν κάποια βίντεο.αν ξέρει τίποτα κάνεις να μας ενημερώσει. Ευχαριστώκαλο barefoot , επιβεβαιωνω και εγω!!
therapistic
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Δεν υπάρχει πια εξαφανίστηκε. Ούτε το τηλέφωνο λειτουργεί ούτε τίποτα.Magic massage φίλε Ναταλία barefoot κ εκτόνωση με το χέρι
50€ έχει χώρο στα νότια
Κ καλή τύπισσα μαζεμένηκαλο barefoot , επιβεβαιωνω και εγω!!
Φβ την βλέπω συνέχεια online έχω βέβαια να της μιλησω πάνω από χρόνο . Ναταλία Νάτα είναι το προφίλ της δεν δοκιμάζεις εκεί?Δεν υπάρχει πια εξαφανίστηκε. Ούτε το τηλέφωνο λειτουργεί ούτε τίποτα.
giorgosman1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.203
- Πόντοι
- 481
Φιλε .Η Ναταλια εχει σταματησει εδω και 2 χρονια λογο covid . Εκλεισε και τον χωρο της και κατεβασε την ιστιοσελιδα της απο το ιντερνετ. Δεν γνωρίζω που βρίσκετε τωρα. Παντως ηταν η μονη που εκανε μασαζ με τα ποδια .Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος εδώ και θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με barefoot massage. Ξέρεις κάποιος να με ενημερώσει σχετικά; Αν υπάρχουν προτάσεις από πιο έμπειρους θα χαρώ να τις διαβάσω.
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.501
- Πόντοι
- 26.236
2 χρόνια κ βάλε ! Αφού μου ελεγε τι να με κανεις εμενα τώρα γέρασα !!!Φιλε .Η Ναταλια εχει σταματησει εδω και 2 χρονια λογο covid . Εκλεισε και τον χωρο της και κατεβασε την ιστιοσελιδα της απο το ιντερνετ. Δεν γνωρίζω που βρίσκετε τωρα. Παντως ηταν η μονη που εκανε μασαζ με τα ποδια .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις