Νέα

Σεξ από νωρίς για τις έφηβες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Βιάζονται όπως δείχνουν οι έρευνες τα νεαρά κορίτσια στη χώρα μας να ξεκινήσουν τη σεξουαλική επαφή με αποτέλεσμα να το μετανιώνουν.

Τις περισσότερες φορές δεν αναμένουν τον ...Άγιο Βαλεντίνο και σπεύδουν να «χαρίσουν» την αγνότητά τους σε μικρή ηλικία και σε πρόσωπα λανθασμένα, με συνέπεια να το μετανιώνουν. Εξάλλου οι επιλογές τους καταλήγουν σε ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους με αποτέλεσμα η πρώτη τους φορά να θεωρείται κακή αφού συνοδεύεται από αρνητικά συναισθήματα τα οποία όμως προκαλούν δυσκολίες και στην ενήλικη ερωτική τους ζωή.

Καθόλου τυχαία λοιπόν 3 στις 5 γυναίκες θεωρούν «αποτυχημένη» την πρώτη τους προσπάθεια για ουσιαστική και ολοκληρωμένη ερωτική επαφή. Παρότι υπάρχει η έλξη και η σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών για ερωτική συνεύρεση, η τελική εικόνα -τουλάχιστον για τα κορίτσια- είναι τραυματική.

Είναι χαρακτηριστικό σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του ΑΠΘ σε δείγμα 1200 γυναικών (19 έως 44 ετών) πως το 93% των συμμετεχόντων δήλωσαν πως η πρώτη τους εμπειρία ήταν κάτι που το ήθελαν και οι δύο σύντροφοι με τα κορίτσια όμως να έχουν μάλλον παρασυρθεί από τη...γνώση του μεγαλύτερου συντρόφου.

Άλλωστε είναι συχνό φαινόμενο οι ελληνίδες έφηβες να ξεκινούν σχέση με έναν ενήλικα σε ποσοστό 66.9%.  Σε αυτές τις περιπτώσεις, το μεγαλύτερο άτομο παίζει συχνά το ρόλο του καθοδηγητή, ακόμα και πριν την επαφή.

Τρεις είναι οι βασικές αιτίες που οι άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας βλάπτουν ...σοβαρά την ερωτική ζωή των νεαρών κοριτσιών: διαφέρουν οι εμπειρίες, προκαλούν αίσθημα ντροπής και ενοχής ενώ δεν ακολουθούν μαζί τους και κάποια μέθοδο αντισύλληψης. Αυτοί είναι και οι λόγοι –όπως δήλωσαν οι συμμετέχουσες- που θεωρούν πως είχαν σαν αποτέλεσμα να θυμούνται αρνητικά την πρώτη τους εμπειρία, αλλά και να δυσκολευτούν στη συνέχεια, να το ξεπεράσουν.

Ενδεικτικό της βιαστικής σεξουαλικής συμπεριφοράς των εφήβων στη χώρα μας είναι το γεγονός ότι το 37.2% δήλωσε πως μετάνιωσε για την πρώτη του εμπειρία. Το 15.5% ανέφερε πως η επιλογή του συντρόφου ήταν λανθασμένη και το 15.3%, πως θα προτιμούσε να μην είχε βιαστεί. Όσο για το υπόλοιπο 32% αφήνουμε τη φαντασία σας να οργιάσει...

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αφου  :knockinb: μετα το μετανοιωνουν?κλασικη περιπτωση αρνησης της πραγματικοτητας.κ που ταμαθες ολα αυτα?στην εθνικη στατιστικη μουνιου δουλευεις?κοιταξες απο τη οικογενειες ειναι οι κορασιδες μετανοουσες?παιζει κ το ρολο του.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Που είναι αυτές οι μικρές?? εγώ θυμάμαι στο σχολείο μου όλες είχαν την μύτη τουλάχιστον στον ουρανό
(και δεν άφηναν κανέναν να τις αγγίξει). :dancing:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Που είναι αυτές οι μικρές?? εγώ θυμάμαι στο σχολείο μου όλες είχαν την μύτη τουλάχιστον στον ουρανό
Κοιταγαν ψηλα γιατι απο κει ερχεται ο πριγκηπαs
Αγιε μου ,  ολα εγω θα τα λεω??????

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
μια φορα μου ειχε πει μια γνωστη μ. μακαρι να ηξερα απο μικρη ποσο ωραιο ειναι το σεξ κ θα ξεκιναγα να το κανω απο 10 χρονων.
το σεξ ειναι απολαυση.ειναι κακο να το ξεκινανε τα κοριτσια απο μικρα? :dancing:
δν νομιζω!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μια φορα μου ειχε πει μια γνωστη μ. μακαρι να ηξερα απο μικρη ποσο ωραιο ειναι το σεξ κ θα ξεκιναγα να το κανω απο 10 χρονων.
το σεξ ειναι απολαυση.ειναι κακο να το ξεκινανε τα κοριτσια απο μικρα? :dancing:
δν νομιζω!!!
Φιλε μου νομιζω ειναι λαθος να ποσταρονται τετοιες ηλικιες και τετοιες υποθετικες προτροπες οπουδηποτε καθως δεν ξερουμε ποιος μπαινει και διαβαζει ....

Αλλωστε τετοιες ηλικιες παραπεμπουν σε παιδοφιλια.....

Απλη παρατηρηση !!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δν νομιζω!!!
καταλαβε ποσο μαλακας εισαι και σε δουλευε.

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
Φιλε μου νομιζω ειναι λαθος να ποσταρονται τετοιες ηλικιες και τετοιες υποθετικες προτροπες οπουδηποτε καθως δεν ξερουμε ποιος μπαινει και διαβαζει ....

Αλλωστε τετοιες ηλικιες παραπεμπουν σε παιδοφιλια.....

Απλη παρατηρηση !!!!!!
κ βεβαια δν επικροτω την ηλικια.αν ειναι δυνατον.
οταν εγραψα απο μικρες δν εννουσα τοσο μικρες.αλοιμονο.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
δηλαδη οταν μεγαλωσουν πανε με τους σωστους :2funny: :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
μαλιστα.. :-

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
μην πιστευέτε τις έρευνες. όλες έχουν κάποιο σκοπό

sexmaniak

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όπως και να έχει καλός η κακός σήμερα η νεολαία αγόρια κορίτσια ξεκινούν το sex σε πολλή μικρή ηλικία, έχω τον ανιψιό μου που τώρα είναι 17 και εδώ και τρία χρόνια  μου έχει πει ένα σωρό ιστορίες

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες σωστη η παρατηρηση αλλα αν κοιταξης καλα γυρω σου θα δεις μικρουλες που με προτροπη της μαμας MILF γυρνανε στα κλαμπακια κ σε αλλα ευαγη ιδρυματα χριστιανικου περιεχωμενου.εμεις δεν κρινουμε ουτε επικροτουμε απλοι παρατηρητες ειμεθα.η τηλεωραση γιατι δεν κατηγορειται για παιδικη πορνια οταν ο χ παρουσιαστης μοστραρη τα πιπινια ξεβρακωτα με αισθησιακο μακιγια κ τουπε του στυλ τα πινω ολα φτανει να γυνω σταρ?η μηπως ειναι ψεμα οτι στα ξεκολοκαλιστεια τυπου μοντελο της χρονιας δεν πανε τα παιδια τους οι ιδιες οι μανες?κ τα δασκαλευουν απο πριν=καντα ολα οτι σου πουν να κονομισουμε μεις κ συ να γινεις σταρ.αιντε ωρε.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
με μια που ειχα χαμουρευτει στα 17 μου  απο κηφισια ειχε ξεπαρθενεψει απο τα 11.5  :headbang: :headbang: :headbang:  :helpplea: :helpplea:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τις περισσότερες φορές δεν αναμένουν τον ...Άγιο Βαλεντίνο και σπεύδουν να «χαρίσουν» την αγνότητά τους σε μικρή ηλικία
οτι πιο πολυτιμο εχουν και ετσι
URL]]

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ελα ντε κι εγώ την ίδια απορία έχω. Και στο δικό μου το Λύκειο οι μισές ήταν πιπίτσες κι οι άλλες μισές υπεράνω. 2-3 μόνο σκιζοντουσαν με τον πρόεδρο του 15μελους και με ένα φαντάρο. Σε λάθος σχολείο πήγαμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom