Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για εκδιδόμενες.
Μα και εγώ επειδη εκδιδονται πήγα αλλα δεν μου εμφανιστηκαν όλες ;)
Αν καταλάβες καλά το "παραπονο" μου ηταν οτι μια κοπελα δεν εκδόθηκε (=δεν βγηκε στην πασαρέλα) ;)
Τελικά δεν μας είπες ούτε εδώ ούτε στην κριτική σου στην πρώτη σελίδα ποιά ήταν η κοπέλα που έκανες συνεδρία.
Ειναι αδικο να την κρίνω γιατι η ολη ατμοσφαιρα με πάγωσε οποτε μπηκα πολύ σφιγμένος στο δωμάτίο , βεβαια και αυτη εκανε μηδενική προσπάθεια να με χαλαρώσει. Επίσης τελικα δεν μου αρεσε ενω καποιοι λιγα ποστ πίσω την θεωρουν μουναρα :- (κολλυριο βαζουν??) Τελός εγω κρινω και απο την γενικη συμπεριφορα , οταν το μονο που ασχολειται ειναι να σου πάρει το επιπλεον 20ρικό αντι να σε ρωτησει αν σου άρεσε ή αν θα ξαναπας τι κριτική να κάνεις;
Μην είσαι τόσο πολύ ευαίσθητος.
Συμφωνω οτι δεν επρεπε να εκνευριστω βλέποντας το κακό κλίμα αλλα ψυχραιμα να σηκωθώ να φύγω .Αν και γενικα ειμαι "ευαισθητουλης" ειμαι ρεαλιστης στο συγκεκριμενο θεμα. Δεν απαιτω να με τσιμπωκουσουν οι κοπελες οταν με δουν ουτε απαιτω να χ@νουν οταν παταω το κουδουνι. Αντιλαμβανομαι οτι οι κοπελες θα σε πουν μαλακα ετσι και αλλιως απλά ειναι άλλο να σε λένε καλό μαλάκα και αλλο κακο και στριμμένο μαλάκα .
Αντιλαμβανομαι επίσης οτι η κοπελα που δεν βγήκε μπορει απλά να ηταν κουρασμενη από αλλη συνεδρία αλλα απο την αλλη οποιος νιωσει οτι καποια κοπέλα του "κρυβεται" νομιζω οτι θα στραβώσει και δεν θα ψαξει να βρει 100 δικαιολογίες για την κοπέλα.
Απο την άλλη καλυτερα να ειμαι ευαισθητος ωστε να νιωθω κατι . Παρατηρω οτι πολλοι συναγωνιστες εχουν πάψει να νιωθουν , βλέπουν ολες τις γυναικες ιδιες χαρακτηριζοντας τα μπαζα μουναρες και κωλαρες και για τις πραγματικα όμορφες ή πραγματικά σέξυ αρχιζουν να λένε διαφορα μείον πχ οτι εχουν μικρο στήθος ή/και μεγαλη ηλικία . Διαβαζω κριτικές και αναρωτιεμαι αν σε καποιους αρέσουν οι γυναικές ή απλά οι τσόντες
Από αυτό το μαγαζί έχω και εγώ τραυματική εμπειρία στο παρελθόν
Η συνεδρία ηταν αδιαφορα κακή . Απλα πολλες τετοιες συνεδρίες σε χαλανε και ουτε την συζυγο ουτε γκομενα δεν θα μπορεις να πηδηξεις μετα .
Προσωπικα κατα την διαρκεια της συνεδριας αναρωτηθηκα "τι σκατα κανω εγω εδω μέσα???"
Τέλος το μαγαζι με το ροστερ που ειδα δεν δικαιολογει τον ντορο που εχει γινει στο φόρουμ. Ωραιες κοπέλες για να πας στην Φωκίωνος για καφέ αλλα δεν ξερω αν αξιζουν τα 60-80€