Νέα

Σενάρια Ρόλων BDSM : Η Αυστηρή Μαθήτρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com[/url]

Ιστορίες BDSM :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_19.html[/url]

Η Αυστηρή Μαθήτρια
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/11/bdsm_26.html[/url]

Ο ρόλος της αυταρχικής «άτακτης» μαθήτριας είναι θα λέγαμε ένα «υβρίδιο» ανάμεσα στο ρόλο μιας ερωμένης που κάνει κανονικό σέξ και στο ρόλο μιας «εκκολαπτόμενης» αφέντρας .

Η πορνό βιομηχανία ήθελε την «μαθήτρια» μέχρι πρόσφατα να συμμετέχει σε πράξεις κανονικού σέξ και μάλιστα σε ένα ρόλο πιο υποτακτικό όπου «αποπλανείται» απο κάποιον καθηγητή ή κάτι άλλο .

Χρειάστηκε η παράμβαση μεγάλων εταιρειών παραγωγής ταινιών σαδομαζοχιστικού περιεχομένου (πχ ΚΙΝΚ.COM) προκειμένου να γεννηθεί ο χαρακτήρας της «κακομαθημένης» , «αυταρχικής» «πιτσιρίκας» που κάνει ότι θέλει τον υποτακτικό της και μάλιστα κάποιες φορές με ακραίους τρόπους .

Εδώ , πρέπει να προσθέσουμε ότι στο διαδίκτυο υπάρχουν ιστοσελίδες , με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την HUMILIATRIX.COM όπου οι αφέντρες , ντυμένες μαθήτριες , ασχολούνται με on-line συνεδρίες όπου «εξευτελίζουν» τους υποτακτικούς με λεκτικό τρόπο , ειδικά με ειρωνείες για τον αντρισμό και το «μέγεθός» τους .

Καθιερώθηκε λοιπόν τα τελευταία χρόνια , το νέο πρότυπο της άτακτης , αυταρχικής μαθήτριας που όλοι εμείς οι υποτακτικοί θα θέλαμε να μας έχει κάτω απο τα πόδια της .

Για την Αφέντρα που θα επιλέξει να παίξει αυτό το ρόλο , ο επιλογές ένδυσης είναι άπειρες και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις δεν χρειάζεται να περάσετε ούτε απο sex shop μια και είναι εύκολο και με κανονικά καθημερινά ρούχα να υποδυθεί μια γυναίκα αυτό το ρόλο.

Το πρότυπο που έχει επικρατήσει , χάριν των ταινιών είναι αυτό της «Αγγλίδας Μαθήτριας» όπου είναι ντυμένη με κοντή φούστα , άσπρο πουκάμισο και γραβάτα ενώ φορά και κάλτσες άσπρες μέχρι το γόνατο και εσώρουχο λευκό .

Η υπόσταση της Αφέντρας ώς αυταρχική μαθήτρια, έχει να κάνει περισσότερο με λεκτικό εξευτελισμό και πρόκληση ( tease & denial) παρά με βαριά κυριαρχία μέ την χρήση εξαρτημάτων , μαστιγίων , χειροπέδων κλπ .

Βέβαια τίποτε δεν αποκλείει την χρήση τέτοιων μέσων στο αυταρχικό σας σενάριο (session) και όλα είναι υπό συζήτηση .

Η «Αυταρχική Μαθήτρια» , είναι κακομαθημένη , θέλει να κάνουν όλοι ότι λέει εκείνη και είναι ιδιαίτερα σκληρή , ασκώντας εξευτελισμό στον υποτακτικό της. Η Αφέντρα που θα επιθυμούσε να παίξει αυτό το ρόλο , πρέπει να έχει εξασκήσει ιδιαίτερα τις ικανότητές της στο εξευτελισμό .

Επίσης , η «εξουσία» της έχει ώς εργαλείο την προκλητικότητά της , δηλαδή την ικανότητά της να ερεθίζει τον υποτακτικό φερόμενη αισθησιακά αλλά και αυταρχικά μαζί . Επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει ποδολαγνεία , αναγκαστικό στοματικό σέξ μπροστά και πίσω , spanking και φυσικά να φτάσει μέχρι και χρήση στραπον αν αυτό επιθυμεί .

Η «Αυταρχική Μαθήτρια» είναι ένας πολυσύνθετος χαρακτήρας σε ένα σενάριο ρόλων και μπορεί να «ιντριγκάρει» την Αφέντρα που θα την υποδυθεί . Είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα Γυναικείας Κυριαρχίας που δεν εξασκείται με βία αλλά με πρόκληση και εξευτελισμό .

Στο διαδίκτυο στις ιστοσελίδες που προανέφερα αλλά και σε sites που διατηρούν μεμονωμένες αφέντρες και το προσφέρουν σαν υπηρεσία , μπορείτε να βρείτε ιδέες , ειδικά στο τομέα της ενδυματολογίας .

Τα υπόλοιπα , είναι στο χέρι σας `

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
τυπε tsouli εχεις σκεφτει ποτε να αλλαξεις ρολους,ας πουμε να γινεις εσυ ο αυστηρος καθηγητης που θα τιμωρησει την ατακτη μαθητρια? :grin: ..ετσι για αλλαγη οχι τιποτα αλλο,εχεις καταντησει βαρετος :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ρε τσουλι πρεπει να σε εχουν λυωσει στις φαπες,σωστα;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ολο ιστοριες ανεβαζει η καυλα,του ειπα αν θελει να βρεθουμε να τον κανω μπαουλο απο την κλωτσοπατιναδα τωρα που εχω νευρα με το χαρατσι της δεη που μου ηρθε και δεν μου απανταει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ολο ιστοριες ανεβαζει η καυλα,του ειπα αν θελει να βρεθουμε να τον κανω μπαουλο απο την κλωτσοπατιναδα τωρα που εχω νευρα με το χαρατσι της δεη που μου ηρθε και δεν μου απανταει

:2funny: :2funny: :2funny:

ΣΑΝ την αντιγονη και αυτος τυπε... προδρομοι και οι 2 τους.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μπορει να μην αντεχει το ξυλο,να μελανιαζει ευκολα!!! :2funny:
Για αυτο να το εχει ριξει στο γραψιμο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom