Νέα

σεμπτεβριου παραλιες γυμνιστων πελλοπονησος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nick19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick19

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Like
597
Πόντοι
80
γεια σας θα θελαμε να μας πειτε ενα μερος στην πελλοποννησο για διακοπες..θα βρισκομαι διακοπες με την γυναικα μου και θα θελαμε ν να εχει παραλια γυμνηστων.εχετε καμοια σοβαρη προταση?

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
γεια σας θα θελαμε να μας πειτε ενα μερος στην πελλοποννησο για διακοπες..θα βρισκομαι διακοπες με την γυναικα μου και θα θελαμε ν να εχει παραλια γυμνηστων.εχετε καμοια σοβαρη προταση?

Για γυμνησμο μονο ή για σεξ φασωμα κλπ;

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
ρε φίλε μας δουλεύεις? Έχεις δει πόσο είναι η Πελοπόννησος ? Σε πιο μέρος θα πας να σου πούμε

Musikerhoho

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Βρίσκοντας την κατάλληλη παραλια για γυμνισμο ζευγάριων/σεξακι θα επιλέξει και τον ακριβή προορισμό του..

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Δεν ξερω για παραλια γυμνιστων. Ομως απο Κυπαρισσία εως λιμνη Καϊάφα ειναι ολο παραλια. Δεν εχει κοσμο αρα φανταζομαι οτι θα μπορεις να κανεις ελευθερα

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
καλογρια τυπε είναι κοντα στον αραξο.οι γυμνιστες πανε πισω από ένα λοφακι θα το δεις μολις φτασεις.

odyseas21

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2013
Κριτικές
6
Like
101
Πόντοι
1
Από Κυπαρισσία προς Πύλο, και στο τμήμα της παραλίας ανάμεσα από ΚΟΑ BEACH και COSTA NAVARINO και ΡΩΜΑΝΟ , έχει κάποιες σκηνές ή και καλαμωτές με ζευγάρια γυμνιστών. gay αλλά και str8.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.451
Πόντοι
6.955
Στην πελοπόνησσο υπάρχε παραλία γυμνιστών στην καλογρια (πίσω απο λοφάκι και στα αριστερα περα) η οποία δυστυχώς μαζεύει τελευταία μόνο πούστηδες.

bicyclatenios

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2017
Κριτικές
5
Like
118
Πόντοι
0
ρε φίλε οντως... η πελοποννησος δεν ειναι αττικη... διεκρινησε εστω σε ποιο νομο θα εισαι!

OP
OP
nick19

nick19

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Like
597
Πόντοι
80
den kseroyme akoma psaxnoyme ena wraio meros me wraia paralia gia gymnhsmo....

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
και στην πυλο κοντα στη βοιδοκοιλια εχει μια παραλια που μαζευει γυμνιστες νομιζω γλωσσα τη λενε

bicyclatenios

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2017
Κριτικές
5
Like
118
Πόντοι
0
να πας επιδαυρο! και ρωτα κανα ντοπιο πως να πας στην πολεμαρχα! τρομερη παραλια και ανετα κανεις γυμνισμο εκει! εχω κανει με την δικια μου... κκαι οχι μονο! απλα δεν πας εκει με χαμηλο αμαξι

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
να πας επιδαυρο! και ρωτα κανα ντοπιο πως να πας στην πολεμαρχα! τρομερη παραλια και ανετα κανεις γυμνισμο εκει! εχω κανει με την δικια μου... κκαι οχι μονο! απλα δεν πας εκει με χαμηλο αμαξι

Οντως φοβερη παραλια. Μια χαρα κατεβαινει αμαξι.Ομως μαζευει κοσμο να ξερεις εκτος αν πας τερμα δεξια. Και που σαι. Εχει πολλους αχινους

bicyclatenios

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2017
Κριτικές
5
Like
118
Πόντοι
0
σεπτεμβρη δεν εχει κοσμο! και οντως! προσοχη στου αχινους! (αλλα ο αχινος συνηθος ειναι και δειγμα καθαρης ακτης)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.985
Πόντοι
6.925

Στην Πολεμάρχα φίλε ήταν τίγκα στις οικογένειες και ούτε topless

OP
OP
nick19

nick19

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Like
597
Πόντοι
80
παραλια γλωσσα εχουμε παει κατι προς ναυπλιο μερια ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom