You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
σεμπτεβριου παραλιες γυμνιστων πελλοπονησος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nick19
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
γεια σας θα θελαμε να μας πειτε ενα μερος στην πελλοποννησο για διακοπες..θα βρισκομαι διακοπες με την γυναικα μου και θα θελαμε ν να εχει παραλια γυμνηστων.εχετε καμοια σοβαρη προταση?
Για γυμνησμο μονο ή για σεξ φασωμα κλπ;
ρε φίλε μας δουλεύεις? Έχεις δει πόσο είναι η Πελοπόννησος ? Σε πιο μέρος θα πας να σου πούμεγεια σας θα θελαμε να μας πειτε ενα μερος στην πελλοποννησο για διακοπες..θα βρισκομαι διακοπες με την γυναικα μου και θα θελαμε ν να εχει παραλια γυμνηστων.εχετε καμοια σοβαρη προταση?
Musikerhoho
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βρίσκοντας την κατάλληλη παραλια για γυμνισμο ζευγάριων/σεξακι θα επιλέξει και τον ακριβή προορισμό του..
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Δεν ξερω για παραλια γυμνιστων. Ομως απο Κυπαρισσία εως λιμνη Καϊάφα ειναι ολο παραλια. Δεν εχει κοσμο αρα φανταζομαι οτι θα μπορεις να κανεις ελευθερα
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
καλογρια τυπε είναι κοντα στον αραξο.οι γυμνιστες πανε πισω από ένα λοφακι θα το δεις μολις φτασεις.γεια σας θα θελαμε να μας πειτε ενα μερος στην πελλοποννησο για διακοπες..θα βρισκομαι διακοπες με την γυναικα μου και θα θελαμε ν να εχει παραλια γυμνηστων.εχετε καμοια σοβαρη προταση?
bicyclatenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
ρε φίλε οντως... η πελοποννησος δεν ειναι αττικη... διεκρινησε εστω σε ποιο νομο θα εισαι!
bicyclatenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
να πας επιδαυρο! και ρωτα κανα ντοπιο πως να πας στην πολεμαρχα! τρομερη παραλια και ανετα κανεις γυμνισμο εκει! εχω κανει με την δικια μου... κκαι οχι μονο! απλα δεν πας εκει με χαμηλο αμαξι
erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.925
- Πόντοι
- 2.646
Ελληνικος ντεν ξερει ? Μπαλκαν εχπρες ??den kseroyme akoma psaxnoyme ena wraio meros me wraia paralia gia gymnhsmo....
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
να πας επιδαυρο! και ρωτα κανα ντοπιο πως να πας στην πολεμαρχα! τρομερη παραλια και ανετα κανεις γυμνισμο εκει! εχω κανει με την δικια μου... κκαι οχι μονο! απλα δεν πας εκει με χαμηλο αμαξι
Οντως φοβερη παραλια. Μια χαρα κατεβαινει αμαξι.Ομως μαζευει κοσμο να ξερεις εκτος αν πας τερμα δεξια. Και που σαι. Εχει πολλους αχινους
bicyclatenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
σεπτεμβρη δεν εχει κοσμο! και οντως! προσοχη στου αχινους! (αλλα ο αχινος συνηθος ειναι και δειγμα καθαρης ακτης)
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.985
- Πόντοι
- 6.925
Στην Πολεμάρχα φίλε ήταν τίγκα στις οικογένειες και ούτε topless
Kαραθώνα;παραλια γλωσσα εχουμε παει κατι προς ναυπλιο μερια ....
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.985
- Πόντοι
- 6.925
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις