Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Sea View - Πανώπης και Ποσειδώνος 112

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ggary1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
G

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Σοφια? Κοντουλα, ωραιο κορμακι και ... ψευδουλα? Αν ειναι αυτη ... μακρια, η προσεχε το πορτοφολι σου! Γυρναει και στο κεντρο κατα καιρο, και ψαρευει κοπελες για δουλεια! Αν ειναι αυτη η ... ψευδουλα, σε παρακαλω να μου το πεις! Της χρωσταω μια μυνηση, για υπεξαιρεση!
Δε νομιζω οτι μιλαει γι' αυτη... Υπαρχει και η Σοφια η Ιταλιδα-χορευτρια -λεει- στεγνη και γυμνασμενη,
με αριστης ποιοτητας σιλικονατες βυζαρες και αρκετα καλο  :fuck1: :knockinb:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δε νομιζω οτι μιλαει γι' αυτη... Υπαρχει και η Σοφια η Ιταλιδα-χορευτρια -λεει- στεγνη και γυμνασμενη,
με αριστης ποιοτητας σιλικονατες βυζαρες και αρκετα καλο  :fuck1: :knockinb:
[/quote Εχουν φύγει και οι δυό Σοφίες

kwstantinos77

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι ανοιχτο τελικα και αν ναι τι ωρες? περασα προχτες απο εξω αλλα δυστυχως κανεις ανοιξε. εκτος και αν πηγα τελειως σε λαθος μερος....οπως και να εχει δεν υπαρχουν πολυ κατατοπιστικες κριτικες για τις κοπελες μεχρι στιγμης οποτε καλυτερα να δω απο κοντα και να κρινω για τον εαυτο μου.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλη μέρα σε όλους τους μασαζόπληκτους. Πέρασα κάποια στιγμή απο το συγκεκριμένο και είδα κάποιες κοπέλες μεταξύ αυτών την Λίλα και μία Τίνα. Μήπως κάποιος έχει δοκιμάσει την Τίνα να μας δώσει τα φώτα του? Σκεφτόμουν να την τεστάρω.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Πέρασα κάποια στιγμή απο το συγκεκριμένο
Λειτουργεί αυτό??  :think:

Εχω πολυ καιρό να περάσω αλλα μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι  έκλεισε

Πάντως ο αντμιν το έχει διαγραψει από το χάρτη με τα μασαζ ... :think:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Το κουδούνι, υπάρχει ακόμα, αλλά απάντηση "0"...

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Ekaνα 2η προσπάθεια σήμερα, περί τις 16:00. :headbang:
Το κουδούνι ισχύει ακόμα, αλλά παρα τα αλλεπάληλα κουδουνίσματα ουδείς ανταποκρίθηκε...

Θεωρώ λοιπόν πως πλέον είναι ΚΛΕΙΣΤΟ.....! :huh:

Αν κάποιος έχει άλλη άποψη, ας ενημερώσει...

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ekaνα 2η προσπάθεια σήμερα, περί τις 16:00. :headbang:
Το κουδούνι ισχύει ακόμα, αλλά παρα τα αλλεπάληλα κουδουνίσματα ουδείς ανταποκρίθηκε...

Θεωρώ λοιπόν πως πλέον είναι ΚΛΕΙΣΤΟ.....! :huh:

Αν κάποιος έχει άλλη άποψη, ας ενημερώσει...

λειτουργει το μαγαζι. πηγα εντος εβδομαδος μετα απο καιρο. ηταν η γνωστη απο παλια λιλα, και μια ανατολικια ξανθια η οποια δεν ηταν του γουστου μου οποτε δεν μπηκα. η ερρικα μου εξηγησε οτι εχει και αλλα 3 κοριτσια που ελλειπαν εκεινη τη μερα (μολδαβες)....ισως παω την επομενη εβδομαδα για να δω τις καινουριες και θα αναφερω.

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Ανοικτό,δουλεύει κανονικά!Ειχα και εγώ την εντύπωση ότι έκλεισε,αλλά ένα τηλ.στην Έρρικα βεβαίωσε το αντίθετο.Επίσκεψη πριν λίγες ημέρες,παρούσες η Αφροδίτη(ελληνίδα,μελαχροινή,παχουλή),η Λίλα(μελαχροινή,λεπτή,ωραίο σώμα),Μαρία(ξανθιά,λίγο περίεργο σύνολο).Ελενα(πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα,αλλά καινούργια στην δουλειά).Πέρασα με την Λίλα,πολύ ωραία συνεδρία.Προσφέρει και ανταποδίδει επί ίσοις ορους!!Τελική τιμή για 45+ στα 80(καίει λίγο αυτήν την εποχή,αλλά περνάς καλά σε ένα ωραίο χώρο).

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Είπα να κάνω νέα επίσκεψη αλλά δυστυχώς << αποτυχία >>!!Πήρα τηλ.όπως πάντα και αφού βεβαιώθηκα ότι δουλεύει η Λίλα,έφθασα εκεί την συγκεκριμένη ώρα.Στην υποδοχή η Ερρικα που με θυμήθηκε από τις προηγούμενες επισκέψεις.Μου έφειξε τα κορίτσια και εκτός από την Λίλα ξεχώρησα και την Αλεξία,ψηλή,μελαχροινή,ωραίο πρόσωπο και σώμα.Λέει ότι είναι από Σερβία.Μία παχουλή από Βραζιλία,μέτρια.Η Αφροδίτη ελληνίδα.Εμεινα με την Λίλα και την πάτησα!Καμμία σχέση με την προηγούμενη φορά όπως αναφέρω στην προηγούμενη σύνδεση...Είναι αυτό που λένε για τις περισσότερες Ελληνίδες του χώρου.Γίνονται <βεντέτες> ή απλώς τους αρέσει να <κλωτσάνε την καρδάρα και να χύνουν το γάλα>?Εμεινα με την περιέργεια,απλώς έχεις τόσες άλλες επιλογές που αυτό ενίοτε συμβαίνει αλλά εμείς προχωράμε στην παρακάτω στάση...Δεν χάνουμε εμείς,αλλα αυτές που πρέπει να καταλάβουν ότι εμείς δινουμε τα χρήματα μας...κρίμα

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
μετα απο καιρο επισκεψη στο ετερο γλυφαδιωτικο καταστημα. κλασσικα ερρικα στην υποδοχη. ροστερ , ενα μιλφονι βραζιλιανικης προελευσης κατα δηλωση της ερρικας, αδυνατο και καλοστεκουμενο για την ηλικια της αλλα στο προσωπο φαινονται τα χιλιομετρα που εχει γραψει. η λιλα η οποια ειναι η παλαιοτερη, μελαχρινη με στητο φυσικο δυαρι στηθος και προστυχο προσωπο. το πιο ομορφο κοριτσι ομως ηταν η νικη, γυρω στα 22-24 αδυνατη στο 1,70 με πολυ καλο γυμνασμενο κορμι, κατα δηλωση της εκ "βουλγαριας". στο μασαζ τιποτα ιδιαιτερο αλλα στο δευτερο μερος πεταει "φωτιες". μου ειπε οτι παλαιοτερα δουλεψε για λιγο σε αυτο το παρακμιακο που ηταν χαμηλα στο τρακοσια κατι της συγγρου. οπως εφευγα ειδα και δυο αλλες κοπελλες οι οποιες δουλευαν και δεν μου τις ειχαν παρουσιασει, μελαχρινες με ωραιες καμπυλες. το κακο με αυτο το μαγαζι ειναι οτι κατα καιρους φερνει καποιες πολυ ομορφες γυναικες αλλα καθονται για πολυ λιγο και δεν τις ξαναβλεπεις σε επομενες επισκεψεις.

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Το Κατερινακι, η σεριφισα από Ιουλιανου που ηταν εδώ πριν κανα χρονο περιπου παιζει ακομα?

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το Κατερινακι, η σεριφισα από Ιουλιανου που ηταν εδώ πριν κανα χρονο περιπου παιζει ακομα?

αν εννοεις την αλβανιδα  ξεπετα του κερατα που ολο κοιταζε το κινητο της κατα την συνεδρια(Καποιος μαλακας της εστελνε συνεχεια μυνηματα)
κατα επισκεψη μου τον ιανουαριο μου ειπαν οτι  εφυγε.
ηθελε και 100  ρε ουστ.
παντως το μαγαζι ειναι ακριβο για τα σημερινα δεδομενα.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
για ταβερνα καλο ειναι το ονομα

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μετα απο καιρο επισκεψη στο ετερο γλυφαδιωτικο καταστημα. κλασσικα ερρικα στην υποδοχη. ροστερ , ενα μιλφονι βραζιλιανικης προελευσης κατα δηλωση της ερρικας, αδυνατο και καλοστεκουμενο για την ηλικια της αλλα στο προσωπο φαινονται τα χιλιομετρα που εχει γραψει. η λιλα η οποια ειναι η παλαιοτερη, μελαχρινη με στητο φυσικο δυαρι στηθος και προστυχο προσωπο. το πιο ομορφο κοριτσι ομως ηταν η νικη, γυρω στα 22-24 αδυνατη στο 1,70 με πολυ καλο γυμνασμενο κορμι, κατα δηλωση της εκ "βουλγαριας". στο μασαζ τιποτα ιδιαιτερο αλλα στο δευτερο μερος πεταει "φωτιες". μου ειπε οτι παλαιοτερα δουλεψε για λιγο σε αυτο το παρακμιακο που ηταν χαμηλα στο τρακοσια κατι της συγγρου. οπως εφευγα ειδα και δυο αλλες κοπελλες οι οποιες δουλευαν και δεν μου τις ειχαν παρουσιασει, μελαχρινες με ωραιες καμπυλες. το κακο με αυτο το μαγαζι ειναι οτι κατα καιρους φερνει καποιες πολυ ομορφες γυναικες αλλα καθονται για πολυ λιγο και δεν τις ξαναβλεπεις σε επομενες επισκεψεις.

το μαγαζι ειναι κλασικη περιπτωση do nothing στρατηγικης. Τα ιδια, χρονια ολοκληρα. ΄Πόσες φορές θα γαμησεις τη Λίλα?. το 100αρι εγινε 80αρι αλλα δεν εκμεταλλευτηκε το οτι ειναι πλεον μονοπωλειο ουτε εκανε τιποτα να αλλαξει. το εχω κοψει καιρο απο μια μαλακια που μου εκανε η υπευθυνη. Εχει ομως σταθερη πελατεια και παπουδακια που θελουν να εχουν και μια ιστορια σηκωμαρας να διηγηθουν στα φιλαρακια τους στο οσκαρ στον πρωινο καφε  :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
το μαγαζι ειναι κλασικη περιπτωση do nothing στρατηγικης. Τα ιδια, χρονια ολοκληρα. ΄Πόσες φορές θα γαμησεις τη Λίλα?. το 100αρι εγινε 80αρι αλλα δεν εκμεταλλευτηκε το οτι ειναι πλεον μονοπωλειο ουτε εκανε τιποτα να αλλαξει. το εχω κοψει καιρο απο μια μαλακια που μου εκανε η υπευθυνη. Εχει ομως σταθερη πελατεια και παπουδακια που θελουν να εχουν και μια ιστορια σηκωμαρας να διηγηθουν στα φιλαρακια τους στο οσκαρ στον πρωινο καφε  :2funny:

καθε μαγαζι που υπάρχει ακόμα μεσα στην κρίση σημάινει οτι έχει και το κοινό του....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom