Νέα

Σε τι σας έχει ωφελήσει το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Το site με εχει βοηθήσει στο να βρήσκω εύκολα κοκκινοσπιτα,στουντιος και λοιπά.
Δεν κρύβω πως νοιώθω τύψεις που έχω γράψει μόνο μια κριτιτκη  :grin:   

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Το site είναι ίσως το καλύτερο από όλα γιατί ενημερώνει τους συμμετέχοντες για τόσα θέματα για τα οποία πολλοί έχουν άγρια μεσάνυχτα και κυρίως νέα άτομα που δεν έχουν περπατήσει ακόμα στις ύποπτες πιάτσες. Το sex και τα παραπλήσια δεν πρέπει να είναι ακόμη ταμπού.Μια επισήμανση μόνο. Ελάχιστοι ευτυχώς το πατραβάνε με βλακείες και ξενερώνουν τους πάντες.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Το site είναι ίσως το καλύτερο από όλα γιατί ενημερώνει τους συμμετέχοντες για τόσα θέματα για τα οποία πολλοί έχουν άγρια μεσάνυχτα και κυρίως νέα άτομα που δεν έχουν περπατήσει ακόμα στις ύποπτες πιάτσες. Το sex και τα παραπλήσια δεν πρέπει να είναι ακόμη ταμπού.Μια επισήμανση μόνο. Ελάχιστοι ευτυχώς το πατραβάνε με βλακείες και ξενερώνουν τους πάντες.
σιγνομι κολιτε εχις δικεο

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.976
Πόντοι
12.056
Εγω παντως εκτος απο καλες Ιεροδουλες εχω κανει γνωριμιες με απιστευτα ατομακια  ;) :rockon: :rockon: :rockon:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω σε πολλά με τον xilnik όσον άφορά την τοποθέτησή του για το σαιτ.
Δημιουργεί αμφίδρομα διαλογικά μονοπάτια τόσο σε προφανή θέματα (αγοραίου έρωτα σε όλες τις εκφάνσεις του) όσο και σε απρόσμενα για το είδος του σαιτ (πολιτικο-οικονομικές συζητήσεις, ταξιδιωτική θεματολογία, τεχνολογία, φωτογραφία, μουσική, λογοτεχνία κλπ)
Για παράδειγμα το Radio bourdela.com είναι ένας ιδανικός "ραδιοφωνικός σταθμός" όπου καθένας μας μπορεί να εκφράσει την στιγμιαία του έμπνευση, χαρά, προβληματισμό, νοσταλγία, καψούρα, οργή η ό,τι άλλο.
Η συνύπαρξη εξηντα-τόσων χιλιάδων μελών διαφορετικού κοινωνικού-μορφωτικού-οικονομικού-εμπειρικού επιπέδου από μόνη της είναι φοβερά ενδιαφέρουσα, αλλά επιπλέον, δημιουργεί ένα ποταμό ζωντανών συζητήσεων και αντιπαραθέσεων.
Είναι φυσικό για πολλά μέλη που χουνε διαπιστώσει κοινά ενδιαφέροντα να έχουνε δημιουργήσει νέες γνωριμίες και φιλίες.
Αυτή είναι άλλη μια σημαντικότατη ωφέλεια από τον χώρο αυτό και εκεί θα εστιάσω εγώ το μεγαλύτερο προσωπικό μου κέρδος.
Οι φίλοι που χω γνωρίσει μέσω του BBC, αλλά και ορισμένα ακόμα άτομα που ακόμα δεν έχω γνωρίσει αλλά ελπίζω να συναντηθούμε κάποτε είναι ο βασικότερος λόγος που περνάω καθημερινά από αυτές τις ιστοσελίδες.
Λάλακ, σ ευχαριστώ για την ευκαιρία που μού δωσες να αφήσω αυτά τα λίγα λόγια εδώ.

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Καλυπτομαι απολύτως απο τον ειδήμονα bonbenito.

Επισκέπτης
Συμφωνω σπολυτα με τον φιλο bonbenito..
Kυριως θα λεγα οτι το σαιτ ειναι μια διαφυγη-διεξοδος απο τα καθημερινα προβληματα που συνανταμε εκει εξω καθημερινα.
Μια διεξοδος οπου περα απο το παθος μερικων οπως και εμενα που ειναι η γυναικες οπου μπορουμε να πληροφορηθουμε και να
ενημερωθουμε  για υπηρεσιες , σερβις και αλλες μαλακιες , ειναι και ενας χωρος που αν μη τι αλλο μπορεις να ανταλλαξεις μια κουβεντα .
να κανεις μια συζητηση με σωστες βασεις και επειχηρηματα για αρκετα σοβαρα θεματα που μας ασχοληθουν οπως πως ειναι να χεζεις στη θαλλασα ή πως να μεγαλωσεις τον πουτσο σου με φυσικες μεθοδους   :tooth: :tooth: (πλακα κανω) .
Εχω ξαναπει οτι το σημαντικοτερο για μενα ειναι οτι εμαθα να κανω τοσα πραγματα με τους υπολογιστες κατι που ηταν αγνωστo σε μενα πριν
αλλα το σημαντικοτερο ειναι ο χαβαλες που γινεται εδω περα, γιατι μονο αυτο με νοιαζει, να κανω το χαβαλε μου.
Δεν προσπαθω να αλλαξω κανεναν οπως δε θελω να με αλλαξει κανενας ( φροντησαν οι γονεις μας γι αυτο ).
Ο χαβαλες μαγκες ειναι η μεγαλυτερη ψυχοθεραπεια .Να μαστε καλα  :grin:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
1.τετοιο χαβαλε και ξεκατινιασμα δεν εχω βρει πουθενα
2.δεν λυπαμαι πια τις πουτανες.... καμια σχεση με αυτο που μας δειχνουν στην τηλεοραση. ειδικα οταν βγαζουν 200 ευρω την ωρα ενω οι περισσοτεροι ανθρωποι βγαζουν με το ζορι 20.
3. εμαθα οτι ολοι οι αντρες εχουν παει εστω και μια φορα στη ζωη τους με πουτανα και δεν ειναι κατι το φοβερο αυτο
4. εμαθα για τα swinger clubs :grin: :grin: :grin: :grin: και που εχει διαφορα πονηρα ξενοδοχεια στην αθηνα :grin: :grin: :grin: :grin:
5.τελικα εσεις οι αντρες ειστε μεγαλες κουφαλες  :tooth: :tooth: :tooth: κατα τ'αλλα σας ενδιαφερουν παρα πολλα πραματα και εχετε δικιο που βριζετε το κοσμοπολιταν, αν δεν συμμεριζομουνα την αποψη σας δεν θα ημουνα εδω αλλα στο κοσμο.
6. επισης εριξα και μια ματια στο τι θεωρειται εκλυστικο σε μια γυναικα, και δεν ενοω στην εμφανιση της, αυτα τα ξερουν ολοι λιγο πολυ, ενοω στην συμπεριφορα στον χαρακτηρα, τι πραματα σας την δινουν.

ξερω οτι σας εχω σπασει τα αρχιδια κι οτι κατι φορες φυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν αλλα σας αγαπαω μπαγασες
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

αυτα αν μου ερθει κατι αλλο θα το συμπληρωσω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το πιο θετικο απο το σα'ι'τ για μενα ειναι οτι εχω βρει πολλους φιλους μεσα απο το σα'ι'τ.μερικα θεματα εχουν πολυ ενδιαφερον.οσο για της κριτηκες για της πουτανες σπανια τα διαβαζω και δεν δινω και πολυ σημασια.τα CG με το που τα ακουω γελαω!εχω μερικες γνωστες που δουλευουνε στα σαλον στην Αγια Πετρουπολη και πηγαινουν Ιταλια για μερικες μερες με τα CG.και τους βλεπουνε με λυπιση τους Ιταλους που δινουνε τοσο λεφτα για να γαμισουνε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ξερω οτι σας εχω σπασει τα αρχιδια κι οτι κατι φορες φυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν αλλα σας αγαπαω μπαγασες
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

για κακή μας τύχη ναι! αυτό είναι η μεγαλύτερος μπελάς μας ότι μας αγαπάτε! για αυτό δε μπορούμε να γλιτώσουμε από σας! Είχαμε το στρατό χωθήκατε, είχαμε το ποδόσφαιρο και εκεί χωθήκατε μη χάσετε! ε λέμε στις πουτάνες θα είμαστε μόνοι μας ! Αμ δε! Και εκεί ρε πούστη μου! Ακόμη και εκεί!!!!!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
για κακή μας τύχη ναι! αυτό είναι η μεγαλύτερος μπελάς μας ότι μας αγαπάτε! για αυτό δε μπορούμε να γλιτώσουμε από σας! Είχαμε το στρατό χωθήκατε, είχαμε το ποδόσφαιρο και εκεί χωθήκατε μη χάσετε! ε λέμε στις πουτάνες θα είμαστε μόνοι μας ! Αμ δε! Και εκεί ρε πούστη μου! Ακόμη και εκεί!!!!!
Χεχε χεχε χε

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

πως να ζησουμε μακρια σας; :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
1.τετοιο χαβαλε και ξεκατινιασμα δεν εχω βρει πουθενα
2.δεν λυπαμαι πια τις πουτανες.... καμια σχεση με αυτο που μας δειχνουν στην τηλεοραση. ειδικα οταν βγαζουν 200 ευρω την ωρα ενω οι περισσοτεροι ανθρωποι βγαζουν με το ζορι 20.
3. εμαθα οτι ολοι οι αντρες εχουν παει εστω και μια φορα στη ζωη τους με πουτανα και δεν ειναι κατι το φοβερο αυτο
4. εμαθα για τα swinger clubs :grin: :grin: :grin: :grin: και που εχει διαφορα πονηρα ξενοδοχεια στην αθηνα :grin: :grin: :grin: :grin:
5.τελικα εσεις οι αντρες ειστε μεγαλες κουφαλες  :tooth: :tooth: :tooth: κατα τ'αλλα σας ενδιαφερουν παρα πολλα πραματα και εχετε δικιο που βριζετε το κοσμοπολιταν, αν δεν συμμεριζομουνα την αποψη σας δεν θα ημουνα εδω αλλα στο κοσμο.
6. επισης εριξα και μια ματια στο τι θεωρειται εκλυστικο σε μια γυναικα, και δεν ενοω στην εμφανιση της, αυτα τα ξερουν ολοι λιγο πολυ, ενοω στην συμπεριφορα στον χαρακτηρα, τι πραματα σας την δινουν.

:think: :idiot:???...

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom