Νέα

Σε ροζ ταινίες για να πληρώσουν το ενοίκιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οποτε o gl σκωτωνει τον ερωτα με τις τσοντες του ...

Αυτος φταιει και για την κριση  :tickedoff:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ευχαριστω για την ιδεα...Νοικιαζω μια γκαρσονιερα σε φοιτητρια, αλλα δεν με πληρωνει......Βρηκα τι θα ζητησω

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν το πιστεύω η sirina λέει λίγο ότι τις κατέβει...μου φένετε λίγο κράχτης η ανακοίνωση

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Mμμ λεφτά ε....πού στέλνω βιογραφικό;;; :sunglasses:

Επισκέπτης
Εμείς οι τσοντόφιλοι θα χορτάσουμε να βλέπουμε καβλιάρικα Ελληνιδάκια να ξεσκίζονται !!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εμείς οι τσοντόφιλοι θα χορτάσουμε να βλέπουμε καβλιάρικα Ελληνιδάκια να ξεσκίζονται !!!
Θα προτιμουσα παντως αντι να τα βλέπω...να τα σκίζω εγω..και να πληρωνωμαι...(αν και δεν με απασχολεί)

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
εχουμε να δουμε πολλα ακομη ...
στο τελος θα γαμουμε με ενα 5λιτρο λαδι ... εφοσον το διαθετουμε και μας περισσευει ...

gutterball21

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
παιδες ενα θα σας πω.το 1979 εως το '83 ενας πολυ γνωστος μου πηγαινε συνεχεια ρωσσια για θεμα υγειας.το τι γαμησια εριχνε αυτος και κατι φιλοι που τον συνοδευαν,δεν λεγεται.
με ενα ζευγαρι καλσον(μιλαμε για δυο κομματια,οπως ζαρτιερες)γαμουσε δυο,οι οποιες μετα μοιραζοντουσαν το σετακι με τις καλτσες ανα μερα!!
ασε με τα marlboro,και τα levis,εκει γαμουσαν και την οικογενεια που λεει ο λογος!!
μου λεει οτι οι σκληροπυρινικοι πινανε μεχρι και κολωνιες,και καθαρο οινοπνευμα αν δεν ειχαν βοτκα!!
και κατι αλλο ασχετο, που τις εκανε καλες στο γαμησι ηταν λογω φτωχειας κ κομμουνισμου δεν ειχαν για να βγουνε εξω,και μαζευοντουσαν στα σπιτια απο μικρα,και επιναν και γαμιοντουσαν.το ειχαν κανει εθνικο σπορ.
λετε οι κριση κ η φτωχεια να μας κανει να αρχιζουμε να ερχομαστε πιο κοντα???

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
παιδες ενα θα σας πω.το 1979 εως το '83 ενας πολυ γνωστος μου πηγαινε συνεχεια ρωσσια για θεμα υγειας.το τι γαμησια εριχνε αυτος και κατι φιλοι που τον συνοδευαν,δεν λεγεται.
με ενα ζευγαρι καλσον(μιλαμε για δυο κομματια,οπως ζαρτιερες)γαμουσε δυο,οι οποιες μετα μοιραζοντουσαν το σετακι με τις καλτσες ανα μερα!!
ασε με τα marlboro,και τα levis,εκει γαμουσαν και την οικογενεια που λεει ο λογος!!
μου λεει οτι οι σκληροπυρινικοι πινανε μεχρι και κολωνιες,και καθαρο οινοπνευμα αν δεν ειχαν βοτκα!!
και κατι αλλο ασχετο, που τις εκανε καλες στο γαμησι ηταν λογω φτωχειας κ κομμουνισμου δεν ειχαν για να βγουνε εξω,και μαζευοντουσαν στα σπιτια απο μικρα,και επιναν και γαμιοντουσαν.το ειχαν κανει εθνικο σπορ.
σιγουρα !!!!!

simos40

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχααχ με την κριση παιδες πολλα 8α δουμε ακομα...παντως εμας μασ συμφερει ητε ρ8ουμε πιο κοντα ητε ευχαρηστιομαστε ελληνικα μουνακια στης τσοντες

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
310
Πόντοι
5.785
γιατί δεν στέλνουν και κανένα βιογραφικό και εδώ;;;;

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Εκεί θα καταλήξουμε και εμείς,σαν την ρωσία,την  γιουγκοσλαβία και την τσεχοσλοβακία που γαμούσες με μια οδοντόκρεμα :zfuck: :lheel:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μην λες μαλακιες

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
εγω προσπαθησα να βαλω την γυναικα μου σε τσοντα με λεφτα αλλα δεν δεχτηκαν

life97

Σπουδαίος