Νέα

Σε αναζήτηση ΚΑΛΗΣ τρανς και ΟΧΙ ξεπέτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monaxoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Αγαπητοί συναγωνιστές..

είμαι σε αναζήτηση ΠΟΛΥ καλης τρανς, οχι ξεπέτας..

Εχω σκασει 50αρες σε συγγρού και φρικη απλά... ξεπέτα των 10 λεπτών, αντε τελείωνε κ καμια συμμετοχή... εκτός απο τη Τζουλη που ξερω οτι θα προτείνετε όλοι (και ναι ειναι ΑΣΤΕΡΙ το κορίτσι), υπάρχει κάτι άλλο?? Αυτό τι λέει??   ? Το ξέρει κανεις??? το βλεπω πολυ όμορφο...

Κάποια άλλη πρόταση???  Ευχαριστώ!!

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...τρανουλα28 ψαξε στο τσ και θα την βρεις...να εισαι καλο παοδι και ευγενικο και η ανουλα θα στο ανταποδοση ;)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Αγαπητοί συναγωνιστές..

Εχω σκασει 50αρες σε συγγρού και φρικη απλά... ξεπέτα των 10 λεπτών, αντε τελείωνε κ καμια συμμετοχή... εκτός απο τη Τζουλη που ξερω οτι θα προτείνετε όλοι (και ναι ειναι ΑΣΤΕΡΙ το κορίτσι), υπάρχει κάτι άλλο?? Αυτό τι λέει??   ? Το ξέρει κανεις??? το βλεπω πολυ όμορφο...

μήπως εχεις το τηλ της μικαελας τύπε ; Αν το εχεις η εσυ η κάποιος άλλος ας μου το στείλει σε π.μ.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Αγαπητοί συναγωνιστές..

ψαχνεις γερο ξεκωλλιασμα τυπε?!

OP
OP
M

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
μήπως εχεις το τηλ της μικαελας τύπε ; Αν το εχεις η εσυ η κάποιος άλλος ας μου το στείλει σε π.μ.
το στελνει μεσω της σελιδας της... εχω καταλαβει οτι λεει αλλες τιμες στον καθενα :) στον φιλο μου ειπε 50 σε μενα 80 :))) δε της αρεσα :))))

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.536
Πόντοι
12.756
Στην προκειμενη περίπτωση θα επρεπε να τον ρωτήσει, όχι τι ύψος, αλλά, τι φάρδος έχει.  :)
Θα εχει τους λογους του για να ρωταει ο Λιάκος
Ειναι νυφιτσα αυτος  ;)

ΥΓ Τα σεβη μου κυριε

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Θα εχει τους λογους του για να ρωταει ο Λιάκος
Ειναι νυφιτσα αυτος  ;)

ΥΓ Τα σεβη μου κυριε

οχι νιπλ... τον αλλον τον ρωτησα ποσο χρονων ειναι , ηθελε να παει για πολεμικες τεχνες κ ηθελα να δω αν δενουν στην ηλικια του ευκολα τα καταγματα!! κ μη με λες νυφιτσα... κόλακα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.536
Πόντοι
12.756
οχι νιπλ... τον αλλον τον ρωτησα ποσο χρονων ειναι , ηθελε να παει για πολεμικες τεχνες κ ηθελα να δω αν δενουν στην ηλικια του ευκολα τα καταγματα!! κ μη με λες νυφιτσα... κόλακα

δεν λεω για εκει αλλα οκ  :sunglasses:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Αγαπητοί συναγωνιστές..

γιατρε κουρασες τοσα χρονια μ αυτο το σαιτ...
μας εχεις βγαλει τα σκωτια να πουμε
αφου βλεπεις δεν πουλαει το θεμα τι ασχολησε ρε συ??
αντε κατεβασε το εκει να ησυχασουμε :headbang: :headbang: :headbang:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom