Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Διαβάζω γιά χρόνους παραμονής σέ δωμάτια
μέ τίς έκάστοτε κορρρρρρασίδες καί άπορώ......

Ο δικός μου χρόνος παραμωνής στο 80% τών περιπτωσεων
ήταν μιάμιση ώρα τό λιγότερο......

Τί έχω μέλι ?? :think: :think:

Οί όλοι είσαστε για τόν πούτσο????

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε μια κριτικη με τιτλο...."Αλεξανδρα the Great"..... γραφω σχολιο ...αν η σταση 69 ειναι μεσα στα 50 ευρω???...Ναι μεν, η σελιδα του στουντιο, την εχει σε παραπανω τιμη απο τα 50 ευρω...αλλα θετω το ερωτημα,μημπως καποιες κοπελες απο το συγκεκριμενο στουντιο(Φ 104) την δινουν μεσα στα 50 ευρω(το 69)!!!Τελος, καλο ειναι να αναγραφουν στις κριτικες τους...οσοι συναγωνιστες συνεχιζουν να ασχολουνται με τις κριτικες και την τιμη του προγραμματος που παιρνουν,ωστε να ξερουμε..... αν παραμενουν ιδιες οι τιμες στα στουντιο!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Ειδες καπου να γραφω τι πληρωσα 50 ευρω ?

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26

ρε σεγιεν γραψτον στ αρχιδια σου.τη μια λεει οτι σε παρεξηγησε εσενα ενα εντιμο μελος την αλλη που βρηκες τα λεφτα.θα σβηστει λεει εδω και 20 μερες.σβησου ρε και μη μας τα πρηζεις

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Δεν αναγραφεις κανενα χρηματικο νουμερο στην κριτικη σου!!Καλο ειναι να αναγραφουμε το ποσο χρηματων που δινουμε!(για ποιο λογο το αναγραφω σε προηγουμενο ποστ,για να μην το ξαναγραφω και μου την λενε,οτι γινομαι κουραστικος)!!!Καλος σου βραδυ!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε σεγιεν γραψτον στ αρχιδια σου.τη μια λεει οτι σε παρεξηγησε εσενα ενα εντιμο μελος την αλλη που βρηκες τα λεφτα.θα σβηστει λεει εδω και 20 μερες.σβησου ρε και μη μας τα πρηζεις
Δεν εισαι υποχρεωμενος να με διαβαζεις!!!....Σε ενοχλει κατι???...Καθορισε μου το... ωστε να σταματησω να γραφω!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν αναγραφεις κανενα χρηματικο νουμερο στην κριτικη σου!!Καλο ειναι να αναγραφουμε το ποσο χρηματων που δινουμε!(για ποιο λογο το αναγραφω σε προηγουμενο ποστ,για να μην το ξαναγραφω και μου την λενε,οτι γινομαι κουραστικος)!!!Καλος σου βραδυ!!!
Επειδη δεν ειναι δυνατον να γραφουμε τα παντα στο κειμενο μας, καποια στοιχεια μπορει να ξεφυγουν απο το μυαλο μας την στιγμη της συγραφης, θα προτεινα λοιπον, να στα υποχρεωτικα παιδια που συμπληρωνονται στοιχεια της συναντησης να μπαινει και η τιμη.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
η ζωντανή απόδειξη της ρήσης του Αϊνστάιν ...........................

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μ'αρέσεις γιατί έχεις οξεία αίσθηση του χιούμορ (not).

Y.Γ. Γιατί θα τρέχω να κρυφτώ, μαγουλάδες έχει;
Ειδα τον Μελισσανιδη και υπεθεσα οτι τον συγκρινεις με τον Απαιχτο !!!!!!

Βαριεμαι να εξηγω τα αυτονοητα.......

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Δεν εισαι υποχρεωμενος να με διαβαζεις!!!....Σε ενοχλει κατι???...Καοθορισε μου το... ωστε να σταματησω να γραφω!!!
με νοχλει που αλλα λες τη μια μερα και αλλα την αλλη ρε φιλε.ολο θα σβηστεις και δεν σε νοιαζει και οτι ωρα και να μπω μεσα εισαι και γραφεις.αντε σβησου λοιπον αφου δεν γουσταρεις πια να εισαι εδω μετα απο αυτα που εμαθες για τα μελη και τους μοντ και τους τιμημενους.και να σου πω και κατι ,αρχιδια εμαθες και αν εμαθες κατι πες το σε ολους να τελειωνει η ιστορια.ολο γριφους και μισολογα.παντελονια δεν φορατε ρε?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Επειδη δεν ειναι δυνατον να γραφουμε τα παντα στο κειμενο μας, καποια στοιχεια μπορει να ξεφυγουν απο το μυαλο μας την στιγμη της συγραφης, θα προτεινα λοιπον, να στα υποχρεωτικα παιδια που συμπληρωνονται στοιχεια της συναντησης να μπαινει και η τιμη.
Καλο αυτο που προτεινεις!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτη η κοντρα πρεπει να ληξει .......

Ο Τσεγγιεν οσο και ο Απαιχτος ειναι πολυ ευγενεις φυσιογνωμιες και ειναι ασχημο να κοντραρονται για ενα παπλωμα που δεν ανηκει σε κανεναν

Δυο σκυλια μαλωναν σε ξενο αχυρωνα ...... Ταιριαζει απολυτα εδω αυτο !!!!!!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
με νοχλει που αλλα λες τη μια μερα και αλλα την αλλη ρε φιλε.ολο θα σβηστεις και δεν σε νοιαζει και οτι ωρα και να μπω μεσα εισαι και γραφεις.αντε σβησου λοιπον αφου δεν γουσταρεις πια να εισαι εδω μετα απο αυτα που εμαθες για τα μελη και τους μοντ και τους τιμημενους.και να σου πω και κατι ,αρχιδια εμαθες και αν εμαθες κατι πες το σε ολους να τελειωνει η ιστορια.ολο γριφους και μισολογα.παντελονια δεν φορατε ρε?

Απλός και περιεκτικός. Σε τρεις γραμμές τα είπες όλα.  ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Επειδη μου το εγραψες αντρικια..... οτι σε ενοχλει οτι δεν θελω να αποκαλυψω κατι μου μου εμπιστευτηκε ενας αγνωστος προς εμε..... αλλα το εκανε προφανως γιατι με συμπαθει στο διαδικτυο και δεν θελω να προδωσω την εμπιστοσυνη του, αλλα και διατηρω αμφοβολιες κατα ποσο στεκουν αυτα που μου εγραψε....συντομα θα αποχωρησω απο τις συζητησεις του forum!!!...Καλο σου βραδυ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom