Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
αυτο ειναι κριτικη...η μαλλον οχι κριτικη αλλα λογοτεχνικη αποτυπωση εμπειριων
μπαραβο φιλε σε ζηλευω με την καλη εννοια μονο και μονο επειδη εγω δεν εχω
την υπομονη(και το αναλογο ταλεντο)να γραψω οπως εσυ και τα γραφω ολα ωμα
γι'αυτο εγω τρωω μαυρο και στις ψηφους :grin:

• Like
Αντιδράσεις: viator

Επισκέπτης
n.smyrni
Eυχαριστώ.
Τα μαύρα μη τα φοβάσαι. Πολλές φορές είναι απλή εμπάθεια.

Επισκέπτης

Εικονογράφηση κριτικής (κατά μέρη)
Α. ΣΥΝΝΕΦΑ
1Α: Το  Sherwood Lodge στο Weston Super Mare (NA Aγγλία, κανάλι του Μπρίστολ. Σε κύκλο το γραφείο του Augusto Esteban Sugrañes.
2Α. Παλίρροια και άμπωτη στο Weston Super Mare.

Συνημμένα

• sherwood lodge.jpg
    sherwood lodge.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Weston-super-Mare.jpg
    Weston-super-Mare.jpg
    155,3 KB · Εμφανίσεις: 44

Επισκέπτης
Γ. ΑΝΑΣΤΟΧΑΣΜΟΣ
Γ. Ξενώνας στο East Coker. Σε κύκλο το δωμάτιο του Albert Cerrato (κατά κόσμο jopino)
AFTER SEX
Δ: Η Αφροδίτη του Baldassarre Peruzzi (1481-1536).

Συνημμένα

• EC.jpg
    EC.jpg
    125,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Venus.jpg
    Venus.jpg
    49,2 KB · Εμφανίσεις: 46

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
jopino κανε καμμια ευχη στο θεμα που ανοιξα.....με τον δικο σου ξεχωριστο τροπο  ;)

• Like

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Μπελούτσι – Απλά απίστευτη…
ο CHEYENNE περασε καλα μτ την μπελουτσι , αυτο και μονο αρκει (αν ξερω τα γουστα του και τον παρακολουθω )
Eγω δε τα ξερω ομως οποτε παμε παρακατω κοιτοντας το κειμενο στα πεταχτα
Συνέχισε με ένα μοναδικό καραμελωμα στα @@κια
Γιουπιιιιιιιιιι , αλλο ενα θετικο στοιχειο  :cheesy:
μετα απο αυτο και ο υπνος να την πηρε λιγο μας νοιαζει  :2funny:

Ενδεχομένως να φαίνομαι αρκετα ενθουσιασμένος και υπερβολικός
Μα ετσι πρεπει να ειναι οποιος βγαινει απο ντελο  ;)
αμα δε φυγεις εστι οτι και να λες τζαμπα πηγες στην τελικη  ;)

Τα υπολοιπα δε τα διαβασα :tooth: σπανια διαβαζω πρωτευουσιανικες κριτικες
οχι τιποτα αλλο , για να μη ζηλευω  :cheesy:

Αυτη ειναι η δεσποινις ?  :think:

Καλα Χριστουγεννα και Χρονια πολλα  :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/alkiviadou-16g/#jr_review_28472]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/alkiviadou-16g/#jr_review_28472[/url]

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.33795]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.33795[/url]

αλκιβιαδου 16 δεξι  δε θυμαμαι το ονομα της...ισως βικτωρια,μια πιτσιρικα πολυ ξανθια και ασπρη ,με πρασινα ματια ,που φαινεται πολυ φιληδονη...

...κοβει το ματι μου,ετσι? :sunglasses:

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
στον αγαπητο ινδιανο, εμεινε η σαρα σε studio της κασσανδρας, μεσα στο δωματιο μιση ωρα, οπως εγραψε, παρολο που πηρε το απλο προγραμμα και το κουδουνι χτυπαγε μιση ωρα...να υποθεσω οτι ηξερε η σαρα <ποιος ηταν> ο ινδιανος... :huh:

Επισκέπτης
Όλες γνωρίζουν ποιος είναι ο Ινδιάνος. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να θεωρεί ότι οι κριτικές του χρήζουν πλήρους αντικειμενικότητας και όχι διαφήμισης.

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Όλες γνωρίζουν ποιος είναι ο Ινδιάνος. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να θεωρεί ότι οι κριτικές του χρήζουν πλήρους αντικειμενικότητας και όχι διαφήμισης.
αστον να θεωρει...οποιοι θελουν να τσιμπησουν, ας τσιμπησουν...αλλοι δεν τρωνε κουτοχορτο...

Επισκέπτης
Βασικά από πολλούς θεωρείται.
Είχαμε άκαρπη συζήτηση τις προάλλες περί του θέματος επί ώρες.

Επισκέπτης
Ούτε ο Ροκαβλόν δε θα σε πιστεύει πια.
Δεν πιστεύω κανέναν που κατηγορεί χωρίς να παραθέτει στοιχεία. Κατά τις κατηγορίες που εξαπέλυσες, σε ρώτησα επανειλημμένα για την προσκόμιση οποιαδήποτε δικαιολογίας.
Το μοναδικό αποτέλεσμα ήταν να κατηγορήσεις κι εμένα ως βαλτό του jockerx όχι επειδή πήρα το μέρος του αλλά επειδή δεν πήρα το δικό σου.
Πριν δυο μέρες πάλι, με πρόσβαλες και με αποκάλεσες μαλακιστήρι και άλλα πολλά χωρίς να έχω ασχοληθεί μαζί σου και να σου δώσω έναυσμα.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι κάθε φορά που αναφέρεσαι με "φιλοφρονήσεις" προς το πρόσωπό μου, όλο και κάποιος συναγωνιστής βγαίνει και γράφει να μην σε παίρνω στα σοβαρά. Προφανώς σε έχουν πάρει χαμπάρι αλλά θεωρώ ότι μια επίπληξη για τους τρόπους σου από διαχειριστή/συντονιστή είναι απαραίτητη, καθώς όσο πάει γίνεσαι και πιο αθυρόστομος.

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
ναι...απο οσους ανηκουν στον κυκλο του και απολαμβανουν ισως αντιστοιχου επιπεδου υπηρεσιες...και απο καποιους που δεν ειναι τοσο <μυημενοι> στον χωρο και θεωρουν οτι αυτα που γραφει, τα γραφει για να μας ανοιξει τα ματια, υποτιθεται...
απο αλλους που εχουν κριση και ξερουν, δεν χρειαζεται να γραψουμε για ποιο λογο τα γραφει.βασικα δεν θα εγραφα, αλλα αυτο το μιση ωρα στο δωματιο, χωρις να δυσανασχετησει η κοπελα, παρολο που χτυπαγε το κουδουνι, στο απλο προγραμμα και χωρις να ενοχλησει ο τσατσος, ε, παραπαει πια!ελεος, λιγο τα προσχηματα πια...!!εχει γινει ξανα αντιπαραθεση μεταξυ εμου και του ινδιανου και παλιοτερα, για το πως ξςκινησε τις κριτικες του στο site, αρχικα απο μπουρδελα και ξαφνικα μετεπηδησε σε studio, γραφοντας ως επι το πλειστον, εξαιρετικες κριτικες για συγκεκριμενη αλυσιδα studio...παρολο την επαγγελματικη του ιδιοτητα που δεν καλυπτουν ευκολα θεωρω το κοστος των συναντησεων του με τον αγοραιο ερωτα...τεσπα, δεν θα επεκταθω αλλο, απλα ας ειναι λιγο πιο εγκρατης σε οσα γραφει...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ερωτηση κρισεως...Για σας,.... Χριστουγεννα ειναι να βριζεστε μεταξυ σας και να τσακωνοσαστε στο διαδικτυο???...Γιατι δεν κανονιζετε μια συναντηση εξω, να πιειτε και τα ποτακια σας και να μιλησετε απο κοντα!!!!..Εμας τα υπολοιπα μελη δεν μας ενδιαφερει πλεον τα δικα σας!!!!...ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΣΤΟ SITE ΕΔΩ ΜΕΣΑ....ΜΗΝ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ!!!!......ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...ΠΕΤΑΤΕ "ΤΟΡΠΙΛΛΕΣ" Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!!....ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΞΩ.....ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!!....Χρονια Πολλα με υγεια και αγαπη στα υπολοιπα μελη ευχομαι!!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Ερωτηση κρισεως...Για σας,.... Χριστουγεννα ειναι να βριζεστε μεταξυ σας και να τσακωνοσαστε στο διαδικτυο???...Γιατι δεν κανονιζετε μια συναντηση εξω, να πιειτε και τα ποτακια σας και να μιλησετε απο κοντα!!!!..Εμας τα υπολοιπα μελη δεν μας ενδιαφερει πλεον τα δικα σας!!!!...ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΣΤΟ SITE ΕΔΩ ΜΕΣΑ....ΜΗΝ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ!!!!......ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...ΠΕΤΑΤΕ "ΤΟΡΠΙΛΛΕΣ" Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!!....ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΞΩ.....ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!!....Χρονια Πολλα με υγεια και αγαπη στα υπολοιπα μελη ευχομαι!!!!!
φιλε μου δικιο εχεις , αλλα νομίζεις οτι θα θέλουν να τα πουν απο κοντά και πρόσωπο με πρόσωπο ??????
ας ανταλλάξουν pm  ;)

• Like

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
κάποιος ή κάποιοι πήγαν και μαύρισαν όλες μου της κριτικές.....
δεν εξηγείται αλλιώς ότι σχεδόν πριν 10 μέρες και έξι κριτικές πριν είχα ποσοστό θετικών ψήφων κοντά στο 47 ενω τώρα 29.......
να είστε όλοι σας καλά καλές γιορτές....     

• Like

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν εξηγείται αλλιώς ότι σχεδόν πριν 10 μέρες και έξι κριτικές πριν είχα ποσοστό θετικών ψήφων κοντά στο 47 ενω τώρα 29.......
σε φαγαν τα κυκλωματα μαν.....καλες γιορτες..... :grin:

εγω ειχα δωσει σχετικη ευχη.....οποιος μου μαυριζει την κριτικη να του ξεραθει η πουτσα να πεσει.....ετσι σταματησαν.....

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
καποιους ενοχλησες φιλε μου...να τους προσεχεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom