Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αυτή η μυρωδιά είναι το θέμα με τις μαύρες που ορισμένες από τη φύση τους μυρίζουν παράξενα. Και το χειρότερο από όλα είναι όταν προσπαθούν να το καλύψουν με κιλά πατσουλίπου ρίχνουν πάνω τους και σου μένει μετά το γαμήσι πάνω σου και μπορεί να σε εκθέσει. :o

Οντως μυριζουν, λενε ειναι η μελαμινη τους ξερω εγω.?? αυτη σημερα ομολωγω αν και περημενα να μυρηζει, και να το ανεχτω αν περνουσα, και ξεχασα να το γραψω στην κριτικη, κατα εναν περιεργο τροπο δεν μυρηζε, μοσκοβολουσε φυσικα απαλα κολωνια οχι τοσο ενοχλητικη αλλα ειναι καλυτερο απο εκεινη την μυρωδια, και ηταν και πεντακαθαρη, στο σολ ενα βραδυ μου ειχε ερθει μια μαυρη μπουμπουκι και εψαχνα μανταλακι για την μυτη.!! :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Χθες κοιμηθηκα , οποτε τα λεω εν ταχυ

Δεν ειναι το θεμα να επιρρεασουμε /στουμε  αλλα να ενημερωσουμε /θουμε
το ποσοστο δε με νοιαζει .. εγω ξερω μια παρεα 10 -20 - 30 ατομων που
αλλος λιγο αλλος πολυ , αλλος σημερα αλλος αυριο εχει κατι να πει

Απο κει και περα ξεορουν ποιες ειναι καλε και ποιες οχι και χωρις εμας
οι τσατσαδες που ρωτανε ή που σε κοβουν  πως φευγεις , το ταμειο (βασικο)...
Λιγο πολυ ολοι κρυφοδιαβαζουν παντως  :cool2:

2 Για μυρωδιες σε μαυρες εχω ακουσει αλλα δεν ενοιωσα ΤΙΠΟΤΑ με την Wendy
και εχω και ευαισθητη μυτι ...

3 ποια ειναι αυτη η Χριστινα η βυζαρου με την οποιοα συγκρινει ο συντροφος ( και στο σαφαρι ) Καραμαν  :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οντως μυριζουν, λενε ειναι η μελαμινη

:2funny: :2funny: σιγα μην ειναι και το νοβοπαν  :2funny: :2funny:
Μελανινη  το λενε  :grin:

Ωραια η κριτικη και αντικειμενικη φανερωνει το οτι πρεπει να εισαι τυχερος και ανεκτκος
με την νεαρα ... Δε την εχω δει καν για να κρινω αν ειναι αρκετα ομορφη ωστε να ρισκαρεις μια πατατα
σαν την Τζεσυ ας πουμε ...

Παντως απο την κρτικη λειπουν λεξεις . αυτες που ηταν μεσα σε < >
ειχε ξαναγινει με μια κριτικη του γαμεοβερ , και ο αφεντικος ειχε πει οτι ρεατρει λιγο το συστημα και οτι ειναι μεσα σε < >
τα κοβει  :idiot:
εχετε το υποψιν σας οταν γραφετε μη χρησιμοποιειτε < > καλυτερα βαλτε "  :birdman:  "
Παρακαλειτε ο συγραφεας να προσθεσει τα χαμενα κομματια υπο μορφη σχολιου .

Τη χτυπησε την Νικολ και ο Γαμεοβερ  :rockon:
Αλλα δε την ξαναχτυπαει απ οτι μας ειπε
Και γω δεν ξερω αν παω ποτε , βασικα εκει που ειναι σχεδων αποκλειετε
Στα μειον και η κρεμα που απ οτι ειδα εκανε εμφανη την παρουσια της  :-

Να και αλλη μια ωραια κριτικη ..  :dancing: πολλες εχουμε σημερα
Ποια ειναι αυτη η Αννα ?  :think: μηπως του Ερημητη ?  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
:2funny: :2funny: σιγα μην ειναι και το νοβοπαν  :2funny: :2funny:
Μελανινη  το λενε  :grin:

Ωραια η κριτικη και αντικειμενικη φανερωνει το οτι πρεπει να εισαι τυχερος και ανεκτκος
με την νεαρα ... Δε την εχω δει καν για να κρινω αν ειναι αρκετα ομορφη ωστε να ρισκαρεις μια πατατα
σαν την Τζεσυ ας πουμε ...

Παντως απο την κρτικη λειπουν λεξεις . αυτες που ηταν μεσα σε < >
ειχε ξαναγινει με μια κριτικη του γαμεοβερ , και ο αφεντικος ειχε πει οτι ρεατρει λιγο το συστημα και οτι ειναι μεσα σε < >
τα κοβει  :idiot:
εχετε το υποψιν σας οταν γραφετε μη χρησιμοποιειτε < > καλυτερα βαλτε "  :birdman:  "
Παρακαλειτε ο συγραφεας να προσθεσει τα χαμενα κομματια υπο μορφη σχολιου .

Τη χτυπησε την Νικολ και ο Γαμεοβερ  :rockon:
Αλλα δε την ξαναχτυπαει απ οτι μας ειπε
Και γω δεν ξερω αν παω ποτε , βασικα εκει που ειναι σχεδων αποκλειετε
Στα μειον και η κρεμα που απ οτι ειδα εκανε εμφανη την παρουσια της  :-

Να και αλλη μια ωραια κριτικη ..  :dancing: πολλες εχουμε σημερα
Ποια ειναι αυτη η Αννα ?  :think: μηπως του Ερημητη ?  :think:

Μελαμινη ειναι ξερω εγω, αυτοι στο wiktionary κανουν λαθος... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

τωρα θα μου πειτε τι μιλας και συ;μηπως και συ δεν εφαγες πατατα που ειχαν φαει κι αλλοι πριν;αλλα ρε σχοινοβατη......τοσο θαψιμο εχει φαει η συγκεκριμενη.....τι το θελες το επαναληπτικο μαθημα; :think:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

τωρα θα μου πειτε τι μιλας και συ;μηπως και συ δεν εφαγες πατατα που ειχαν φαει κι αλλοι πριν;αλλα ρε σχοινοβατη......τοσο θαψιμο εχει φαει η συγκεκριμενη.....τι το θελες το επαναληπτικο μαθημα; :think:

Δικιο εχεις, γι' αυτο αναφερω οτι ενω ξεκινησα να επισκεφτω το στανταρακι τη Μαιρη, κατεληξα να πειραματιστω με την Καρμεν.. Την οποια δεν ειχα ξαναδει εδω κ κανενα χρονο γιατι συνηθως δεν γυρναω στην βραδινη βαρδια..
Κι ειπα μιας κ την πετυχα, ας δωσω μια ευκαιρια.. Γιατι κ βυζαρες εχει, κι ωραιο πιπινακι ειναι.. Ειχε κ καποιες καλες κριτικες τελευταια, οπως κι η ακριβως προηγουμενη..! Ηταν κ τα εγκωμιαστικα σχολια του Αλ τελευταια, αν κ δε θυμαμαι αν την ειχε δοκιμασει κιολας, ή ηταν μονο λογω εμφανισης..
Κι ενταξει, εχω ξαναπαρει ξεπετες, οπως η Ρωξαννη πχ.. Αλλα αυτο ηταν κατι πολυ παραπανω απ' αυτο.. Ηταν σα να ελεγε με τη συμπεριφορα της, "Εισαι μαλακας κ σε σιχαινομαι!", κι ηταν πραγματικα επικινδυνη..! Ευτυχως που δε με τραυματισε, τοσο αγαρμπη που ηταν..!
Κ να σου πω, αν η γκομενα εχει καλη εμφανιση παντα εχεις την ελπιδα οτι μπορει να βελτιωθει..! Ας πουμε τωρα ο Μανες λεει καλα λογια για την Ρωξαννη το κομοδινο.. Λες να 'χει αλλαξει..;

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το κομοδινο φυγειν αδυνατο
Jo

:tooth:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Να λοιπόν και η 2η κριτική για τη Λίλη

και από ότι φαίνεται το κορίτσι δεν είναι φτιαγμένο για αυτή τη δουλειά και μάλλον θα πρέπει να ακολουθήσει άλλο επάγγελμα.

Η 1η κριτική ήταν η δικιά μου πολλούς μήνες πριν , τότε που θυμάμαι ότι η μικρή μου είχε χαλάσει ένα πολύ καλό σερί από επιτυχημένες καταθέσεις.

Μακριά λοιπόν εκτός αν κάποιος εθελοντής της μάθει τη δουλειά. Κρίμα γιατί είναι γαμάτο  πιπινάκι και με λίγη προσπάθεια από μέρους της θα μπορούσε να γίνει αστεράκι.

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Την συγκεκριμένη κριτική δεν την είχα υπόψη ! Αυτά παθαίνει όποιος δεν μελετάει ... πάντως για το πουτσοξερίζωμα είναι απορίας άξιο πως δεν το χει κόψει ακόμη. Ήρεμα την είπα και κάποια φάση και το κατάπινε μετά χωρίς χέρι και δόντι τόσο γρήγορα που λαχάνιασε η καημένη, αλλά και πάλι δεν με έφερνε σε σημείο να τελειώσω. Στο σπίτι πήγα και το κοιτούσα μην μου έπαθε τπτ  :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καλώς μας ξανάρθε η Θεία Νάντια, :rockon: μια  από τις αποδοτικότερες κοπέλες στη Θεσσαλονίκη και πρώτη με διαφορά, κατά τη γνώμη μου, στη κατηγορία milf.

Να παρατηρήσω επίσης ότι ο συναθλητής που έγραψε την κριτική είναι εγγεγραμένο μέλος στο site πάνω από 5ετία, και παρόλα αυτά είναι η πρώτη του κριτική. :o

Μήπως τελικά είμαστε πολλοί περισσότεροι ? :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλώς μας ξανάρθε η Θεία Νάντια, :rockon: μια  από τις αποδοτικότερες κοπέλες στη Θεσσαλονίκη και πρώτη με διαφορά, κατά τη γνώμη μου, στη κατηγορία milf.

Να παρατηρήσω επίσης ότι ο συναθλητής που έγραψε την κριτική είναι εγγεγραμένο μέλος στο site πάνω από 5ετία, και παρόλα αυτά είναι η πρώτη του κριτική. :o

Μήπως τελικά είμαστε πολλοί περισσότεροι ? :think:

Καλιο αργα παρα πορα ποτε  :dancing:
Μακαρι να μεινει να ξερουμε και ποια ειναι , μιας και δεν εχει και ντεντεφωνο εκει
ας της υπενθημησει καοιος το κολπο με το χαρτακι για να μην ενοχλουν οσοι δε ψηνονται  :rolleyes:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

κι αλλος αργοπορημενος και φρεσκο-πατατοφαγωμενος
Περαστικα αδερφε ,,

Αννιτα .it μου μυριζει η υποθεση  :think:

Όχι δεν πρέπει να είναι η Αννίτα, πρώτον γιατί δούλευε πρωϊνή και δεύτερον είναι μιλφάρα του κεράτα και όχι 20 -22 που αναφέρει ο συναθλητής, άλλη μάλλον θα είναι είναι αυτή , καινούργιο φρούτο. :P

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η ντροπαλή Ρωξάνη.

Μέσα σε μια άδεια από αυτοκίνητα και ανθρώπους Θεσσαλονίκη, και μετά από τη χθεσινή τσάρκα μου αποφάσισα σήμερα να επισκεφθώ την Ρωξάνη.

Η Ρωξάνη είναι μια γλυκιά και συμπαθητική κοπέλα από τη Βουλγαρία ξανθιά μάλλον κοντούλα με κάτασπρη επιδερμίδα και ηλικία από 22 έως 24.

Την είχα πετύχει αρκετές φορές στα σαλόνια διάφορων μπουρδέλων αλλά ποτέ δεν πήρα την απόφαση να την δοκιμάσω. Έως σήμερα που αφού τριγύρισε όλο το βράδυ στο μυαλό μου την επισκέφθηκα.

Η μαντάμ πολύ ευγενική με πέρασε στο αγαπημένο μου έξω αριστερά δωμάτιο που είναι το καλύτερο του καταστήματος, το οποίο να σημειώσω ότι ήταν πεντακάθαρο και με τριζάτα σεντόνια.

Στο δωμάτιο η Ρωξάνη ήταν πάρα πολύ ντροπαλή, μπήκε μέσα και απέφυγε την αγκαλιά μου σε βαθμό που όταν την πλησίασα είχε ήδη βγάλει το στριγκάκι της και το σουτιέν της. Τα βυζάκια της μέτρια σε μέγεθος τα περίμενα περισσότερο πεσμένα μιας που σαλονάρεται πάντα φορώντας το σουτιέν της.
Παρόλα αυτά τα προκαταρκτικά χαδάκια ήταν σχετικά μεγάλης διάρκειας φιλάκια απέφυγε ακόμη και στο μάγουλο κάνοντας φανερή την ντροπή της αλλά παρόλα αυτά ήταν αρκετά ώστε να επιτύχω 100% στύση. Όταν με τα πολλά ξαπλώσαμε το πέρασμα της καπότας ήταν σε στυλ κάλτσας και η πίπα της αρκετά καλή και βαθιά στρώνοντας ταυτόχρονα το άσπρο ζουμερό κολαράκι της ώστε να το χαϊδεύω αχόρταγα. Έτριψα και το μουνάκι και την πίσω τρυπούλα της εξωτερικά μόνο, και κοιτώντας στον πανοραμικό καθρέπτη του δωματίου είδα ότι είχε ρίξει έντεχνα τα μαλλιά της στο πρόσωπο ώστε να μην με βλέπει και να μην βλέπω το πρόσωπο της καθόλου.
Ακόμη και όταν ανέβηκε από πάνω μου τα μαλλιά της ήταν ριγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορώ να δω καθόλου το πρόσωπο της και στην προσπάθεια μου να της τα ανοίξω τράβηξε επιδέξια το πρόσωπο της ώστε να το αποφύγει.
Σε λίγο μου έστρωσε την καταπληκτική άσπρη κολάρα της την οποία αφού την διόρθωσα σε στήσιμο την σφυροκόπησα άγρια και παρόλο που στην αρχή έδειξε κάποια σημάδια δυσανασχέτησης στην πορεία το άντεξε το σφυροκόπημα μέχρι τέλους. Την έχυσα δυνατά και μόλις βγήκε και η τελευταία σταγόνα από το σπέρμα μου παρόλο που της κρατούσα δυνατά τα καπούλια εκείνη βγήκε και σηκώθηκε από το κρεβάτι χωρίς να με αφήσει να νιώσω την after fuck γλύκα.
Με ένα τυπικό γεια με αποχαιρέτησε και βγήκε από το δωμάτιο.

Συνήθως κάπου εδώ οι κριτικές μου τελειώνουν αλλά σήμερα θέλω να γράψω λίγα λόγια παραπάνω πρώτα για γνώση και συμμόρφωση πρώτα της ίδιας της κοπέλας για το καλό της και την καριέρα της και σε δεύτερο λόγο για όσα κορίτσια είναι επαγγελματίες και κάνουν αυτή τη δουλειά.

Έκατσε λοιπόν γαμήθηκε από μένα με ανέχθηκε , έβγαλε όλο το δύσκολο πρόγραμμα της συνεύρεσης με επιτυχία, θα μπορούσε όμως να αφιερώσει και 2 -3 λεπτά παραπάνω σε διαδικασίες που θα με απογείωναν θα έκαναν την διαφορά και θα με έδιναν την αφορμή να της πλέξω εγκώμια και διθυράμβους.

Κατ΄ αρχήν θα μπορούσε μπαίνοντας στο δωμάτιο αντί να τραβηχτεί στη γωνία, να έρθει προς το μέρος μου για τα προκαταρκτικά χαδάκια που έτσι και αλλιώς τα έκανε.
Θα μπορούσε στο τέλος να μείνει καρφωμένη το πολύ ένα λεπτό από τη στιγμή που τελείωσα για να με παρατείνει τη γλύκα που ένοιωσα όταν την έχυσα.
Θα μπορούσε να μείνει και ένα λεπτό ακόμη στο δωμάτιο για να με ρωτήσει πως πέρασα που σίγουρα πέρασα καλά μιας και το κατάλαβε.
Θα μπορούσε να μη ντρέπεται μιας που όπως και να το κάνουμε αφού διάλεξε να κάνει αυτή τη δουλειά, είναι η πουτάνα και είμαι ο πελάτης και έχουμε ξεπεράσει τα ταμπού και οι διό μας και περνάμε καλά ένα 10λεπτο.

Συμπέρασμα 2 λεπτά χρόνος παραμονής στο δωμάτιο παραπάνω και λίγη ευγένεια που το κόστος της είναι μηδενικό και θα είχε εξασφαλισμένες τουλάχιστον δύο επιπλέον καταθέσεις από μένα και 4 -5 φιλαράκια μου υποψήφιους πελάτες.

Στην βαθμολογία βέβαια δεν θα την αδικήσω μιας που πέρασα σε γενικές γραμμές καλά, θα βάλω και 10αρι στην μαντάμ που πέρα από το πολύ καλό δωμάτιο που μου έδωσε δεν με αγχώνει και δεν με υποχρεώνει ποτέ να περάσω με το ζόρι και καλά όταν κάνω τσάρκα.

Δεν θα την προτείνω όμως και ίσως να μην την ξαναεπισκευθώ τουλάχιστον στα γρήγορα για όλους τους παραπάνω λόγους που περιέγραψα.

Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν διαβάσει ποτέ αυτές τις τελευταίες γραμμές και προβληματιστεί ώστε να μπορέσει να βελτιώσει τις υπηρεσίες της προς τους πελάτες και να κάνει μια καλή πουτανοκαριέρα μιας που πέρα από τα εξωτερικά προσόντα που έχει εκτιμώ ότι είναι και καλό παιδί. :)

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
61
Πόντοι
0

δυο αντιφατικες κριτικες.....νταξει δεν ειναι πρωτη φορα....καθενας μπορει να εχει την δικη του εμπειρια καλη ή κακη

εκεινο που μου κανει εντυπωση και θα ηθελα να σχολιασω ρε  Greek30,γραφεις.....

την πέτυχα μουτρωμένη, δεν ξέρω είχε όμως μια ξινή degavle φάτσα (μόνο για σφαλιάρες).
Η πίπα της δεν έλεγε και τίποτα το σπουδαίο (μετριότητα) ... εκείνο που μ'άρεσε όμως είναι πως δεν μου αρνήθηκε προκαταρκτικά όταν τη ζήτησα, μου έκατσε και την έγλυψα και δεν έβγαλε κιχ για τον επιπλέον χρόνο.
Δεν είχα τη στύση που επιθυμούσα και αυτό λόγω της ζέστης από τη μία το degavle υφάκι της και η κακή μου μέρα (οραίες δικαιολογίες  ) δεν πέρασα και καλά ..

μετα λες....
Αν τη δείτε χαρούμενη μπείτε ... διαφορετικά ... αλλού !!! :think: :think: :think:
και βαζεις και τιτλο
Μια Τσέχα όνειρο !!! :think: :think: :think: :think:

και σε ρωταω απλα....

Σορρυ για την αργοπορημένη απάντηση, δεν είχα δει ποτέ το ποστ των "Κριτικών Σχολιασμών" ... (Στη συνέχεια θα το προσέχω κι αυτό) :)
Ο τίτλος έχει να κάνει με την εμφάνιση της κοπέλας, το ύψος της το ωραίο βυζί και γενικά με το όμορφο παρουσιαστικό της που δεν περνά απαρατήρητο ... Να σημειώσω ότι πέρασα και το προηγούμενο βράδυ, το χαλβάδιασα και δεν πέρασα ... μου έμεινε στο μυαλό !!! :)
Ναι τελικά δεν πέρασα καλά ... και φταίει:
1) Η κακή μου μέρα και
2) Που συνέπεσε να είναι και η δική της κακή μέρα ...
Θα της δώσω ακόμα μια ευκαιρία μια μέρα που θα είμαι και γω καλλίτερα ...
Γιατί η κοπέλα είναι όμορφη (κατά τα δικά μου Ταπεινά κριτήρια) :)
- Ούτε "πλάκα κάνω"
- Ούτε θα ήθελα να "παραπλανήσω" κανέναν ...
Πληροφορίες θέλω να περνάμε καλλίτερα, χωρίς να μας "τον ακουμπάν" ...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σορρυ για την αργοπορημένη απάντηση, δεν είχα δει ποτέ το ποστ των "Κριτικών Σχολιασμών" ... (Στη συνέχεια θα το προσέχω κι αυτό) :)
Ο τίτλος έχει να κάνει με την εμφάνιση της κοπέλας, το ύψος της το ωραίο βυζί και γενικά με το όμορφο παρουσιαστικό της που δεν περνά απαρατήρητο ... Να σημειώσω ότι πέρασα και το προηγούμενο βράδυ, το χαλβάδιασα και δεν πέρασα ... μου έμεινε στο μυαλό !!! :)
1) Η κακή μου μέρα και
- Ούτε "πλάκα κάνω"

Δεν  περασει και πολυ καλα ομως δεν ηταν στην καλυτερη του , ουτε αυτος ουτε η γκομενα
πιστευει ομως οτι μπορει και καλυτερα οποτε θα ξαναδοκιμασει
O τιτλος μαλλον στη  εμφανιση κολαει , ασχετα απο τις επιδοσεις

Ετσι την καταλαβαινω εγω την κριτικη :dunno: και μου φανηκε μια χαρα

:tooth: gl >  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
1) Η κακή μου μέρα και
- Ούτε "πλάκα κάνω"
τεσπα ισως να εχεις δικιο......παιρνω πισω το πλακα με κανεις που ειχε και χιουμοριστικο εξαλλου χαρακτηρα.....απλα καμια φορα πρεπει να συμβαδιζει ο τιτλος με το περιεχομενο μιας κριτικης για να ειναι πιο αμεσα ενημερωτικη για αυτους που διαβαζουν την πρωτη σελιδα οπως τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων ας πουμε...... :sunglasses:

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
61
Πόντοι
0
τεσπα ισως να εχεις δικιο......παιρνω πισω το πλακα με κανεις που ειχε και χιουμοριστικο εξαλλου χαρακτηρα.....απλα καμια φορα πρεπει να συμβαδιζει ο τιτλος με το περιεχομενο μιας κριτικης για να ειναι πιο αμεσα ενημερωτικη για αυτους που διαβαζουν την πρωτη σελιδα οπως τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων ας πουμε...... :sunglasses:

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom