Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.172
- Πόντοι
- 19.236
Για αυτό που ήθελα εγώ, πάρα πολύ καλή.Εντυπώσεις;
Για αυτό που ήθελα εγώ, πάρα πολύ καλή.Εντυπώσεις;
Μιλάς με γρίφους γέροντα...Για αυτό που ήθελα εγώ, πάρα πολύ καλή.
Τρέξτε να προλάβετε!!!
Μόνικα πιπινάκι ρώσικο 22-25χρ με πολύ καλό γλυψαρχίδι!! Θα ευχαριστηθείτε ρούφηγμα αρχιδίων.
1 βάρδια 20€
Ακολουθούν εικόνες για να καυλώσετε... Θα ανεβάσω και εικόνες από τη Λίκα την άλλη ρωσίδα 22χρ από τον ίδιο οίκο!!
Περίμενα πόση ώρα να την δω και αυτή βριζοτανε στα Αλβανικα πόση ώρα...σηκώθηκα έφυγα .Στο 32 η πιτσιρίκα Μπέλλα. Οσο ομορφη είναι αλλα τοσο φολα ειναι μεσα.
Το καλύτερο έπραξες, το πορτοφόλι σου θα σε ευγνωμονεί!Περίμενα πόση ώρα να την δω και αυτή βριζοτανε στα Αλβανικα πόση ώρα...σηκώθηκα έφυγα .
Με τι μπαταρία την έχεις ρε τρελέ...έχει ώρα μέχρι να σκάσει το Audi!Νέκρα στην οδό Βέργας.
Η micro-camera στηθηκε και θα περιμένει την influencer.
εχω τραβήξει καλώδιο απο την κολωνα της ΔΕΗΜε τι μπαταρία την έχεις ρε τρελέ...έχει ώρα μέχρι να σκάσει το Audi!
Άμα μείνεις έρχομαι για παρακολούθηση...αυτή τη Ρωξανη Μαραθώνος την έχεις πάρει;εχω τραβήξει καλώδιο απο την κολωνα της ΔΕΗ
ΤσουΆμα μείνεις έρχομαι για παρακολούθηση...αυτή τη Ρωξανη Μαραθώνος την έχεις πάρει;
Με τι μπαταρία την έχεις ρε τρελέ...έχει ώρα μέχρι να σκάσει το Audi!
Χωρίς ένα Jack Daniel's ή ένα Black Label;; Τσ τσ τσ, ξενέρα..νομιζω με ταξί έρχεται και κουβαλάει μια τσαντα κοκακόλες στο ενα χερι και μια τσάντα ρεντμπουλ στην αλλη
δεν πίνει ποτέ αλκοόλ εν ωρα υπηρεσιας η influencer, ειναι σωστή επαγγελματίαςΧωρίς ένα Jack Daniel's ή ένα Black Label;; Τσ τσ τσ, ξενέρα..
Αναλόγως, έχω χάσει το μέτρημα με τους ΙΧ ταρίφες της...έχει μια έφεση στα VAG με λαμπάκι... εννοείται red bull zero και kinder Bueno στο φουλ... πιστεύω δεν άντεξε τον χωρισμό μας και το έριξε στο γυμναστήριο!νομιζω με ταξί έρχεται και κουβαλάει μια τσαντα κοκακόλες στο ενα χερι και μια τσάντα ρεντμπουλ στην αλλη
μόνο λευκά ποτα το μωρό...Χωρίς ένα Jack Daniel's ή ένα Black Label;; Τσ τσ τσ, ξενέρα..
Μόνο λευκή σκόνη...μόνο λευκά ποτα το μωρό...