Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Ποίες ερωτήσεις δεν απάντησα?
έχεις θέματα....μπορεί να διαβάσει όπως είπες ο καθένας και να βγάλει τα συμπεράσματα του, τέλος αν θεωρείς απειλή αυτό που έγραψα αν εγώ είμαι χαζός εσύ είσαι πανηλιθιος .
συνεχίζεις και κανείς συμπληρωματικά βλέπω, όπως τότε.
για το 2 btw, βγαλε σε ποιον έχω στείλει πμ να δω κάτι...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
α ούτε παράθεση κάνεις τώρα...

1) ποιος έκανε ψεύτικη ενημέρωση?
2) σε ποιον έστειλα πμ?
3) ποιος έκλεισε τα ριπλαηζ από τη συνομιλία?
4) ποιος έκανε λαητ απειλή?

μην τρελενεσαι, σε όλα εσύ είναι η απάντηση, εκτός από το 2.
1)έκανες ψεύτικη ενημέρωση έγραψες έγραψες για την Άννα την πορνοσταρ ενώ βρισκόταν διακοπές στα Συβοτα
2)σε συναγωνιστή από δω μέσα κοινο μάς γνωστό
3)χαχαχαχαχαχαχααχα τι άσχετο είναι αυτό και τι σχέση έχει, σε μπλοκαρα και δε μπορούσες να απαντήσεις?
4)για πές σε τι απειληθηκες?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Δε μου λες βρε παπάρα θα μας τα πριζεις πολύ ακόμα?τι σε βάλαμε δικαστη?ότι θέλουμε θα κάνει ο καθένας και αν θέλει ο σμιρνι ας κάνει ψεύτικες ενημερώσεις δε θα του πεις εσύ τι να κάνει,επίσης τον Ζαπάτα που τον έλεγες γκέι αν ο άνθρωπος είναι γκέι δικαίωμα του άντε γιατί σε έχουμε εδώ πέρα και φαιρεσαι λες και είσαι δικαστής να πούμε.
εσύ έχουμε πει κλωνοτζιμακο...
και μπουστης24 και ηλίθιος24
καμία διαφορά από τα προηγούμενα προφίλ.
:2funny::2funny::2funny:

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
27
Like
1.993
Πόντοι
2.471
Fa Cup Popcorn GIF by BBC

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
συνεχίζεις και κανείς συμπληρωματικά βλέπω, όπως τότε.
για το 2 btw, βγαλε σε ποιον έχω στείλει πμ να δω κάτι...
Χαχαχαχαχαχαχααχα, όντως έχεις πρόβλημα....κάθεσαι πάνω από το τηλέφωνο και περιμένεις, δηλαδή αν γράψω κάτι μέσο του κορεκτορα και θέλω να το διορθώσω δε πρέπει να το κάνω γιατί με παρακολουθεί ο παπαφιλιππας?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
1)έκανες ψεύτικη ενημέρωση έγραψες έγραψες για την Άννα την πορνοσταρ ενώ βρισκόταν διακοπές στα Συβοτα
2)σε συναγωνιστή από δω μέσα κοινο μάς γνωστό
3)χαχαχαχαχαχαχααχα τι άσχετο είναι αυτό και τι σχέση έχει, σε μολοκαρα και δε μπορούσες να απαντήσεις?
4)για πές σε τι απειληθηκες?
Ελληνικά να διαβάζεις ξέρεις η' κάνεις συναγωνισμό με τον κλωνοτζιμακο για το βραβείο?

απάντησε στο 2 λοιπόν, γιατί στα άλλα πρέπει να ξαναδιαβάσεις μπας και καταλάβεις τι γράφεις και προσωπικά δεν έχω κάτι διαφορετικό να πω.

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Δε ξέρω καν για ποιους μιλάς το μόνο που ξέρω είναι ότι φέρεσαι εδώ μέσα σα δικαστής για χαλάρωσε λίγο ο καθένας κάνει ότι γουστάρει ποιος είσαι ο θεός να τον κρίνεις και δικάσεις?
αναφέρθηκα σε εσένα και δεν το κατάλαβα κλωνοηλιθιε24?
γιατί μάλλον εσύ είδα να το κάνεις σε μένα από το πουθενά, άρα εσύ πας να το παίξεις δικαστής. :undecided:
η' μήπως έγινες του ανεστακου Ζαν με το νέο προφίλ ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Ελληνικά να διαβάζεις ξέρεις η' κάνεις συναγωνισμό με τον κλωνοτζιμακο για το βραβείο?

απάντησε στο 2 λοιπόν, γιατί στα άλλα πρέπει να ξαναδιαβάσεις μπας και καταλάβεις τι γράφεις και προσωπικά δεν χω κάτι διαφορετικό να πω.
σε όλα απάντησα αν εσύ δε καταλαβαίνεις δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο
Αν δεν έχεις κάτι άλλο διαφορετικό να πεις καλό σου απόγευμα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
σε όλα απάντησα αν εσύ δε καταλαβαίνεις δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο
Αν δεν έχεις κάτι άλλο διαφορετικό να πεις καλό σου απόγευμα
έχεις πλάκα αγορίνα.
σήμερα έκανες ψεύτικη ενημέρωση τηλεφωνικώς υποθέτω, όπως οι περισσότερες σου και θες να βγεις και από πάνω, βρίσκοντας δικαιολογίες του κώλου κάθε φορά, όπως σου έχουν πει και άλλοι.
εδώ ένα ακόμα παράδειγμα του κλωνοηλίθιου24, που τώρα σε γλείφει και το παίζει ιστορία ο υπερμάλαξ.
Τι να σου πω ρε τύπε 2035 που πήγα ανοιχτό ήταν και δούλευαν δεξιά και αριστερά οι κοπέλες που ανέφερα, καλά να περνάς
μέχρι και αυτός ο ηλίθιος σε έβγαλε σέντρα.
εγω πηγα στις 6 7 απογευμα και ηταν κλειστο το δεξι μονο η χριστινα ηταν στο αριστερο αλλα οκ δε θα μαλωσουμε κιολας ρε φιλε,και συ καλα να περνας.
επίσης ένα ακόμα παράδειγμα δικό μου, που ήμουν μέσα και έλεγες τις γνωστές σου δικαιολογίες, αντι να πεις έκανα λάθος σόρρυ, λες και κατι τρέχει στα γύφτικα.
#130,246
Confirmαρω οτι η παρτουζα ειναι στα 40, οπως ρωτησα παλι και μου απαντησε η τσατσα πριν λιγο.
έχω και από άλλους, αλλά μια χαρά είναι αυτά, για όποιον έχει βασικό αη-κιου.
σου ξαναλέω λοιπόν, μείνε με τους φανς σου και όλα καλά.
καλό σου απόγευμα επίσης :blowup:

ααα... ακόμα περιμένω τον κοινό γνωστό που έστειλα πμ να μου πεις.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
έχεις πλάκα αγορίνα.
σήμερα έκανες ψεύτικη ενημέρωση τηλεφωνικώς υποθέτω, όπως οι περισσότερες σου και θες να βγεις και από πάνω, βρίσκοντας δικαιολογίες του κώλου κάθε φορά, όπως σου έχουν πει και άλλοι.
εδώ ένα ακόμα παράδειγμα του κλωνοηλίθιου24, που τώρα σε γλείφει και το παίζει ιστορία ο υπερμάλαξ.

μέχρι και αυτός ο ηλίθιος σε έβγαλε σέντρα.

επίσης ένα ακόμα παράδειγμα δικό μου, που ήμουν μέσα και έλεγες τις γνωστές σου δικαιολογίες, αντι να πεις έκανα λάθος σόρρυ, λες και κατι τρέχει στα γύφτικα.
#130,246

έχω και από άλλους, αλλά μια χαρά είναι αυτά, για όποιον έχει βασικό αη-κιου.
σου ξαναλέω λοιπόν, μείνε με τους φανς σου και όλα καλά.
καλό σου απόγευμα επίσης :blowup:

ααα... ακόμα περιμένω τον κοινό γνωστό που έστειλα πμ να μου πεις.
αυτά που γράφεις είναι απλά αστεία, το τηλεφωνικές ενημερώσεις απο που προκύπτει καινούργιο είναι αυτο? το ότι μου ανακοίνωσαν παρτουζα στα 30 και σε αλλον40 και σήμερα που είχε τη λατινα που άλλοτε τη παρουσιάζουν σα Σαμανθα και άλλοτε σα Καρολίνα και το ότι η Σολ ηταν στο δωμάτιο και σε σενα είπαν ρεπό πραγματικά είναι ακράδαντα στοιχεία....ππσςςς με έπιασες, αλλά ξέρω αν απαντώ εγώ ειναι δικαιολογίες αλλά αν γράψεις εσύ είναι το σωστό, πάω πάσο μύστη μου, δε θα ασχοληθώ άλλο με το να σου απαντάω σε αυτά που φαντάζεσαι, αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω πάτα αγνοηση,καλή συνέχεια

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
αυτά που γράφεις είναι απλά αστεία, το τηλεφωνικές ενημερώσεις απο που προκύπτει καινούργιο είναι αυτο? το ότι μου ανακοίνωσαν παρτουζα στα 30 και σε αλλον40 και σήμερα που είχε τη λατιν που άλλοτε τη παρουσιάζουν σα Σαμανθα και άλλοτε σα Καρολίνα και το ότι η Σολ ηταν στο δωμάτιο και δ2 σενα είπαν ρεπό πραγματικά είναι ακράδαντα στοιχεία....ππσςςς με έπιασες, αλλά ξέρω αν απαντώ εγώ ειναι δικαιολογίες αλλά αν γράψεις εσύ είναι το σωστό, πάω πάσο μύστη μου, δε θα ασχοληθώ άλλο με το να σου απαντάω σε αυτά που φαντάζεσαι, αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω πάτα αγνοηση,καλή συνέχεια
αφου σε καμια ερωτηση δεν εχεις απαντησει μεχρι στιγμης, σου κανω μια τελευταια, γιατι διαλογος μαζι σου δε γινεται λογω του υπερεγωϊσμου που σε διακατεχει.
δωσε βαση.
εγω οταν εκανα ενημερωσεις και γυρναγα τα απαντα, ετρωγα 5 ωρες μινιμουμ μαζι με τις καταθεσεις που εγραφα μεσα. το καθε ποστ ειχε διαφορα ωρας κανα μισαωρο +
εσυ πως πας σε ολα τα σπιτια μεσα σε 5 λεπτα απο το ενα ποστ στο αλλο και το καθε ποστ εχει μεσα 10-15 σπιτια αναλογα?
μηπως εισαι ο καπτεν αμερικα των μπουρδελων ?
βαζεις νεφτη στον κωλο σου η' μηπως παιρνεις κατι και τρεχεις σαν το σιφουνα ?
αν ναι, πεστο και σε μας.
εξηγησε μου μια αν θες... η' μηπως παλι θες αποδεικτικα ποστς ?

ο κλωνοηλιθιοςκαιμπουστης24 μουγκα εεε ? :2funny::2funny::2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
αφου σε καμια ερωτηση δεν εχεις απαντησει μεχρι στιγμης, σου κανω μια τελευταια, γιατι διαλογος μαζι σου δε γινεται λογω του υπερεγωϊσμου που σε διακατεχει.
δωσε βαση.
εγω οταν εκανα ενημερωσεις και γυρναγα τα απαντα, ετρωγα 5 ωρες μινιμουμ μαζι με τις καταθεσεις που εγραφα μεσα.
εσυ πως πας σε ολα τα σπιτια μεσα σε 5 λεπτα απο το ενα ποστ στο αλλο και το καθε ποστ εχει μεσα 10-15 σπιτια αναλογα?
μηπως εισαι ο καπτεν αμερικα των μπουρδελων ?
βαζεις νεφτη στον κωλο σου η' μηπως παιρνεις κατι και τρεχεις σαν το σιφουνα ?
αν ναι, πεστο και σε μας.
εξηγησε μου μια αν θες... η' μηπως παλι θες αποδεικτικα ποστς ?

ο κλωνοηλιθιοςκαιμπουστης24 μουγκα εεε ? :2funny::2funny::2funny:
Ρε φίλε έχεις φοβερά επιχειρήματα.....δηλαδή αν μπω σε 30 σπίτια σε 3 δρόμους και μου πάρει πχ μια ώρα και μετά αφού έχω τελειώσει ποσταρω τις ενημερώσεις πχ στις και 30 στις και 37 και στις και 42 πάει να πει ότι το δεύτερο δρόμο τον είδα σε 7 λεπτά κλπ ,ρε εσύ είσαι φοβερό μυαλό πως δεν έφυγες εξωτερικό

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Ρε φίλε έχεις φοβερά επιχειρήματα.....δηλαδή αν μπω σε 30 σπίτια σε 3 δρόμους και μου πάρει πχ μια ώρα και ποσταρω τις ενημερώσεις πχ στις και 30 στις και 37 και στις και 42 πάει να πει ότι το δεύτερο δρόμο τον είδα σε 7 λεπτά κλπ ,ρε εσύ είσαι φοβερό μυαλό πως δεν έφυγες εξωτερικό
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth: μείνε με τους κλωνοτζιμάκους24 παίχτη να γουστάρεις λαηκς και όλα καλά :eyebrows:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
δεν ειναι αυτος, δεν τον ξερει τον τζιμακο :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Δεν ασχολουμε ουτε κατα διανοια με ενημερωσεις στα των μπουρδελων, εννοω να παρακολουθω για αυτους τους λογους που μερικοι νομιζουν οτι ειναι κατι σπουδαιο κανοντας σπιτι τους τα μπουρδελα και αντι να ντρεπονται που δεν εχουν ζωη προσπαθουν να μας δουλεψουν και οχι οτι δεν περναει σε πολλα ατομα διοτι εδω μεσα κατα 80% μονο ναυαγια εχει και ξεχασμενους προσπαθοντας να βρουν παρηγορια στο site. Ευτυχως που επιτελους ενα απο δαυτους τον ξεμπροστιασες. Του τα ειχα πει και εγω παλαιοτερα και εκανε ακριβως οτι κξαι σε εσενα με τα μυνηματα, στα ειχα πει papaphilips το θυμασαι για τον συγκεκριμενο? Βλεπεις που τωρα επιβεβαιωνομαι? Ηξερα εγω τι σου ελεγα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Και οχι μονο. Καποια μελη εδω πρεπει να θυμουνται οταν ειχα αναφερει για την κλοπη που ειχε γινει στο μεταξουργειο, πανε χρονια σιγουρα αλλα καποιοι ισως το θυμουνται που μου ειχαν σπασει το αμαξι και κλεψει εξοπλισμο που εγω δεν ειχα αναφερει ομως τι εξοπλισμο. Ερχεται το συγκεκριμενο ατομο και γραφει εδω μεσα οτι μα καλα και εσυ αφηνεις ολα τα εργαλεια να ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ στο αμαξι σου????
Ελα μου που εγω ποτε σεδ ανεφερα απο μονος μου τετοια πληροφορια, Ο τυπος κατι ηξερε και εκανε το κινεζο ωραιους φιλους εχει να τον χαιρεστε το μεγαλο σας ναυαγιο. Μια φορα εγω στην αστυνομια ειπα οτι επρεπε να πω.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Και οχι μονο. Καποια μελη εδω πρεπει να θυμουνται οταν ειχα αναφερει για την κλοπη που ειχε γινει στο μεταξουργειο, πανε χρονια σιγουρα αλλα καποιοι ισως το θυμουνται που μου ειχαν σπασει το αμαξι και κλεψει εξοπλισμο που εγω δεν ειχα αναφερει ομως τι εξοπλισμο. Ερχεται το συγκεκριμενο ατομο και γραφει εδω μεσα οτι μα καλα και εσυ αφηνεις ολα τα εργαλεια να ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ στο αμαξι σου????
Ελα μου που εγω ποτε σεδ ανεφερα απο μονος μου τετοια πληροφορια, Ο τυπος κατι ηξερε και εκανε το κινεζο ωραιους φιλους εχει να τον χαιρεστε το μεγαλο σας ναυαγιο. Μια φορα εγω στην αστυνομια ειπα οτι επρεπε να πω.

Ναι εγω το θμαμαμαι το περιστατικο το ειχες αναφερει . Κριμα...

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-05-26, 22.22.57.png

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ο Παπαφίλπς θέλει να γίνει Σίσυφος στη θέση του Σίσυφου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom