Γεια σας.έχω 1 απορία.Αν και έχω Windows XP SP3 το cd των windows XP που έχω είναι Windows XP Professional SP2.Επειδή ξέρω ότι η Microsoft τον Ιούλιο κόβει την υποστήριξη για τον SP2,θα μπορώ μετά τον Ιούλιο αφού δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα updates για SP2 να αναβαθμίσω μέσω των Windows Updates σε SP3 αν κάνω 1 format και εγκαταστήσω το SP2 που έχω;Και για τον SP3 πάλι σκέφτομαι ότι μιας και τα διαθε΄σιμα updates θα ναι μόνο security θα μπορώ να βρώ μετά από format όλα τα προηγούμενα updates με αναβαθμίσεις π.χ. του Net Framework,Office 2007 Updates και fixes?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχετικά με Windows XP updates...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεν νομίζω ότι θα σβήσει τα updates από τους servers της. Απλά δεν θα βγαίνουν πλέον καινούργια updates.
Για να μην μπαίνεις σε φασαρίες πάντως να ξαναβάζεις το SP3 εκ των υστέρων, μπορείς να κάψεις καινούργιο CD με ενσωματομένα τα SP3 χρησιμοποιώντας το nlite.
Για να μην μπαίνεις σε φασαρίες πάντως να ξαναβάζεις το SP3 εκ των υστέρων, μπορείς να κάψεις καινούργιο CD με ενσωματομένα τα SP3 χρησιμοποιώντας το nlite.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
και να σβήσει τα αρχεία από τους σερβερ της η MS θα υπάρχουν πάντα τα updates σε τορρεντς και κυρίως το SP3
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Λιγο δυσκολο να μη βρεις SP της MS.Παντως μπορεις να κανεις αυτο που λεει ο polemistis για να μην τα ψαχνεις κλπ.
Όμως για να καταλάβω αυτό το nliteos που λέει ότι έχει τα πάντα σε updates και service packs είναι αντιγραφή;ξέρετε έχω αυθεντικά windows xp από to πανεπιστήμιο και εδώ με τη σύνδεση του πανεπιστημίου πολλά torrent sites είναι μπλοκαρισμένα.αλλά ας πάρουμε την περίπτωση του nliteos τι βήματα πρεπει να κάνω ακριβώς;οι υπηρεσίες του είναι τσάμπα;
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Δημιουργει ενα CD(ISO) εγκαταστασης με οποιο SP επιλεξεις (πρεπει να εχεις το .exe) και με οποια στοιχεια των MS Windows επιλεξεις εσυ να εγκατασταθουν.
Βεβαια εχει διπλα απο καθε επιλογη και επεξηγηση, και τα απολυτως απαραιτητα προγραμματα ειτε δεν εχει επιλογη να τα αφησεις απεξω, ειτε ειναι τσερκαρισμενα με κόκκινα γραμματα.
Θελει λιγο μελετη για το τι θα επιλεξεις να εγκατασταθει, αλλα σου λυνει τα χερια στην πορεια.
Σε καθε περιπτωση ασχολησου λιγο να δεις τι και πως δουλευει, και αν σε καλυπτει προχωρας.
Βεβαια εχει διπλα απο καθε επιλογη και επεξηγηση, και τα απολυτως απαραιτητα προγραμματα ειτε δεν εχει επιλογη να τα αφησεις απεξω, ειτε ειναι τσερκαρισμενα με κόκκινα γραμματα.
Θελει λιγο μελετη για το τι θα επιλεξεις να εγκατασταθει, αλλα σου λυνει τα χερια στην πορεια.
Σε καθε περιπτωση ασχολησου λιγο να δεις τι και πως δουλευει, και αν σε καλυπτει προχωρας.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Το Office 2007 τι το θέλεις;; Για να πρέπει να μάθεις εντελώς νέο περιβάλλον χρήσης από την αρχή;; Βάλε OpenOffice καλύτερα. Έχεις τις ίδιες δυνατότητες, είναι ΤΖΑΜΠΑ, ανοίγει αρχεία Office 2007, ανοίγει και σώζει σε PDF και είναι απείρως πιο εύκολο να το μάθεις σε σχέση με το Office 2007.
[URL unfurl="true"]http://download.openoffice.org/index.html[/url]
Και για Ελληνικό λεξικό εδώ:
[URL unfurl="true"]http://extensions.services.openoffice.org/project/el_dict[/url]
[URL unfurl="true"]http://download.openoffice.org/index.html[/url]
Και για Ελληνικό λεξικό εδώ:
[URL unfurl="true"]http://extensions.services.openoffice.org/project/el_dict[/url]
Openoffice ε;hehe.Κοίτα για απλούς χρήστες είναι ok.Όμως το Office 2007 είναι το κάτι άλλο!!Και αν και απλός χρήστης δεν βλέπει διαφορά από το Office 2003 πίστεψέ με είναι πολλές.To Microsoft Office είναι 1 από τους πιο σπουδαίους λόγους που δεν εγκαταλείπουν οι χρήστες τα Windows να βάλουν Linux.