Νέα

Σχετικά με το Κολωνού 32Β

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeksexyboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

greeksexyboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Έχω την εξής απορία σχετικά με το συγκεκριμένο μπουρδέλο.
Όποτε έχω επισκεφθεί το Κολωνού 32Β έχω παρατηρήσει ότι η τσατσά δεν επιτρέπει την είσοδο σε αλλοδαπούς.
Μήπως όμως ακολουθεί αυτή την τακτική όταν είναι μπροστά Έλληνες;
Μήπως επιτρέπει την είσοδο σε αλλοδαπούς όταν στο μπουρδέλο δεν υπάρχουν Έλληνες;

Κάνω αυτή την ερώτηση γιατί μου φαίνεται περίεργο σε μια περιοχή όπως είναι το Μεταξουργείο που η είσοδος στα μπουρδέλα επιτρέπεται σε αλλοδαπούς να υπάρχει ένα μόνο σπίτι που να απαγορεύει την είσοδό τους

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Όποτε έχω επισκεφθεί το Κολωνού 32Β έχω παρατηρήσει ότι η τσατσά δεν επιτρέπει την είσοδο σε αλλοδαπούς.
Μήπως επιτρέπει την είσοδο σε αλλοδαπούς όταν στο μπουρδέλο δεν υπάρχουν Έλληνες;

Κάνω αυτή την ερώτηση γιατί μου φαίνεται περίεργο σε μια περιοχή όπως είναι το Μεταξουργείο που η είσοδος στα μπουρδέλα επιτρέπεται σε αλλοδαπούς να υπάρχει ένα μόνο σπίτι που να απαγορεύει την είσοδό τους

Jim-ανι εισαι τυπε μου!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

και δηλαδη ρε τυπε αν μπουνε ελληνες οταν ειναι ηδη μεσα αλλοδαποι τι κανει?
τους λεει τωρα βγειτε εξω? :think:

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Δεν βαζουν πακια....Τσεκαρισμενο

OP
OP
greeksexyboy

greeksexyboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
και δηλαδη ρε τυπε αν μπουνε ελληνες οταν ειναι ηδη μεσα αλλοδαποι τι κανει?
τους λεει τωρα βγειτε εξω? :think:

Δεν έχω πετύχει ποτέ να περιμένουν στο σαλόνι αλλοδαποί.Μόνο μια φορά θυμάμαι έναν Αλβανό να περιμένει στο σαλόνι στον οποίο δεν είπε τίποτα
Αλλά γενικά πιστεύω ότι κρυφοδέχεται και αλλοδαπούς και λέει την ατάκα "μόνο Έλληνες" όταν είναι μπροστά Έλληνες για να έχει περισσότερη πελατεία

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Τυπε μπας και αλβανοφερνεις και σε πεταξαν εξω και τους εχεις αχτι τωρα;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η τσατσουλα ειναι αρκετα πονηρη... δεν ξερεις πως το διαχειριζεται το πραμα..

αλλα οσες φορες εχω παει δηλαδη πανω απο 10 για τσαρκα και καταθεση εχω πετυχει ξενους και λεει εξω ονλι γκρικ..

επεισης για να μην φανει οτι δεν ενοχλει τα τομα στο δωματιο δεν χτυπαει πορτες, αλλα οταν πας στο δωματιο στο βαθος χτυπαει τοιχους..

μιλαμε ποιο πονηρη τσατσα δεν εχω ξαναδει ποτε  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

αλλα οσες φορες εχω παει δηλαδη πανω απο 10 για τσαρκα και καταθεση εχω πετυχει ξενους και λεει εξω ονλι γκρικ..

επεισης για να μην φανει οτι δεν ενοχλει τα τομα στο δωματιο δεν χτυπαει πορτες, αλλα οταν πας στο δωματιο στο βαθος χτυπαει τοιχους..

τυπε μην δινεις πληροφοριες που συχναζεις μην στην πεσει ο νωντας :S

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616

[/
quote]

Ειναι μια πουτανοτσατσα αυτη.....

OP
OP
greeksexyboy

greeksexyboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε μπας και αλβανοφερνεις και σε πεταξαν εξω και τους εχεις αχτι τωρα;

Δεν με έχουν πετάξει ποτέ έξω από το συγκεκριμένο μπουρδέλο.
Απλώς μου φαίνεται λίγο περίεργο στην περιοχή του Μεταξουργείου που συχνάζουν τόσοι πολλοί αλλοδαποί να μην τους δέχονται(που αν τους δέχονταν θα είχαν και περισσότερα κέρδη).

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

[/
quote]

Ειναι μια πουτανοτσατσα αυτη.....
γαμησετα τυπε.. οταν ειμασταν μπροστα και εκλεισε το 10λεπτο η κοπελια δεν τολμαγε να χτυπησει πορτες.. σου λεει τωρα εγω λεω μωρακι, τσιμπουκακι, μουνακι κουκλαρα εαν χτυπησω πορτα θα πουν τωρα οτι και οποιος μπει θα μου χτυπησει πορτα..

Εγω ειχα μπει της προαλες στο δωματιο ευθεια οπου ο τοιχος ενωνει την κουζινα καλα μιλαμε στο 7λεπτο χτυπαγε τον τοιχο  :2funny: :2funny:  

Και ακους απο την τζωρτζιαννα μεσα ενα δυνατο <σκασε> και σταματησε  :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δεν βαζουν πακια....Τσεκαρισμενο
Αυτη η Ελληνιδα ή κυπρια δεν ξερω τι ειναι του κολωνου 30 τσατσα, ειχα πετυχει στο Κολωνου 11 να μπαινουν στη βαρδια της πακια στο μαγαζι. Τους Ελεγε αμα θελουν να δουν τις κοπελες για να παρουν το ματι τους, αλλά οι κοπελες δεν δεχονται πακηδες και δεν θα γαμησουν...
Αργοτερα μπηκε κι άλλος πακης και χαιρετιστηκαν θερμα καθως οπως φανηκε ηταν καλος πελατης και μαλιστα μου εκθειαζε την κοπελα που εργαζοταν εκει ως ιεροδουλη κτλ και πληρωσε την τσατσα κανονικα για να μπει στο δωματιο.

Επισης μου εχει τυχει σε μπουρδελα να πατανε οι τσατσαδες ενα ονλι γκρικ και μερικοι πακιστανοι παραμενουν μεσα. Μετα τους ρωτανε απο που ειστε? Και απαντανε εγκω Γέλληνας και οι τσατσαδες τους αφηνουν φυσικα!

Εντιτ. Σταμ η Τζωρτζιάννα εχει δουλεψει στο ονλιγκρικ-άδικο μαγαζι?
Εγω μονο στον διπλανο οροφο την ξερω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom