Νέα

Σχετικά με ΡΜ προσωπικά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iwcg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Συγγνώμη αλλά δε ξέρω που να το γράψω αυτό... παρακαλώ πολύ να λείπουν οι ερωτήσεις και τα σχόλια σε ΡΜ κάποιων μελών που βρίσκω τα λεφτά ή τη δουλειά κάνω και ταξιδεύω συχνά ή κλείνω πολύωρα CT ή CG κατά περίπτωση. Δουλεύω νόμιμα σε εταιρεία και μπορώ ως ενήλικας να διαθέτω όπως, όπου και όποτε θέλω ότι χρήμα νομίζω εγώ. Αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να εξηγήσω πόσα βγάζω ανά μήνα ή να δηλώσω διεύθυνση εργασίας. Σιγά μην καταθέσω και φορολογική δήλωση εδώ. Αν είναι σκεπτικό όλων η στάση αυτή με συγχωρείτε αλλά δε θα ξαναγράψω τίποτα. Είπα να κάνω ένα ελληνικό review για να αλληλοσυμπληρώσουμε πληροφορίες-απόψεις σε CT και μερικοί μου ζητάνε μέχρι και να τους προσλάβω στην εταιρεία...δεν είμαστε καλά...

Επισκέπτης
Xaxaxa ela re file, akou na deis ti epathe o anthropos. hehehe, re sy bale kana tetoio pm (xwris id), na gelasoume! :-)

Δεν είναι για γέλια.Για κλάματα είναι...Ο καθένας κάνει ότι θέλει.Μπορεί κάποιος να είναι χρεωμένος ως το λαιμό για να πληρώνει τα γαμήσια του.Δε θα του ασκήσουμε εμεί κριτική.Αφού δε μάς επιβαρύνει,ας κάνει ότι θέλει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom