Νέα

Σχετικα με ethernet...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tyler77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 750
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
272
Πόντοι
21
Παιδια SOS!!
Εβαλα dsl στο ωεο γραφειο και για να εγκαταστησω το αυραμτο modem/router πρεπει να το συνδεσω πρωτα με ethernet στον υπολογιστη.
Μολις συνειδητοποίησα ομως πως ο υπολογιστης του γραφειου δεν εχει θυρα ethernet!!
Πως ειναι αυτο δυνατο? Βεβαια ειναι παλιος (αγορα γυρω στο 2002/3) αλλα δεν το περιμενα!!

Τι μπορω να ακνω για αυτο? γνωριζει κανεις εαν μπορω να το εγκαταστησω κατευθειαν ασυρματα με usb web adaptor?

Οποιος μπορει να με κατατοπισει θα του ημουν υποχρεος....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Υπάρχουν adaptors usb to ethernet. Τους έχω δουλέψει αρκετές φορές. Αφού βάλεις τους drivers όλα καλά.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εγώ προτείνω μια κάρτα δικτύου με κόστος μόλις 3 ευρώ!

Η τοποθέτηση είναι απλή, ένα κλατς στην μητρική και κούμπωσε. Ούτε drivers ούτε τίποτα.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  τελικα ΑΣΥΡΜΑΤΟ ειναι ή ενσυρματο????

Να πω την αληθειαδεν ειμαι κανας γνωστης αλλα το ethernet ενα καλωδιο δεν ειναι?????

Αν ειναι ασυρματο (και θες να παραμεινει ασυρματο) παρε ενα wlan usb adapter (ή  PCI WLAN adapter)!!

τωρα αν στο γραφειο εχεις 5 πισια δεν ειμαι βεβαιος αν θέλεις 5  wlan adaptors αλλα μαλλον ναι (πισι εννοω deskttop τα πιο νεα laptop εχουν ενσωματωμενο WLAN ή παιρνουν καρτα )

Την καρτα δικτυου δεν καταλαβα τι την θες αφου αμα εχεις ρουτερ και πολλα πισια κανεις δικτυο WLAN (πως δεν ξερω αλλα στην τουαλετα ειχα ενα περιοδικο και το ειχα διαβασει οτι γινεται αρκετα ευκολα)

Οι γνωστες ας δωσουν τα φωτα τους!!

ΥΓ Αν ειναι ενσυρματο συνδεσε το στην θυρα uSb και γ****α το ethernet!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom