Νέα

Σχεση με παντρεμενο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 528
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Το τελευταιο καιρο εχω κανει σχεση με παντρεμενο..
Με προσεχει πολυ και δε μου χαλαει χατηρι το θεμα ειναι οτι εχει θεμα με τα σημαδια..

συνεχεια μου λεει να μην τον φιλαω στο λαιμο και γενικα να μην τον γρατσουναω και να μην τον δαγκωνω..
εμενα μαρεσει πολυ να τον δαγκωνω λιγακι οταν τον γλυφω στις ρογες και κατεβαινοντας προς τα κατω..
οπως και οταν τον φιλαω μαρεσει να του δαγκωνω τα χειλη...

την τελευταια φορα που αρχισαμε να φιλιομαστε...εγω τον ρουφηξα με ενταση και εκεινος πεταχτηκε αμεσως να δει αν εκανα σημαδι..
εκει αρχισα να κατεβαζω καντηλια εγω και μανουριασαμε και εν τελει εγινε καβγας τρικουβερτος και αντι να με γαμησει χειροτερα εφυγε..

Αυτη τη πετρια την εχετε ολοι οι παντρεμενοι?
Αν φοβαστε τοσο γτ ξενοπηδατε??
Μετρημενα τα ψωμια σας λεω γω..καιρος να βρω καποιον ελευθερο να απολαυσω και γω το σεξ σαν ανθρωποςς  :hi:

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.426
Πόντοι
31.628
Όποιος φοβάται, κοιμάται. Αυτό για τον κύριο που δεν θέλει σημάδια. Από εκεί και πέρα, εάν το καλοσκεφτείς, η ερωμένη παίρνει πάντα the best piece of the cake. Καθώς ο κύριος νιώθει τύψεις για το κεράτωμα που ρίχνει στην γυναίκα του και παράλληλα ξέρει ότι δεν μπορεί να είναι δίπλα σου όταν θέλει ή όταν εσύ θέλεις, ξέρει ότι δεν μπορεί να είναι πραγματικά ο γκόμενός σου, έχει την ερωμένη του στα ώπα ώπα για να μην την χάσει. Δεν κάνει σκηνιές, δεν, δεν, δεν και δεν δικαιούται και τίποτα από εσένα. Και την γυναίκα του, για τον ίδιο λόγο ενοχής στα ώπα ώπα την έχει, αλλά μιας και την κερατώνει, the piece of cake δεν είναι το καλύτερο του cake, καθώς έχει και απάτη στην γεύση του. Κατά συνέπεια, όσο δεν τον ερωτεύεσαι, η σχέση με παντρεμένο είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει. Εάν τον ερωτευτείς, τότε την έκατσες την βάρκα. Εάν σε ερωτευτεί, είναι μαλάκας και καλύτερα να καθόταν στα αυγά του ή να πήγαινε στις πουτάνες, όπου καμία δεν θα τον έπαιρνε στα σοβαρά εάν πουλούσε έρωτα (στην καλύτερη των περιπτώσεων, γιατί στην χειρότερη θα τον έγδερναν πρώτα πριν τον στείλουν πίσω στην γυναίκα του).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Με προσεχει πολυ και δε μου χαλαει χατηρι το θεμα ειναι οτι εχει θεμα με τα σημαδια..

συνεχεια μου λεει να μην τον φιλαω στο λαιμο και γενικα να μην τον γρατσουναω και να μην τον δαγκωνω..
εμενα μαρεσει πολυ να τον δαγκωνω λιγακι οταν τον γλυφω στις ρογες και κατεβαινοντας προς τα κατω..

την τελευταια φορα που αρχισαμε να φιλιομαστε...εγω τον ρουφηξα με ενταση και εκεινος πεταχτηκε αμεσως να δει αν εκανα σημαδι..
εκει αρχισα να κατεβαζω καντηλια εγω και μανουριασαμε και εν τελει εγινε καβγας τρικουβερτος και αντι να με γαμησει χειροτερα εφυγε..

Μετρημενα τα ψωμια σας λεω γω..καιρος να βρω καποιον ελευθερο να απολαυσω και γω το σεξ σαν ανθρωποςς  :hi:

Σου λεει ο ανθρωπος μην δαγκωνεις, μην γδερνεις, ειμαι παντρεμενος και θα τα δει η γυναικα μου.
Και εσυ τα γραφεις ολα στη μουναρα σου και δαγκωνεις και γδερνεις.
Και απο πανω λες κιολας οτι εχει πετριά αυτος, και του κανεις και καυγα.

Και απο πανω κανεις και κριτικη "γιατι ξενοπηδατε αφου φοβαστε".
Γιατι να μην πει καποιος σε σενα "γιατι πηδας παντρεμενο αφου δεν μπορεις να βαλεις στην κεφάλα σου οτι δεν πρεπει να του αφηνεις σημαδια"?

Αντε να την κοπανησει ο ανθρωπος να την γλυτωσει απο την παλαβομαρα που σε δερνει

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Σου λεει ο ανθρωπος μην δαγκωνεις, μην γδερνεις, ειμαι παντρεμενος και θα τα δει η γυναικα μου.
Και εσυ τα γραφεις ολα στη μουναρα σου και δαγκωνεις και γδερνεις.
Και απο πανω λες κιολας οτι εχει πετριά αυτος, και του κανεις και καυγα.

Και απο πανω κανεις και κριτικη "γιατι ξενοπηδατε αφου φοβαστε".
Γιατι να μην πει καποιος σε σενα "γιατι πηδας παντρεμενο αφου δεν μπορεις να βαλεις στην κεφάλα σου οτι δεν πρεπει να του αφηνεις σημαδια"?

Αντε να την κοπανησει ο ανθρωπος να την γλυτωσει απο την παλαβομαρα που σε δερνει

Δε περιμενα κατι διαφορετικο απο καποιον συντηρητικο σαν και σενα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δε περιμενα κατι διαφορετικο απο καποιον συντηρητικο σαν και σενα
Εγω αν θελεις αν ξερεις ως παντρεμενος ειχα αρκετες σχεσεις.

Και ολες τους, σεβαστηκαν το γεγονος οτι δεν επρεπε να αφηνουν σημαδια. Εκτος αν νομιζεις οτι εσυ εισαι η μονη παθιασμενη και ασυγκρατητη στο σεξ και δεν μπορεις να κρατηθεις. Μαλακιες. Απλως γουσταρεις να κανεις αυτο που θελεις, χωρις να υπολογιζεις αν ο αλλος θα εχει προβλημα. Τοσο απαραδεκτη. Τοσο ανωριμη.

Εσενα ο τυπος δεν σου χαλαει χατηρι, σε εχει στα οπα οπα, και τι ζητησε ο κακομοιρης? Να μην αφηνεις σημαδια. Ούτε σε αυτο δεν τον σεβαστηκες. Και του την λες κι απο πανω.

Και αντι να αναρωτηθεις για το ποσο συναισθηματικα ανωριμη και ανηλικη εισαι, πετας και εξυπναδες περι συντηρητισμου.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Όποιος φοβάται, κοιμάται. Αυτό για τον κύριο που δεν θέλει σημάδια. Από εκεί και πέρα, εάν το καλοσκεφτείς, η ερωμένη παίρνει πάντα the best piece of the cake. Καθώς ο κύριος νιώθει τύψεις για το κεράτωμα που ρίχνει στην γυναίκα του και παράλληλα ξέρει ότι δεν μπορεί να είναι δίπλα σου όταν θέλει ή όταν εσύ θέλεις, ξέρει ότι δεν μπορεί να είναι πραγματικά ο γκόμενός σου, έχει την ερωμένη του στα ώπα ώπα για να μην την χάσει. Δεν κάνει σκηνιές, δεν, δεν, δεν και δεν δικαιούται και τίποτα από εσένα. Και την γυναίκα του, για τον ίδιο λόγο ενοχής στα ώπα ώπα την έχει, αλλά μιας και την κερατώνει, the piece of cake δεν είναι το καλύτερο του cake, καθώς έχει και απάτη στην γεύση του. Κατά συνέπεια, όσο δεν τον ερωτεύεσαι, η σχέση με παντρεμένο είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει. Εάν τον ερωτευτείς, τότε την έκατσες την βάρκα. Εάν σε ερωτευτεί, είναι μαλάκας και καλύτερα να καθόταν στα αυγά του ή να πήγαινε στις πουτάνες, όπου καμία δεν θα τον έπαιρνε στα σοβαρά εάν πουλούσε έρωτα (στην καλύτερη των περιπτώσεων, γιατί στην χειρότερη θα τον έγδερναν πρώτα πριν τον στείλουν πίσω στην γυναίκα του).

σχεδον συμφωνω..
ο δικος μου ειναι πολυ κτητικος και δε θελει να παω με αλλον
ενω αυτος παει με τη γυναικα του..
τι να λεμε τωρα...

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εγω αν θελεις αν ξερεις ως παντρεμενος ειχα αρκετες σχεσεις.

Και ολες τους, σεβαστηκαν το γεγονος οτι δεν επρεπε να αφηνουν σημαδια. Εκτος αν νομιζεις οτι εσυ εισαι η μονη παθιασμενη και ασυγκρατητη στο σεξ και δεν μπορεις να κρατηθεις. Μαλακιες. Απλως γουσταρεις να κανεις αυτο που θελεις, χωρις να υπολογιζεις αν ο αλλος θα εχει προβλημα. Τοσο απαραδεκτη. Τοσο ανωριμη.

Εσενα ο τυπος δεν σου χαλαει χατηρι, σε εχει στα οπα οπα, και τι ζητησε ο κακομοιρης? Να μην αφηνεις σημαδια. Ούτε σε αυτο δεν τον σεβαστηκες. Και του την λες κι απο πανω.

Και αντι να αναρωτηθεις για το ποσο συναισθηματικα ανωριμη και ανηλικη εισαι, πετας και εξυπναδες περι συντηρητισμου.

Σωστα θελω να ειμαι ελευθερη και να κανω οτι μου καπνισει..
αγριοκατσικο ηθελε..αγριοκατσικο πηρε!

εσυ τωρα γιατι θιχτηκες..ειναι γνωστο οτι εισαι λαπας δεν το ακους πρωτη φορα απο μενα..

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Σχέση με παντρεμένο που στο τέλος δεν καταλήγει πουθενά,θα μου πεις μπορεί να ερωτεύτηκες αλλά αν είσαι νέα κοπέλα καλύτερα να βρεις κανένα ελεύθερο παληκάρι.
Καλό Φθινόπωρο πάντως να έχεις και να ανοίγεις κάνα τέτοιο νέο νήμα να περνάει η ώρα ευχάριστα σε δυσκολες νυχτερινές βάρδιες και να σκάμε στα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Σχέση με παντρεμένο που στο τέλος δεν καταλήγει πουθενά,θα μου πεις μπορεί να ερωτεύτηκες αλλά αν είσαι νέα κοπέλα καλύτερα να βρεις κανένα ελεύθερο παληκάρι.
Καλό Φθινόπωρο πάντως να έχεις και να ανοίγεις κάνα τέτοιο νέο νήμα να περνάει η ώρα ευχάριστα σε δυσκολες νυχτερινές βάρδιες και να σκάμε στα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

Σε μια βδομαδα ερχομαι Ελλαδα για διακοπες οποτε θα εχω μπολικο υλικο για να μοιραστω με το φιλοθεαμων κοινο μου :)

steveman7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Κριτικές
206
Like
10.626
Πόντοι
30.573
Σε μια βδομαδα ερχομαι Ελλαδα για διακοπες οποτε θα εχω μπολικο υλικο για να μοιραστω με το φιλοθεαμων κοινο μου :)
Καλησπερα πενταγιοτισσα το μικρο σου ονομα μαρια να φανταστω.Λυσε μου μια απορια αν μπορεις και μετα την δενω μονος μου:Τι σε ελκυει σε εναν παντρεμενο;

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.426
Πόντοι
31.628
σχεδον συμφωνω..
τι να λεμε τωρα...
Πες του ότι δεν πας με άλλους. Έχει μήπως δικαίωμα να σε κατηγορήσει αν δεν λες αλήθεια? Δεν νομίζω, το γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν έχει δικαίωμα να κρίνει και τελικά απλά προτιμά να μην το ξέρει. Σέρβιρέ του το παραμύθι λοιπόν. Σε αυτές τις σχέσεις, ο χαμένος τελικά είναι ο παντρεμένος. Μπλέκει σε κάτι που δεν έχει μέλλον και όσο το συνειδητοποιεί τρελαίνεται. Εάν σε καψουρευτεί κιόλας, είναι σαν να περπατάει σε τεντωμένο σκοινί και η πτώση είναι βέβαιη. Ή θα μπει σε λογικές χωρισμού (ότι χειρότερο) ή θα μιλήσει η λογική και θα σε παρατήσει ενώ δεν θα το θέλει. Και στις δύο περιπτώσεις, μιλάμε για επικά συναισθηματικά και εκγεφαλικά μανήκια. Εσύ από την μεριά σου, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά από έναν παντρεμένο. Στο τέλος, κατά κανόνα θα γυρίσει στην οικογένειά του (ειδικά εάν έχει παιδιά) και το ξέρεις πολύ καλά. Όσο λοιπόν δεν καψουρεύεσαι, μπορείς να απολαμβάνεις γαμήσια, δώρα και ώπα ώπα. Εάν καψουρευτείς και τελικά απογοητευτείς, δεν έγινε και τίποτα. Είναι απλά μέχρι τον επόμενο. Για εκείνον όμως τα σενάρια περιλαμβάνουν μόνο φίδια. Ή θα χωρίσει (άντε γεια), ή θα ξεκόψει από εσένα (οπότε επιστροφή εκεί που δεν ήταν ικανοποιημένος), ή μπορεί να χάσει και τα δύο, οπότε εάν δεν συνέρθει γρήγορα μπορεί να πηδήξει και από κανένα παράθυρο. Όπως προανέφερα, σε αυτές τις σχέσεις τα παλούκια είναι για τον παντρεμένο. Η ερωμένη κάνει ζωή βγαλμένη από ταινία και η επίσημη γυναίκα επίσης όσο δεν γνωρίζει τίποτα. Ακόμη και όταν μαθευτεί, η επίσημη τελικά κερδισμένη θα βγει, καθώς θα έχει απαλαγεί από τον ψεύτη. Ο παντρεμένος όμως, ότι και να γίνει, ξύλο, ξύλο ξύλο. Αυτά ήξερε και ο σκηνοθέτης όταν γύριζε το "και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή".

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6

ΚΛΟΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΟΣΕΙΣ  ΑΝΤΕ ΟΡΕΞΗ ΕΧΕΙΣ......

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
σχεδον συμφωνω..
τι να λεμε τωρα...

Αν ειναι απο τους μεμετηδες που σε γαμανε συνηθως μπορει να σε παρει ως δευτερη γυναικα του

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096

:tired: :sleeping: :zzzzz: :zzzzz: :sleeping: :tired:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Pentagio άργησες μια μέρα να ανοίξεις το θέμα... Σήμερα είναι Δευτέρα (καλή εβδομάδα by the way)...

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
κοπελλα μου εισαι οτι να ναι!!!!!!!! επιλεξες να κανεις σχεση με παντρεμενο ... το ηξερες απο την αρχη .... σε εχει στα οπα οπα και δεν σου χαλαει χατιρι... Προφανως σου ζητησε το ποιο ευκολο και ποιο λογικο για εναν παντρεμενο....
Εσυ κανεις τα παντα για να του χαλασεις και τον γαμο του και αυτο που εχεις με αυτον.....
Αφου λοιπον δεν μπορεις να αντεξεις με αυτο που σου ζητησε γιατι εισαι μαζι του ??????

και εγω εχω σχεση εκτος γαμου και η κοπελα δεν χρειαστηκε να της πω τιποτα .. μονη της μου ειπε να προσεχουμε για σημαδια (φυσικα στο παθος πανω εχουν προκυψει σημαδια σε πλατη , ποδια  αλλα ειναι σημεια που μπορουν να καλυφτουν ευκολα) .... ξερεις γιατι ???? γιατι σεβεται εμενα και αυτο που εχουμε....
εσυ σκεφτεσαι μονο το μουνακι σου αδιαφοροντας για τις συνεπειες γυρω σου.... Γνωμη μου  ασε τον ανθρωπο και ας στεναχωρεθει λιγο γιατι στο τελος βλεπω να τον καταστρεφεις.....

just do it

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
0
Η σχέση με κάποιον, που συνεχίζει να είναι παντρεμένος, κατά κανόνα είναι μόνο sex. Και μάλιστα χωρίς να είναι δυνατή η αποκάλυψη της πορνογραφικής σχέσης, εύκολα τουλάχιστον. Τα σωματικά σημάδια σίγουρα δεν βοηθούν σε αυτό.

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
.....όπου υπάρχουν μη και όχι ειναι φυλακή ! Έκανες την βόλτα σου με παντρεμένο οκ ....προχωράς και θα βρεις τον αλήτη που θα σε στρώσει !!

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Κλωτσια και στη γυναικα του κι εσυ βρες κανα ελευθερο να ξεσκιζεσαι με την ανεση σου!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.216
Πόντοι
20.686
Σουπε οτι ειναι παντρεμένος. Η παίζεις με τους κανόνες του ή πας αλλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom