Νέα

Σχέσεις αθλητών............μεταξύ τους!!!!!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pacha_1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Με αφορμή τον χτεσινό τελικό europa league απο τον οποίο κυκλοφορεί σήμερα στα site φώτο απο τους πανηγυρισμούς όπου φαίνονται(;) δύο παίκτες να φιλιούνται στο στόμα τι άποψη έχετε;Μια τέτοια φώτο θα μπορούσε να ειναι και παραπλανητική και να μην προοριζότανε για το στόμα το φιλί αλλα ρε συναγωνιστές εγω τουλαχιστον εχω ακούσει οτι γίνονται διάφορα σκηνικά στις ομάδες και ιδιαίτερα στις γυναικείες.Στις ομάδες βολλεϋ ειδικά έχω ακούσει ψάχνεις με τα κυάλια να βρεις straight γυναίκα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Και για τον Ιμπραημοβιτς ειχε ακουστει κατι τετοιο...
Ειχε ανεβει και μια φωτο...
Πουστακια τελειωμενα ολα

OP
OP
P

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Και με αυτόν είχανε κυκλοφορήσει κάτι φώτο αλλα ξαναλέω πως κάποιες φορές μια φωτογραφία μπορεί να ειναι και παραπλανητική.........Το μείζον θέμα όμως ειναι τι γίνεται στα γυναικεία ομαδικά αθλήματα.......Εκεί ειναι όλο το ζουμί......

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και με αυτόν είχανε κυκλοφορήσει κάτι φώτο αλλα ξαναλέω πως κάποιες φορές μια φωτογραφία μπορεί να ειναι και παραπλανητική.........Το μείζον θέμα όμως ειναι τι γίνεται στα γυναικεία ομαδικά αθλήματα.......Εκεί ειναι όλο το ζουμί......
Γιατι είναι θεμα;Τι μας ,σε , ενδιαφέρει;Εισαι σε κάποια ομάδα;

OP
OP
P

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Ενώ τα εκατοντάδες άλλα θέματα που υπάρχουν εδω μέσα σε ενδιαφέρουν όλα ε;......Απλά κουβέντα είπα να κάνουμε με αφορμή το χτεσινό περιστατικό......Εδώ λέμε ιστορίες περί ανέμων και οιδάτων και δεν ενδιαφέρουν κάποιους τέτοιες ιστορίες με σκηνικά που μπορεί να έχουν ακούσει για τίποτα πλακομούνια σε αποδυτήρια;.....Όποιος ενδιαφέρεται συνεχίζει και διαβάζει το θέμα και συμμετέχει στην κουβέντα.....Όποιος όχι, τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία.....Τόσο απλά.....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ενώ τα εκατοντάδες άλλα θέματα που υπάρχουν εδω μέσα σε ενδιαφέρουν όλα ε;......Απλά κουβέντα είπα να κάνουμε με αφορμή το χτεσινό περιστατικό......Εδώ λέμε ιστορίες περί ανέμων και οιδάτων και δεν ενδιαφέρουν κάποιους τέτοιες ιστορίες με σκηνικά που μπορεί να έχουν ακούσει για τίποτα πλακομούνια σε αποδυτήρια;.....Όποιος ενδιαφέρεται συνεχίζει και διαβάζει το θέμα και συμμετέχει στην κουβέντα.....Όποιος όχι, τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία.....Τόσο απλά.....
Εισαι σε καποια ομαδα;Υπολογίζεις να "φας" ;Σε φτιαχνει κατι τετοιο;

Κουβεντα να γινεται φιλαρακι,πιες ενα ποτηρι οιδωρ να ξεδιψάσεις  :cheesy:

OP
OP
P

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Ρε αδερφέ γιατί γίνεσαι ειρωνικός τώρα;Εχω γράψει χίλιες λέξεις και κόλλησες σε ένα ορθογραφικό;....Και για να σου απαντήσω κιόλας στην ερώτησή σου,στις ερωτήσεις σου μάλλον,ούτε σε ομάδα ειμαι,ούτε σκοπεύω να φάω αλλα θα γούσταρα να ακούσω καμιά τέτοια ιστορία αν ξέρει κάποιος και σε γενικές γραμμές κουβέντα πήγα να ανοίξω για το αν θεωρείτε αληθινό αυτό που μπορεί να βγάλει μια φώτο προς τα έξω......sorry πραγματικά αν το θέμα που άνοιξα ειναι 'άκυρο'......εφχαρηστο για τον χρωνο σας.......χαχχααχαχαχ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και για τον Ιμπραημοβιτς ειχε ακουστει κατι τετοιο...
Ειχε ανεβει και μια φωτο...
Πουστακια τελειωμενα ολα
ibrahimovic-piquet.jpg

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Να και ένα ...πατρικό φιλί από προπονητή σε αθλητή...

BE43C086C3138927327A4FD82479D8AD.jpg

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μηπως έπρεπε να μεταφερθει στο gay  section του φόρουμ;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Με αφορμή τον χτεσινό τελικό europa league απο τον οποίο κυκλοφορεί σήμερα στα site φώτο απο τους πανηγυρισμούς όπου φαίνονται(;) δύο παίκτες να φιλιούνται στο στόμα τι άποψη έχετε;Μια τέτοια φώτο θα μπορούσε να ειναι και παραπλανητική και να μην προοριζότανε για το στόμα το φιλί αλλα ρε συναγωνιστές εγω τουλαχιστον εχω ακούσει οτι γίνονται διάφορα σκηνικά στις ομάδες και ιδιαίτερα στις γυναικείες.Στις ομάδες βολλεϋ ειδικά έχω ακούσει ψάχνεις με τα κυάλια να βρεις straight γυναίκα.
τυπε ο αθλητισμος παντα ηταν χωρος προνομιακος για το αδελφατο των ιπποτων.....γυμναστηρια,γηπεδα ,5χ5 ,αποδυτηρια κλπ ειναι συγκεκαλυμενοι χωροι ακολασιας και ρωμαικων οργιων.....απο την αρχαιοτητα που οι παλαιστες λαδωνονταν για τις λαβες και καλα αλλα μετα καρφωναν ο ενας τον αλλον απο κωλο  στα τεσσερα μεχρι και την σημερον οπου ακους αθλητισμο παρε και τσιγκινο βρακι.....πεφτουν πολλα εκφυλα γαμησια....οι ενδορφινες δημιουργουν καυλες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε ολοι και καλα ξυριζουν γαμπες γιατι τους εμποδιζει στην πισινα,ξυριζουν στηθος ......κανουν μπικινι,χαλαουα,κερια ....μονο κραγιον και πουδρα δεν ξερω αν φορανε

OP
OP
P

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Εγώ πάντως παιδιά έχω την εντύπωση πως τα χειρότερα γίνονται στις γυναίκες......Είχα βρεθεί πρίν κανά 3άρι χρόνια σε μιά κουβέντα με έναν κύριο ο οποίος ήταν πολλά χρόνια φροντιστής γηπέδου κάπου στην Αθήνα και έλεγε οτι σε μπάσκετ γυναικείο και αυτός δεν θυμάται πόσες φορές είχε πιάσει κορίτσια να γλύφονται.....Και μάλιστα πετάει και την φαρμακερή ατάκα "τώρα που έγινε το μουνί γιαούρτι δεν έχω κουτάλι για να φάω" εννοόντας πως λόγω ηλικίας δεν του πολυσηκωνότανε......χαχαχαχααχ......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Παρτε το χαμπάρι σε λίγο οι straight θα είμαστε μειοψηφία. Οι λούγκρες κυβερνούν ήδη το κόσμο.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Κάνετε λες και ανακαλύψατε την Αμερική. Στο σεξ δεν υπάρχει αφύσικο και φυσικό. Αρκεί να σου αρέσει κάτι και να συμφωνούν όλα τα μέρη..
Φυσικά υπάρχουν και γκει και μπαι αθλητές.Και φυσικά όταν περνάνε τόσο πολύ χρόνο μεταξύ τους είναι εύκολο να βγουν στην επιφάνεια αισθήματα.. Το ίδιο συμβαίνει και σε στρατόπαιδα πχ..

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.809
Πόντοι
3.057
Ουυυυυυ από το χθεσινό τελικό, δεν πειράζει τα παιδιά πιο πολλά μουνιά για εμάς  :dancing:

Συνημμένα

• kiss.jpg
    kiss.jpg
    59,3 KB · Εμφανίσεις: 51

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom